- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.841
kızlarr buraya girmeyeli çok olmuşş
2011 şubat annesiyim ben
bugün idrar testim pozitif çıktı 2013 mayıs annesi adayıyım sanırım
yarın ya da sabredebilirsem pt doktora gideceğim
sat 13 ağustos
21 mayıs gibi görünüyor ama kızım sezaryenle olmuştu bu da öyle olur ve erken alınır herhalde..
istanbulda anadolu yakasındayım
herkesi tebrik ediyorum
hakkımızda hayırlısıı..
kızlarr buraya girmeyeli çok olmuşş
2011 şubat annesiyim ben
sat 13 ağustos
21 mayıs gibi görünüyor ama kızım sezaryenle olmuştu bu da öyle olur ve erken alınır herhalde..
herkesi tebrik ediyorum
hakkımızda hayırlısıı..
bazen utrason ve sat farklilik gosterebiliyorarkadaşlar, bugün gitiim doktora. kaç haftalık olduğu su an tam belli olmuyor, 3,5 -4 haftalık olmalı dedi. sat a göre 6. haftanın içine girdim.. nasıl oluyr.. ultrasonda da sat a göre değil mi haftalar? zaten bir sey açıklamıyor ki doğru düzgün. ne yapmam gerekir bu dönemde diye sordum.. hiiiiç der gibi sadece bol bol su iç dedi o kadar..
iceride oooo neler varya benım karnımın ıcınde degısık bırseyler oluyor karnım agrıyor ama farklı ıcerde cslısma varmıs gıbı sankınapıyo kımbılır orda
benim beyaz kokusuz krem gibi akintim var. bazen de sulu akinti geliyor gibi islaklik hissim oluyor.kızlar bir sorum olucak,akıntınız varmı?varsa yoğunluk ve rengi nedir? :26:
ben de cok severim doldururdum salataya ama simdilik ara vermek lazimNar ekşisi salatada çok severim ama ılk 4 ay kullanmayın dıyor herkes mecburen sabredıyorum
ah bu bebişler şimdiden bizi ellerinde oynatıyor:)
arkadaşlar, bugün gitiim doktora. kaç haftalık olduğu su an tam belli olmuyor, 3,5 -4 haftalık olmalı dedi. sat a göre 6. haftanın içine girdim.. nasıl oluyr.. ultrasonda da sat a göre değil mi haftalar? zaten bir sey açıklamıyor ki doğru düzgün. ne yapmam gerekir bu dönemde diye sordum.. hiiiiç der gibi sadece bol bol su iç dedi o kadar..
kızlaaar gebelik belirtilerinizin şiddetinde değişiklik oluyor mu:26:ben hamile olduğumu öğrendiğimde hiç belirtim yoktu. adet 2-3 gün geçtikten sonra göğüs hassasiyetim başladı. ama dün sr muayenesinden sonra psikolojik midir nedir göğüs hassasiyetim azaldıyoksa bundanda mı korkmalıyım.
kızlar bir sorum olucak,akıntınız varmı?varsa yoğunluk ve rengi nedir? :26:
tabııkı var.. bu donemde normal akıntıdan daha da fazla artıs gosterır... genellıkle beyaz ama ara ara hafıf sarımsı gıbı...
canım ben de avrupa yakasında oturuyrm ve yeni bir doktor araıyrm.. medipole netten biraz baktım, tavsiye eden vardı. sen kime gittin?
kızlar dktpra gttım ama gremedm gelıınçe kusura bakmayın..kan degerım 10.000ın uzerndymıs 5-6 haftalık dedı kılo boy baktı çok zayıf ldugum ıçın beslnme tablosu verdı.kasıklarm agrıo dedım ıdrar testı yaptı korkulk bırsey yok dedı aşı takvımı çıkardı persembe gel kan degerını olçuçez dedı çok sukur sımdılık hersey yolunda 22sındede hastaneye gıdıçm kalp atslarnı dınlemk ıçın..
kızlar bende geldim aranıza...
sat 2 ağustos muhtemel doğum tarihimiz 9 mayıs...
ayrıca ekim 2011 annesiyim, bir kızım var 1 yaşında bile değil, hayırlısı.
emzirmeye devam.
İnşaallah bebeklerim ve benim için, ayrıca sizler ve bebekleriniz içinde hayırlı ve güzel geçecek bir 9 ay diliyorum Rabbim'den...
kızlaaar gebelik belirtilerinizin şiddetinde değişiklik oluyor mu:26:ben hamile olduğumu öğrendiğimde hiç belirtim yoktu. adet 2-3 gün geçtikten sonra göğüs hassasiyetim başladı. ama dün sr muayenesinden sonra psikolojik midir nedir göğüs hassasiyetim azaldıyoksa bundanda mı korkmalıyım.
canım benim dr da ynısını dedi. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. ben dua ediyorum, hayat veren, yoktan var eden Rabbimden istiyorum. inşallah bizim bebişlerimize de hayat versin. hayırlısı ile kucaklarımıza alalım.
allah senden de razı olsun cnm ne demek:)ınsallah saglıkla kucagına alırsın melegınıayyy canım Allah razı olsun senden yaaa
benimki de ara ara şeffaf ara ara sarımsı.
6 düşük yaptım korkuyordum yine öylemi olucak die.
ama şükür ki normalmiş.
fakat 6 düşükten sonra oğlumu aldım kucagıma çok şükür.
inşallah bu da sorunsuz olur..rabbim hepimize kolay hamilelikler versin inşallahh
ekeldım cnm:)snowflaken istersen beni de ekle canım listeye...
nick tubiloshh yaşım 24 sat 9 agustos 2.bebişim.
tahmini doğum tarihi nette 17 mayıs çıkıyor
daha dr a gitmedim.
sen bence doktorunu degıstır sımdı hıc takma bunları kafana strese gırme ılgılenmemıs kım bılır onuda ole gelısıguzel soledı bellımı olurarkadaşlar, bugün gitiim doktora. kaç haftalık olduğu su an tam belli olmuyor, 3,5 -4 haftalık olmalı dedi. sat a göre 6. haftanın içine girdim.. nasıl oluyr.. ultrasonda da sat a göre değil mi haftalar? zaten bir sey açıklamıyor ki doğru düzgün. ne yapmam gerekir bu dönemde diye sordum.. hiiiiç der gibi sadece bol bol su iç dedi o kadar..
hosgeldın aramıza tebrık ederımguzel haberle gel ınsallahkızlarr buraya girmeyeli çok olmuşş
2011 şubat annesiyim ben
sat 13 ağustos
herkesi tebrik ediyorum
hakkımızda hayırlısıı..
kızlar dktpra gttım ama gremedm gelıınçe kusura bakmayın..kan degerım 10.000ın uzerndymıs 5-6 haftalık dedı kılo boy baktı çok zayıf ldugum ıçın beslnme tablosu verdı.kasıklarm agrıo dedım ıdrar testı yaptı korkulk bırsey yok dedı aşı takvımı çıkardı persembe gel kan degerını olçuçez dedı çok sukur sımdılık hersey yolunda 22sındede hastaneye gıdıçm kalp atslarnı dınlemk ıçın..
hosgeldın aramıza gozun aydın lısteye ekledım cnm yasını da yazabılırmısınkızlar bende geldim aranıza...
sat 2 ağustos muhtemel doğum tarihimiz 9 mayıs...
ayrıca ekim 2011 annesiyim, bir kızım var 1 yaşında bile değil, hayırlısı.
emzirmeye devam.
İnşaallah bebeklerim ve benim için, ayrıca sizler ve bebekleriniz içinde hayırlı ve güzel geçecek bir 9 ay diliyorum Rabbim'den...
bazen utrason ve sat farklilik gosterebiliyor
ama sonra ayni cikabiliyor bebegin gelistikce
simdlik cok takilma saglikla buyusun bebisin
her gun sut, yogurt, peynir, yumurta, ceviz ve haftada bir balik iyi olur.
iceride oooo neler var
fabrika calisiyorhizli hizli kalp atiyor hizla buyuyor bebissss
benim beyaz kokusuz krem gibi akintim var. bazen de sulu akinti geliyor gibi islaklik hissim oluyor.
ben de cok severim doldururdum salataya ama simdilik ara vermek lazim
ayni kahveye ara verdigim gibiolsun saglikli olsun da hiccc onemli degil onun icin herseye deger
gunaydın cnm artmıstır tabi hıc oyle dusunme yarın keseyı de gorursun ınsallah kanların bebısıne lazım bosa harcamakızlar bugün benim 5+5.günüm yarın doktor randevum
ama meraktan çatlicam, daha önce kimyasal gebelik geçirdiğimden emin olamıyorum bunda
gidip kan testi yaptırmak isityorum, geçen cuma yaptırdığım 171 çıkmıştı, artmış mı çok merak ediyorumm
poffff hayırlısıyla şu keseyi görebilseydik bi de pıtpıtlarını
gunaydın cnm artmıstır tabi hıc oyle dusunme yarın keseyı de gorursun ınsallah kanların bebısıne lazım bosa harcama
inşalah öyledir canım ama çok da endişeliyim, keseyi de küçük diye göremezsek yarın iyice telaşlancam
tam 2 kat şeklinde giderse hesaplara göre yarın 2800 oluyo, hala göremezsem
boşuna kendimi yiyip bitiriyorum aslında yapsam da yapmasam da
öff ne bileyim
şu evi toplamakla başlayayım da ben işe , halim kalırsa bakalım
arkadaslar hala bulantıları olan varmı ben cok kötüyüm sabah aksam kafamı kaldıramıyorum sizlerden öneri bekliyorum ne yapabilirim
Günayyydııınn güzellll hamişşşleeerrr
Yine süpeerr bir sabahaa Merhaba olsunn
Ben yine hafiff kırgın,burnu tıkanık,melül melül bakarak işe geldim, şu h.sonu gelsede şöööle sereserpe yatsaam
Buarada aşermeler başladı mı kızlar sizdeYoksa ben mi erkenciyimm:44:
Günaydıııııın, bugün ilk dr randevum var, bize şans dileyin. Benim de hafif hafif bulantım var gibi ama rahatsız edecek derecede değil, bi de karnım çok şiş şu an 4-5 aylık hamile gibiyim henüz arkadaşlara filan söylemedik o yüzden göbeğimi gizlemek zorunda kalıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?