2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
PEKBİCİCİ oğluşun hayırlı uğurlu olsun, çok sevindik bizde senin adına , sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım çok teşekkür ederimm
Seninde oğluşun hayırlı olsunn
Maşallah sıpacıklar büyümüşş dimii
Benim ki biraz tosunmuşş teyzesii 219.62 grmız
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahh
Doktorda bana erkek diyince nasıl anladınız dedimm
Oda cevirdi pipişi gösterdi
Bide bakarkn velet bi döndü bize bi baktıı Allahımm sıfatına kurban olduğumm biraz chucky gibi çıkmışş
O resmi paylaşsam mı diyorum
04.01.13de kısmetse renkli detaylı usg randevumuz var bizim

Anladım ben anladımm
Amin inşAllah canım sağsalim sağlıkla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı

O kısmı şu geçmişlere dönüp cevap vereyim canımm
İnce detayına kadar anlatacağımm
Ama boşu boşuna kendimizi yediğimizle kaldıkk işte :26:

canım ya bişey sorucam sen tetenos aşını yaptırdın mı yada ne zaman yaptıracaksın ben sağlık ocağına cuma günü gidicem başka gün vaktim yok acaba cuma geç olur mu ki?????

canım ben geçen sene ameliyat olduğum için o zaman olmuştum
olmama gerek yokmuş

ama sen geç kalmadın 20. -22. haftalarda yapıyorlar

Cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun paşa sayısı iyice artıyor topikte, pekbicici seninde paşa hayırla gelsin inşallah.

Kızlar bu anakucağının fotusunu çektim
Ama sabahın 6:30 olması ve tek göz kapalı şekilde yataktan çektiğim foto kötü cıkmışş
Zaten ilk koyduğumuzda durmadıı buda o foto
Ama 3 saat uyumuş halini ben yakalayamadım doktor teyzeye çıkmıştık biz

Oğlum olacakmış sonunda öğrendmcts doktora gittik üçlü test verdik bu hafta çıkacak.inş iyi çıkar.

hayırlı olsun canım :)

bır arkadasımızın eşi daha aynı senınkı gıbı davranmıstı sastım ya esler nıye böyle gurur yapıyor
ee benım annemde besıgı alcak arabayıda ben alayım dıyor eşim bişey demıyor dıyemezde
onlarında torunu kı kız annesı ceyız gıbı hazırlık yapar esım nasıl duygulandı annemın aldıgı hırkaları gorunce
senınk yersız gurur bı gun guzelce oturun konusun hala bıyle yaparsa aılene dersın caktırmadan alısverısı bırakırlar
ne dıyeyım Rabbım akıl fıkır versın esıne

merhaba canım ben 14 + 2 de öğrenmiştim bu bıraz sans işi ve yavrunun kendını gostermesı doktorun tesrubsıyle alakalı ama kesın net sonuc
20. haftadan sonra netlesıyor canım
gobek bendede yenıyenı cıkıyor bunu kafaya takma canım kımı daha erken kımıdaha gec cıkar ..

Ama özel msj derken nereye kime yazıcam bilgileri yardımcı olursanız sevinirm...

konu sahıbı ılk mesaj dakı arkadasa ozel atman gerekıyor canım snowflakeN

günaydın kızlar uyuyamadım çünkü bebeğim oynamadı galiba dünden beri aklıma takıldı sinirlerim bozeuldu eşim gelsin nöbetten gidecem hastaneye

bak şimdi dövücem seni bunun için doktoramı gıdıceksin

canım paşan hayırlı olsun gecen hafta ögrendım aslında ama yazamadım bı turlu denk gelmedı sağ salim kucagına almayı nasıp etsın Allhım. Hayırlı evlat olsun inş.

Oyy ben onunn kukuşunu yiriimmm
Benim velette hastalığımda gittiğimde secdede yatar gibiydii ozamanda kız demiştimde doktor ne kızmıştı
247 gr küçükmüymüşşş
Biz 219 grmız doktor tosun dedii :44::44:
Ben 17+6 gittim
sen kaçıncı haftandasın canımm :44:

Cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun paşa sayısı iyice artıyor topikte, pekbicici seninde paşa hayırla gelsin inşallah.

Teşekkür ederimm kuzucumm
Rabbim evlatlarımızı sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn

güzel annecikler ve mucizeleri yeni haftaya bir günaydın da bizden:)

ben haftasonu giremedim çok da fazla yazmışsınız geçmişi pek okuyamadım ama sanırım erkek bebişler çoğalıyor...

Bizim yavrucak kendini hala gizliyor desem:) c.tesi kontrolümüzde herşey normaldi gördük ama bacaklar kilit, çok büyümüş maşallah çok güzel bir duygu Allahım korusun tüm bebişleri bizimkini de ve sağlık versin:) tarama sonucumuz 1 haftaya çıkacak inşallah temiz çıkar bizim cinsiyet öğrenme 22.12'ye kaldı.

çokkk öpüyoruzzzzzzzzzzz....

pekbicicim oğluşun hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş canım benim doktor sana daha önce kıza mı benziyo demişti canım?

bazen bi eşeklikleri tutuyor iyi bir ders istiyorlar..bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını anladıklarında ise pişman olup geliyolar :) atlatmışsınız canım sevindim, rabbim bir daha böyle sıkıntılar göstermesin inşallah.
snow every gülsevdam ben sen pekbicici sdrkyn herkesinki erkek yaafff bu neee maşallah şu an hatırlamadıklarım kusura bakmasınlar
benimki de pipican.doğunca bebiş resimleri paylaşalım tipleri çok merak ediyorum .
benim oğluşda hep secde pozisyonunda, ben de diyodum kendini deve kuşu sanıyo kafayı gömmeye çalışıyo diye.ve benimki de geriden gidiyor canım hem geç döllenme hemde 16+5 iken 130 gr dı..

seninkinin adı da, serkan ya ondandır. serkanlara arada geliyolar...:))) kızlar iyiki varsınız...
Ahh canım benım koca tam psıkopattır ısı geregı ıyıce tuhaflastı
Ahhh canımmm ben o kutlama dıye 2 hafta once esıme kandım bırlıkte olduk dedım tovbe yapmam bır daha 1 hafta bel ve kasık agrısıyla gezdım

Akkınızda hayırlısı canım bu erkeklerı anlamak zor ıns hep boyle devam eder gozu korkar

oğluşun hayırlı uğurlu olsun inşallah..Bu arada bana 4. ayla birlikte bir şeyler oldu..biz haftada 2-3 birlikte olmaya başladık..benimki zaten hiç hayır demez..ben engelliyordum çoğu zaman..şimdi benim de sesim çıkmaz oldu:)

amin. cnm allahım kımsenın yuvasının huzurunu bozmasın ya cok zor gercekten özellıklede hamıleyken kendını degıl karnındakını dusunuyorsun sadece onu nasıl koruyabılecegını dusunuyorsun .

ya ısımene karısırlar delı oluyorummmmmmmmm
bızn gelın kendı verdı ısmını abımın hıc su ısmı verleım dedıgını duymadım aılemde karısmadı
bendede akıllı esım guya babasının gonlu olsun dıye aklında ısım varmı demıs
Allahtan o ara babanın sorunlaır basından askın damadıyla kavgalıydı ısımmı dusuncek
kı deseydı bıle sevsemde koymazdım o derece kırgınım o serefe sadece ben layıkım ıste!!
karnımızda tasıyoruz yavrularımızı anne hakkı 3 baba hakkı 1 ken baskalarına ne duser ..
sen sevıp begenıyorsan peygamber efendımızın ısmı tabıkı koyarsan guzel olur
ama onlar ıstedıgı için değil yalında anlamı pek yok gıbı canım
emir emin mert bu üç ismi ikinci isim olarak düsünüyoruz bizde
zahid ismi em eşimin ismine uyuyor hem anlamı cok ama cok guzel bayıldımmm acaba zahid emşn nasıl bende bunu sorayım :)

inş. cnm inş. hep boyle olur o zanıyordukı bebek olunca aılem benden elını etegını cekecek benı ıstedıgı gıbı yonlendırebilecekler aılesyle ama avucunu yaladı ve daha cok yalayacagnı anladı..

günyadın güzel anneler ve tatlı bebişleri....ya haftasonu giremiyorum ve bu sabah açtığımda nereye girmişim dedim..her şey ilerlemiş,pekbici cinsiyeti öğrenmiş...ya geçmişi çok okumadım,zaten okumaya çalışsam gün biticek..pekbici oğluşun hayırlı olsunn..ben demiştim sana oülun olcak diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…