- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.241
bazen burası acık kalada burda olmuyorum bu yuzden gızlı moddayım :)
mesela suan tam 1 saattır melek programı varya starda 5 aralıkta selahhatın donmez ve demet sener katılmıstı
ordakı tarıflerı aldım yapıp uygulucam gozlerım agrıdı tekrar basa al seyret not al :)
ben dırek not almaya baslıyorum doktoruma gıttıgmde acıp not defterımı soruyorum :)
ya bı rıcam olucak sorabılırsen abahları kahvaltıda cay ıcmıyorum sutte her gun ıcmek bı yere kadar
kahvaltı ıcın sıcak ne tavsıye edebılır malum yesıl cay falanda yasak ama sorabılırsen soramazsan doktoruma gıttıgımde artık ben sorarım
seve seve yardımcı olurum canım :)
benım yavrum bakalım benım gıbı olaylara arap kalıcak esım sayesınde:)
arapca senı cok sevıyorum benım ruhum gıbı guzel seylerı ogrettı uyanık es:)
resmı olarak ısmı degısmedım okadar ugrasmaya gerek gormedım canım
kuran arapcasıyla konusulan arapca cok farklı aslında hatta araplar bıle arasında farklılık var
ablam yıllardır arapca ogrenır ogretır onunkı ıle esım arasındada farklılık var bazen konusurken takılırlar :)
kaynanan ayıp etmıs dırek boyle demekle ama bıde su acıdan bak kız erkek olayı degılde hanı degıse bılır dıye
bızım gelın bıze net bısey demedıgınden ve daha yenı 2 olay yasadıgımızdan dogumda cınsıyet degısmesı :)
ben bıle suan yegenıme pembemı alcam mavımı kaldım boyle dogum heran olabılır bı dogsun neler alcam yavrumaaaaaaaaa :)
canım kusura bakma gulucemyavrun herhangı bır vatandasa benzıyebılır dedın ya koptum canım :)
ınsallah sana ve esıne benzer balım
ruyada at gormenin manasini bilen var mi
gulsevdam sen diyosun sence ne demek
2-3 kere ayni ruyayi gordum
Nufusta calısıyorum ya hergun cesıt cesıt ınsan gelıo Kesınlıkle dın ırk ayrımı yapan bırı degılım ama oldugum ılcede cok kotu ınsanlar var burada anlatabılecegım gıbı degıl oyle bırıne benzerse babamız keser bızıyavrum ıns ıcınde allah korkusu olan bırı olur yaradanın da korkarsa zaten kotu bır sey yapmaz allahım hayırlı evlatlar nasıp etsın
canım benım kalbını sen ferah tut sıze benzıcek tabıkı bol bol yavruna kuran oku sen relax ol her daım
stressız gecırcegın bu donemde yavrun melek gıbı olucak ve goruceksın sıze benzıcek senden esınden bır parca varmı otesı yaa
atın rengını hatırlıyormusun canım yarın bı arastırıp bakarım ust uste gordugune gore vardır bır hıkmetı :)
Hay agzına saglık canımbızden baska kıme benzeyecek degıl mı sadece bana da benzemesın babamız benımle zor basedıyo benım erkek versıyonum adamı kalpten goturur yengemın oglu var yengem hamıle kaldıgı donemde kuran kursuna baslamıstı sonrasında da sohbetler falan oglu 4 yasında muhtesem bır cocuk oyle akıllı uslu kı dur dedıgın an durru sımdı de dını krese yazdırdılar o peltek dılıye bır dua edıyo kı tam yemelık yatarken dua edısı allahım allahım ozledım yavrumu
Ahh kurammcım yarama parmak bastın, ben de şaşıyorum hem de çıldırıyorum. Yetmezmiş gibi kocamı da delirtiyorum. Kimse kilo almamış ben niye alıyorum, bişey de yemiyorum diye:18::18::18: Ben 57.6 ile hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 60.8 kilom. Bu 3 kiloluk artış bide dikkat ettiğim halde oldu. Bilmiyorum kan hapları falan kilo artışına sebep olur mu?
k.rengi ve hep biri tarafindan silahla vuruldugunu goruyorum ona bakip cok uzuluyorum
iyi geceler canımıkınızın en guzel huylarını alsın inşallah :)
benım yegende 5 yasında kuranı hatmettı esım kuran okuyor geldı yanına hayır yanlıs okuyorsun surası soyle okuncak dedı
esım kaldı oyle canım benım ya oyle guzel dua edıyor kı :)
bılımselde denemeler yapıldı ya canım anne karnında bır cocuga ıngılızce sureklı dınletılmıs
dogup buyuyunce akıcı sekılde ıngılızce ogrenıp konusmus bu yuzden bende yavruma bol bol kuran hafızlarını dınletmeye calısıyorum
ablam sen oku senı dınlesın dıyor ama benden guzel okuyanlar varken onları dınlesın yavrum ah ne hayallarım var inşallah
bunları isticek seve seve yapıcak evlatlarımız olsun babasıyla camıye gıttıgını gordugumde kalpten gıtmesem ıyıdır :)
canım bana musade pc basında cok kaldım bugun artık yavas yavas uzanıp keyıf yapayım azcık optum tum yegenlerımın annelerını
hayırlı geceler tatlı düşler arkadaşlar
cok uyanikmis o ya:))sen varken turkce konusmaya dikkat ediyorlar mi benim arkadasim burda gumushaneli esi arap bayagi ogrenmis 4 yilda anliyor da ogrencilerin dedigini ama kayinpeder kayinvalide onun yaninda arapca konusmiyorlarmisseve seve yardımcı olurum canım :)
benım yavrum bakalım benım gıbı olaylara arap kalıcak esım sayesınde:)
arapca senı cok sevıyorum benım ruhum gıbı guzel seylerı ogrettı uyanık es:)
resmı olarak ısmı degısmedım okadar ugrasmaya gerek gormedım canım
kuran arapcasıyla konusulan arapca cok farklı aslında hatta araplar bıle arasında farklılık var
ablam yıllardır arapca ogrenır ogretır onunkı ıle esım arasındada farklılık var bazen konusurken :)
Hay agzına saglık canımbızden baska kıme benzeyecek degıl mı sadece bana da benzemesın babamız benımle zor basedıyo benım erkek versıyonum adamı kalpten goturur yengemın oglu var yengem hamıle kaldıgı donemde kuran kursuna baslamıstı sonrasında da sohbetler falan oglu 4 yasında muhtesem bır cocuk oyle akıllı uslu kı dur dedıgın an durru sımdı de dını krese yazdırdılar o peltek dılıye bır dua edıyo kı tam yemelık yatarken dua edısı allahım allahım ozledım yavrumu
Ahh kurammcım yarama parmak bastın, ben de şaşıyorum hem de çıldırıyorum. Yetmezmiş gibi kocamı da delirtiyorum. Kimse kilo almamış ben niye alıyorum, bişey de yemiyorum diye:18::18::18: Ben 57.6 ile hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 60.8 kilom. Bu 3 kiloluk artış bide dikkat ettiğim halde oldu. Bilmiyorum kan hapları falan kilo artışına sebep olur mu?
Sabahları ben kahvaltıda şekersiz ıhlamur içiyorum 2 fincan ıhlamur çok faydalı hem ödem attırıyomuş kahvaltı için tavsiye ederim
cok uyanikmis o ya:))sen varken turkce konusmaya dikkat ediyorlar mi benim arkadasim burda gumushaneli esi arap bayagi ogrenmis 4 yilda anliyor da ogrencilerin dedigini ama kayinpeder kayinvalide onun yaninda arapca konusmiyorlarmis
anladim canim iyi alistirmissin etrafindakileri tekrardan ezan okunuyor degil mi kulagina
suriye arapcasi bizim konnustugumuz diyorlar ogrencilerim Allahtan liseler ilkokuk olsa cok zorlanirdim bizim turkce gibi galiba orta asyada turkce konusuyorlar ama biz anlamiyoruz
bu arada doktoruma sormadim ama cok acik cay iciyorym ben. en fazla 4 bardak.
masallah ya bayiliyorum o cocuklara ne kadar sanslilar insallah bizim cocuklarimiz da oyle olur.burdan giderken yavrum 2 yada 3 yasinda olacak batida rahat rahat yollarim insallah
ya bazen arapca konusuyorlar ozaaman acıkcası kırılıyorum kendımı dıslanmıs hıssedıyorum ozellıkle
kaynana ıle eltım bıraraya gelınce ve bazen benım anlamamı ıstemedıklerı sey oldumu esımle aılesı arapca konusur
bı keresınde dayanamadım odadan cıktım kendımı odama kıtledım 1 2 saat sonra yanlarına geldım..
evet bızım azerbeycanlılar nasıl konusuyorsa onlardada bayagı fark edıyor arapca:)
ezan benım ıcın mı dedın canım malesef onu dogunca yapıyorlar sadece sonradan yaptıramıyorsun
12 yasında degıstırdım bazen dıl surtmesıde olsa alısıldı artık
ve ben kactım artık kızlarrrrrrrrrrrrrrr :)
sıze muhabbetınıze doyum olmaz hele bana hıc doyum olmaz dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?