2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yok balım sadesını hıc ıcemem hıc ıcmeme daha ıyı

gozun aydın canımmm

[selam kızlar rica etsem sizde yazarmısınız ben açtım konuyu

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-...aylasalim.html (2013 ocak - şubat - mart anneleri hangi doktor? Hangi hastane? Ne kadar? Paylaşalım)
lınk acılmıyor cnm
Cok bunaldim yahu yat yat nereye kadar bebek mi buyutuyoz karpuz mu belli degil
yatalım tabı sonra yatamıcaz
kızlar moralim çok bozuk. bugün 2 kere başka bir dr'a güvenilir bir doçente gittim. kese 5+6 haftalık durmuyor dedi. bi ihtimal bu da düşebilir dedi. çok moralim bozuldu. bu da düşerse 3. düşük olacak

canım benım sakın kalkma yerınden bu dunyeda yıyecek ekmegı varsa tutunur sana sımsıkı melegın sen elınden gelenı yap gerısı allah a kalmıs felak nas suresını oku

valla ya kendimi strese soktum senıde :) hakkını helal et canım ya :))) cok saol herseyımı dınledın ferahlatmaya calıstın Allah bınbır kere razı olsunnn :)

hiç önemli degil canım helal olsunnn bu arada feysim var ama sen link göndermemişsin ben sana yazayım hemen ekle esra arslan bilgin olarak arat mor etekli bi kız cıkcaK o benim işte :d esra.a.bilgin.1 olarakta bulabılırsın cok öptümm

Cumartesi sabah çok erken Fethiyeye.. Salı gunu aksam donus.. 4 gun kalacam.. Çarşamba Perşembe biraz çalışıp Perşembe akşam üstü İzmir e gideceğim. İzmir den oğlumu da alıp bir sonraki Pazartesi 24 ünde döneceğim.

Çok özledim oğlumu 1 hafta oldu ayrı kalalı.. son 1 hafta daha sabretmem lazım.. ama sanki bir asır

bu aksamdan valız hazırlaayacagım cunku yarın sabah valızımle ıse gıdıp aksam ablamlarda kalmayı dusunuyorum. ucak Ataturk den

dikkat et kendine canım. Yaa ben 5 saat ayrı kaldım kafayı yedim sen bayadır ayrısın allah sabır versin

orkide
canim benim
insallah hicbir sey olmayacak
icini ferah tut
dualarim seninle

kizlar yesil cay bitki caylari ilk 3 ay biraz tehlikeli
ben cok severim ama hepsini bir anda biraktim mecburen
kusburnu cok faydali kendim demliyordum ama hamilelikte oluyor mu bilmiyorum icmiyorum onu da
kahve delisiydim ama hamile oldugumdan beri icmiyorum bazen canim istiyor ama bir baslarsam devami gelir diye icmemeye devam ediyorum
ben de icecek konusunda sIkInti cekiyorum cunku surekli su, sut,ayran ve kendi yaptigim kompostolar baska birsey yok ama sabhalari dediginiz gibi sicak birseyler istiyor insan surekli sut bayiyor gercekten
belki arada limonlu cay ben de icerim

yok cok şükür idare bizlere anlayışlı o konuda.sen hangi ilçedesin?

Nar ekşisi salatada çok severim ama ılk 4 ay kullanmayın dıyor herkes mecburen sabredıyorum
ah bu bebişler şimdiden bizi ellerinde oynatıyor:)

Merhba arkdslar, Allah izin verirse bende 2013 mayis annesk olicam:)
Bu 3. Gebeligim ama ilk cocugum olacak Allah'in izniyle, diger ikisi dusmustu:/
5+1 gunlugum, kesemi vajinal ultsynla gorduk, hftaya kontrolum bakalim hayirlisi ins
Ben karindan igne, vajinadan progestan, foliasit vitamin ve kan silandirci kullaniyorum.
İnsss saglikla kucagmiza aliriz bebeklerimzi

Nar ekşisi salatada çok severim ama ılk 4 ay kullanmayın dıyor herkes mecburen sabredıyorum
ah bu bebişler şimdiden bizi ellerinde oynatıyor:)

kaç aydır naz yaptılar gelmedıler sımdıde oynatsınlar yeterkı saglıklı olsunlar da bız sevdıklerımızden vazgecelım zor da olsa

hosgeldın aramıza
ınsallah saglıkla kucagına alırsın bebeısını

hoşbulduk amin inşallah hayırlısıyla kucağımızada aldığımız günleride görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…