2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kızlar bu mesajımı görmediniz mi, kimse bana bu konuda yorum yapmadı yada bişey demedi, :2: :2:

böyle bir rüya benimki de görsün inşallah. hem yanıma yaklaştırmam hem de süründürürüm onu. ayyyy orcide tatlı falan değil.hele benim ki bugün aynı şeytan gibi görünüyor yüzüme...

ayy kıyamam sana ya bozma moralini akşama gelir sırnaşır bak görürsün zaten onun canı kimbilir beye sıkkındı acısını senden çıkarmıştır çünkü ortada sinirlenecek birşey yok sen hiç taviz verme çünkü bunlara öylesi yaranıyor o hatasını er geç anlar

kızlar bu mesajımı görmediniz mi, kimse bana bu konuda yorum yapmadı yada bişey demedi, :2: :2:

valla canım benzer durum bizde de var bizde ilk isim kayınpederin ismi olacak ( bu arada kendisi babasının adını koymak istememiş eşime ama babası küsünce koymak zorunda kalmışona rağmen pek hevesli ismi konulacak diye) ikinciye karar veremedik daha yalın ve emin yan yana fena durmuyor ama soyadınızda önemli üçü birlikte uyumlu geliyorsa kulağına gayette güzel olur

böyle bir rüya benimki de görsün inşallah. hem yanıma yaklaştırmam hem de süründürürüm onu. ayyyy orcide tatlı falan değil.hele benim ki bugün aynı şeytan gibi görünüyor yüzüme...
Canım o kımbılır neye bozuldu da sana parladı kendı de bılıyordur hatasını da ıste eseklıklerınden tavız vermıyorlar arada benımkını olduresım gelıyo oyle sacma sapan konusuyor kı

Canım ısım konusu bızde de sorun ılk ısıme dedı ısımı ıstıyorlar neyse kı emın kotu degıl onune begendıgın bır ısım koyarsın

Günaydın arkadaşlar yoğun geçen bir haftasonunun sonunda yine pazartesi ve işe başladık pazartesileri hiç sevmiyorum yorgunum, uykusuzum ve oğlumu özledim Sizin de bebişleriniz dünyaya gelince bir de çalışan annelerseniz beni anlayacaksınız oğlumun her hali gözümün önünde şimdi hele ki ilk günler bütün gün ağlardım şimdi alıştırdım biraz,sabah çıkarken uyuyordu uyandırmadan öpeyim dedim uyandı ve annecim gidiyormusun ben de seni öpiym dedi sarıldı bana öptü mis kokulum, Rabbim evlatlarımızı korusun.

inşallah dediğin gibi olur. yoksa ben yüzüne bakmıycam onun. bana diyor ki bir de, sen hep ailene arka çık.onları haklı gör. cephe almış resmen. sanki annem babam düşmanıymış gibi. çocuk gibi bu yaaa.akşama görecek gününü. taviz yok valla...

seninkinin adı da, serkan ya ondandır. serkanlara arada geliyolar...:))) kızlar iyiki varsınız...

Günaaaydıııınnnnn güpgüzzzeell Mayıs analarııı

Geçmişş öyle bir geçmişş oldu kii
Ben anca bugün okurr yarın cevap veririmmm
ffeecimm ben mesaj atacaktım sana ama uykusuzlukk ve şaşkınlıktan bir türlü seni bulamadımm
Oyüzden yazarken seni yazdımm ffee hisleri doğru mu diyee :26::26:
Yoksa seni unuturmuyumm kuzumm benimm
Haftasonu benim için yoğun,telaşlı ve yorgun geçtii
Cuma günü tam bir curcunaydı zaten annemler,teyzemler,kuzenler
Yatacak yer kalmadı kocamı kovdukk sonunda
Oda yemek neyim aldı 2 sokak aşağıda arkadaşına gitti bekar kendisi buarada :44:
Bu iyiliğimide unutma tospaa dedimm odaa yokk aşkım ben hemen uyuyacağımm aa baak şarjımda bitiyorr yatarım ben yatarım dediidee
Öyle birr cırladım kiii annem bilee cocuğuu okadar ezme kızımm dedii
Hele bii kapalı olsun o tel dedimm hadım ederim adam senii , böcüükk gibi ezerimm kafanı dedimm korkusuna saat başı aradıı
Valla öyle koşturmalarım ve upuzun hikayelerim var kii şuan yoğunumm pek uzatamıyorumm
Buarada evet geç geliyorum cok duramıyorumm çalışma azmi geldi bana dermişimm
Yaa yanımdaki hatunn dana gribi oldu herhall Cuma gelmediği gibi bugünde gelmedii tüm işler bana yığıldıı
Biyandan satınalma biyandan rapor tutma biyandan toplantı hazırlama derkenn sizlerle olamıyorum cok
Ama gönlüm sizlerleee kuzucuklarımm
Ama size bişey diyeceğim :26::26: Dün kocişş oğluşu kutlayalım dediii bende nasıl demey kalmadann hooop siyam ikizi oldukk adamla
Bende tanıtcan kendini yanii dediim Ama şuan inanın ilk evlenmiş gibiyim kasıklarım filan nasıl ağrıyorr Zaten bişeyde anlamadım
Uzun süreden sonra böyle olmasından kaynaklıdır dimii, zira benim girişler kapanmışşş kocam öyle diyooor

Nilaaycımm cok geçmişş olsun buarada kuzumm bence biraz annene git, kocan 2 gün bol bol havalandırsın eviii
Anacında bir güzel bakar sana hemenciiikk geçer giderrr inşAllahh
Buarada geldiğinde benim pipicanıda not edersin, 1. ismi Ali 2. bildiririm netleşince

Son düzenleme:
yalın emin yada emin yalın sanki çok uygun değil ikiside n ile bitiyo ya biraz kulağa garip geliyo sanki yakıştırıcak olan sizsiniz tabi sonuçta ama
evet canım bana da çok uymadı gibi geliyor, halbuki yalın ismini çok sevmiştim..sade, gösterişten uzak demek hoşuma gitmişti olmassa emin e uygun bir isim bakarız..
ayy canım aynı ya..madem o kadar istiyodu kendi oğullarına koysaydı dimi şimdi toruna isim koyma hakkı nerden geliyorki..bi de dedi ki ezanı ben okuyacam ne dersem o dedi, seviyorum kayınpederimi ama bozulmamak elde değil..bu akşam eşimle bu mevzuyu bi konuşalım bakalım..eşime dicem ezanı sen oku babası olarak, benim bir tane evladım olacak sonucta onun da kulağına babası okusun adını dicem..ama eşimde babasına çok düşkün bu isteğim olur mu bilemedim..ya daha çocuk doğmadan sıkıntıları başladı napıcam ben bilmiyorum..
evet canım keşke kimse karışmasa..şimdiye kadar bize kimse karışmadı şimdi çocuk mevzu olunca böyle karışılması hiç hoşuma gitmedi..emin ismini peygamberimizden dolayı sevdim..keşke sadece öneri olarak söyleseydi çok hoşuma giderdi o zaman ama böyle söylenmesine üzüldüm..hem niye ezanı o okuyo ona da taktım..biz üç kız kardeşiz eğer birinin babası okuyacaksa benim babam okusun..ama bana kalırsa eşim okusun ismini..

hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle doğsun büyüsün inşallah
bu arada anladın sen onu yu anladın sanırım
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla olmayanlarada hasret çekenlerede

Günaydın kızlar ,
Bizde c.tesi günü dr gittik , herşeyi sağlıklı dedi oğluşumuzun geçen ay net bişeyler görememişti ama bir ultrason görüntüsü verdi maşallah dersiniz pipicanı çekti verdi resmini 17. haftalık dedi 180 gr 15 cm dedi , 20. haftada tetenoz aşısını yaptırın dedi , birde 2. düzey ultrason çektirilecek dedi. maşallah çok hareketliydi minik kuşum inanılmaz bi duygu Rabbim olmayanlara nasip etsin biran önce AMİN.

kuzum tekrar hayırlı olsun pipicanın ve tabiki kutlamanız
ee ne oldu kim kim gittiniz o kısımlara girmemişsin ama kocişle ii olduğuna göre herşey yolunda çoook sevindim
hayırlı sağlıklı evlat olsun cnm sende bendensin artık neyseki erkeklerede bi sürü güzel şey çıktı artık

günaydın kızlar ben geldım... cuma gunu cok kotuydum işten izin aldım anneme gıttım ve akşama kadar orda durdum akşam annem geldı eşimle konuşmaya kadın geldıgıne gelecegıne bın pişman oldu gttı oyle edepsızleşmış kı benm kı catr catr cevap verıyor yukses sesle konusuyor delırmıs resmen o gece sabaha kadar uyumadm agladm sabahta oglene kadar uyudum annem eşim iştn gelınce geldı benı aldı eve gotrdu dun akşama kadar annemdeydım baya sakınleştım oğlum kac gundr aşagıya baskı yapıyordu sanıyorum uzuntuden dun yukarı cıktı tekrr hep uzandım dınlendım . babam eşime boyle bı ders vermek ıstedı ve başarılı olduk bnm kı dun akşam aradı salya sumuk aglıyor nolursun şehriban gel eve özür dılerım senın yerın cok ayrı sen benım karımsın . falan fılan babmda adam olmaya nıyetın varsa gondrıyorum kızımı ama unutmakı 10 çoçuguda olsa kızımın benım kapım yınede kızıma acık hemde sonuna kadar dedı ne bu senın annende annen ya dedı bagrdı kızdı sonra ıyıce akıllanmış olmalıkı bızımkılrden özr dılemeye ellerını öpmeye geldı . sonra annem benı evımden aldıgı gıbı kendı elleryle bıraktı eşimede doğuma kadar zamanın var ya adam olursun annen yada bı baskası ıcın bı daha kızımızı üzmezsin bundan sonra yada kızımızıda kızımızın yavrusunuda elınden alırız dedı. şuan hersey guzel gorunuyor baya burnu surtmuş gıbı tabı bunu zaman gsterıcek.... sizler naslsınız.

snow every gülsevdam ben sen pekbicici sdrkyn herkesinki erkek yaafff bu neee maşallah şu an hatırlamadıklarım kusura bakmasınlar

günaydın minnoş kızımın tatlı teyzeleri

bizde cumartesi doktordaydık, kızım secdeye yatmış suratını bişeyini göstermedi
hatta doktor usg'yi oynattıkca eliyle gidin burdan dedi

bir kere kafasını usg'ye doğru çevirdi 2sn sonra yine saklandı

doktor dedi bu favori pozisyonunu bulmuş annesi 10 gün sonra yine gel bakalım bu şekilde yaptmaya devam ediyorsa ona göre renkli usg isteyeceğim dedi

galiba kızım bana çekecek, ben biraz kücükmüşüm o da 5 gün geriden geliyor
247 gr 16 cm miş

bizden haberler bu kadar......

bu arada pekbicici; pipilin hayırlı olsun

Son düzenleme:

canım ya bişey sorucam sen tetenos aşını yaptırdın mı yada ne zaman yaptıracaksın ben sağlık ocağına cuma günü gidicem başka gün vaktim yok acaba cuma geç olur mu ki?????

bu insanlar cesit cesit valla annemler birseyler alsalar benim esim cok sevinir masraf olmicak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…