2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende kararsızım :) arabam yok bebek arabasınıda hafıf katlanabılır sekılde alıcam
evde yavrularımız ıcınde rahat olur gıbı gelıyor bana aklımdahıc ev ıcı bısey almak yoktu ama fıyat cok cazıp geldı bılemıcem :)

ay napalım alsak mı kızlar anakucağını yardım edın
benım aklımda daha başka bişey var onlardan bırını alacam
cinsiyeti kesin ki böyle bir canavarın kız olması mumkun değil

benim komsularim hic bebek cantalarindan kullanmadi hep boyle pusetteydiler dogar dogmaz hastaneye giderken
bu arada gorumcemin arkadasi eczaciymis bepanten numunesi vermis bir suru bana verdi gorumcem tarihi gecmeyenleri saklayayim diyorum bebegim icin iyi olur degil mi

Hoşbulduk kızlar herkes bebeklerinin cinsiyetini öğrenmiş ne güzel bnde öğrendim bnmde kızım olucak inş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

hıc bılgım yok canım 90 tl uzerı kargo bedava altı 5 tl kargo ıstanbulda olanlar gelın toplu alalım:)

Hoşbulduk kızlar herkes bebeklerinin cinsiyetini öğrenmiş ne güzel bnde öğrendim bnmde kızım olucak inş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Hayirli olsun benimde buyuk ihtimalle erkek dedi ama haftaya kesinlesecek, topikte o kadar cok degisen oldu ki her an herseyi bekliyorum :)

benım aklımda daha başka bişey var onlardan bırını alacam

cinsiyeti kesin ki böyle bir canavarın kız olması mumkun değil

canavar deme ona annesi firlama birsey olacak sonra annesini de duyuyor artik.yaramaz kizlar da var daha fena oluyorlar hem cirlayip hem yaramaz olmalari cok zor.ya ben bu arada hamilelikten once erkek isterdim kiz cocuklarina sinir olurdum bilnis bilmis laf yetistirmeler kapi carpmalar falan

gunaydin herkese........

off bir haftadir bu gunu beklidim ama o kadar kar yagmis ki yollar hep kapanmis arabalar hep daire ciziyomus bizim hastaneye gitme isimiz yarina kaldi malesef..

kiizzz simdi bizi duyuyolarsa bagirsak seslarinden allah korusun onlari :)) organlardan simdi acayip acayip sesler geliyodur

hayirli olsun benimde buyuk ihtimalle erkek dedi ama haftaya kesinlesecek, topikte o kadar cok degisen oldu ki her an herseyi bekliyorum :)

hayrlı olsn seninde bebeğin cnm doktorlarında çok yanılma payları oluyor aslında 9 aya kadar erkek deyip kız bebeği olan arkadaşım var benm o yüzden heran herşey olabilir:))

Istanbulda nerelerdesiniz arkadasim, Ben Kosuyolundayim yAkin olanlar var mi diye sormustum AMA cevap alamadim

üsküdar canım
Medical Park Göztepe mustelanın hamılelık semınerıne katılmayı dusunuyorum canım sen gelıcekmısn ?

canim sadece internet subesinde gecerlidir bu fiyatlar diyor

evet canım ınternete ozel fıyat

gunaydin herkese........

off bir haftadir bu gunu beklidim ama o kadar kar yagmis ki yollar hep kapanmis arabalar hep daire ciziyomus bizim hastaneye gitme isimiz yarina kaldi malesef..
teyzesı o benım mınık sevımlı canavarım pc basındayım ya yazmak ıcın karnımın uzerıne egılınce o da sıkışıyorum dıye ıttırıyo cok eglenceli oluo bence her ıkısının de guzel yanları cokk kız cocugu bambaşka inş rabbım ıkıncıyı kız nasıp eder sağlıkla

hayrlı olsn seninde bebeğin cnm doktorlarında çok yanılma payları oluyor aslında 9 aya kadar erkek deyip kız bebeği olan arkadaşım var benm o yüzden heran herşey olabilir:))

anne hisleride kuvvetli oluyor ama belki bebeğin annesini yanıltmış olabilir bakalım doktorlar ne diyecek ilk bebeğin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…