- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.341
kızlar biz geldik...doktorumuzdan yeni geldik..moralimiz bozuk biraz..bebeğimizi ultrasonda baya inceledi doktor teyzesi..kalbini incelerken beyaz bir leke var dedi..tek başına bi anlamı yok dedi..2li testte risk yüksek çıksaymış bu belirtiyle beraber down olabilirmiş ama senin riskin çok düşük o yüzden bi anlamı yok dedi..zaten 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasonda daha ii incelenir dedi..netten araştırdım biraz sonradan kayboluyormuş bu leke..ama canım sıkkın yine de..başına böyle birşey gelen oldu mu kızlar...
gecmis olsun caim insallah onemli bisey degildir ki zaten onemli olsaydi dr soylerdi sen riski gectigin icin uzulme 2li testtede risk olmadigina gore demekki onemli bise yoktur insallah saglikla kucagina alirsin canim
cinsiyetini merak ediyor musunuz dedi..evet dedik..şimdi ben 145 gramlık bi canlıya bakıyorum yanılma payım olabilir gelecek sefere daha net sölerim 100 de 100 değil ama kız bebeğe benziyo dedi..ama ben kalp olayına takıldığım için onu bile düşünemedim ki
kesınlıkle oralar daha rahat farklı kaynım saglıkcı ılk gelenler burda tedırgın gıdenler uzgun gıtmek ıstemıyor
umarım ılersıde her daım ıyı olur senın ıcın canım
hepinize güzel hafta sonları olsun kızlar,
1 saat önce uyandım. işler çok. ben de kolumu kıpırdatacak güç yok. azcık dinleneceğim de yaparım birazdan. kahvaltı sofrası bile duruyor hala masada.:)))
Zehrah geçmiş olsun.inşallah önemli birşey değildir....
teyzesı o benım mınık sevımlı canavarımpc basındayım ya yazmak ıcın karnımın uzerıne egılınce o da sıkışıyorum dıye ıttırıyo cok eglenceli oluo bence her ıkısının de guzel yanları cokk kız cocugu bambaşka inş rabbım ıkıncıyı kız nasıp eder sağlıkla
hayirlisi bakalim organlarinin olusumu tamamlanmis aslinda bacak arasi acik miydi acaba.senin gonlunden ne geciyordu:))saglikli olsunlar da bak testin de iyi cikmis iyi dusun iyi olsun
burdakiler de oyle diyor ama hersey daha net kolay olumsuzluklari olsa da alisiyor insan.ama sukrediyorum ben her defasinda uzgun gelmedim tercihlerimin arasindaki en iyi yerlerden biriydi cunku beklemiyordum insallah senin icin de:))
alinti yaptim canim elaal diyecektin herhalde:))
inşallah canım ya..bu 4 hafta nasıl geçer bilmiyorum..test için kan da verdim afp mi ne öle bişey..kafam o kadar dalmış ki ne testiydi onu bile hatırlamıyorum..3lü testi yapmak gereksiz dedi..2li test 3lü testten daha iyi sonuç veriyo dedi..2li testin de gayet ii dedi..canım çok kafam karıştı ya..2li testim iyi diye ona güveniyorum..
canım başka bir doktora mı gitsen acaba, bu 4 hafta tedirgin olma diye söylüyorum. geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz
canım başka bir doktora mı gitsen acaba, bu 4 hafta tedirgin olma diye söylüyorum. geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmaz
Elaal diyecektim evet:) bu arada öğretmensin sanırım. Ben de kızım olursa Ela koyayım da herkes kızımın adını yazsın demiştim.ama erkek olacakmış:)))
canım aslında ben bu ultrasondan pek bişi anlamadım..spinal pozitif filan dedi ağırlığını filan söledi parmakları pozitif dedi..parmaklarının tamamını gördük 5 tane minicik parmak çakk dermiş gibi duruyodu hatta resmini çekti doktorumuz..ama sonra kalpte beyaz leke diyince koptum sonrası yok..büyük ihtimal kız ama kesin değil dedi..
Dırııınnn dırııııınnnn dırıııınnn kızlar geleceğim ama misafirlerim var az daha bekleyin benii
Azzzzzz sonraaa
Dırııınnn dırııııınnnn dırıııınnn kızlar geleceğim ama misafirlerim var az daha bekleyin benii
Azzzzzz sonraaa
Telde bari diyeydin cinsiyetiniDırııınnn dırııııınnnn dırıııınnn kızlar geleceğim ama misafirlerim var az daha bekleyin benii
Azzzzzz sonraaa
anlasildi sen meraktan patlatican bizi
kızlar biz geldik...doktorumuzdan yeni geldik..moralimiz bozuk biraz..bebeğimizi ultrasonda baya inceledi doktor teyzesi..kalbini incelerken beyaz bir leke var dedi..tek başına bi anlamı yok dedi..2li testte risk yüksek çıksaymış bu belirtiyle beraber down olabilirmiş ama senin riskin çok düşük o yüzden bi anlamı yok dedi..zaten 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasonda daha ii incelenir dedi..netten araştırdım biraz sonradan kayboluyormuş bu leke..ama canım sıkkın yine de..başına böyle birşey gelen oldu mu kızlar...
evet ya cok tatli ayak parmaklari bile olusmus sen icini ferah tut doktor da cok ustunde durmamis belli.birdahakine kesinlesir cinsiyeti saglikli olsun da insallah
masallah sabah erken kalkanlara ımrenıyorum yaw :)
ne guzel kg almadın canım bende almıyım dıye dua edıyorum sureklı :) kımısı gec kımısı erken hısseder canım
ama genelde kız cocukları annelerıne gec hıssettırıyormus nazlılar ya :)
hayırlısı canım gelecek ay hepımız hıssetmıs olucaz iNŞALLAH ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?