- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.821
slm heyecanli hamisler bikac tavsiyede bulunmak istiyorum dogum zamani gelene kadar vajinal muayene olmayin hem gereksiz hem tehlikeli düsük yapma riskini arttirir keseler górúnene dek bekleyin nar suyuda düsük riskini arttirir bokt süt icin kafeinden uzak durun bebeginiz kilo almaz büyümesini etkiler ileride kansizlik basgôs erecek bi cogunuzda pekmez ve kan hapi disinda pek bisey yok oda sadece üzüm pekmezi mide bulantim12.haftada son buldu gaviscon midenizi oldukca rahatlatir fazla bi caresi yok ilk 3 ay ilac icmemeyme õzewm gosterin
Merhba arkdslar, Allah izin verirse bende 2013 mayis annesk olicam:)
Bu 3. Gebeligim ama ilk cocugum olacak Allah'in izniyle, diger ikisi dusmustu:/
5+1 gunlugum, kesemi vajinal ultsynla gorduk, hftaya kontrolum bakalim hayirlisi ins
Ben karindan igne, vajinadan progestan, foliasit vitamin ve kan silandirci kullaniyorum.
İnsss saglikla kucagmiza aliriz bebeklerimzi
ya benım karnımın ıcınde degısık bırseyler oluyor karnım agrıyor ama farklı ıcerde cslısma varmıs gıbı sankınapıyo kımbılır orda
eee kendinlerine yer yapıyorlar simdi... yer beğeniyorlar bırde komşularına tanıyorlardır böbrek kardeş kenara çekıl akciğer sen yukarı kay ayy bu bağırsaklar da nerden cıktı gb düşüncelerle yatak yapıyorlar :)))
kızlar bir sorum olucak,akıntınız varmı?varsa yoğunluk ve rengi nedir? :26:
benım var canım sureklı hafıf sarımsı
ah canım benim, inşallah öyle birşey olmaz, güzel güzel büyür bebişin
ne zaman baktıracaksın tekrar, yapman gereken bişey var mıymış, takibi nasıl olacak
canım moralini bozma kızımda da aynı sorun vardı progesteron ve aspirin verdi bebe asprini hamd olsun geçti..bişeyler vermedi dr.
canım benim dilerim Allahtan böyle bişey olmaz bebişin sağlıkla büyür. görümcem 3 düşükten sonra ikiz bebek sahibi oldu hemde aşılama falan değil. 2 düşüğün olsa bile bu sağlıklı olur inşallah
Canım benim sakın sakın telaş yapma ve stresinide bebeğine geçirmeDaha önce düşüklerin olduğu için biraz daha paniksin ama verende Allah alanda Allah diyipp kendini Rabbine teslim et, emanetini koruması için dua et... Herşey güzel olacak ve lütfen panik yapmaa sadece dinlen ve uyumaya çalış (işte değilsen şayet)...
Dualarımız seninle Rabbim bebeğini sana ve babasına bağışlasın ve gözyaşların sadece mutluluktan aksın inşAllahhh
lınk acılmıyor cnm
yatalım tabı sonra yatamıcaz
canım benım sakın kalkma yerınden bu dunyeda yıyecek ekmegı varsa tutunur sana sımsıkı melegın sen elınden gelenı yap gerısı allah a kalmıs felak nas suresını oku
orkide
canim benim
insallah hicbir sey olmayacak
icini ferah tut
dualarim seninle
kizlar yesil cay bitki caylari ilk 3 ay biraz tehlikeli
ben cok severim ama hepsini bir anda biraktim mecburen
kusburnu cok faydali kendim demliyordum ama hamilelikte oluyor mu bilmiyorum icmiyorum onu da
kahve delisiydim ama hamile oldugumdan beri icmiyorum bazen canim istiyor ama bir baslarsam devami gelir diye icmemeye devam ediyorum
ben de icecek konusunda sIkInti cekiyorum cunku surekli su, sut,ayran ve kendi yaptigim kompostolar baska birsey yokama sabhalari dediginiz gibi sicak birseyler istiyor insan surekli sut bayiyor gercekten
belki arada limonlu cay ben de icerim
dualarım senınle canım keseyi görceksiniz heralde ınsallah hersey yolunda gideer :)
Günaydınnnn Meleklerr
Biz dün doktorumuza gittik tanıştıkk çok tatlı bir bayandı Anadolu yakasında olanlar için önerebilirim
Önce yasakları, yapmamam gerekenleri sıraladı, hoplama-zıplama-koşma-eğilme-ağır kaldırma filanAma insanın nasıl hoşuna gidiyor
Sonra tartıya çıktım, eşimde orda yaa hemşireye sakın sesli söyleme diyip durdum ama bizim cingöz görmüş tabii
Veee keseciğimiziii görmeyee sıra geldiii Allahım sana milyonlarca kez şükürler olsun kiiii herşey cok güzelDoktorda çok bebeğndi Tam haftasına göre gidiyor dedi keseyi ölçtü 4+3 cıktı.. Rahmin tertemiz kistin filan yok dedi, çok güzel konumlanmışş kesemiz maşallahh-herhangi bir sıkıntı yok gayet güzel yerleşmiş- yerleşme kanaması olmamış dedi,kesenin şeklinide çok beğendi Allahım okadar güzel konuştu kiii heyecandan ekrana bakamadım bile kadını dinlemekten Kısmetse 2 hafta sonra kalp atışını duyduktan sonra ayda 1 çağıracağım dedi Ama aklıma takılan bir şey var; bana folik asitten başka bir ilaç vermedi:44:
off off of 18 binnn ne demekkk
ama amerikan zaten çok üst bi hastane bildiğim kadarıyla, oraya gelen diş hastaları bile 300 500 bahşiş bırakıyomuş personele
türkiye hastanesi size yakın mı bilmiyorum ama orası da uygun ve gayet ilgililer, temiz bi yer
bu arada bağcılarda açılan medipol mega hastaneler kompleksi süppper bi yer, 10 yıldızlı otel gibi
şu an operatör doktorlarda muayne ücretsiz yeni açıldığı için sanırım, çok içeriğini bilmiyorum da ben gittim, ücret vermedim
prof olanlar da 50 lira
ama test fiyatları nasıl onları bilemiyorum, hani şu aylarda sadece keseyi görmek için gidiyoruz ya düşünebilirsiniz
ben orda devam etmeyi düşünüyorum, en yakın güzel hastane o var bana
hmm bende medicine hospital(nenehatuna) gidiyorum..
teşekkür ederim kızlar. kendimi toplamaya çalışıyorum. bebe aspirini ve progestan kullanıyordum. kan sulandırıcı iğne ve b vitamini eklendi. 1 hafta sonrasına usg kontrolü önerildi.
kızlar bir sorum olucak,akıntınız varmı?varsa yoğunluk ve rengi nedir? :26:
tabııkı var.. bu donemde normal akıntıdan daha da fazla artıs gosterır... genellıkle beyaz ama ara ara hafıf sarımsı gıbı...
melek'cim yolcuğa çıkıyormuşsun canım iyi yolculuklar
oğluşuna kavuşunca benim yerime de öp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?