- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.861
benımkı bılıyorsun dırek geldı bu kadar hızlı beklemıyordum hala alısamadım tuhafım leyla leyla gezıyorum evdekaç aydır naz yaptılar gelmedıler sımdıde oynatsınlar yeterkı saglıklı olsunlar da bız sevdıklerımızden vazgecelım zor da olsa
ya benım karnımın ıcınde degısık bırseyler oluyor karnım agrıyor ama farklı ıcerde cslısma varmıs gıbı sankınapıyo kımbılır orda
cok guldumeee kendinlerine yer yapıyorlar simdi... yer beğeniyorlar bırde komşularına tanıyorlardır böbrek kardeş kenara çekıl akciğer sen yukarı kay ayy bu bağırsaklar da nerden cıktı gb düşüncelerle yatak yapıyorlar :)))
gidiyosun he canım, hadi güzel haberlerle gel inşallahhh
inş. çok korkuyorum yaaa
Günaydıııııın, bugün ilk dr randevum var, bize şans dileyin. Benim de hafif hafif bulantım var gibi ama rahatsız edecek derecede değil, bi de karnım çok şiş şu an 4-5 aylık hamile gibiyim henüz arkadaşlara filan söylemedik o yüzden göbeğimi gizlemek zorunda kalıyorum:)))
kızlar az önce kan verdim.sonuç ikiye katlanmışmı diye.
saat 11.30 da çıkıcak ama eşim cumaya gidince alıcak.
saat 13 e kadar beklicem mecburen.
dua edin artmış olsun.Müslüman Müslümanın duasına muhtaçtır.
kızlar az önce kan verdim.sonuç ikiye katlanmışmı diye.
saat 11.30 da çıkıcak ama eşim cumaya gidince alıcak.
saat 13 e kadar beklicem mecburen.
dua edin artmış olsun.Müslüman Müslümanın duasına muhtaçtır.
Kanal D doktorum programında hamileliğin ilerki dönemlerinde
yatış şeklinde bacak arasına yastık koyup sol tarafa yan yatış olmasını
ve eşlerde arkadan destek yapmasını söylediler şimdiden bilgimize :)
ödem olmaması içinmiş
evet
ben de yuzustu yatmayi cok severim
hamileligimi ilk ogrendigimden andan itibaren sola yatmaya baslamistim
birkac gun yaptim ama baktim kollarim omzum agriyor rahat edemiyorum
nasilsa ilerleyen donemde bebege kan akisi olsun diye hep oyle yaticam en iyisi simdi daha gobek kucukken bebis kucukken istedigim gbii yatayim da rahat edeyim dedim
ve yuzustu yatiyorum
tabi gogusler coooook aciyor ama idare ediyorum
hamıle yastıklarımı hemen gogleden bakayımNasilsnz bugun bebegim gercekten yerini yapiyor karnim yatarken cok gergin oluyor hamile yastiklari varmis ondan alayim diyorum rahat uyurum belki hic uyutmuyor gerginlikten
kızlarrrrrrrrr nolur acıl cvp verın benım cok az pembemsı bısey geldı peceteye sildigimde korkuyorum devamı gelecekmı bılmıyorum yardım e dın lutfeeen; 43:
kızlarrrrrrrrr nolur acıl cvp verın benım cok az pembemsı bısey geldı peceteye sildigimde korkuyorum devamı gelecekmı bılmıyorum yardım e dın lutfeeen; 43:
doktorunla hemen irtibata gecsen iyi olur
benim de gecen gece geldi ama cok az beyazla karisikti
cok sukur devami gelmedi
bebekten kaynaklanmiyormus benimki idrar yollariyla ilgili birseymis
umarim devami gelmez seninkinin de, bebegin iyidir
Bence korkma, doktorum bana (tam da 6. haftadayken) "bu aralar çok az kanaman olabilir, hiç paniğe kapılma, ama beni haberdar et ama korkacak bir şey değil" demişti.
inşallah ıyıdır ona bısey olursa kolay atlatamamkorkuyorum benımkı de akıntıyla bırlıkte pembemsı yaklasık yarım saat oldu devamı gelmedı ınsallahh gelmez kızlar nolur dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?