2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

olmaz ollmaz olsa bana olurdu:) evde test yaptım pozitif çıktı hasteneye gidip kan tahlılı yaptırcaktım eşime söyledim ben evden çıkıp hastaneye gidene kadar tüm sülale öğrenmişti:) hastane ıle evımın camı karşıklı düşün artık arada kı mesafeyi Allaha şükür olsun kı bu hafta kadar geldik A llah uzun ömürler versin bebeklerimize

bende suni sanci ile basladim tam 9 ssaat cektim 2cm acildi sonra mecbur olduk sezaryene agrisi felan yok ama normal dogum insanin ici tam temizleniyomus birde kilolar 2-3 ayda gidiyomus

allah korusun sen ne niyetle bakarsan o olur
oyle seyleri dusunme allaha birak allah korur insallah

canım benım evlılıgım 6. yılında hamıle kaldım adım kısır gelıne cıktıgı ıcın esım dayanamadı aılesıne haber verdı
ama herkese degıl bır kac kısıye agızları sussun dıye ne basta
benımde annem yanımdaydı test sonucunu alırken o heyecanla annem abımı bıle aramıs elınden telefonu alamıyorum :)
yanı ılk yıllarımda olsaydı esımın aılesı bu kadar anlayıssız olmasaydı ılk 3 ay saklardım sahsen
komsu dısarısı ogrenmesıne gerek yok ama aıle merak edıyor paylasmak ıstıyorsun bu yuzden rahat ol oku kendını bol bol
gerısını Allaha havale et lacagın onune ne yapsak gecemeyızkı ..

bende suni sanci ile basladim tam 9 ssaat cektim 2cm acildi sonra mecbur olduk sezaryene agrisi felan yok ama normal dogum insanin ici tam temizleniyomus birde kilolar 2-3 ayda gidiyomus
off 9 saat cekmıssın canım en buyuk korkumda bu cek cek ama bıde normal olmasın cektıgınle kalıyorsun

oyle oluyo hadi birinci oyledi ben ikinciyide ayni sekilde sanciyla dusmesini bekledik olmadi 21 haftalikken sezaryene aldilar

canım benımde ilk gebeliğimde olmuştu eşim sağolsun hevesle yedi sülalesine haber verdi sevincimiz 1 hafta surmedı bebeğim düştü nazar dıyen oldu sağlıklı değilmiş diyen oldu haa bu dustu kesın bu kızın rahmı bebek tutamaz artık hep dusurur dıyen de olmuştu doktorumla konuştum hemen hamıle kalsam sorun olur mu dedım 5.haftalıktı zaten bısey olmaz dedi ve şükür rabbıme kı hemen adet sonrası hamıle kaldım bu sefer eşime resmen yalvardım ne olur kımseye söyleme dıye ( ılkındekı belırtılerı ıyı hatırladıgım ıcın haftasında anlamıştım) aradan 2 hafta gectı ben 5 haftalık oldum doktora gıttım kvdemle konuşurken hamıle olabılrıım dedım bılıyoruz kızım hayırlı olsun kesınleşti mi dedi lütfen 3 aylık olana kadar kımse bılmesın dedim ama 9 haftalıkken bayram ıcın gıttıgımde 7 sulale ögrenmıştı ve herkes dıkkat et ılkını dusurdun buna da bısey olmasın dıyordu
her bırıne ayrı ayrı laf yetıstırdım baktım olmayacak hıc seslenmedım

rabbım ona yıyecek ekmek, soluyacak hava nasıp ettıyse yaşar dedim
hala densız akrabalar dıkkat et olmesın diyooo
,
rabbım alnımıza ne yazdıysa onu yasarız kısmet ıslerı , duamı ediyorum yavrum benımle kalır ya da kalmaz allahın takdırı

ya şu doğum sancısı nasıl bişey bilen varsa bizlerle paylaşabilirmi çoooook merak ediyorum gerçi şimdi dersiniz merak etme senin de başına gelcek ama yine de bilmek istiyoru adet sancısı gibi bişey mi nasıl

ay cok komik ya ama sevimli olacak simdiden neler yapiyor annesine yaramaz velet:)) amin canim o zamana durulur belki cocuk anne yada babasina cekermis ya hanginiz daha hareketlisiniz bide polis.cocuklari da hep yaramaz.istisnalar da var ama

ailemin yaninda degilim ama 2,5 aylikken soyledim onlara da okuldakilere de bir ay once soyledim pek cevrem yok burda.Birsey olmaz Allahin izniyle sen icini ferah tut

adet sancısı mı yasayıp görecez canımm
yakım arkadasım 1 hafta hastane de yattı dogum başlamış öğleden geceye kadar sancı cekmış 10cm lık acılması varmış tum suyu boşalmış ama bebek her ıkınmada geriye kaçmış bakmış olacak gıbı değil doktor istersen 30 dk ıcınde dogurturum senı ama bebek susuz kalacak ya da sezaryen demıs arkadasımın aglamaktan halı de kalmamış alın oğlumu yeter demış ve 10 saatın sonunda sezaryan oldu

canim dusen cok kucukmus daha.Anlamiyorum bu milleti de.Sanki sen bilerek dusurdun kafalari basmiyor herhalde Rabbim ne kadar omur bictiyse bize bebeklere de oyle.Sanki kasti dusurmussun gibi.Neyse ahirette herkes soylediginin karsiligini alacak.dua edecegiz bol bol.eceli geldiyse yapacak birseyimiZ yok ki.Rabbim hayirla saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etsin Allahtan uzaksin ic ice degilsin

sanırsam bana ama ben küçükken çok usluymuşum büyünce dengem şaşmış eşim dakika tutuyor 1dk hareket etmeden duramıyorum en kötü şartta elimi sallarım saçımla oynarım bı şekilde hareket ederim eşim evcilleşmiş aslan gb oturduğu yerden kalkmaz ama şeytanlıkta üstüne yok bence hareketleri bana şeytanlığı babasına benziyor eeeee ortak yapım ne de olsa :13: ama bugün okula gittik korktu galiba beni nereye getirdin dedi küstü sabahtan beri hiç oynamadı fırtına öncesi sessizlik bu bi hinlik düşünüyordur da bakalım ne zaman çıkacak kokusu

kpederin akrabalarında cekemeyen cok fazla malesef sukur yakın aileyle iyiyiz ama biraz uzak akraba es dost hepsı fesatlık peşinde taa bız sevgiliyken cekemedıklerını belli ederlerdi yok gelının guzel işli güçlü,sonra yuzuk takıldı aman dunurunuz ne ıyı sızden bısey ıstemedıler, sonra memur oldum ohh bır eve 2 maaş girecek sonra rabbım nasıp ettı 2 ev bırden aldık (borc cok oldu ama olsun evler bıtınce kırasıyla zaten borcları odenecek) gelin tedavısız hemen hamıle kaldı onu dusurdu aman da aman ayı cektı hemen kaldı
işte cekemeyen cok olunca birde yıldızım dusuk hemen nazar değiyor :26::26: konyada kpeder bol bol okur benı bbir yere gittiğimizde flan hemen anlarım namaz sonrası okur benı sukur onlarla ıyıyım arada canımı sıksalarda

biri adet sancısı gibi mi dedi eğer öyle ise ben kesin 10 tane doğururum valla bu heves varken bende

allah yardımcımız olsun inş ama rahmi iyi açılmış bebiş geri kaçmış korkmuş yavrum benm diyorum ya inş bi aksilik çıkmaz da normal doğum yaparız ben sezeryan olsam benm yanımda kimse yok sezeryan normale göre daha dikkat edilmesi gerekir o yüzden normal düşünüyorum tamam oturması zor oluyo ama en azından emzirirken bebeğimi kendim tutarım sezeryanda birisinin tutması gerekiyomuş

allah korusun sen ne niyetle bakarsan o olur
oyle seyleri dusunme allaha birak allah korur insallah

Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın, rahat güzel mutlu bir hamilelik veee bir avazda doğum nasip etsin inş.(Geçen komşumuz 2. kez anneeee diye bağıramadan doğurursun inşallah dedi hem garip geldi güldüm hem de inşallah dedim :))))

Kızlarrr hepinize iyi geceler.... Bütün hafta haftasonu gelsin diye inliyorum resmen haftasonu geliyo ben sabah 7.30 ayaktayım biraz da başım ağrıyor ee yarın 6.30 kalkacaz malum erken yatayım bari... İş yerimde sizi okuyorum ama yorum yapamıyorum nasıl kısıtlamışlarsa interneti uyuzlar şimdiden iyi haftalar hepinize...öptük sizi kocaman kocaman

buğuluma denemedim açıkcası canım ama balığın çiğken bile kokusu bi tuhaf yapıyo..bu hafta da geçsin olmadı haftaya kendimi zorlayacam artık...

ya kızlar dünden beri yok lekeydi yok doktorun tavrıydı filan hem sizin kafanızı ütüledim hem kendimi yıprattım..bugün kendime geliyorum ve kafama dank etti ya benim şimdi kızım mı olacak..kesin konuşmadı doktor ama büyük ihtimalle dediii..yani benim karnımda bana ait bi kız mı var..ya benim kızım..düşündükçe bi tuhaf oluyorum...bi yıl sonra burda halının üstünde oynuyo mu olcak yani ALLAH nasip ederse... kızlar ne olur kusuruma bakmayın saçmalamaya başladım biliyorum ama 5 dk önce kızım olacağını öğrenmiş gibiyim....

olur canım normal şeyler bunlar ... dün canın sıkkındı cinsiyeti aklına gelmemsi çooook normal.. evet canım kızın oluyor kaarar değişmezse ama çoçuğun olacağı kesin ve seneye bu zamanlar ayaklarının altında dolancak yaramazlık peşinde koşacak az daha büyüyünce mutfakta ne varsa aşağı inecek kemirgen gb sağı solu kemircek bak hep bunları düşün başka bierşey düşünme

mesajını içten bir tebessümle okudum canım :) hiç öyle şey olurmu burda saatlerce bazen boş bazen hoş şeyleri konuluyoruz
korkularını paylaşman tabiki önemli kız erkek farketmezde düşün bidahaki yıl bu dönem ay şunu yemiyor
ay aksırıyor ay söyle böyle dıye konusucaz yavrularımızın hem o zaman içimizde değil dışımızda olcak göğsümüze yatırıp öpüp koklucaz
cennet kokulularımızı İnşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…