2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kızlar siz olsaydınız bu yazı sizi rahatlatır mıydı...

canım benım hıc sıkıntı yapma kendıne emınım o nokta bebek buyudukce kuculecektır mınıgın gayet saglıklı annesı zaten cıddı bırsey olsaydı doktorun söylerdı sen sımdı 1 ay kendıne sıkıntı edeceksın ama gor bak bır daha gıttgınde o nokta kabolmuş olacakkk
bence senın mınıgın kız annesı pek nazlı

bak ıste burada da dıyor zamanla kaybolacak dıyeee uzulmek yok annesıııı

Derya benimki de aynen öyle, benim canavar da içerden sıkıştım diyo. bir de merdiven çıkarken yapıyo:)))
pc basına geldım gene başladı bazen dıyorum sırf hareketını hıssetmek ıcın aynı pozısyonda mı kalsam 1 ay sonra sağlam tekmeler yıyeceğim ne guzelll :

canım üzülme benım de bebeğimin kalp damarları ters ve delik varmış ayın 19 fetal ekoya gireceğim kesin tanı için.. doktorym eger kesınlesırse amelıyatta düzeleceğini söyledi napalım hersey ALLAHTAN

Canım tabiki her anne tedirgin olur ama yazıdada ifade edılmiş bu bazı hamılelerde olan ve sonradan kaybolan bi beyazlıkmış ... Testleri yapacaksın sonucta ... o zamanda ALLAH'ın izniyle hiç bir şey cıkmayacak ..

Bu kadar takıntı yapıp moralini bozma derim ben ..:)

pekbicici hadı ama dısarı cıkabılırm her an senden haber beklıyorum catlatma bızı burdabak yavrularımızda hıssedıyor sonra :)

elaal canım telasını uzuntunu anlıyoruz hepımızde aslında aynı seyı yazdık bı olasılık ve gecebılır demıs doktor
konu hakkında detaylı bılgımız olsa seve seve yardımcı oluruz
belkı ebecik ebe oldugu ıcın anlar inşallah gelır yazını gorur ...

ben bıraz rahat anneyım canım kadercıyım bazen ne yaparsak yapalım alnıma yazılanlar bir adım ileri gidemiyoruzz kısmetimizde sağlıklı cocuk varsa gelir bizi bulur, rabbım cocuklarımızla sınayacaksa da sınar
yapacak bişey yok ki kendimize bebeklerimize iyi bakıyoruz sonucta elden bişey gelmez
ama su varkı ben melegının kalbınde bısey oldugunu sanmıyorum tatlım kalp atımını, hareketlerini gördün değil mi daha cok küçükler ki annesi yanılma payları cok yuksek doktorlarnnnn :13::13:

Evvveeeetttt beklenen sorununn cevabına geldikk
Kız mı erkek mi?
Pekbicici yine tersini tutturdu mu?
Yoksa dümdüz bildi mi?
Y.Voltajın hisleri doğru mu?
ffenin içine doğan mı doğru yoksa genel tahmin mi doğru?
İlk kız gibi diyen doktor şimdii ne dedii acabaa?

Ve işteee merak edilen tüm sorulaaarr

Kızlarr action yapayım dedimm çok bekledik çünkü bu sonucu
Herkesi tahmin ederken kendimde bir türlü cevaplar alamıyordumm
Ailem dahil herkes kız yönündeydiii
Ve 8 Aralık 10:30 (geç kaldık doktora ) Central Hospital kapısından girdikk
Allahım nasılll kalbim atıyorr
Herşeyden önce sağlıklı mıı iyi miii gibi sorularr beni cook tedirgin ediyorduu :26:
Buarada ne annem nede kaynanam nede görümcem geldii sadece kaynım geldii :26:
Annem kendii kızım siz karı koca gidin bugün önemli gün diyince kocamda nedense anasını aramışş biz kendimiz gideceğiz diyee
Bazenn kafa çalışıyor bu adamda
Vee kapı açılıp hemşire pekbicici buyrun diyince hııııgnnkk diye kalpten gitmemek için eşimin elinii tuttum
Vee nihayetin doktor sorular şikayetler ve sormak istediğim milyonlarca soru geride kaldı tabii soramadım yinee:44:
Ama dedim kii doktor teyzeye cinsiyeti sesli söylemeyin x veya y diyin ben anlarım dedimm
Yok canım babada anlar dediii4
Eşime emin olarak döndüm o ne dedii, garibim aklı basmadıı
Neyseee ben odaya girdim tek perde çekildii
Vee çatal
2 çevirdiii 2 baktııı vee tatatattataaaammm
bende o yanii dedimm tamam babayı çağıralım dedimm
Geldii suratıma bakıyoır ama anlamadı bişey tabiii
Sonraa ayy kolu ayy bacağıı diye unuttuu
Doktor buarada bana genel bilgiler vermeye başladıı kilosu ve boyu hakkında
1 hafta öndeymişim ve kilo boy çok iyiymiş hatta tostiymişizz biraz
Doktora dedim yüzde kaç %100 dedii
Eşim hala bilmiyor tabiii
Çıktıkk odadan velhasıll ve eşim peşimde kız mı kız mı diyyee
Bende olmaz yüz görümlük isterimm kuyumcuya götğr beni dedimm
Tamammm götürürümm anırtmaa şurda benii dedii
Ama cok zevkliii dedimm vee neysee çoookk beklemedenn söylediimm

Eveeeetttt tahminlleeerrrr kuzulaarııımmm

uyussun gıcıksın bılıyorsun dımı !! kız nefes almadan sonuna kadar okudum cınsıyetı yazıcan dıye zınk kaldım oylece
bılsem bende süründürürdüm ıyıce sızlerı gıcıkkkkkkkkkkkk :)
off tahmın sıfır bende hadı soyle yaa :)
bu arada kımse gelmeyıp kaynının gelmesıde cok komık ya oda ayrı bı konu :) ayrıca masaya yatırıcaz

yazıyı okuyorum rahatlıyorumm sonra durup dururken yine aklıma geliyor..yok karar verdim üzmicem kendimi de yavrumu da..

üzüldüm canım..ama kesinleşse bile dermanı varmış çok şükür..ALLAH dermansız dert vermesin...

üzülmeyeceğim canım artık o parmacıkları gördüm ya ...o içerde büyümeye çalışırken ben burda böle kafaya takarsam haksızlık etmiş olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…