2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hayir canim 11 yasinda artik neredeyse delikanli olmus bir oglum var :) arayi biraz actik :) senin ilk bebisin mi?

evettt benm ilk bebişim ne güzel sen tecrübeli annesin bn çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorm kucağıma almak için ona bakamicam dilinden anlamayacığm diye çok korkuyorm

sevimli canavarinin seneye bugunku fotosu nasil olacak acaba ittirecek mi yine:))evet oyle ama simdikiler cok bilmis anneye yardimcilar onlar:)insallah ikinciye kiz olur kac cocuk dusunuyorsun

sevimli canavarinin seneye bugunku fotosu nasil olacak acaba ittirecek mi yine:))evet oyle ama simdikiler cok bilmis anneye yardimcilar onlar:)insallah ikinciye kiz olur kac cocuk dusunuyorsun

bakabıleceğimi bilsem 4 isterdm ama 2 yeterlı gıbı gorunuyor seneye bu zmanlar allah kısmet ederde kucaklarmıza alırsak diş çıkarma sancılarını yasayacagız

bakabıleceğimi bilsem 4 isterdm ama 2 yeterlı gıbı gorunuyor seneye bu zmanlar allah kısmet ederde kucaklarmıza alırsak diş çıkarma sancılarını yasayacagız

ay evet cok guzel endiselerimiz olacak o zaman goz acip kapayincaya kadar buyuyecekler :)) insan 3 4 tane istiyor gercekten birbirlerine destek olsunlar kalabalik olsunlar diye.bende 3 dusunuyorum ama annem bakabilirse istanbula gidersek falan calisinca zor ya simdi dusunuyorum 24 de anne olacagim 3-4 sene sonra digeri falan nasip bakalim

evettt benm ilk bebişim ne güzel sen tecrübeli annesin bn çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorm kucağıma almak için ona bakamicam dilinden anlamayacığm diye çok korkuyorm

Yok canim yaaaa inan o kadar ara verdikten sonra ilk cocuktan farki yok, hatta gecen kontrolde bebegin hareketlerini gorunce o kadar sasirip mutlu olmustum ki Dr. Ilk cocukta degil neden sasiriyorsun dedi, ozlemisim hatta

calismasaydim bende dusunurdum beraber buyurlerdi ama 6 ay calisip dogum iznine ayrilmis olacagim sonra 9 ay mi 2 sene mi belli degil izne ayrilacagim ust uste yaparsam isime alisamamis olacagim cunku batidaki burdan cok farkli olacak annemde yok yanimda bebegim 2 yada 3 yasina girince tayin isteyebilecegiz bu bebegimizi saglikla dunyaya getirelim once insallah

Pekbicici nerdeeeeeeeeee

kız ne olduuuuu hayırdır :)

calısan ıcın zor canım evde olanlar ıcın beraber buyur arada pek fark olmaz sonra ara verınce nasıl zor oldugunu cevremde goruyorum
yavrun saglıkla buyusun ıs ortamın guzel olsunda hayırlısı canım

yok canim yaaaa inan o kadar ara verdikten sonra ilk cocuktan farki yok, hatta gecen kontrolde bebegin hareketlerini gorunce o kadar sasirip mutlu olmustum ki dr. ılk cocukta degil neden sasiriyorsun dedi, ozlemisim hatta

doğru haklısın canm ikinci üçüncü olsun farketmez bencede hepsiayrı bir heyecn verir insana

kızlar biz geldik...doktorumuzdan yeni geldik..moralimiz bozuk biraz..bebeğimizi ultrasonda baya inceledi doktor teyzesi..kalbini incelerken beyaz bir leke var dedi..tek başına bi anlamı yok dedi..2li testte risk yüksek çıksaymış bu belirtiyle beraber down olabilirmiş ama senin riskin çok düşük o yüzden bi anlamı yok dedi..zaten 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasonda daha ii incelenir dedi..netten araştırdım biraz sonradan kayboluyormuş bu leke..ama canım sıkkın yine de..başına böyle birşey gelen oldu mu kızlar...

evet ara verince bebege bakmayi bile unutuyormus insan en iyisi ust uste.tek basina olunca daha zor olur.insallah hepimizinki saglikla buyusun burda rahatim dersimi de 2 gune yigacagim seneye insallah basortu de cok sikmiyorlar sayilir batida insanlarin bakisi bile daha farkliymis burda herkes aliskin.burdan gidince de rahat olurum insallah

canim canini sikma facedeki bir sayfada aynisini soylemis doktoru ama dedigin gibi tek basina bir anlam ifade etmiyormus ense kalinligi burun kemigi avuc ici cizgisi ikili test hepsi birlikte degerlendiriliyormus bebegin sagliklidir insallah.cinsiyetini ogrendin mi?

cinsiyetini merak ediyor musunuz dedi..evet dedik..şimdi ben 145 gramlık bi canlıya bakıyorum yanılma payım olabilir gelecek sefere daha net sölerim 100 de 100 değil ama kız bebeğe benziyo dedi..ama ben kalp olayına takıldığım için onu bile düşünemedim ki

canım bak zamanla gıdıyormus o leke kendını uzme canım ayrıntılı ultrasonda inşallah ferahlıcaksın canım

kesınlıkle oralar daha rahat farklı kaynım saglıkcı ılk gelenler burda tedırgın gıdenler uzgun gıtmek ıstemıyor
umarım ılersıde her daım ıyı olur senın ıcın canım

cınsıyet degısebılıyor emın olsalarda saglıklı olsunda gerısı onemlı degıl balım anlıyorum senı umarım 4 hafta su gıbı akar gecer bıranonc eayrıntılı ultrasona gıderısn ..

hepinize güzel hafta sonları olsun kızlar,
1 saat önce uyandım. işler çok. ben de kolumu kıpırdatacak güç yok. azcık dinleneceğim de yaparım birazdan. kahvaltı sofrası bile duruyor hala masada.:)))
Zehrah geçmiş olsun.inşallah önemli birşey değildir....

inşallah canım ya..bu 4 hafta nasıl geçer bilmiyorum..test için kan da verdim afp mi ne öle bişey..kafam o kadar dalmış ki ne testiydi onu bile hatırlamıyorum..3lü testi yapmak gereksiz dedi..2li test 3lü testten daha iyi sonuç veriyo dedi..2li testin de gayet ii dedi..canım çok kafam karıştı ya..2li testim iyi diye ona güveniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…