2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kaç aydır naz yaptılar gelmedıler sımdıde oynatsınlar yeterkı saglıklı olsunlar da bız sevdıklerımızden vazgecelım zor da olsa
benımkı bılıyorsun dırek geldı bu kadar hızlı beklemıyordum hala alısamadım tuhafım leyla leyla gezıyorum evde
esım bıle oyle :)

ya benım karnımın ıcınde degısık bırseyler oluyor karnım agrıyor ama farklı ıcerde cslısma varmıs gıbı sankınapıyo kımbılır orda

ben kasık agrılarını hıssettıgımde esıme yavrumuz ( benım tarafım hep mutahıt ) dedesı gıbı ınsaatcı 2oda 1 salondan 3 oda 1 salona gecmıs
kendıne ev ınsaat edıyor dıyorum :)

cok guldum

Son düzenleme:
inş. çok korkuyorum yaaa

tahmin edebiliyorum canım
birbirimize söylerken sakin ol, korkma demek çok kolay
o yüzden ben de sana rahat rahat diyebiliyorum, sakin ol korkma
aslında mantıklı olan doğru olan bu , sakinliği elden bırakmamak, kendimizi de bebişimizi de üzmemek
ama olmuyo ki olmuyo ki olmuyo kiiiii
innşallahhhhh bebişini görürsün güzel güzeell , doktor da güzel şeyler söylerr, huzurlu huzurlu gelirsinizzz

cumanız mubarek olsun diyerek başlamak istiyorum.

bugün biraz daha iyiyim yarın dr kontrolüm rabbim melekerimizi bize bağışlasın (amin)

bikaç gündür bişey dikkatimi çekiyo kızlar sabah kalktığımda karnım düz akşam resmen kocaman 4-5 aylık gibi oluyorum.

Kanal D doktorum programında hamileliğin ilerki dönemlerinde

yatış şeklinde bacak arasına yastık koyup sol tarafa yan yatış olmasını
ve eşlerde arkadan destek yapmasını söylediler şimdiden bilgimize :)
ödem olmaması içinmiş

Son düzenleme:
Günaydın annişler, eveeeet benim günüm yine doktor araştırması soruşturmasıyla geçicek walla sıkıldım, her kafadan bi ses çıkıor tam hah budur diyorum olumsuz bişey duyuyorum, genelde pimpirikli takıntılı bi insan değilim ama yabancı olduğum bu konuda e bi de söz konusu bebişimiz olunca takıntı pimpirik hat safhada...her daim anadolu yakasında özellikle kadıköye yakın doktor ve hastahane tavsiyelerinizi bekliyorum

kızlar az önce kan verdim.sonuç ikiye katlanmışmı diye.
saat 11.30 da çıkıcak ama eşim cumaya gidince alıcak.
saat 13 e kadar beklicem mecburen.
dua edin artmış olsun.Müslüman Müslümanın duasına muhtaçtır.

Güle güle git güle güle gel inşAllah canım Herşey çok güzel olsun sen ve bebişin için
O şişlik bende de oldu regli zamanları vucut 10-15 sene regli olurken küüt diye kesilince kendini regli gibi hazırlarmış (şişmeler,ağrılar filan) oyüzden telaş yapma zateenn bebiş büyüdükce kocamaaan olcakk göbişlerimiz inşAllahh Ne güzelll

İnşallah canım inşallahh güzel güzel artmıştır bebişinnn annesinee sıkı sıkı tutunuyordur

inş dilediğin gibi olur canım, az kaldı sonucunu öğrenmeye hadi hayırlısı

evet
ben de yuzustu yatmayi cok severim
hamileligimi ilk ogrendigimden andan itibaren sola yatmaya baslamistim
birkac gun yaptim ama baktim kollarim omzum agriyor rahat edemiyorum
nasilsa ilerleyen donemde bebege kan akisi olsun diye hep oyle yaticam en iyisi simdi daha gobek kucukken bebis kucukken istedigim gbii yatayim da rahat edeyim dedim
ve yuzustu yatiyorum
tabi gogusler coooook aciyor ama idare ediyorum

Nasilsnz bugun bebegim gercekten yerini yapiyor karnim yatarken cok gergin oluyor hamile yastiklari varmis ondan alayim diyorum rahat uyurum belki hic uyutmuyor gerginlikten

kızlarrrrrrrrr nolur acıl cvp verın benım cok az pembemsı bısey geldı peceteye sildigimde korkuyorum devamı gelecekmı bılmıyorum yardım e dın lutfeeen ;43:

bende yüzükoyun yatmayı cok severım ve hamıle ıken nasıl yan yatıcam cocugu ezerım doner dururum dıyordum
ama daha bastan hep yan yatıyorum :)

Nasilsnz bugun bebegim gercekten yerini yapiyor karnim yatarken cok gergin oluyor hamile yastiklari varmis ondan alayim diyorum rahat uyurum belki hic uyutmuyor gerginlikten
hamıle yastıklarımı hemen gogleden bakayım
dizlerini karnına doğru çekip yatsan belkı o gerılmeyı hıssetmezsın ..

kızlarrrrrrrrr nolur acıl cvp verın benım cok az pembemsı bısey geldı peceteye sildigimde korkuyorum devamı gelecekmı bılmıyorum yardım e dın lutfeeen ;43:

canım bız burdan ne desek doğru olmaz bıranönce doktora gitsen çok iyi olur..

doktorunla hemen irtibata gecsen iyi olur
benim de gecen gece geldi ama cok az beyazla karisikti
cok sukur devami gelmedi
bebekten kaynaklanmiyormus benimki idrar yollariyla ilgili birseymis
umarim devami gelmez seninkinin de, bebegin iyidir

Bence korkma, doktorum bana (tam da 6. haftadayken) "bu aralar çok az kanaman olabilir, hiç paniğe kapılma, ama beni haberdar et ama korkacak bir şey değil" demişti.

doktorunla hemen irtibata gecsen iyi olur
benim de gecen gece geldi ama cok az beyazla karisikti
cok sukur devami gelmedi
bebekten kaynaklanmiyormus benimki idrar yollariyla ilgili birseymis
umarim devami gelmez seninkinin de, bebegin iyidir

inşallah ıyıdır ona bısey olursa kolay atlatamam korkuyorum benımkı de akıntıyla bırlıkte pembemsı yaklasık yarım saat oldu devamı gelmedı ınsallahh gelmez kızlar nolur dua edın

Bence korkma, doktorum bana (tam da 6. haftadayken) "bu aralar çok az kanaman olabilir, hiç paniğe kapılma, ama beni haberdar et ama korkacak bir şey değil" demişti.

inşallah öyledir canım gitmesin o benımle kalsın şimdiden hayatımı degıstırmıstı ;14: nolur dua edınnn

inşallah ıyıdır ona bısey olursa kolay atlatamam korkuyorum benımkı de akıntıyla bırlıkte pembemsı yaklasık yarım saat oldu devamı gelmedı ınsallahh gelmez kızlar nolur dua edın

seni cok iyi anliyorum
ben de o geceyi nasil sabah ettim bilmiyorum
ama uzme kendini insallah onemsiz birseydir
doktora sorsan iyi olur benimki de boyle durumlarda ki insallah olmaz, ara hemen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…