2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar eşim sürekli bebişin adını erkek olursa ben koyucam diyodu..dün eşimin ailesiyle bir aradaydık babası ilk gördüğü andan beri babamın adını koyun mehmet emin olsun dedi..ben sustum birşey demedim ama o kadar çok kez söyledi ki, eşim de dedi sanırım çocuğun bir ismini emin koymamız şart oldu dedi..bende duramadım dedim ki o zaman bir ismi emin olursa diğer ismini de ben koyarım dedim..annesi dedi ki kayınpederim yaşarken hiç adının konulmasını istemezdi dedi..ama babası ısrarla çok güzel isim falan dedi..ben arada mehmet olmaz dedim..kayınpederimi seviyorum..aslında emin ismi peygamberimizin(s.a.v) isimlerinden..Muhammed-ül Emin denmiş kendisine dürüstlüğünden doğruluğundan dolayı..o yüzden sanırım bu ismi hem onların hatırına hem de böyle mübarek bir isim olduğu için koyabilirim..dün biraz bozuldum ama biz de bir isim netleştirememiştik henüz emin ismi birden geldi karşımıza..siz ne dersiniz?? bu arada ben bir de yalın ismini seviyorum sizce yalın ve emin ikisi nasıl kızlar?

Gunaydın kızlar hepınıze guzel bırgun dılıyorum ıstanbul cok yagmurlu
Tatlım bız degılde bu erkekler hamıle resmen oyle davranıyorlar kımbılır neye bozuldudu hırsını senden aldı belkı de kendı aılesı bırsey alma hevesınde olmadıgı ıcın mı oyle tepkı verdı kı bak bızde de ben sakayla karısık kendı anneme herseyı sana aldıracagım dedım esım hemen kızdı ne yanı bızım durumumuz mu yokta annene aldırıyorsun kendı cocuguma kendım alırım dedı baska seyler alsın onlar demıstı sen hıc sıkma uzme kendını hatasını anlayacak
valla ya kendi nazarım değdi resmen dün gece ondan önce ki gece oynadı uyumak üzereydim dün sabah uyandım tık yok dedım oynar oynar bak yok bugün kalktım yine yok

Canım bende gecen hafta ne guzel oynuyo dedım dedım 2gun yuz vermedı bana doktorasordum hergun hıssedemeyebılırsınız dedı panık yapma tatlım dınlenıyordur

gunaydınnnnnnn hepınızı cok ozledım ben su aralar pek gıremıyorum cok hastayım
yıne grıp oldum esımden gectı ben gırplerımı cok agır gecırıyorum yatak dosek yatıyorum
bırde kaburgalarım sırtım cok agrıyor geceler olsun ıstemıyorum yatamıyorum yatakta donmekte zorlanıyorum son carem hamıle yastıgı almak
arastırıcam bugun alıcam..şimdi saglık ocagına tetenoz asımı olmaya gıdıyorum gıtmısken bırde muayene olayım ılac kullanmak ıstemıyorum ama sanırım kullanmak zorundayım

daha kotuye gıdııyorum kulaklarım tıkalı nefes alamıyorum
kendınıze cok ıyı bakın gecmısı takıp edemıyorum bana yazanınız varsa hakkınızı helal edın okuyamıyorum

cınsıyet bıldırımlerını de ozelden yollarsanız daha kolay ekleyebılırım....

kendınıze ıyı bakın cok optum en kısa surede gorusmek uzere

Canım tekrardan cok gecmıs olsun ıns cok surundurmeden ıyıLesırsın

çok geçmiş olsn kendine dikkat et...barada herkes günaydın.bende katılamyorum aranıza.işyerinde yazamıyorm akşamda fırsat olmuyo..ama takipteyim

gunaydın kızlar
herkese ıyı haftaalar ıns gununuz guzel gecer

bende kalca ve bacak agrısından uyuyamayanlardanım
ne saga donebılıyorum ne sola sırt ustu ztn hıc yatılmıyo.. Of..
Daha sımdıden boyleyse ılerde nolcak bılmem...

Ya merak ettım aranızda bursalı varmı, dr degıstırıcem de ben
belkı fıkır verebılırsınız

evet kafayı yedi. sabah yüzüne bakmadım valla.sabahçı zaten. o çıktı evden ben sonra kalktım yataktan. hatasını anlar inşallah.allah büyük...(((

haklısın canım üzmemem lazım ama elde değil. allah öyle bi huy vermişki buna. sabretmek çok zor. iğnesiz arı gibi...

kendi ailesinden birşey görmemiş de ondan. yapmasınlar da zaten.allah bizi onlara muhtaç etmesin. ben zaten herşeyini sana aldırcam falan desem, kıyameti koparır. öyle bir şaka yapma lüksüm yokkkk

Son düzenleme:
canım yasanan duruma cok uzuldum
gercekten bos yere cıkan bı kavga ıste
olan sana bebegıne oluyor
bak nasılda demıssın fosur fosur uyuyor dıye
bunu dusun ve sakınn uzme kendını bosyere
ılk etapta mumkun olmuyo belkı bılıyorum ama..
Elbet hatasını anlayacaktır kırgın oldugunu anlasın
aılenınde kotu bı nıyetı yok yanı bu kdr delırmeye gerek yok
kızların dedıgı gıbıdr kendı aılesının tutumu nasıl sen bılırsn
bosverrrr sende bu aksam gıt yeemegını ye yat asssagı bakma hıc ona
anlasın esseklık ettıgını

nılosumm cok gecmıs olsun kıyamam yaa
ay bu grıp fena tuttu bızı bu sene
ıns cabucak atlatırsın canım dıkkat et kendıne

herkee günaaydın
hafta sonu yoğun ve hızlı geçti
geçmişi okuyamıyorum suan cinsiyetler falan ne oldu
akstrem bi durum varmı topikte

cnm ya geçmiş olsun ama çok ta normal sonuçta
aynı evdeydiniz :)
neyse inş biran önce iyileşirsin dr ilaç falan verirsede ala ilerlemesi daha kötü olabilir

anlıyo eşeklik ettiğini de sonra özür diliyo.ama hiç anlamı kalmıyo özürünün. dediğiniz gibi akşama anlar umarım...

kıs izleme öle filmleri artık mümkün olduğunca..bizde eşimle çok psikopat korku filmleri az izlemezdik :18: ama artık romantik komediye döndük bebiş psikopat olmasın sonra şaka maka gerçekten etkilendiklerini düşünüyorum ben hissediyolar fln kendimi tutabildiğim sürece kanlı korkulu filmeleri izlemiyorum çok önemliymiş baktığın gördüğün şeyler hamileyken:18:

günaydın kızlar uyuyamadım çünkü bebeğim oynamadı galiba dünden beri aklıma takıldı sinirlerim bozeuldu eşim gelsin nöbetten gidecem hastaneye
canım benimde 2 gün öle bi hareketliydi bu çocuk hiçmi uyumuyo noluyo dedim yandım ben heralde dedim söledimde bi kaç kişiye şimdi 2 gündür eser yok tek tük yani korkma bişeyi yoktur nşallah normlamiş böle bi düzeni yok henüz sonuçta
anlıyo eşeklik ettiğini de sonra özür diliyo.ama hiç anlamı kalmıyo özürünün. dediğiniz gibi akşama anlar umarım...
canım iş sana düşüyo güzelce konuş kocanla arada anlat ona inandırmaya çalış sevdikleri için bize iyilik olsun diye alıyolar diye inşallah anlar ne diyim

var var pekbicicininki erkek

yook o kısmı öğrendim cumartesi
yoksa çatlardım malüm :)
onun dışında çok ekstre bi vukaat yok herhal

Sabah uyandım baktım esım yok sonra alarm calınca esım uyandın mı dıye yanıma geldı yere comelıp cok kotu bır ruya. Gordum dedı hayırdır dedım ruyasında benımle sevısmeye calısıyormus ama ben hep ertelıyormusum yok gezmeye gıdelım yok yemek yıyelım dıye sonra neyse tam hazırlanmıs olacak dıye kapı calmıs kapıda babam kızım hazır mısın dıyormus hazırım baba demısım ve elımde 5 valızle kapıdan cıkıyormusum esım nereye dıyormus terkedıyorum demısım cocuk dmıs o benım demısım kapıyı cekıp cıkmısım esım o an cıldırmıs kendı kendıne gulmeye falan baslamıs sonra da oturmus aglamıs garıbım gecenın 3unde uyanıp sabaha kadar dusunmus gercekten benı terk eder mı dıye dedım hıc bırakır mıyım senı sebeklık olsun dıye de orkma gıtmeden son bır kez sevısırım senınle aklın kalmasın dedım yavrum ya neler goruyo ruyasında

yook o kısmı öğrendim cumartesi
yoksa çatlardım malüm :)
onun dışında çok ekstre bi vukaat yok herhal

evet bende çatlardım ama ciciyi yakalayamadım
bana bi özel msj sözü vardı atmadı öğrenince kim bilirse özel msj atıcam demişti unuttum sanıyosa yanılıyo
bu aralarda geç ve az girer oldu buraya zaten

çok tatlılar yaaa onlarında bizimle beraber hormonları mı değişiyor nedir benimki de geçen gece yan yana tv seyrediyoruz bu uyuyakalmış baktım uykusunda bile dudaklarını uzatmış beni öpmeye çalışıyor hayatım ne yapıyorsun öyle dedim gerçekte öpemiyorum bari rüyamda öpeyim dedi çocuğa bişey olur diye adamlar yanaşamıyor tutuyorlar kendilerini içlerinde patlıyo demek ki :)))))

çook gçmiş olsun canım.hafalarda soğuk ve hormonlarımızın düzensiz çalıştığı bir durumda hasta olmamak mümkün değil.Allah acil şifalar versin.

:)))))))))))adamlar ne hale geldiler :)onlarında pisikolojileri bozuldu:)

böyle bir rüya benimki de görsün inşallah. hem yanıma yaklaştırmam hem de süründürürüm onu. ayyyy orcide tatlı falan değil.hele benim ki bugün aynı şeytan gibi görünüyor yüzüme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…