2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Evet gerçekten çocuğumuz olmasaydı o zaman herşey daha da dokunurdu insanlara yaranmak çok zor.hamile kalana kadar başının laf sokanlar ondan sonra yandın artık geceleri uyuyamıcan manken gibi doloşamıcan artık falanda falan bu kayın valide o kdr hasta oldum midem yüznden bir kere kapımı açmadı bile bende kocam istiyor diye artık oluruna bıraktım depresyon tedvisini de yarım bıraktım Allah verdi hayırlısıyla geçirrz inş.sağlıklı bir bebek nasp olsun inş.bizlere

sana iyi geceler annecik ve kuzucuk:) zaten başka yerden tekme gelirse kapı önunde bulur tekmeyi atan bugüne bugün 2 tane cazgır gb kızlarız ses çıkartamaz artık bize kimse yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

10dk sonra 22 hafta yazacak ticker de yaşasınnnnnnnnnya şaka falan da bu çoçuk bugün hiç oynamadı valla ağlayacam şimdi

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi geceler, bu gece yazmadan edemedim, moralim çok bozuk, eşimle az önce kavga ettik hem de olmadık bir konu yüzünden bana demediiğini bırakmadı.şimdi de fosur fosur uyuyo içerde. hiç yanına gidesim yok. allahım nasıl bir adam bu ya. beni deli etti ağlamaktan içim şişti.bebek olmasa daha nasıl davranacak onu bilmiyorum. konu şu, annemle babam dün şehir dışındaydılar ve çarşıda gezerken bir mağazaya girip bebişe oyuncak almışlar ve anakucağı görmüşler. babam çok beğenmiş ona kalsa hemen alcak. annem çocuklar olmadan almayalım, beğenerek alsınlar demiş.mağazadan çıktılar beni aradılar. ben de çeşit çok, daha zaman da var alırız inşallah dedim. bugün bize uğradılar ben eşim ve annem-babam otururken bebeğe aldıkları 1-2 kıyafeti gösterdiler sonra da anakucağı konusu açıldı. şöyleydi-böyleydi anlatmaya başladılar. eşimde surat değişti.beş karış ben anladım zaten. onlar gidince de bana anakucağını sen mi söyledin alın diye diyor. ben de anlattım böyle oldu diye. benim niye haberim yok. madem alacaklar bana niye sorulmadı. siz üçünüz konuşuyorsunuz, ben orda bakakaldımi diyor. benim çocuğuma aldığımdan fazla şey almasınlar, bana sorsunlar biz şunu alıyoruz diye diyorlar.ben de, almadılar ki konuyu büyütecek birşey yok, alacak olsalar zaten sana söylerdim diyorum.bana diyor ki yüzlerine gülüp yüz veriyorum diye böyle davranmasınlar. ben ağlamaya başladım. bu sefer ağlama, ağladığının sorumlusu ben değilim diyor. sonra ben de allah seni bildiği gibi yapsın dedim. böyle deyince allah benim belamı versin de, siz de bebekle ikiniz kalın rahat edersin diyor. sonra da konuyu kapattım ben, iyigeceler sana diyor. deli oldum ya. ben babamlara söyleyecekmişim. hiçbirşey almayın diye. onların da ilk torun heyecanı var, her gördüklerinden canları istiyo almak için, zaten çocukları çok severler. ben dedim hediye alıyorlar almayın mı diyeyim dedim. sen kendin söyle o zaman almayın de, dedim. söyleyeceğim zaten, diyor. kendini ne kadar rezil ettiğinin farkında değil. size anlatmasam delirecektim kızlar içim çok sıkıldı. oğluşum da farkında zaten, sürekli kıpırdıyo içerde. hissetti kuzucum, kıyamıyorum ona...

mrb mayıs anneleri haziran annelerinden misafir olarak geldim siz bizden yaklaşık bir ay önden gidiyorsunuz nasıl hamilelik göbüşlerinizi gördümde inananmadım 2013 mayıs anneleri göbüşlerinize baktımda:) ne kadar büyümüş bende tık yok bende mi bir gariplik var acaba ki :) 1 ay bebek için çok büyük bir zaman gerçi kocaman olmuştur sizinkiler:) cinsiyetlerini tam kaçıncı haftada öğrendiniz sonradan değişenler olmuş sanırım hayırlısı olsun gerçi:)

senin eşin kafayı yemiş yada eger kendı aılesı almıyorsa zoruna gıdıyordur.. allah sabır versın sana çok zor bı durum hem alsalar ne olacak onu anlamadım ohhh mıs gb sıze masraf kalmıyor ne güzel tövbe ya valla canım tavrını koy dicem aile ortamını bilmiyorum daha kötü şeyler olmasın ama yine sakin olmaya çalış bebeğin için

günaydın kızlar uyuyamadım çünkü bebeğim oynamadı galiba dünden beri aklıma takıldı sinirlerim bozeuldu eşim gelsin nöbetten gidecem hastaneye

günaydın kızlar uyuyamadım çünkü bebeğim oynamadı galiba dünden beri aklıma takıldı sinirlerim bozeuldu eşim gelsin nöbetten gidecem hastaneye

gunaydin canim yarim saat uzanip iki uc kere parmak uclarinla karnina vursana drum oglumda bana soylemisti eger hareketini hissetmiyosan bu sekil de yap demisti ben yaptigim zaman hissediyodum
sende bi dene canim bakalim nasil olcek

gunaydin canim yarim saat uzanip iki uc kere parmak uclarinla karnina vursana drum oglumda bana soylemisti eger hareketini hissetmiyosan bu sekil de yap demisti ben yaptigim zaman hissediyodum
sende bi dene canim bakalim nasil olcek

yaptım canım neler yapmadım kı tatlı yedım uzandım sevdım salladım yok hiç bir tepki belkı ben hıssetmedım ama yok yanı dün sabahtan beri yok

sende belki bebegi o kadar soylemeyle nazar ettin yada edildi
hep diyodun oynuyo oynuyo...
ama uzulme ya en son ne zaman oynadi

valla ya kendi nazarım değdi resmen dün gece ondan önce ki gece oynadı uyumak üzereydim dün sabah uyandım tık yok dedım oynar oynar bak yok bugün kalktım yine yok

Demir hapı kullanıyorsanız o da yapabilir
Ne güzel heyecanlisin, Allah hepimize nasip etsin bebislerimizi görmeyi. Günaydın hanımlar günümüz güzel geçsin

canım merhaba, cinsiyetini ben 12.haftada öğrendim erkekler daha çabuk gösteriyo kendini..ama yinede netlik kazanması için ayrıntılı ultrasona kadar beklemeli bence..göbek konusunda başta bizim çoğumuzun hiç göbek yoktu hatta hala hiç çıkmayanlar var..benim son birkaç haftada çıktı mesela..kilo değişimi yok ama bi bebek göbeği çıktı :) sanırım kilo alımı 5. yada 6. aydan sonra başlayacak..
günaydın canım bizler için erken değil mi, belki yumurcak arkalara, derinlere kaçmıştır dün..bebek hareketlerini daha ileriki aylarda dikkatli takip ediyoruz diye biliyorum. endişe etme ararsın doktorunu gel derse gidersin hiç kasma kendini canım..o içerde dinleniyordur kesin :)sıkma canını canım.

candysakura
eşinin böyle davranmasına üzüldüm, ne düşünmüşte böyle yapmış anlamadım..ama hatasını anlayacaktır mutlaka..üzmemeye çalış kendini ve bebişini

valla ya kendi nazarım değdi resmen dün gece ondan önce ki gece oynadı uyumak üzereydim dün sabah uyandım tık yok dedım oynar oynar bak yok bugün kalktım yine yok

hemen telaş etme canım 1 saat hareketsiz bir şekilde yatsaydın birde.uyuyordur annesi merak etme.hem haftası büyük sanırım.drye gidene kadar sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlesinler.sende rahat etmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…