- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.781
Bugün bir test daha alıp deneyebilirisin
erken değil mi.
senin durumunu merak ettim ben.
hamile misin şuan ?
Normal çay içemiyor muyuz kızlar
Benim canım aşırı kahve isitoyr şu an
süt içeyim bari onun yerine
açık olmak kaydıyla 3 bardak içmeye ızın verdı doktor ama sonucta oda zararlı oldugu ıcın ıcmıyorum
Allahtan cay sevmem 1 tanede kahve ıcebılırsın demıstı doktoruna gıttıgınde sorarsın
hepımıze farklı dıyor doktorlar:)
slm kızlarrr nasılsınız bakiim
hepimizde var canım kasık ağrısı korkulacak bişey değil
limonlu ve çok açık içiyorum benNormal çay içemiyor muyuz kızlar
Benim canım aşırı kahve isitoyr şu an
süt içeyim bari onun yerine
doktordan geldım 6 haftalık..keseyı gordum..
doktorum benım gıbı bır vakayı hemen hatırladı ve hersey normal gorunuyor fakat onlem olarak bır proluton depot ıgne vurdurdu.. haftaya bır ıgne daha olacam.
2 hafta sonra gıdecegım..12 hafta gıbı de gerekırse dıkıs ataacak.. sımdı ıslerım var hadı gorusuruz
Arkadaşlar belki izlemişsinizdir ama ben yeni keşfettiğim için paylaşayım, Anne Karnında Yaşama Yolculuk diye bir belgesel 3. bölüme kadar izledim devam ediyorum. siz de bakın isterseniz. link de vereyim: Anne Karnında Yaşam Belgeseli - Bölüm 1 - YouTube
kızlar moralim çok bozuk. bugün 2 kere başka bir dr'a güvenilir bir doçente gittim. kese 5+6 haftalık durmuyor dedi. bi ihtimal bu da düşebilir dedi. çok moralim bozuldu. bu da düşerse 3. düşük olacak
kızlar moralim çok bozuk. bugün 2 kere başka bir dr'a güvenilir bir doçente gittim. kese 5+6 haftalık durmuyor dedi. bi ihtimal bu da düşebilir dedi. çok moralim bozuldu. bu da düşerse 3. düşük olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?