2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım inanmazsın aynı sorun bende de var ve soracaktım ama uutmuşum hemen not aldım..ben uzunnn zamandır çay içmedim sütü de ara ara içebiliyorum sabah da kuru kuru olmuyor...sorcam inşallah..

canım kusura bakma gulucem yavrun herhangı bır vatandasa benzıyebılır dedın ya koptum canım :)
ınsallah sana ve esıne benzer balım

Nufusta calısıyorum ya hergun cesıt cesıt ınsan gelıo Kesınlıkle dın ırk ayrımı yapan bırı degılım ama oldugum ılcede cok kotu ınsanlar var burada anlatabılecegım gıbı degıl oyle bırıne benzerse babamız keser bızı yavrum ıns ıcınde allah korkusu olan bırı olur yaradanın da korkarsa zaten kotu bır sey yapmaz allahım hayırlı evlatlar nasıp etsın

canım benım kalbını sen ferah tut sıze benzıcek tabıkı bol bol yavruna kuran oku sen relax ol her daım
stressız gecırcegın bu donemde yavrun melek gıbı olucak ve goruceksın sıze benzıcek senden esınden bır parca varmı otesı yaa

Hay agzına saglık canım bızden baska kıme benzeyecek degıl mı sadece bana da benzemesın babamız benımle zor basedıyo benım erkek versıyonum adamı kalpten goturur yengemın oglu var yengem hamıle kaldıgı donemde kuran kursuna baslamıstı sonrasında da sohbetler falan oglu 4 yasında muhtesem bır cocuk oyle akıllı uslu kı dur dedıgın an durru sımdı de dını krese yazdırdılar o peltek dılıye bır dua edıyo kı tam yemelık yatarken dua edısı allahım allahım ozledım yavrumu

ıkınızın en guzel huylarını alsın inşallah :)
benım yegende 5 yasında kuranı hatmettı esım kuran okuyor geldı yanına hayır yanlıs okuyorsun surası soyle okuncak dedı
esım kaldı oyle canım benım ya oyle guzel dua edıyor kı :)
bılımselde denemeler yapıldı ya canım anne karnında bır cocuga ıngılızce sureklı dınletılmıs
dogup buyuyunce akıcı sekılde ıngılızce ogrenıp konusmus bu yuzden bende yavruma bol bol kuran hafızlarını dınletmeye calısıyorum
ablam sen oku senı dınlesın dıyor ama benden guzel okuyanlar varken onları dınlesın yavrum ah ne hayallarım var inşallah
bunları isticek seve seve yapıcak evlatlarımız olsun babasıyla camıye gıttıgını gordugumde kalpten gıtmesem ıyıdır :)

canım bana musade pc basında cok kaldım bugun artık yavas yavas uzanıp keyıf yapayım azcık optum tum yegenlerımın annelerını
hayırlı geceler tatlı düşler arkadaşlar

Son düzenleme:

Bende dikkat ettiğim halde 3.5 kilo aldım zayıfım ama ben baştan çok taktım artık takıcak halim kalmadı yesemde yemese de alıyom 51. 500 falanım sanırım en son öyleydi bir kç gün önce

k.rengi ve hep biri tarafindan silahla vuruldugunu goruyorum ona bakip cok uzuluyorum

canım uyandıgımız zaman kotu bır ruya gordugumuzde tabı yapıp yapmamak ınanıp ınanmamak sana kalmıs ama
sol tarafına yastıgı kaldırıp uc kere tukurup uykuna devam edersen ıyı olur bıde ruyayı uyandıgın an neye yorarsan ona gıder
uyandıgımda hep ruyama hayrolsun derım cok onemlı bu canım
bu ara okadar anlamsız ve korkutucu ruyalar goruyorum kı acaba hamılelıkmı yapıyor bunu sasıyorum
ruya kıtaplarına bı bakıcam canım bendekı ama dedıgım gıbı her ruyanın bı anlamı olmaz hele kan gorduysen ruya bozulmustur canım

Sabahları ben kahvaltıda şekersiz ıhlamur içiyorum 2 fincan ıhlamur çok faydalı hem ödem attırıyomuş kahvaltı için tavsiye ederim

iyi geceler canım

cok uyanikmis o ya:))sen varken turkce konusmaya dikkat ediyorlar mi benim arkadasim burda gumushaneli esi arap bayagi ogrenmis 4 yilda anliyor da ogrencilerin dedigini ama kayinpeder kayinvalide onun yaninda arapca konusmiyorlarmis
anladim canim iyi alistirmissin etrafindakileri tekrardan ezan okunuyor degil mi kulagina
suriye arapcasi bizim konnustugumuz diyorlar ogrencilerim Allahtan liseler ilkokuk olsa cok zorlanirdim bizim turkce gibi galiba orta asyada turkce konusuyorlar ama biz anlamiyoruz

bu arada doktoruma sormadim ama cok acik cay iciyorym ben. en fazla 4 bardak.

masallah ya bayiliyorum o cocuklara ne kadar sanslilar insallah bizim cocuklarimiz da oyle olur.burdan giderken yavrum 2 yada 3 yasinda olacak batida rahat rahat yollarim insallah

ben de 57 ile hamile kaldım ve şimdi 63 kg yim. buna ne demeli?? ayrıca ben de pek iştahlı sayılmam..

Sabahları ben kahvaltıda şekersiz ıhlamur içiyorum 2 fincan ıhlamur çok faydalı hem ödem attırıyomuş kahvaltı için tavsiye ederim

bende kusburnu ıhlamuru bır arada kaynatıp ıcmeyı cok sevıyorum ama yanlıs hatırlamıyorsam doktorum onlarıda ıcme demıstı

ya bazen arapca konusuyorlar ozaaman acıkcası kırılıyorum kendımı dıslanmıs hıssedıyorum ozellıkle
kaynana ıle eltım bıraraya gelınce ve bazen benım anlamamı ıstemedıklerı sey oldumu esımle aılesı arapca konusur
bı keresınde dayanamadım odadan cıktım kendımı odama kıtledım 1 2 saat sonra yanlarına geldım..
evet bızım azerbeycanlılar nasıl konusuyorsa onlardada bayagı fark edıyor arapca:)
ezan benım ıcın mı dedın canım malesef onu dogunca yapıyorlar sadece sonradan yaptıramıyorsun
12 yasında degıstırdım bazen dıl surtmesıde olsa alısıldı artık

ve ben kactım artık kızlarrrrrrrrrrrrrrr :)
sıze muhabbetınıze doyum olmaz hele bana hıc doyum olmaz dermişim

Son düzenleme:

iyi yapmissin hem ogretmiyorlar hem laflarini secip arapca konusuyorlar neyse her zaman gormuyorsun Allahtan
benim bir tanidigim da adini degistirdi ona esi ezan okumustu diye hatirliyorum da ondan sordum bayagi olmus ama degistireli coktan alisilmistir kuran kursuna gittin o zaman degil mi kendi istedigin adla degistirmek farkli bbir duygu olsa gerek:)) iyi geceler..

günaydın kızlarrrrr dün giremedim ayy ne kadar ilerlemiş:) yarım saattir okuyom bitmiyor:) ya kızlar bırsey sorcam bu suratlar var ya nasıl yapılıyor aradım aradım bulamadım kaçmışlar

günaydın kızlar....biraz sonra doktora gideceğiz..bize dua edin ne olur..heyecanla korku karışımı bişey yaşıyorum...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…