2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
doktordan geldım 6 haftalık..keseyı gordum..
doktorum benım gıbı bır vakayı hemen hatırladı ve hersey normal gorunuyor fakat onlem olarak bır proluton depot ıgne vurdurdu.. haftaya bır ıgne daha olacam.

2 hafta sonra gıdecegım..12 hafta gıbı de gerekırse dıkıs ataacak.. sımdı ıslerım var hadı gorusuruz

Normal çay içemiyor muyuz kızlar

Benim canım aşırı kahve isitoyr şu an
süt içeyim bari onun yerine

açık olmak kaydıyla 3 bardak içmeye ızın verdı doktor ama sonucta oda zararlı oldugu ıcın ıcmıyorum
Allahtan cay sevmem 1 tanede kahve ıcebılırsın demıstı doktoruna gıttıgınde sorarsın
hepımıze farklı dıyor doktorlar:)

:))))) forumda uykudan yorgunluktan halsizlikten konuşuldukça ben de " allaaaah alllaaaah ben turp gibiyim zımba gibiyiimm, bıraksan sabahlara kadar oturur 1 saat uyur işe giderim" modundaydım...ama bugün sabahtan beri valla kendime gelemedim, esnemekten ağzım kapanmıyor, bir de üstüne ıhlamur çayımı da içmişiimmm ooooh, işten eve nasıl döneceğim onu düşünüyorumm

hepimizde var canım kasık ağrısı korkulacak bişey değil

bi bebeğimiz olsun istiyoruz.daha önce bi dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum.kasık bölgeme hafif bastırıp çektiğimde bi acı hissediyorum.[/QUOTE]
anlıyorum tatlım kötü şeyler getirme aklına hiçbir zaman

Normal çay içemiyor muyuz kızlar

Benim canım aşırı kahve isitoyr şu an
süt içeyim bari onun yerine
limonlu ve çok açık içiyorum ben

meleğim herşeyin normal olmasına çoksevindim

ben izlemiştimm çok güzell
onun gibi bi dvd daha var elimizde, izleyememiştik bi türlü, bu akşam izleyelim iyi hatrlattın =))
çoğul gebelikler ile ilgili o da

arkadaşlar bu bişeyler yeme içme konusunda ben de tedirgin oluyorum çevremden bazıları neden bu kadar kasıyorsun diyor.. ben de bitki çayı içerim hep.. hergün ekmek yiyoruz ekmekteki katkı maddeleri ve beyazlatıcı da çok zararlı ..

kaldı ki şu an ağır bir grip atlatıyorum mecburen rahatlamak için zencefil çayı içiyorum..abartmamak şartıyla itidalli içmenin zararı olur mu ki..Rabbim korusun meleklerimizi..

bide benim mide bulantım pek yok siizn var mı?

kızlar moralim çok bozuk. bugün 2 kere başka bir dr'a güvenilir bir doçente gittim. kese 5+6 haftalık durmuyor dedi. bi ihtimal bu da düşebilir dedi. çok moralim bozuldu. bu da düşerse 3. düşük olacak

kızlar moralim çok bozuk. bugün 2 kere başka bir dr'a güvenilir bir doçente gittim. kese 5+6 haftalık durmuyor dedi. bi ihtimal bu da düşebilir dedi. çok moralim bozuldu. bu da düşerse 3. düşük olacak

ah canım benim, inşallah öyle birşey olmaz, güzel güzel büyür bebişin
ne zaman baktıracaksın tekrar, yapman gereken bişey var mıymış, takibi nasıl olacak

canım moralini bozma kızımda da aynı sorun vardı progesteron ve aspirin verdi bebe asprini hamd olsun geçti..bişeyler vermedi dr.

canım moralini bozma kızımda da aynı sorun vardı progesteron ve aspirin verdi bebe asprini hamd olsun geçti..bişeyler vermedi mi dr.

canım benim dilerim Allahtan böyle bişey olmaz bebişin sağlıkla büyür. görümcem 3 düşükten sonra ikiz bebek sahibi oldu hemde aşılama falan değil. 2 düşüğün olsa bile bu sağlıklı olur inşallah

Canım benim sakın sakın telaş yapma ve stresinide bebeğine geçirme Daha önce düşüklerin olduğu için biraz daha paniksin ama verende Allah alanda Allah diyipp kendini Rabbine teslim et, emanetini koruması için dua et... Herşey güzel olacak ve lütfen panik yapmaa sadece dinlen ve uyumaya çalış (işte değilsen şayet)...

Dualarımız seninle Rabbim bebeğini sana ve babasına bağışlasın ve gözyaşların sadece mutluluktan aksın inşAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…