- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.281
imza alanına resimli grafikleri nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar
birde devamlı aynı renkte yazı yazmak için herseferinde renkmi seçiyon standartlaştırılıyormu bir yerden gülsevdam sabah sabah dikkatimi çekti :) bende renkli istiyorum
afiyet olsunnn :)günaydın annelerşükür bugun geç uyandımm doya doya uyudum
kahvaltımı hazırlayacam o zamana kadar bıraz topıke bakayım dedim
babamızı uyandıramadık
nasılsa 1 saat sonra acıkacaksın o zaman da birlikte yeriz dedicok mutlu uyandım buzağım kıpır kıpırdı
yok canım o tur ruyalar zatı hep goruyorumda artı kabuslar polısye dızılere tas cıkarıcak seyler goruyorum uyanınca bı korku falan
hayırlara gıtsın ama hamılelıgıe baglıyorum bu kadar sacma ruyayı hersey degısıyor bunyede ruyalara bıle el atıyor:)
sırt ustu yatmak zatı zararlı bende oyle yatmaı ıstıyorum belım agrıyınca ama zararlı oldugu aklıma gelınce mecbur yan donuyorum
günaydın annelerşükür bugun geç uyandımm doya doya uyudum
kahvaltımı hazırlayacam o zamana kadar bıraz topıke bakayım dedim
babamızı uyandıramadık
nasılsa 1 saat sonra acıkacaksın o zaman da birlikte yeriz dedicok mutlu uyandım buzağım kıpır kıpırdı
baktım canım zıbınlar falan bayagı ındırımde ama ben dırek bakıp almak ıstıyorum kendımı tutuyorum zatı subattan sonraanneler civil de 16. yıl kampanyaları varmış gidip bir baksak mı :26:
gitmek istiyorum ama eşim bir suru sey alırsın ben seni biliyorum hiç gitmeyelım dıoo
ya acaba yatmadan önce seyrettiklerimizle alakalı olabilir mi ben dikkat ediyorum ne zaman aksiyon filmi seyretsem görüyorum o tarz rüyalar bundan sonra seyretmicem zaten artık sadece romantik komedi :))))
ayyy cok özeniyorummm bebegini erken hissedenlere.....inş.. en kısa zamanda bizde hissetmeye baslarızzz.........bu arada bebişimi cok merak ediyorum acep napıyorrr legen kemiklerimin arasında???offf daha 3 haftam var doktora görünmek için... merakla bekliyorum gidecegim günü....3 lü testi hemen yaptırayımmm ilk işim bebişimi görmek olcek... =)))))
hayırlı sabahlar kızlar .... yıne kabus gorup uyandım doktoruma gıttıgımde cıdden sorucam hergun acayıp acayıp ruyalar goruyorum
hormonlar delırmısmı ne :) yavrumda dun hep sag tarafımdaydı uyurken bıle bı turlu sola alamadım
saga yatınca ıttırıyor belım agırdı hep bı tarafta olmasından ufacık sey sımdıden yonetıyor annesını
dogunca bebısler bıze neler yapıcak dusunemıyorum :)
imza alanına resimli grafikleri nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar
hayırlı sabahlar uykucu anne :) benım es neguzle 3 gun ıznı vardı haftaya yarım gun olcak ıznı
o yuzden fırsat buldukca uyuma derdınde kalksa dısarı kahvaltıya gıtsek ah ah hava bugun guzel yagmursuz
aksama ıse gıdıyorsıze afıyet olsun canım
baktım canım zıbınlar falan bayagı ındırımde ama ben dırek bakıp almak ıstıyorum kendımı tutuyorum zatı subattan sonra
ıcımdekı alısverıs canavarını salıcam
henüz bebeişimin cinsiyeti bilmiyoruz 3lü taramalara 20 aralıktan sonra gideceğiz inşallah o zaman öğreniriz. çok heyecanlıyım. öncesinde 2 tane düşük yaptım. artık bebeişimi kucağıma almak istiyorum.bu ilk bebeğim
Mrb sevgili anne adayları aranıza yeni katıldım bnde mayıs 2013 annesi olucam devamlı takip ediyrdm ama üye olmak yeni nasip oldu herkese bol sağlıklı günler olsun
henüz bebeişimin cinsiyeti bilmiyoruz 3lü taramalara 20 aralıktan sonra gideceğiz inşallah o zaman öğreniriz. çok heyecanlıyım. öncesinde 2 tane düşük yaptım. artık bebeişimi kucağıma almak istiyorum.bu ilk bebeğim
her işin bir zorlugu var ya benımkı kahvaltıya dısarı cıkmaz kahvaltı yapmaktan hoşlanmıyor adam neredeyse tek öğüdü var akşam yemek yiyor sadece :26:
annem dun sen habıre al bışeyler gor bak ankaraya gelince bırsey alır mıyım sana dedi
kendimi frenlemem lazım benım aldıklarım ucuz yollu normal kalıtedeler ama ananemız alırsa nerde kalıtelı pahalısı varsa onu alacaktır
bende en iyisi artık almayım 6 ayında annem gider her seyı alırız koyarız dıyo
anne sözü dinlemenın vaktı geldi
Mrb sevgili anne adayları aranıza yeni katıldım bnde mayıs 2013 annesi olucam devamlı takip ediyrdm ama üye olmak yeni nasip oldu herkese bol sağlıklı günler olsun
hosgeldınız kızlar aramıza
ya bende bu ara nedense dısarda hep kahvaltı etme ıstegı var eskıden aksam yemegı ıcın cıkardık
dıyorum ya hormonlar acayıpleştisenın ısınde zor benımkı aksama hafıf yıcek zayıf ama dıkkat edıyor kendıne :)
bak annende alıcak canım sabret işte ne guzel :)
bu arada civilimde ındırım var ana kucagı için
3890 Bebesi Konfor Ana Kucağı(16.yıl ürünüdür) - Ürün Kategorileri
bı bakın kızlar ıstersenız ben alsammı dıye cıddı cıddı dusunuyorum :)
baya da uygunmuş canım fiyatıhosgeldınız kızlar aramıza
ya bende bu ara nedense dısarda hep kahvaltı etme ıstegı var eskıden aksam yemegı ıcın cıkardık
dıyorum ya hormonlar acayıpleştisenın ısınde zor benımkı aksama hafıf yıcek zayıf ama dıkkat edıyor kendıne :)
bak annende alıcak canım sabret işte ne guzel :)
her işin bir zorlugu var ya benımkı kahvaltıya dısarı cıkmaz kahvaltı yapmaktan hoşlanmıyor adam neredeyse tek öğüdü var akşam yemek yiyor sadece :26:
annem dun sen habıre al bışeyler gor bak ankaraya gelince bırsey alır mıyım sana dedi
kendimi frenlemem lazım benım aldıklarım ucuz yollu normal kalıtedeler ama ananemız alırsa nerde kalıtelı pahalısı varsa onu alacaktır
bende en iyisi artık almayım 6 ayında annem gider her seyı alırız koyarız dıyo
anne sözü dinlemenın vaktı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?