2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
imza alanına resimli grafikleri nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar

birde devamlı aynı renkte yazı yazmak için herseferinde renkmi seçiyon standartlaştırılıyormu bir yerden gülsevdam sabah sabah dikkatimi çekti :) bende renkli istiyorum

profıl ayarladan ımza ekle den eklıyorum ımzayı renk secenegıde pro yanı ucretlı ozel uyelıklerde oluyor canım

günaydın anneler şükür bugun geç uyandımm doya doya uyudum
kahvaltımı hazırlayacam o zamana kadar bıraz topıke bakayım dedim

babamızı uyandıramadık

nasılsa 1 saat sonra acıkacaksın o zaman da birlikte yeriz dedi cok mutlu uyandım buzağım kıpır kıpırdı

afiyet olsunnn :)

Son düzenleme:
anneler civil de 16. yıl kampanyaları varmış gidip bir baksak mı :26:
gitmek istiyorum ama eşim bir suru sey alırsın ben seni biliyorum hiç gitmeyelım dıoo

ya acaba yatmadan önce seyrettiklerimizle alakalı olabilir mi ben dikkat ediyorum ne zaman aksiyon filmi seyretsem görüyorum o tarz rüyalar bundan sonra seyretmicem zaten artık sadece romantik komedi :))))

hayırlı sabahlar uykucu anne :) benım es neguzle 3 gun ıznı vardı haftaya yarım gun olcak ıznı
o yuzden fırsat buldukca uyuma derdınde kalksa dısarı kahvaltıya gıtsek ah ah hava bugun guzel yagmursuz
aksama ıse gıdıyor sıze afıyet olsun canım

anneler civil de 16. yıl kampanyaları varmış gidip bir baksak mı :26:
gitmek istiyorum ama eşim bir suru sey alırsın ben seni biliyorum hiç gitmeyelım dıoo
baktım canım zıbınlar falan bayagı ındırımde ama ben dırek bakıp almak ıstıyorum kendımı tutuyorum zatı subattan sonra
ıcımdekı alısverıs canavarını salıcam

Mrb sevgili anne adayları aranıza yeni katıldım bnde mayıs 2013 annesi olucam devamlı takip ediyrdm ama üye olmak yeni nasip oldu herkese bol sağlıklı günler olsun

henüz bebeişimin cinsiyeti bilmiyoruz 3lü taramalara 20 aralıktan sonra gideceğiz inşallah o zaman öğreniriz. çok heyecanlıyım. öncesinde 2 tane düşük yaptım. artık bebeişimi kucağıma almak istiyorum.bu ilk bebeğim

ya acaba yatmadan önce seyrettiklerimizle alakalı olabilir mi ben dikkat ediyorum ne zaman aksiyon filmi seyretsem görüyorum o tarz rüyalar bundan sonra seyretmicem zaten artık sadece romantik komedi :))))

eskıden ızledıgım fılmler ruyamı etkılemezdı dun aksma azcık arka sokaklara baktım
sonra nette melek programındakı tarıflerı not aldım sızlerle konustum yattım ama her gun hergun boyle aksıyon falan
yakında yonetmen olursam sasmayın :)

bende ozeniyorum belkİ kizdir ondan hissettiremiyordur diyorum bide legen kemiklerim de genistir benim cok rahat ele gelir belli olur ona da bagliyorum ic karnim genis galiba neden uretiyorum.kendimce iste:)) bende 18-10.haftalarda gidecegim esim istemiyor sik girmemi ikilinin sonucunu da o zaman alacagiz ama ikili iyi cikinca uclu istemiyorlar diye biliyorum ben.insallah en kisa zamanda pit pit hareketlerini hissetmeye baslarizz

hayirli sabahlar hormonlardandir o:)) bende cinsiyet icin ruya goreyim diyorum goremiyorum hamilelikten once daha cok goruyordum. 4 ruyamin 3 u kiza 1 i erkege cikiyor ne olacak bakalim:))nasil ittiriyormus o oyle:))muzur cocuk:))bende surekli sola yatinca belim bacagim agriyor rahatlayamiyorum sanki kendimi sirt ustuu yatmis buluyorum sonra:))neyse alisacagiz alismak zorundayiz

imza alanına resimli grafikleri nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar

canim resimli imza icin liypie kadinlar kulubu yaz google a orada cikiyor yonlendiriyor seni yalniz en son ayarlarda cizelge yazan yere yapistiracaksin verdigi linki.birkac tane daha var resimli imza sonra bakqcagim bende onlara daisypoth ve tickerli birsey galiba

yazi rengi icin kukkanici kontrol paneli secenekleri duzenle cesitli secenekler standart editor olacak

her işin bir zorlugu var ya benımkı kahvaltıya dısarı cıkmaz kahvaltı yapmaktan hoşlanmıyor adam neredeyse tek öğüdü var akşam yemek yiyor sadece :26:
annem dun sen habıre al bışeyler gor bak ankaraya gelince bırsey alır mıyım sana dedi
kendimi frenlemem lazım benım aldıklarım ucuz yollu normal kalıtedeler ama ananemız alırsa nerde kalıtelı pahalısı varsa onu alacaktır
bende en iyisi artık almayım 6 ayında annem gider her seyı alırız koyarız dıyo
anne sözü dinlemenın vaktı geldi

günaydın kızlarrr..bugun mesai dolayısıyla şubeye geldim..bi bakıyım dedim napıyosunuz..
doktora gidecek arkadalar,hayırlı haberlerle gelsin inşallah..bebişleri kocaman olmuş cinsiyetler öğrenilmiş olsun....

aramıza hoşgeldin canımm. hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alcaz bebeklerimizi kucagımıza..
bu yaz bizim için çok hareketli geçicek

Mrb sevgili anne adayları aranıza yeni katıldım bnde mayıs 2013 annesi olucam devamlı takip ediyrdm ama üye olmak yeni nasip oldu herkese bol sağlıklı günler olsun

hosgeldınız kızlar aramıza

ya bende bu ara nedense dısarda hep kahvaltı etme ıstegı var eskıden aksam yemegı ıcın cıkardık
dıyorum ya hormonlar acayıpleşti senın ısınde zor benımkı aksama hafıf yıcek zayıf ama dıkkat edıyor kendıne :)
bak annende alıcak canım sabret işte ne guzel :)

bu arada civilimde ındırım var ana kucagı için
3890 Bebesi Konfor Ana Kucağı(16.yıl ürünüdür) - Ürün Kategorileri

bı bakın kızlar ıstersenız ben alsammı dıye cıddı cıddı dusunuyorum :)

insallah kesin cinsiyetini ogrenirsiniz malum cinsiyet degisiklikleri:))Rabbim hayirla saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.iki dusugun nedeni ni arastirdilar mi

hosgeldin:))

ay evet bu anakucağı nasıldır acaba kızlar kı ? biz bide sallananlar var otomatik onlardan istiyoruz ama buda olsa cok mu olur. ev tipi ana kucağı diye geçiyor onlarda.bide travel sistem bebek arabası düşünüyorum onda da olucak ya ana kucağı arabaya monte edilebilir evde de kullanırsın dedı kuzenım kendı oğlunun kini evde kullanıyor.

baya da uygunmuş canım fiyatı

kızlar hoş geldiniz aramıza

dogru soylemis annecigin:))hem artik annenin yaninda olacaksin beraber cikar cikar alirsiniz ne guzel zevkli olur hemde.cinsiyeti de kesinlesir:))

cok uygunmus ya kalitesi nasildir ki.stoklari tukenmis olmasin fiyat bayagi ucuk gorunuyor:))araba koltugu olmaz bu degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…