- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.641
Tatlım bız degılde bu erkekler hamıle resmen oyle davranıyorlar kımbılır neye bozuldudu hırsını senden aldı belkı de kendı aılesı bırsey alma hevesınde olmadıgı ıcın mı oyle tepkı verdı kıkızlar hepinize iyi geceler, bu gece yazmadan edemedim, moralim çok bozuk, eşimle az önce kavga ettik hem de olmadık bir konu yüzünden bana demediiğini bırakmadı.şimdi de fosur fosur uyuyo içerde. hiç yanına gidesim yok. allahım nasıl bir adam bu ya. beni deli etti ağlamaktan içim şişti.bebek olmasa daha nasıl davranacak onu bilmiyorum. konu şu, annemle babam dün şehir dışındaydılar ve çarşıda gezerken bir mağazaya girip bebişe oyuncak almışlar ve anakucağı görmüşler. babam çok beğenmiş ona kalsa hemen alcak. annem çocuklar olmadan almayalım, beğenerek alsınlar demiş.mağazadan çıktılar beni aradılar. ben de çeşit çok, daha zaman da var alırız inşallah dedim. bugün bize uğradılar ben eşim ve annem-babam otururken bebeğe aldıkları 1-2 kıyafeti gösterdiler sonra da anakucağı konusu açıldı. şöyleydi-böyleydi anlatmaya başladılar. eşimde surat değişti.beş karış ben anladım zaten. onlar gidince de bana anakucağını sen mi söyledin alın diye diyor. ben de anlattım böyle oldu diye. benim niye haberim yok. madem alacaklar bana niye sorulmadı. siz üçünüz konuşuyorsunuz, ben orda bakakaldımi diyor. benim çocuğuma aldığımdan fazla şey almasınlar, bana sorsunlar biz şunu alıyoruz diye diyorlar.ben de, almadılar ki konuyu büyütecek birşey yok, alacak olsalar zaten sana söylerdim diyorum.bana diyor ki yüzlerine gülüp yüz veriyorum diye böyle davranmasınlar. ben ağlamaya başladım. bu sefer ağlama, ağladığının sorumlusu ben değilim diyor. sonra ben de allah seni bildiği gibi yapsın dedim. böyle deyince allah benim belamı versin de, siz de bebekle ikiniz kalın rahat edersin diyor. sonra da konuyu kapattım ben, iyigeceler sana diyor. deli oldum ya. ben babamlara söyleyecekmişim. hiçbirşey almayın diye. onların da ilk torun heyecanı var, her gördüklerinden canları istiyo almak için, zaten çocukları çok severler. ben dedim hediye alıyorlar almayın mı diyeyim dedim. sen kendin söyle o zaman almayın de, dedim. söyleyeceğim zaten, diyor. kendini ne kadar rezil ettiğinin farkında değil. size anlatmasam delirecektim kızlar içim çok sıkıldı. oğluşum da farkında zaten, sürekli kıpırdıyo içerde. hissetti kuzucum, kıyamıyorum ona...
valla ya kendi nazarım değdi resmendün gece ondan önce ki gece oynadı uyumak üzereydim dün sabah uyandım tık yok dedım oynar oynar bak yok bugün kalktım yine yok
gunaydınnnnnnn hepınızı cok ozledım ben su aralar pek gıremıyorum cok hastayım
yıne grıp oldum esımden gectı ben gırplerımı cok agır gecırıyorum yatak dosek yatıyorum
bırde kaburgalarım sırtım cok agrıyor geceler olsun ıstemıyorum yatamıyorum yatakta donmekte zorlanıyorum son carem hamıle yastıgı almak
arastırıcam bugun alıcam..şimdi saglık ocagına tetenoz asımı olmaya gıdıyorum gıtmısken bırde muayene olayım ılac kullanmak ıstemıyorum ama sanırım kullanmak zorundayım
daha kotuye gıdııyorum kulaklarım tıkalı nefes alamıyorum
kendınıze cok ıyı bakın gecmısı takıp edemıyorum bana yazanınız varsa hakkınızı helal edın okuyamıyorum
cınsıyet bıldırımlerını de ozelden yollarsanız daha kolay ekleyebılırım....
kendınıze ıyı bakın cok optum en kısa surede gorusmek uzere
yıne grıp oldum esımden gectı ben gırplerımı cok agır gecırıyorum yatak dosek yatıyorum
bırde kaburgalarım sırtım cok agrıyor geceler olsun ıstemıyorum yatamıyorum yatakta donmekte zorlanıyorum son carem hamıle yastıgı almak
arastırıcam bugun alıcam..şimdi saglık ocagına tetenoz asımı olmaya gıdıyorum gıtmısken bırde muayene olayım ılac kullanmak ıstemıyorum ama sanırım kullanmak zorundayım
kendınıze cok ıyı bakın gecmısı takıp edemıyorum bana yazanınız varsa hakkınızı helal edın okuyamıyorum
Canım tekrardan cok gecmıs olsun ıns cok surundurmeden ıyıLesırsın
çok geçmiş olsn kendine dikkat et...barada herkes günaydın.bende katılamyorum aranıza.işyerinde yazamıyorm akşamda fırsat olmuyo..ama takipteyim
senin eşin kafayı yemiş yada eger kendı aılesı almıyorsa zoruna gıdıyordur.. allah sabır versın sana çok zor bı durum hem alsalar ne olacak onu anlamadım ohhh mıs gb sıze masraf kalmıyor ne güzel tövbe ya valla canım tavrını koy dicem aile ortamını bilmiyorum daha kötü şeyler olmasın ama yine sakin olmaya çalış bebeğin için
canım merhaba, cinsiyetini ben 12.haftada öğrendim erkekler daha çabuk gösteriyo kendini..ama yinede netlik kazanması için ayrıntılı ultrasona kadar beklemeli bence..göbek konusunda başta bizim çoğumuzun hiç göbek yoktu hatta hala hiç çıkmayanlar var..benim son birkaç haftada çıktı mesela..kilo değişimi yok ama bi bebek göbeği çıktı :) sanırım kilo alımı 5. yada 6. aydan sonra başlayacak..
günaydın canım bizler için erken değil mi, belki yumurcak arkalara, derinlere kaçmıştır dün..bebek hareketlerini daha ileriki aylarda dikkatli takip ediyoruz diye biliyorum. endişe etme ararsın doktorunu gel derse gidersin hiç kasma kendini canım..o içerde dinleniyordur kesin :)sıkma canını canım.
candysakura
eşinin böyle davranmasına üzüldüm, ne düşünmüşte böyle yapmış anlamadım..ama hatasını anlayacaktır mutlaka..üzmemeye çalış kendini ve bebişini
Gunaydın kızlarhepınıze guzel bırgun dılıyorum ıstanbul cok yagmurlu
Tatlım bız degılde bu erkekler hamıle resmen oyle davranıyorlar kımbılır neye bozuldudu hırsını senden aldı belkı de kendı aılesı bırsey alma hevesınde olmadıgı ıcın mı oyle tepkı verdı kıbak bızde de ben sakayla karısık kendı anneme herseyı sana aldıracagım dedım esım hemen kızdı ne yanı bızım durumumuz mu yokta annene aldırıyorsun kendı cocuguma kendım alırım dedı baska seyler alsın onlar demıstı sen hıc sıkma uzme kendını hatasını anlayacak
Canım bende gecen hafta ne guzel oynuyo dedım dedım 2gun yuz vermedı banadoktorasordum hergun hıssedemeyebılırsınız dedı panık yapma tatlım dınlenıyordur
canım yasanan duruma cok uzuldum
gercekten bos yere cıkan bı kavga ıste
olan sana bebegıne oluyor
bak nasılda demıssın fosur fosur uyuyor dıye
bunu dusun ve sakınn uzme kendını bosyere
ılk etapta mumkun olmuyo belkı bılıyorum ama..
Elbet hatasını anlayacaktır kırgın oldugunu anlasın
aılenınde kotu bı nıyetı yok yanı bu kdr delırmeye gerek yok
kızların dedıgı gıbıdr kendı aılesının tutumu nasıl sen bılırsn
bosverrrr sende bu aksam gıt yeemegını ye yat asssagı bakma hıc ona
anlasın esseklık ettıgını
korundugumuz için olmadı canım bılerek yanı
ama gelde ınandır ıste korununca kısır kaldım sandılar ...
bende camı acar dısarı bakıp gozyası dokerdım esım gececıyken evde yalnızken
umarım bızler bunları gelınlerımıze cektırmeyız yenı nesıl daha anlayıslı yetısır sayemızde ..
komsularım bıle bırı bılıyordu hepsıne yaymıs nasıl sevınıyorlr herkesın acılı bakısı artık guluyorum :)
ay son cumleyı okuyunca nasıl yanı dedım sonra anladım Allahım senı hep guldursun emııııııııı :)
kızlar banada musade uykum gelene kadar kanald guzel bı fılm basladı kesın gece bol acayıp ruya gordurcek ama ızlıyım bıraz:)
tatlı düşler bol tekme yemeler ama sadece yavrularınızdan kızlarrr
canım benimde 2 gün öle bi hareketliydi bu çocuk hiçmi uyumuyo noluyo dedim yandım ben heralde dedim söledimde bi kaç kişiye şimdi 2 gündür eser yok tek tük yani korkma bişeyi yoktur nşallah normlamiş böle bi düzeni yok henüz sonuçtagünaydın kızlar uyuyamadım çünkü bebeğim oynamadı galiba dünden beri aklıma takıldı sinirlerim bozeuldu eşim gelsin nöbetten gidecem hastaneye
canım iş sana düşüyo güzelce konuş kocanla arada anlat ona inandırmaya çalış sevdikleri için bize iyilik olsun diye alıyolar diye inşallah anlar ne diyimanlıyo eşeklik ettiğini de sonra özür diliyo.ama hiç anlamı kalmıyo özürünün. dediğiniz gibi akşama anlar umarım...
herkee günaaydın
hafta sonu yoğun ve hızlı geçti
geçmişi okuyamıyorum suan cinsiyetler falan ne oldu
akstrem bi durum varmı topikte
cnm ya geçmiş olsun ama çok ta normal sonuçta
aynı evdeydiniz :)
neyse inş biran önce iyileşirsin dr ilaç falan verirsede ala ilerlemesi daha kötü olabilir
kıs izleme öle filmleri artık mümkün olduğunca..bizde eşimle çok psikopat korku filmleri az izlemezdik :18: ama artık romantik komediye döndükbebiş psikopat olmasın sonra şaka maka gerçekten etkilendiklerini düşünüyorum ben hissediyolar fln kendimi tutabildiğim sürece kanlı korkulu filmeleri izlemiyorum çok önemliymiş baktığın gördüğün şeyler hamileyken:18:
canım benimde 2 gün öle bi hareketliydi bu çocuk hiçmi uyumuyo noluyo dedim yandım ben heralde dedim söledimde bi kaç kişiye şimdi 2 gündür eser yok tek tük yani korkma bişeyi yoktur nşallah normlamiş böle bi düzeni yok henüz sonuçta
canım iş sana düşüyo güzelce konuş kocanla arada anlat ona inandırmaya çalış sevdikleri için bize iyilik olsun diye alıyolar diye inşallah anlar ne diyim
var varpekbicicininki erkek
yook o kısmı öğrendim cumartesi
yoksa çatlardım malüm :)
onun dışında çok ekstre bi vukaat yok herhal
Sabah uyandım baktım esım yok sonra alarm calınca esım uyandın mı dıye yanıma geldı yere comelıp cok kotu bır ruya. Gordum dedı hayırdır dedım ruyasında benımle sevısmeye calısıyormus ama ben hep ertelıyormusum yok gezmeye gıdelım yok yemek yıyelım dıye sonra neyse tam hazırlanmıs olacak dıye kapı calmıs kapıda babam kızım hazır mısın dıyormus hazırım baba demısım ve elımde 5 valızle kapıdan cıkıyormusum esım nereye dıyormus terkedıyorum demısım cocuk dmıs o benım demısım kapıyı cekıp cıkmısımesım o an cıldırmıs kendı kendıne gulmeye falan baslamıs sonra da oturmus aglamıs garıbım gecenın 3unde uyanıp sabaha kadar dusunmus gercekten benı terk eder mı dıye dedım hıc bırakır mıyım senı sebeklık olsun dıye de orkma gıtmeden son bır kez sevısırım senınle aklın kalmasın dedım yavrum ya neler goruyo ruyasında
:)))))))))))adamlar ne hale geldiler :)onlarında pisikolojileri bozuldu:)Sabah uyandım baktım esım yok sonra alarm calınca esım uyandın mı dıye yanıma geldı yere comelıp cok kotu bır ruya. Gordum dedı hayırdır dedım ruyasında benımle sevısmeye calısıyormus ama ben hep ertelıyormusum yok gezmeye gıdelım yok yemek yıyelım dıye sonra neyse tam hazırlanmıs olacak dıye kapı calmıs kapıda babam kızım hazır mısın dıyormus hazırım baba demısım ve elımde 5 valızle kapıdan cıkıyormusum esım nereye dıyormus terkedıyorum demısım cocuk dmıs o benım demısım kapıyı cekıp cıkmısımesım o an cıldırmıs kendı kendıne gulmeye falan baslamıs sonra da oturmus aglamıs garıbım gecenın 3unde uyanıp sabaha kadar dusunmus gercekten benı terk eder mı dıye dedım hıc bırakır mıyım senı sebeklık olsun dıye de orkma gıtmeden son bır kez sevısırım senınle aklın kalmasın dedım yavrum ya neler goruyo ruyasında
Sabah uyandım baktım esım yok sonra alarm calınca esım uyandın mı dıye yanıma geldı yere comelıp cok kotu bır ruya. Gordum dedı hayırdır dedım ruyasında benımle sevısmeye calısıyormus ama ben hep ertelıyormusum yok gezmeye gıdelım yok yemek yıyelım dıye sonra neyse tam hazırlanmıs olacak dıye kapı calmıs kapıda babam kızım hazır mısın dıyormus hazırım baba demısım ve elımde 5 valızle kapıdan cıkıyormusum esım nereye dıyormus terkedıyorum demısım cocuk dmıs o benım demısım kapıyı cekıp cıkmısımesım o an cıldırmıs kendı kendıne gulmeye falan baslamıs sonra da oturmus aglamıs garıbım gecenın 3unde uyanıp sabaha kadar dusunmus gercekten benı terk eder mı dıye dedım hıc bırakır mıyım senı sebeklık olsun dıye de orkma gıtmeden son bır kez sevısırım senınle aklın kalmasın dedım yavrum ya neler goruyo ruyasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?