- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.661
kızlar eşim sürekli bebişin adını erkek olursa ben koyucam diyodu..dün eşimin ailesiyle bir aradaydık babası ilk gördüğü andan beri babamın adını koyun mehmet emin olsun dedi..ben sustum birşey demedim ama o kadar çok kez söyledi ki, eşim de dedi sanırım çocuğun bir ismini emin koymamız şart oldu dedi..bende duramadım dedim ki o zaman bir ismi emin olursa diğer ismini de ben koyarım dedim..annesi dedi ki kayınpederim yaşarken hiç adının konulmasını istemezdi dedi..ama babası ısrarla çok güzel isim falan dedi..ben arada mehmet olmaz dedim..kayınpederimi seviyorum..aslında emin ismi peygamberimizin(s.a.v) isimlerinden..Muhammed-ül Emin denmiş kendisine dürüstlüğünden doğruluğundan dolayı..o yüzden sanırım bu ismi hem onların hatırına hem de böyle mübarek bir isim olduğu için koyabilirim..dün biraz bozuldum ama biz de bir isim netleştirememiştik henüz emin ismi birden geldi karşımıza..siz ne dersiniz?? bu arada ben bir de yalın ismini seviyorum sizce yalın ve emin ikisi nasıl kızlar?
böyle bir rüya benimki de görsün inşallah. hem yanıma yaklaştırmam hem de süründürürüm onu. ayyyy orcide tatlı falan değil.hele benim ki bugün aynı şeytan gibi görünüyor yüzüme...
kızlar bu mesajımı görmediniz mi, kimse bana bu konuda yorum yapmadı yada bişey demedi, :2: :2:
kızlar bu mesajımı görmediniz mi, kimse bana bu konuda yorum yapmadı yada bişey demedi, :2: :2:
Canım o kımbılır neye bozuldu da sana parladı kendı de bılıyordur hatasını da ıste eseklıklerınden tavız vermıyorlar arada benımkını olduresım gelıyo oyle sacma sapan konusuyor kıböyle bir rüya benimki de görsün inşallah. hem yanıma yaklaştırmam hem de süründürürüm onu. ayyyy orcide tatlı falan değil.hele benim ki bugün aynı şeytan gibi görünüyor yüzüme...
ayy kıyamam sana ya bozma moralini akşama gelir sırnaşır bak görürsün zaten onun canı kimbilir beye sıkkındı acısını senden çıkarmıştır çünkü ortada sinirlenecek birşey yok sen hiç taviz verme çünkü bunlara öylesi yaranıyor o hatasını er geç anlar
Canım o kımbılır neye bozuldu da sana parladı kendı de bılıyordur hatasını da ıste eseklıklerınden tavız vermıyorlar arada benımkını olduresım gelıyo oyle sacma sapan konusuyor kı
Canım ısım konusu bızde de sorun ılk ısıme dedı ısımı ıstıyorlar neyse kı emın kotu degıl onune begendıgın bır ısım koyarsın
evet canım bana da çok uymadı gibi geliyor, halbuki yalın ismini çok sevmiştim..sade, gösterişten uzak demek hoşuma gitmişti olmassa emin e uygun bir isim bakarız..yalın emin yada emin yalın sanki çok uygun değil ikiside n ile bitiyo ya biraz kulağa garip geliyo sanki yakıştırıcak olan sizsiniz tabi sonuçta ama
ayy canım aynı ya..madem o kadar istiyodu kendi oğullarına koysaydı dimi şimdi toruna isim koyma hakkı nerden geliyorki..bi de dedi ki ezanı ben okuyacam ne dersem o dedi, seviyorum kayınpederimi ama bozulmamak elde değil..bu akşam eşimle bu mevzuyu bi konuşalım bakalım..eşime dicem ezanı sen oku babası olarak, benim bir tane evladım olacak sonucta onun da kulağına babası okusun adını dicem..ama eşimde babasına çok düşkün bu isteğim olur mu bilemedim..ya daha çocuk doğmadan sıkıntıları başladı napıcam ben bilmiyorum..valla canım benzer durum bizde de var bizde ilk isim kayınpederin ismi olacak ( bu arada kendisi babasının adını koymak istememiş eşime ama babası küsünce koymak zorunda kalmışona rağmen pek hevesli ismi konulacak diye) ikinciye karar veremedik daha yalın ve emin yan yana fena durmuyor ama soyadınızda önemli üçü birlikte uyumlu geliyorsa kulağına gayette güzel olur
evet canım keşke kimse karışmasa..şimdiye kadar bize kimse karışmadı şimdi çocuk mevzu olunca böyle karışılması hiç hoşuma gitmedi..emin ismini peygamberimizden dolayı sevdim..keşke sadece öneri olarak söyleseydi çok hoşuma giderdi o zaman ama böyle söylenmesine üzüldüm..hem niye ezanı o okuyo ona da taktım..biz üç kız kardeşiz eğer birinin babası okuyacaksa benim babam okusun..ama bana kalırsa eşim okusun ismini..Canım o kımbılır neye bozuldu da sana parladı kendı de bılıyordur hatasını da ıste eseklıklerınden tavız vermıyorlar arada benımkını olduresım gelıyo oyle sacma sapan konusuyor kı
Canım ısım konusu bızde de sorun ılk ısıme dedı ısımı ıstıyorlar neyse kı emın kotu degıl onune begendıgın bır ısım koyarsın
Günaaaydıııınnnnn güpgüzzzeell Mayıs analarııı
Geçmişş öyle bir geçmişş oldu kii
Ben anca bugün okurr yarın cevap veririmmm
ffeecimm ben mesaj atacaktım sana ama uykusuzlukk ve şaşkınlıktan bir türlü seni bulamadımm
Oyüzden yazarken seni yazdımm ffee hisleri doğru mu diyee :26::26:
Yoksa seni unuturmuyumm kuzumm benimm
Haftasonu benim için yoğun,telaşlı ve yorgun geçtii
Cuma günü tam bir curcunaydı zaten annemler,teyzemler,kuzenler
Yatacak yer kalmadı kocamı kovdukk sonunda
Oda yemek neyim aldı 2 sokak aşağıda arkadaşına gitti bekar kendisi buarada :44:
Bu iyiliğimide unutma tospaa dedimm odaa yokk aşkım ben hemen uyuyacağımm aa baak şarjımda bitiyorr yatarım ben yatarım dediidee
Öyle birr cırladım kiii annem bilee cocuğuu okadar ezme kızımm dedii
Hele bii kapalı olsun o tel dedimm hadım ederim adam senii , böcüükk gibi ezerimm kafanıdedimm korkusuna saat başı aradıı
Valla öyle koşturmalarım ve upuzun hikayelerim var kii şuan yoğunumm pek uzatamıyorumm
Buarada evet geç geliyorum cok duramıyorumm çalışma azmi geldi banadermişimm
Yaa yanımdaki hatunn dana gribi oldu herhall Cuma gelmediği gibi bugünde gelmedii tüm işler bana yığıldıı
Biyandan satınalma biyandan rapor tutma biyandan toplantı hazırlama derkenn sizlerle olamıyorum cok
Ama gönlüm sizlerleee kuzucuklarımm
Ama size bişey diyeceğim :26::26: Dün kocişş oğluşu kutlayalım dediii bende nasıl demey kalmadann hooop siyam ikizi oldukk adamla
Bende tanıtcan kendini yanii dediimAma şuan inanın ilk evlenmiş gibiyim kasıklarım filan nasıl ağrıyorr Zaten bişeyde anlamadım
Uzun süreden sonra böyle olmasından kaynaklıdır dimii, zira benim girişler kapanmışşş kocam öyle diyooor
Nilaaycımm cok geçmişş olsun buarada kuzumm bence biraz annene git, kocan 2 gün bol bol havalandırsın eviii
Anacında bir güzel bakar sana hemenciiikk geçer giderrr inşAllahh
Buarada geldiğinde benim pipicanıda not edersin, 1. ismi Ali 2. bildiririm netleşince
Günaaaydıııınnnnn güpgüzzzeell Mayıs analarııı
Geçmişş öyle bir geçmişş oldu kii
Ben anca bugün okurr yarın cevap veririmmm
ffeecimm ben mesaj atacaktım sana ama uykusuzlukk ve şaşkınlıktan bir türlü seni bulamadımm
Oyüzden yazarken seni yazdımm ffee hisleri doğru mu diyee :26::26:
Yoksa seni unuturmuyumm kuzumm benimm
Haftasonu benim için yoğun,telaşlı ve yorgun geçtii
Cuma günü tam bir curcunaydı zaten annemler,teyzemler,kuzenler
Yatacak yer kalmadı kocamı kovdukk sonunda
Oda yemek neyim aldı 2 sokak aşağıda arkadaşına gitti bekar kendisi buarada :44:
Bu iyiliğimide unutma tospaa dedimm odaa yokk aşkım ben hemen uyuyacağımm aa baak şarjımda bitiyorr yatarım ben yatarım dediidee
Öyle birr cırladım kiii annem bilee cocuğuu okadar ezme kızımm dedii
Hele bii kapalı olsun o tel dedimm hadım ederim adam senii , böcüükk gibi ezerimm kafanıdedimm korkusuna saat başı aradıı
Valla öyle koşturmalarım ve upuzun hikayelerim var kii şuan yoğunumm pek uzatamıyorumm
Buarada evet geç geliyorum cok duramıyorumm çalışma azmi geldi banadermişimm
Yaa yanımdaki hatunn dana gribi oldu herhall Cuma gelmediği gibi bugünde gelmedii tüm işler bana yığıldıı
Biyandan satınalma biyandan rapor tutma biyandan toplantı hazırlama derkenn sizlerle olamıyorum cok
Ama gönlüm sizlerleee kuzucuklarımm
Ama size bişey diyeceğim :26::26: Dün kocişş oğluşu kutlayalım dediii bende nasıl demey kalmadann hooop siyam ikizi oldukk adamla
Bende tanıtcan kendini yanii dediimAma şuan inanın ilk evlenmiş gibiyim kasıklarım filan nasıl ağrıyorr Zaten bişeyde anlamadım
Uzun süreden sonra böyle olmasından kaynaklıdır dimii, zira benim girişler kapanmışşş kocam öyle diyooor
Nilaaycımm cok geçmişş olsun buarada kuzumm bence biraz annene git, kocan 2 gün bol bol havalandırsın eviii
Anacında bir güzel bakar sana hemenciiikk geçer giderrr inşAllahh
Buarada geldiğinde benim pipicanıda not edersin, 1. ismi Ali 2. bildiririm netleşince
kuzum tekrar hayırlı olsun pipicanın ve tabiki kutlamanız
ee ne oldu kim kim gittiniz o kısımlara girmemişsin ama kocişle ii olduğuna göre herşey yolunda çoook sevindim
hayırlı sağlıklı evlat olsun cnm sende bendensin artık neyseki erkeklerede bi sürü güzel şey çıktı artık
günaydın minnoş kızımın tatlı teyzeleri
bizde cumartesi doktordaydık, kızım secdeye yatmış suratını bişeyini göstermedi
hatta doktor usg'yi oynattıkca eliyle gidin burdan dedi
bir kere kafasını usg'ye doğru çevirdi 2sn sonra yine saklandı
doktor dedi bu favori pozisyonunu bulmuş annesi 10 gün sonra yine gel bakalım bu şekilde yaptmaya devam ediyorsa ona göre renkli usg isteyeceğim dedi
galiba kızım bana çekecek, ben biraz kücükmüşüm o da 5 gün geriden geliyor
247 gr 22 cm miş
bizden haberler bu kadar......
bu arada pekbicici; pipilin hayırlı olsun
kızlar hepinize iyi geceler, bu gece yazmadan edemedim, moralim çok bozuk, eşimle az önce kavga ettik hem de olmadık bir konu yüzünden bana demediiğini bırakmadı.şimdi de fosur fosur uyuyo içerde. hiç yanına gidesim yok. allahım nasıl bir adam bu ya. beni deli etti ağlamaktan içim şişti.bebek olmasa daha nasıl davranacak onu bilmiyorum. konu şu, annemle babam dün şehir dışındaydılar ve çarşıda gezerken bir mağazaya girip bebişe oyuncak almışlar ve anakucağı görmüşler. babam çok beğenmiş ona kalsa hemen alcak. annem çocuklar olmadan almayalım, beğenerek alsınlar demiş.mağazadan çıktılar beni aradılar. ben de çeşit çok, daha zaman da var alırız inşallah dedim. bugün bize uğradılar ben eşim ve annem-babam otururken bebeğe aldıkları 1-2 kıyafeti gösterdiler sonra da anakucağı konusu açıldı. şöyleydi-böyleydi anlatmaya başladılar. eşimde surat değişti.beş karış ben anladım zaten. onlar gidince de bana anakucağını sen mi söyledin alın diye diyor. ben de anlattım böyle oldu diye. benim niye haberim yok. madem alacaklar bana niye sorulmadı. siz üçünüz konuşuyorsunuz, ben orda bakakaldımi diyor. benim çocuğuma aldığımdan fazla şey almasınlar, bana sorsunlar biz şunu alıyoruz diye diyorlar.ben de, almadılar ki konuyu büyütecek birşey yok, alacak olsalar zaten sana söylerdim diyorum.bana diyor ki yüzlerine gülüp yüz veriyorum diye böyle davranmasınlar. ben ağlamaya başladım. bu sefer ağlama, ağladığının sorumlusu ben değilim diyor. sonra ben de allah seni bildiği gibi yapsın dedim. böyle deyince allah benim belamı versin de, siz de bebekle ikiniz kalın rahat edersin diyor. sonra da konuyu kapattım ben, iyigeceler sana diyor. deli oldum ya. ben babamlara söyleyecekmişim. hiçbirşey almayın diye. onların da ilk torun heyecanı var, her gördüklerinden canları istiyo almak için, zaten çocukları çok severler. ben dedim hediye alıyorlar almayın mı diyeyim dedim. sen kendin söyle o zaman almayın de, dedim. söyleyeceğim zaten, diyor. kendini ne kadar rezil ettiğinin farkında değil. size anlatmasam delirecektim kızlar içim çok sıkıldı. oğluşum da farkında zaten, sürekli kıpırdıyo içerde. hissetti kuzucum, kıyamıyorum ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?