- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.301
benım aklımda daha başka bişey var onlardan bırını alacamay napalım alsak mı kızlar anakucağını yardım edın
cinsiyeti kesin ki böyle bir canavarın kız olması mumkun değildogru soylemis annecigin:))hem artik annenin yaninda olacaksin beraber cikar cikar alirsiniz ne guzel zevkli olur hemde.cinsiyeti de kesinlesir:))
cok uygunmus ya kalitesi nasildir ki.stoklari tukenmis olmasin fiyat bayagi ucuk gorunuyor:))araba koltugu olmaz bu degil mi
dogru soylemis annecigin:))hem artik annenin yaninda olacaksin beraber cikar cikar alirsiniz ne guzel zevkli olur hemde.cinsiyeti de kesinlesir:))
cok uygunmus ya kalitesi nasildir ki.stoklari tukenmis olmasin fiyat bayagi ucuk gorunuyor:))araba koltugu olmaz bu degil mi
Hoşbulduk kızlar herkes bebeklerinin cinsiyetini öğrenmiş ne güzel bnde öğrendim bnmde kızım olucak inş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
benım aklımda daha başka bişey var onlardan bırını alacam
cinsiyeti kesin ki böyle bir canavarın kız olması mumkun değil
hıc bılgım yok canım 90 tl uzerı kargo bedava altı 5 tl kargo ıstanbulda olanlar gelın toplu alalım:)
hıc bılgım yok canım 90 tl uzerı kargo bedava altı 5 tl kargo ıstanbulda olanlar gelın toplu alalım:)
canavar deme ona annesifirlama birsey olacak sonra annesini de duyuyor artik.yaramaz kizlar da var daha fena oluyorlar hem cirlayip hem yaramaz olmalari cok zor.ya ben bu arada hamilelikten once erkek isterdim kiz cocuklarina sinir olurdum bilnis bilmis laf yetistirmeler kapi carpmalar falan
hayirli olsun benimde buyuk ihtimalle erkek dedi ama haftaya kesinlesecek, topikte o kadar cok degisen oldu ki her an herseyi bekliyorum :)
hayrlı olsn seninde bebeğin cnm doktorlarında çok yanılma payları oluyor aslında 9 aya kadar erkek deyip kız bebeği olan arkadaşım var benm o yüzden heran herşey olabilir:))
kiizzz simdi bizi duyuyolarsa bagirsak seslarinden allah korusun onlari :)) organlardan simdi acayip acayip sesler geliyodur
Istanbulda nerelerdesiniz arkadasim, Ben Kosuyolundayim yAkin olanlar var mi diye sormustum AMA cevap alamadim
canim sadece internet subesinde gecerlidir bu fiyatlar diyor
üsküdar canım
Medical Park Göztepe mustelanın hamılelık semınerıne katılmayı dusunuyorum canım sen gelıcekmısn ?
evet canım ınternete ozel fıyat
canavar deme ona annesifirlama birsey olacak sonra annesini de duyuyor artik.yaramaz kizlar da var daha fena oluyorlar hem cirlayip hem yaramaz olmalari cok zor.ya ben bu arada hamilelikten once erkek isterdim kiz cocuklarina sinir olurdum bilnis bilmis laf yetistirmeler kapi carpmalar falan
teyzesı o benım mınık sevımlı canavarımgunaydin herkese........
off bir haftadir bu gunu beklidim ama o kadar kar yagmis ki yollar hep kapanmis arabalar hep daire ciziyomus bizim hastaneye gitme isimiz yarina kaldi malesef..
hayrlı olsn seninde bebeğin cnm doktorlarında çok yanılma payları oluyor aslında 9 aya kadar erkek deyip kız bebeği olan arkadaşım var benm o yüzden heran herşey olabilir:))
anne hisleride kuvvetli oluyor ama belki bebeğin annesini yanıltmış olabilir bakalım doktorlar ne diyecek ilk bebeğin mi?
anne hisleride kuvvetli oluyor ama belki bebeğin annesini yanıltmış olabilir bakalım doktorlar ne diyecek ilk bebeğin mi?En bastan Beri Ben kiz diyorum Dr. Erkek dedi, bakalim TIP mi annelik Ic gudusu mu galip gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?