2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ay inşallah ya...çok heyecanlandım şimdi..bi taraftan olumsuzluklar kafamı kurcalıyor ama bi taraftan da iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum..umarım herşey herkes için çok ii olur....

bence seneye bu zmanlar bilgisayar kavgaları başlamış olacak bizler laf yetiştircez diye cebelleşcez onlarda tuşlara bascam diye vallaa geleceği görüyorum 3.dünya savaşlarına hazırlık yapılıyor bence

senin cocuklugunda da bir terslikk varmis o zaman:))bebekler once yaramaz olur sonra uslanir sende bir tam tersi olmus:)) sonra ortaya bir karisim cikmis:))Allahim anne karnindaki 4 aylik bebek icin konustuklarimiza bak:)) neyse sen de hareketliymissin bir sekilde idare edersin artik:))
eyvah eyvah simdiden okulu sevmemeye baslamis kuzucuk:))yavrum sen buyuk adam olacaksin okulu sevmen lazim de az hareketlensin:))

Kayinpederin kayinvalidenle aran iyiyse de takma kafana senede kac kez goreceksin sanki calisan kadinsin ama bayagi fesatlarmis gercekten kendilerine degsin o kotu nazarlari insallah.bana esimin halasinin gelini sordu bebek yok mu diye mezarlikta bide:))kayinvalidemle gorumcem keske orada olsaydik agzinin payini verirdik onlara ne dediler ki bana bir sene sormadilar hic bebek var mi diye .canim 5 yil konyada okudum ben onlarin kotu bakislarini iyi bilirim kadini erkegi yabanciya bir garip bakar:))burda gormedim mesela oyle birsey

canım hıc olur mu burada konuscaz kı rahatlayacaz allahın ıznıyle yavruna da bısey olmayacak bak gör annesi bıcır bıcır bır kızın olacak ne guel

sen böle deyince kendı erkek kardeşlerim geliyor aklıma ayaklanmaya başladıklarında ellerının uzandıgı her şeyi yere indirirlerdi ufak olan dolapları boşaltıp içine girer kapagını örterdi :18:ondan sonra ara dur bacaksızı oyle kaç kere deli gibi evde cocuk aramışlığımız var 2 yıl oncede dayımın oğlu sen anneme yemege yardım ediyorum dıye (3yasındayken) koca zeytınyagını halıya dokmuştu yengem aglaya aglaya halıyı temızlemıştı baktı olmayacak halı çöpe gitti

buğuluma denemedim açıkcası canım ama balığın çiğken bile kokusu bi tuhaf yapıyo..bu hafta da geçsin olmadı haftaya kendimi zorlayacam artık...

canim ben sana sonra ozelden mesaj atayim yaptigim tarifi hem saglikli hem daha kokusuz hafif oluyor kizartmanin pek faydasi yokmus

hicte sacmalamiyorsun ben hissetmiyorum ama esime surekli babacik babis diye sesleniyorum o da bana annis bide bebek kiyafetlerine bakinca daha cok alisiyorum Rabbim hayirlisini nasip etsin

çok teşekkür ederim canım benim..iyi ki siz varsınız iyi ki yanımdasınız..bu leke olayına kafayı çok taktım hala da takıyorum eşimle de çok konuşuyorum ama sizinle dertleşince kendimi çok iyi hissediyorum..inşallah bebeklerimizin resimlerini de paylaşcaz burdan..ay düzgün cümle de kuramıyorum silip silip yazıyom ne oldu bana böyle ya...

bence seneye bu zmanlar bilgisayar kavgaları başlamış olacak bizler laf yetiştircez diye cebelleşcez onlarda tuşlara bascam diye vallaa geleceği görüyorum 3.dünya savaşlarına hazırlık yapılıyor bence

yazını okuyunca sanki gözümün önüne geldi gibi RABBİM o günleri gösterdin hepimze inşallah..

benim gibi tatlıya çikolataya düşkünlüğü olan varmı arkdaşlar yesem hergün yerim yaaa bu aralar her gün yiyomda tatlıyı ama faydalısından ev yapımıydı isim vermiyim nadir şerbetli tatlı yiyom

hergün iki kere 30 dk 3.5 km hızla yürüyorum kilo almama birazda olsa engellermi acba zayıf olmaya çok alışknım korkuyorum kilo almktn

Son düzenleme:

bıcır bıcır olsun da annesi ona pembiş pembiş giydirsin inşallah....ALLAH ım herkesi meleğine sağ salim kavuştursun inşallah....

ay çok sevinirim canım...teşekkürler

gülsevdam bende 5. senede hamile kaldım insanlar baskısı laf sokmlrı kötü oluyo gerçkten okulumda vardı okulumu bitrdim ama atanamadım ama kocam çok istyordu da ben istemedim çoçuk konusu benim için hep zordu korkutuyordu beni şu an piskoljik olarak zorlanıyorum hamilelikte bu yzden herşeyden çok çbuk etkilniyorum insanların anlattıklrından özelikkle

birşey sorucam yanlış anlama da peygamber sabrımı var sizde gülle beraber 5 yıl 6 yıl diyorsunuz ya ben 1,5 yılda intiharın eşiğine geldim.. nasıl dayandınız böyle ya.. en son işimi bıraktım o kadar kafaya takmıştım kı valla sabrınıza hayran kaldım

helal dıyorum sıze ben esımı 1 yıl zor oyaladım baktım olmuyor tamam hadı yapalım dedım inş canım tez zamanda adapte olursun hamılelığe bebısınıe

hayirlisi olsun insallah demekki erkege benziyo rabbim nasip etsin size benimde 15inde insallah biliyorum yine gostermicek. sabah gitmeden oncede yazmistim gostermicek diye

canım belirtelerin ne senin mesela bebeği hissediyon mu karnın çıktı mı çin takvimi kan yenileme yüzük falı ne çıkıyo bunlarda tam falcı bacı gibi oldu
benim hepsinde kız çıkıyo herkeste kızın olcak diyo kaynanamla eltim dışında hayırlı sağlıklı bi kızımız olur inş
genelde erkekler oğlum olsun ister burda bile okuyorum erkekler genelde içten içe oğlan istiyo ama benimki kız olcak ben hissediyom inş kız olur diyo sonrada oğlan olursa da sevcem tabi diyo hergün pipisini zeytinyağlıcam diyo pisinin altına pamuktan yastık yapcakmış sarkmasınlar diye hergün öpcekmiş ama kız olursa öpemicekmiş

allahım 25 aralık gelsin biran önce

Son düzenleme:
bende suni sanci ile basladim tam 9 ssaat cektim 2cm acildi sonra mecbur olduk sezaryene agrisi felan yok ama normal dogum insanin ici tam temizleniyomus birde kilolar 2-3 ayda gidiyomus

benim annem ebe canım evde çok doğum yaptırdı bi çok doğum gördğm doğumda kanamadan başka bişey olmuyor
anne kendini çabuk toparlıyor doğru kilo kısmını bilmiyorum
sezeryanda kist miyom vs doktorun istersen alabililiyor

gelde bana sor neler cektım benım bı sıkıntımda vardı hem bu yuzden hemde evlenmeden oncede esıme demıstım
maddı olarak duzelelım oyle dıye ama aılesı yedırdı bıtırdı benı Allahıma havaleler azmı agladım goz yası doktum
Rabbım hesabını sorsun .. ıs yerındekıler bıle sureklı sorunmu var ne ya sıze ne sıze neeee ama ısteee
en sonunda kayınpederı aradım baba bısey dıcem kı artık rahatlayın yeter herhangı sorun yok
doktorumda aynısını soyledı mecbur bunu demek zorunda kaldım korunuyoruz yapmıcaz dıyorum okuzler ıste
yınedelaf sokuyorlar ah beddua etmek gunah yoksa 24 saat edıcegım cok kısı var ...
bos ver salla canım suan esım ayakları yere basmıyor herkese karsı rahat bende aslında 1 sene daha ıstemıyordum
maddı sıkıntılarımız bıtmesı gelecegımızı gormemız ıcın 1 yıla daha ıhtıyacımız vardı ama yeter artık bıktım bunların tepkısınden dıye korunmayı bıraktım
1 hafta sonra alametlerı basladı hamılelıgın 2. haftamda gebe oldugumu ogrendım aratmadı cok sukur Rabbım
ah ah gelecege bakalım artık gecmıs mazı olsun ...

ah senbıde bıze sor ne cektıgımızı cocuk sorucaklar dıye telefonlardan kac aıle ıcı toplantılara katılma
kısır dıye acısınlar sana .... ya bıde gercekten cocuk olmuyaydı canlı canlı mezara gırerdım bu tavırlarla...

sen korunduğun için mı olmadı ben menapoza girmiştim ahhhh ahhhh ne günlerdi beeee banyonun dili olsa konuşsa ağlama duvarı gb çamaşır makinesine dyanıp ağlardım ondan nasıl bı güç alıyorsam artık

korundugumuz için olmadı canım bılerek yanı
ama gelde ınandır ıste korununca kısır kaldım sandılar ...
bende camı acar dısarı bakıp gozyası dokerdım esım gececıyken evde yalnızken
umarım bızler bunları gelınlerımıze cektırmeyız yenı nesıl daha anlayıslı yetısır sayemızde ..
komsularım bıle bırı bılıyordu hepsıne yaymıs nasıl sevınıyorlr herkesın acılı bakısı artık guluyorum :)

iyi geceler tatlı rüyalar bol tekmeler

ay son cumleyı okuyunca nasıl yanı dedım sonra anladım Allahım senı hep guldursun emııııııııı :)

kızlar banada musade uykum gelene kadar kanald guzel bı fılm basladı kesın gece bol acayıp ruya gordurcek ama ızlıyım bıraz:)
tatlı düşler bol tekme yemeler ama sadece yavrularınızdan kızlarrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…