2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ya benım karnımın ıcınde degısık bırseyler oluyor karnım agrıyor ama farklı ıcerde cslısma varmıs gıbı sankınapıyo kımbılır orda

slm heyecanli hamisler bikac tavsiyede bulunmak istiyorum dogum zamani gelene kadar vajinal muayene olmayin hem gereksiz hem tehlikeli düsük yapma riskini arttirir keseler górúnene dek bekleyin nar suyuda düsük riskini arttirir bokt süt icin kafeinden uzak durun bebeginiz kilo almaz büyümesini etkiler ileride kansizlik basgôs erecek bi cogunuzda pekmez ve kan hapi disinda pek bisey yok oda sadece üzüm pekmezi mide bulantim12.haftada son buldu gaviscon midenizi oldukca rahatlatir fazla bi caresi yok ilk 3 ay ilac icmemeyme õzewm gosterin

tesekkur ederız bılgıler ıcın ılk muayenede sadece 1 kere vajınal ultrasonla baktı sonra gerek duymadı sanırım bakmadı...her sabah mutlaka 1 kasık pekmez yıyorum ne olur ne olmaz

inşşallah canım Allah sonuna kadar ayırmasın..içini ferah tut Allahın izniyle hiç birseycik olmaycak bolca dua et...

ya benım karnımın ıcınde degısık bırseyler oluyor karnım agrıyor ama farklı ıcerde cslısma varmıs gıbı sankınapıyo kımbılır orda

eee kendinlerine yer yapıyorlar simdi... yer beğeniyorlar bırde komşularına tanıyorlardır böbrek kardeş kenara çekıl akciğer sen yukarı kay ayy bu bağırsaklar da nerden cıktı gb düşüncelerle yatak yapıyorlar :)))

hee demekkı derdı otmm ıcerde rahat olsunda ben razıyım bu agrıyazaten baya genıs benım karında yer

vajinal muayeneden kacinin tanidigim 2 kisinin bebegi bu muayenelerden sonra düstú ben ilk muayenemi 40.haftada yasadim 42.haftaya kadar bekledim dogmadi sezeryanla dogum yaptim doktorlariniza kulak verin normal diye israr ettim 2 gün sunni sanci verdiler dogmadi.birde iyi besleniyorsaniz vitaminler ekstra kilo aldirir ben 5 ay kullandim ónemli olan kan bebek kan yoluyla besleniyor 6.aydan sonra kan ignesi oldum hep kirmizi ette yiyin kan yapar

merhaba güzel anneler
ben bugün baya bir uyudum, anneciğim sağolsun geldi yemek yaptı biraz da ütümü yaptı
Allah'ım onu başımızdan eksik etmesin
Şimdi hamile olunca onun kıymetini daha da iyi anlayabiliyorum
Rabbim nasip eder de anne olursam kim bilir nekadar daha iyi anlayacağız annelerimizi

ben dün ve bugün nar ekşili salata yedim ve açıkcası kaygılandım şimdi:S Inşallah kendi ellerime düşüğe sebebiyet vermem
Allah korusun

benım var canım sureklı hafıf sarımsı

ayyy canım Allah razı olsun senden yaaa
benimki de ara ara şeffaf ara ara sarımsı.
6 düşük yaptım korkuyordum yine öylemi olucak die.
ama şükür ki normalmiş.
fakat 6 düşükten sonra oğlumu aldım kucagıma çok şükür.
inşallah bu da sorunsuz olur..rabbim hepimize kolay hamilelikler versin inşallahh

ah canım benim, inşallah öyle birşey olmaz, güzel güzel büyür bebişin
ne zaman baktıracaksın tekrar, yapman gereken bişey var mıymış, takibi nasıl olacak

canım moralini bozma kızımda da aynı sorun vardı progesteron ve aspirin verdi bebe asprini hamd olsun geçti..bişeyler vermedi dr.

teşekkür ederim kızlar. kendimi toplamaya çalışıyorum. bebe aspirini ve progestan kullanıyordum. kan sulandırıcı iğne ve b vitamini eklendi. 1 hafta sonrasına usg kontrolü önerildi.

dualarım senınle canım keseyi görceksiniz heralde ınsallah hersey yolunda gideer :)

sağ olasın canım.. bugün gittim ve kesinlikle doktorumu değiştirmeye karar verdim. zaten değiştirecektim ama bugün tam karar verdim.. ilgisiz, ağzından laf çıkmıyor, 5 dk bile durmamışımdır içerde.. yanımda arkadaşım da vardı, sen yine iyi gitmişsin ben olsam ilk muayeneden sonra kesin değiştirirdm diyor...

canım ne güzel, ne kadar şanslısın.. ben doktorumu acilen değiştirecğm..

canım ben de avrupa yakasında oturuyrm ve yeni bir doktor araıyrm.. medipole netten biraz baktım, tavsiye eden vardı. sen kime gittin?

hmm bende medicine hospital(nenehatuna) gidiyorum..

güneşli medicine değil mi? orayı ben de düşünüyrdm ama olumsuz şeyler duydum ve okudum.. o yüzden kararsız kaldımm.. doktorun kim?

teşekkür ederim kızlar. kendimi toplamaya çalışıyorum. bebe aspirini ve progestan kullanıyordum. kan sulandırıcı iğne ve b vitamini eklendi. 1 hafta sonrasına usg kontrolü önerildi.

orkide geçmişi henüz okuyabildim
canım icini ferah tut benim ilk usg muayenem de küçük çıkmıştı ama çok şükür bir sonraki hafta normaldi
sen nolur stres olma ve canını sıkma
ben her gün 7 ayetel kürsi okuyorum nas ve felak da hiç ihmal etmiyorum sana tavsiyem sende Rabbime sığın ve kendin ve bebeklerin için hayırlısını dile

yaşadığımız herşeyden tahminimizden daha fazla etkileniyoruz

snowflaken istersen beni de ekle canım listeye...
nick tubiloshh yaşım 24 sat 9 agustos 2.bebişim.
tahmini doğum tarihi nette 17 mayıs çıkıyor
daha dr a gitmedim.

Son düzenleme:
bu annelerde baya cok 2. bebek bekleyen anne var.. Bızım Mart annelerınde oyle degıldı.. sadece 1 kısı vardı :))

arkadaşlar, bugün gitiim doktora. kaç haftalık olduğu su an tam belli olmuyor, 3,5 -4 haftalık olmalı dedi. sat a göre 6. haftanın içine girdim.. nasıl oluyr.. ultrasonda da sat a göre değil mi haftalar? zaten bir sey açıklamıyor ki doğru düzgün. ne yapmam gerekir bu dönemde diye sordum.. hiiiiç der gibi sadece bol bol su iç dedi o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…