2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hahahaha sormaa onun macerası ayrı anlatacağım
Hele evde dönen hikayeler filann
ama 2 tahmin bende alsaydım yaa

herseyden once sağlıklı olmasına cokk sevındımm canım
gobusun erkek gobusuydu senın ıstedıgın kızdı ve bence
PİPİLİN varrr

benim halaa icimden erkek geciyo

gozun aydin bu arada masallah hersey normal gozukuyo insallah

hahahaha sormaa onun macerası ayrı anlatacağım
Hele evde dönen hikayeler filann
ama 2 tahmin bende alsaydım yaa

of ılkdefa tahmınde buluncam nedense ıcıme dogmuyor erkekmı yoksa :)
ya ben dısarı cıkıcam gelene kadar ne yaptınız ettınız konusma tamammı aksam konusuruz catlarım yaaaa:)

Hoşbulduk kızlar herkes bebeklerinin cinsiyetini öğrenmiş ne güzel bnde öğrendim bnmde kızım olucak inş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Kızın hayırrlı olsun canım sağlıkla al kucağına...

Istanbulda nerelerdesiniz arkadasim, Ben Kosuyolundayim yAkin olanlar var mi diye sormustum AMA cevap alamadim

İstanbulda her yer birbirine uzak ben de Beykoz'dayım canım..

gunaydin herkese........

off bir haftadir bu gunu beklidim ama o kadar kar yagmis ki yollar hep kapanmis arabalar hep daire ciziyomus bizim hastaneye gitme isimiz yarina kaldi malesef..

bir gün daha sabır canım güzel haberlerin yarına inşallah..

ayy keşke 3-4 bebeğim olabilse...hem zaman hem sabır hemde yaş olarak kaldıramam gibi artık ama hayırlısı..

Merhaba hanımlar
nasılsınızzz
bebişler nasıl

İyiyiz canı, bebiş ve sen nasılsın?

Canım rahat ol hiç evham yapma anormal birşey olsa zaten bikaç test farklı çıkardı.. seninde bulup yayınladığın gibi sonradan geçecek birşey ve tek başına bir önemi yok..

Geçmiş olsun canım kesinlikle herşey Allahtan ama çok şükür herşeyin dermanınıda veriyor..İnşallah kendiliğinden düzelir..

oyfff daha bekilicezmi Sen akşamı bulduırdursun bize Ben ERKEK diyorum :)

Rabbim su senin yasadiklarini komik hikayeye cevirmenden istiyorum okumadan sonuna bakayim dedim yok en iyisi okudum okudum yok isimi yarim biraktim annesi saglikli degil mi onu da soyle ve ben ERKEk diyorum

Çünkü bende gece 4te yattım sabah 7de kalktımm
Sırf sizler için geldim söyleyimm gidip uyuyacağım canlar

Ne çin ne russ
Tatatataaaamm bir pipicanda bende kızlaaarr
Bir pipii gösterdi bizee mal mülkk ortada
Rabbim sağsalim sağlıkla versin oğluşumuuu
Hikayelerinii pazartesi anlatırımm

mrb elaal yeni katıldım bnde siteye yazını gördüm allah yardımcınz olsun ama çok korkulacak birşeyi yok galiba zamanla geçmesi mümkünmüş aklına sakın kötü şeylr getirme hem annenin tüm duygularını bebekte hissedermiş o yüzden kendini üzme allahtan hayrlısını dile bizimde dualarımız eksik olmayacak bebişini sakın üzme hamileliğin keyfine bak

YANİ CANIM SENIN YAZDIGININ KENDINDEN BILE GECME OLASILIĞI VAR BU KADAR ÜZÜP BEBEGI DE STRESE SOKMA... HEM SANA TESHIS KOYULMASI ICIN HAFTASI ÇOK KÜÇÜK BANA BILE KÜÇÜK DEDILER 23 HAFTA DA EKOYA ALACAKLAR KESIN OLSUN DIYE ERKEN DÖNEMDE YANILMALAR OLUYORMUŞ... Allah yeter ki derman aratmasın bazenn üzülüyorum dogdugu amelıyat olucak ılk 5 gün içinde eger kesınlesırse nasıl dyancak dıyorum ama o melek ınanıyorum kı fazla acı çekmeyecek..

bildimmm:))bende mi tahmin yurutmeye baslasam mi ne:))Rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah.

Canımmm RAbbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.... En baştan Erkek diyordum senın için Ve Yanılmadım ... Yanında çalışan bayanla çocuklarınız maça bırlıkte gıderler artık :

görünmuyor bende

bak ne demıstım sana pipili annesi oluyoruz ne guzelll
canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına giidp guzelce uykunu al aksama gelll

heheyt tutturdum oley oley oley

hepımız erkek dedık vayy erkek cıktı :)
o pıpısını yer teyzesı nıhayet gösterdı kendını nazlı oğul :)
esım ekrana yapıstım noldu dıyor erkek oldu dıyorum bakıyor yuzume
saglıkla kucagına al canım inşallah
darısı cınsıyetı bellı olmayanların basına
hıkayenı kıtapcıkmı yapsak ksın bızı uzun soluklu bır anlatım beklıyor bol tebessumlu :)

bildimmm:))bende mi tahmin yurutmeye baslasam mi ne:))Rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah.

bak ne demıstım sana pipili annesi oluyoruz ne guzelll
canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına giidp guzelce uykunu al aksama gelll

heheyt tutturdum oley oley oley

Kızz hepinizde bende bildinizz
Yerimi sarsmayın bikereee
Bende yine tersten tutturdumm nolceeekk
Rabbimm sağlıklaa versinnn hepimizin evlatlarınıı

Gözün aydın canım nihayet öğrendin gelişimi önde yazınca zaten erkek olduğunu tahmin ettim ama tahmin yapamadan yazmışsın Dr amcası göster pipini anne babaya demiş heralde sizinki açmış size sağlıkla gelsin inş.

Evet bende aynı kanıdayım .. Genelde gelişimi önde olan bebekler erkek oluyor.. Benimde en baştan beri bir hafta geride demişti....

üzülmüyorum canım artık..bebişimi de üzmeyeceğim..sayenizde daha rahatım..

keşke ben de rahat bi insan olabilsem..benim bu panik halim yeni değil ki..gebelikle iyice arttı.ama şimdi iyiyi sayenizde...iyi ki varsınız...

inşallah canım..teşekkür ederim..

çok teşekkür ederim canım..daha iyiyim iyi ki varsınız..

ALLAH ona o gücü verir canım hiç merak etme..ama inşallah kesin tanı için gittiğinde öle bir sorun yok derler...yeter ki RABBİM istesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…