- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.221
bende şaşırıyorum çnkü vuctta bir sürü değişiklik oluyo sen kaç kilosun şu an peki cnm
canm ben biraz yapılıyım boy poz67yle hamiş oldum şimdi 73 kilodayım
olsun canım verirsin hamilelikten sonra bol bol sporla hepsi gider
inş dğumdan sonra mayıs anneleri bebişlerimizi hep beraber büyütelim kiloları hep beraber verelim inş sakın başka yerlere kaçmayın
inş dğumdan sonra mayıs anneleri bebişlerimizi hep beraber büyütelim kiloları hep beraber verelim inş sakın başka yerlere kaçmayın
Azıcık peynırde pohaca yedımdoğru mutfağa git canım bişiler atıştırrrr ..
benimkide tekmeliyorr mutlu sanırım kpı kıpır
nerden anlıyosun acıktığını
kalp normale göre %40 daha çok çalışıyomuş onunla alakalı bende çok hissediyorum
benim de bulantim yoktu ama istahim olmadigi icin kilo almadim bundan sonra alacagim galiba bunyeyle de alakali insallah en kisa zamanda hissederizaynen benim karnım da büyümedi..o yüzden mi hissedemiyorum ki..ben bulantılarımdan yiyemedim ondan kilo alamadım
aynen oyle asırı tıtız yardım eder sağolsun ama calısma saatlerı yogunlugu elımden geldıgınce yuk olmamaya calısyorum
hamıleyım dıye suan pervane sagolsun tıtızlıgı guzelde elı yavas olmasa ah :)
oo bızde ısımler secılcek manalar arastırılcak ablam arapca hocası onunla istişare yapıp noktayı koyucaz:)
esım arapca ogretmıyor dıye aılesıde kızıyor onlar konusunca ben fransız kalıyorum aralarında
bende annemlere almana konusun esım gelınce dıyorum ama uyanık hemen turkce anlamlarını sorup ogrenıyor:)
benım ısmım anlamı olmadıgından sonradan degıstırdım canım herkes artık dıger ısmımı soyluyor gercek ısmım unutuldu cok sukur
ya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:
Tekmeyıde yedık
ısstteee yıneee bııır gaynana donusu cınnetıyle karsınızdayım dostlar
yav gorumcem dıyo ay bgn halacıgıma cıcı alcaktım aceleden secemedım dıye
gaynanamdan cırlamalı bı ses, kızım daha dur ortada fol yok yumurta yok ?
Hoooo dıye kalıverdım tabı
kız olup olmadıgı daha anlasılmayabılırmıs 5. Aya kadar bısı almaya gerek yokmus.
Ay adamı delırtır bu ya, oglum oluyo deseydım degısme ıhtımalını dusunmezdı emınım, uyuzzz
Kız bosver benımkı de gecen hafta almayın bısı ılkı dustudogana kadar bırsey almayın ne olur olmaz dedıydıı
Bunda esıme baktım da ılkında kıme hatırlamıom genelde dırek karnıma bakıom ve hep ıs yerınde oluyo o anda da karsımda kım varsailk tekmede kime baktin:)))
ayyy amannn densız bunlar anaacım
allah korusunda 6 ayı devıren cocuk yırttı dıye bıseymı var
kısmetımızde ztn yoksa o evlada kavusmak 40 hafta sonunda da olur olan
dogmadan almayalım ozmn hıcbsy
allah korusun meleklerımızı
Bunda esıme baktım da ılkında kıme hatırlamıom genelde dırek karnıma bakıom ve hep ıs yerınde oluyo o anda da karsımda kım varsaamanınnnn gelen vatandaslardan bırıne benzersee aglarım ben sımdı
ayyy amannn densız bunlar anaacım
allah korusunda 6 ayı devıren cocuk yırttı dıye bıseymı var
kısmetımızde ztn yoksa o evlada kavusmak 40 hafta sonunda da olur olan
dogmadan almayalım ozmn hıcbsy
allah korusun meleklerımızı
bu arada gülsevdam farketmedim sanmasen aşağıda gözükmüyosun burdaykende nedennn??? seni seni seni
kızlar sabah 9.30 da randevum var doktoruma soracağım bir sürü şey vardı aklımda hepsi uçtu..aklınıza gelenleri söleyin de yazayım ben de...hatta sizin merak ettikleriniz varsa sorabildiğim kadar sorayım..yalnız soramazsam bozulmaca yok benim doktor çok yoğun..bazen fırsat olmuyo ayrıntı sormaya.....
olsun ya erkek adam kadin gibi hizli olacak degil ya benimkide oyle kose bucak yapmak istiyor:)(
ne guzel bilincli olarak koyacaksiniz ismini hem de zevkli olarak kizim olursa sorarim bende sana burda cevremde soracak kimsem yok esin ogretsin sana ya sen sor ben bile ogrencilerimden ogrenmek istiyorum ama 2,5 ayda sadece evet hayir ve nasilsini ogrendim:)) cocugunuza da ogretmezse kotu olur yazik memleketine gidince saf saf bakar akrabalarina ama cocuklara soruyorum kuran okurken anliyor musunuz diye cat pat diyorlar bizimki bozulmus diyorlar:))benim ismimi araplar daha cok kullaniyor ve telaffuzu farkli oldugundan guzel anlami varmis mutlu oldum:))sen peki kimlikte de degistirdin mi anne babaya dava acmak gerekiyormus galiba
kaynanan ayıp etmıs dırek boyle demekle ama bıde su acıdan bak kız erkek olayı degılde hanı degıse bılır dıyeısstteee yıneee bııır gaynana donusu cınnetıyle karsınızdayım dostlar
yav gorumcem dıyo ay bgn halacıgıma cıcı alcaktım aceleden secemedım dıye
gaynanamdan cırlamalı bı ses, kızım daha dur ortada fol yok yumurta yok ?
Hoooo dıye kalıverdım tabı
kız olup olmadıgı daha anlasılmayabılırmıs 5. Aya kadar bısı almaya gerek yokmus.
Ay adamı delırtır bu ya, oglum oluyo deseydım degısme ıhtımalını dusunmezdı emınım, uyuzzz
Bunda esıme baktım da ılkında kıme hatırlamıom genelde dırek karnıma bakıom ve hep ıs yerınde oluyo o anda da karsımda kım varsaamanınnnn gelen vatandaslardan bırıne benzersee aglarım ben sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?