2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım. Ben sana diyorum endişe etme ama bende her gidişimde çok heyecanlanyrm :)) Ne güzel bebişini görücen benim daha 2 haftam var ne yazıkki (

zaman çabuk geçiyor canım..ben kontrol tarihim uzakken heyecan yapmıyorum da yaklaşınca kötü oluyo...gece hiç uyuyamadım..

günaydın kızlarrrrr dün giremedim ayy ne kadar ilerlemiş:) yarım saattir okuyom bitmiyor:) ya kızlar bırsey sorcam bu suratlar var ya nasıl yapılıyor aradım aradım bulamadım kaçmışlar

gunaydin:))kullanici kontrol paneli ayarlarda secenekleri duzenle var orda fontu standart olacak insallah olur mobilim aklimda boyle kalmis

hayirli sabahlar annecikler...yine seminere geldik son 5 hafta sonra kurtulacagim insallah haftasonunu anlamiyorum bu yuzden

kızlarr ben halaa kilo alamadım vee bebişimin tekmelerini hissedemiyom...siz hissetmeye basladınız mı??????

Mutlu, güzel bir cumartesi diliyorum, bugün Dr a gidecekler güzel haberlerle gelin, cinsiyetleride gönlünüze göre olsun inşallah...

bende ayniyim kilo almadim ve bebisimi hissetmiyorum normal canim 20 ye 24 e kadar hissetmeyenler var insallah en kisa zamanda hissederiz

ayyy cok özeniyorummm bebegini erken hissedenlere.....inş.. en kısa zamanda bizde hissetmeye baslarızzz.........bu arada bebişimi cok merak ediyorum acep napıyorrr legen kemiklerimin arasında??? offf daha 3 haftam var doktora görünmek için... merakla bekliyorum gidecegim günü....3 lü testi hemen yaptırayımmm ilk işim bebişimi görmek olcek... =)))))

gunaydın guzel annişler ve melekleri

puuf öğlen olsada gitsek bugün ya zaman çabuk geçsin çalışanlara biz bugün anneanneye gidiciiz bakalım. puf bebişimi çok merak ediyorum ben ya,keşke diyorum evde usg olsa hep onu izlerim

günayyyyydınnn teyzoşlarrr
nasılsınız bakalımm
bugunn cicişş bebeişin cinsiyetini öğrenecektii
bekliuoruzzz cici teyzeyiiii

günaydın kızlarrrrr dün giremedim ayy ne kadar ilerlemiş:) yarım saattir okuyom bitmiyor:) ya kızlar bırsey sorcam bu suratlar var ya nasıl yapılıyor aradım aradım bulamadım kaçmışlar

masallah sabah erken kalkanlara ımrenıyorum yaw :)

kızlarr ben halaa kilo alamadım vee bebişimin tekmelerini hissedemiyom...siz hissetmeye basladınız mı??????

ne guzel kg almadın canım bende almıyım dıye dua edıyorum sureklı :) kımısı gec kımısı erken hısseder canım
ama genelde kız cocukları annelerıne gec hıssettırıyormus nazlılar ya :)
hayırlısı canım gelecek ay hepımız hıssetmıs olucaz iNŞALLAH ..

hayırlı sabahlar kızlar .... yıne kabus gorup uyandım doktoruma gıttıgımde cıdden sorucam hergun acayıp acayıp ruyalar goruyorum
hormonlar delırmısmı ne :) yavrumda dun hep sag tarafımdaydı uyurken bıle bı turlu sola alamadım
saga yatınca ıttırıyor belım agırdı hep bı tarafta olmasından ufacık sey sımdıden yonetıyor annesını
dogunca bebısler bıze neler yapıcak dusunemıyorum :)

cnm bende yumurta yıyemıorumm
mıdemın en bulantılı donemınde kayınvalıde zorla yedırıp tıksındırdı maalesef
ama bebeğin hareketlerıını hısedıorum ben
et de cok sevmıorum proteın onemlı ama
artık bıraz daha ıyı yıyorumm
ya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:
bende almadım cnm ılk 3 ay bulantılı gecınce
ancak gunu gecırcek kadar yıyordum

elımı kyunca hıssedıorum kıpırtılarını
ama henuz bı tekme gelmedı bısyler oluo ama
anlamıorum tam olarak cnm

bende bazengöruorum cnm normalmıs ama
ben eşimi fılanda göruorum lıbıdo tavan yaptı herhal
benım sıpada sırtüstü yatınca tepınıo yan yatırıo benı zorla:)

bende bazengöruorum cnm normalmıs ama
ben eşimi fılanda göruorum lıbıdo tavan yaptı herhal
benım sıpada sırtüstü yatınca tepınıo yan yatırıo benı zorla:)

yok canım o tur ruyalar zatı hep goruyorumda artı kabuslar polısye dızılere tas cıkarıcak seyler goruyorum uyanınca bı korku falan
hayırlara gıtsın ama hamılelıgıe baglıyorum bu kadar sacma ruyayı hersey degısıyor bunyede ruyalara bıle el atıyor:)
sırt ustu yatmak zatı zararlı bende oyle yatmaı ıstıyorum belım agrıyınca ama zararlı oldugu aklıma gelınce mecbur yan donuyorum

birde devamlı aynı renkte yazı yazmak için herseferinde renkmi seçiyon standartlaştırılıyormu bir yerden gülsevdam sabah sabah dikkatimi çekti :) bende renkli istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…