- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.801
yesıl cay hergun ıcen bırıydım kesınlıkle ıcme dedı doktor
meyve caylarınada ızın vermedı
normal cay ben sevmıyorum kusburnuyu bıdahakı gıdısımde sorucam
kahvaltıda ınsan sıcak bırsey ıcmeyı arıyor .. hep sütte olmazz
balım o katkısal maddelı
ve ayrıca maden suyu ıle yapılmıs olanı ayrı soda ıle olanı ayrı
soda gaz verılerek yapılıyor maden suyu ıse kendınden gazlı mınarellı
ve ben ıcerken maden suyunu 1 lt aldım ozkaynak maden suyu degerlerı en ıyısı
acınca kapagı gazı gıdıyor hergun 1 bardak oyle ıcıyorum ıcıne meyve suyu sık mesela portakal
alsana dogal meyvelı maden suyu :)
selaaam, iyi olmakla beraber uyku bastırdı, mesai bitimi için saat sayıyorumm :) sen nasılsın ??
doktordan geldım 6 haftalık..keseyı gordum..
doktorum benım gıbı bır vakayı hemen hatırladı ve hersey normal gorunuyor fakat onlem olarak bır proluton depot ıgne vurdurdu.. haftaya bır ıgne daha olacam.
2 hafta sonra gıdecegım..12 hafta gıbı de gerekırse dıkıs ataacak.. sımdı ıslerım var hadı gorusuruz
lınk acılmıyor cnm[selam kızlar rica etsem sizde yazarmısınız ben açtım konuyu
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-...aylasalim.html (2013 ocak - şubat - mart anneleri hangi doktor? Hangi hastane? Ne kadar? Paylaşalım)
yatalım tabı sonra yatamıcazCok bunaldim yahu yat yat nereye kadar bebek mi buyutuyoz karpuz mu belli degil
kızlar moralim çok bozuk. bugün 2 kere başka bir dr'a güvenilir bir doçente gittim. kese 5+6 haftalık durmuyor dedi. bi ihtimal bu da düşebilir dedi. çok moralim bozuldu. bu da düşerse 3. düşük olacak
valla ya kendimi strese soktum senıde :) hakkını helal et canım ya :))) cok saol herseyımı dınledın ferahlatmaya calıstın Allah bınbır kere razı olsunnn :)
yolun açık olsun fıstık ne zaman gidicenselam arkadaslar...
Ay valiz hazırlamam lazım ama halim yok
selam arkadaslar...
ay valiz hazırlamam lazım ama halim yok
cumartesi sabah çok erken fethiyeye.. Salı gunu aksam donus.. 4 gun kalacam.. çarşamba perşembe biraz çalışıp perşembe akşam üstü izmir e gideceğim. Izmir den oğlumu da alıp bir sonraki pazartesi 24 ünde döneceğim.
çok özledim oğlumu 1 hafta oldu ayrı kalalı.. Son 1 hafta daha sabretmem lazım.. Ama sanki bir asır
elevitin tadı bana iğrenç gelmiyor direk yutuyon zaten balım tadına mı bakıyon sen
güüüüül yerim ben onlarıı maşallah canımmm
aminn ben haftaya çarşamba gidicem
melekcim ultrason ışın değil ses dalgası canım. ama tabiki fazlası zararlı olabilir çünkü böbrek taşları da güçlü ses dalgalarıyla kırılıyor.
çıtır hamişşmaşallah ne kadar mutlu olmuşsun çok sevindim
hoşgeldin aramıza
yaa sorma birde ilk saatlerimi boşaltın dedim kapris yaptılar bana ben sorarım onlara aynı okuldayım 6 senedir.
hoşgeldin aramıza
güzel haberler bizi de neşelendiriyor
hoşgeldinnnn
kızlar sizde hoşgeldiniz
çarşamba bende doktora sorcam ama maydanoz ada çayını bende biliyorum. oğluşumun hamileliğinden
canım zararı yok ama şeker var fuzuli şeker almış oluyorsun sadece
selam kızlar,
benim canım sıkkın bugün oğluşum çok ağladı kreşe bırakırken içim yandı cayır cayır.
ben doktora haftaya çarşamba gitcem. zaten daha önce gitsem tekrar çağırırdı.
Nar ekşisi salatada çok severim ama ılk 4 ay kullanmayın dıyor herkes mecburen sabredıyorum
ah bu bebişler şimdiden bizi ellerinde oynatıyor:)
hosgeldın aramızaMerhba arkdslar, Allah izin verirse bende 2013 mayis annesk olicam:)
Bu 3. Gebeligim ama ilk cocugum olacak Allah'in izniyle, diger ikisi dusmustu:/
5+1 gunlugum, kesemi vajinal ultsynla gorduk, hftaya kontrolum bakalim hayirlisi ins
Ben karindan igne, vajinadan progestan, foliasit vitamin ve kan silandirci kullaniyorum.
İnsss saglikla kucagmiza aliriz bebeklerimzi
canım doktorumla konuştum taze kan gelmediği sürece endişelenme dedi
bu yerleşme lekesi olabilir veya üşütmüş olabilirsin dedi
progestan kullanıyordum sadece geceleri onu sabah da kullanmamı istedi
eğer şiddetli ağrın olursa gel dedi
benim kasıklarım baya ağrıyor ama normaldir gidi geliyor bana
akşam gidip kısa bir muayene olup rapor yazdıracağım
hoşgeldin, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Inşallah
hepimize nasip eder Inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?