- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.261
günaydın kızlar....biraz sonra doktora gideceğiz..bize dua edin ne olur..heyecanla korku karışımı bişey yaşıyorum...:18:
Günaydın canım.Hayırlı haberlerle gel inşallah endişe etme.
çok teşekkür ederim canım..inşallah herşey yolundadır..
İnşallah canım. Ben sana diyorum endişe etme ama bende her gidişimde çok heyecanlanyrm :)) Ne güzel bebişini görücen benim daha 2 haftam var ne yazıkki(
günaydın kızlar....biraz sonra doktora gideceğiz..bize dua edin ne olur..heyecanla korku karışımı bişey yaşıyorum...:18:
günaydın kızlarrrrr dün giremedim ayy ne kadar ilerlemiş:) yarım saattir okuyom bitmiyor:) ya kızlar bırsey sorcam bu suratlar var ya nasıl yapılıyor aradım aradım bulamadım kaçmışlar
kızlarr ben halaa kilo alamadım vee bebişimin tekmelerini hissedemiyom...siz hissetmeye basladınız mı??????
bende ayniyim kilo almadim ve bebisimi hissetmiyorum normal canim 20 ye 24 e kadar hissetmeyenler var insallah en kisa zamanda hissederiz
günaydın kızlarrrrr dün giremedim ayy ne kadar ilerlemiş:) yarım saattir okuyom bitmiyor:) ya kızlar bırsey sorcam bu suratlar var ya nasıl yapılıyor aradım aradım bulamadım kaçmışlar
kızlarr ben halaa kilo alamadım vee bebişimin tekmelerini hissedemiyom...siz hissetmeye basladınız mı??????
cnm bende yumurta yıyemıorummannişler ya ben çalışıyorum sabah 7,45 de evden cıkmam gerekiyor.yumurta yiyemiyorum hep :2: bebişime iyi bakamıyormuyum acep ki hissetmiyorum hareketlerini:2::2:
bu yumurtayı nasıl yapsam da yesem ya:2:
genelde peynır ekmek yapıyorum işe gelince yiyorum çünkü sabah kalktığım gibi demir hapımı alıyorum aç karna.
bende almadım cnm ılk 3 ay bulantılı gecınceya ben bu 18 ve 19.haftalar da halan daha kilo almayan arkadaşlara şaşıyorum nasıl alınmaz kilo ya ben 18.haftamdayım 6 kilo aldım acaba bende mi bi a normallik var anlamadım ki:26::26::26::26:
hayırlı sabahlar kızlar .... yıne kabus gorup uyandım doktoruma gıttıgımde cıdden sorucam hergun acayıp acayıp ruyalar goruyorum
hormonlar delırmısmı ne :) yavrumda dun hep sag tarafımdaydı uyurken bıle bı turlu sola alamadım
saga yatınca ıttırıyor belım agırdı hep bı tarafta olmasından ufacık sey sımdıden yonetıyor annesını
dogunca bebısler bıze neler yapıcak dusunemıyorum :)
bende bazengöruorum cnm normalmıs ama
ben eşimi fılanda göruorum lıbıdo tavan yaptı herhal
benım sıpada sırtüstü yatınca tepınıo yan yatırıo benı zorla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?