2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya ben oyle romantık fılmler ızleyememkı kopat gerılım hastasıyım
gercı bu fılmde cerezlıktı ya hıc begenmedım basıttı :) yavrum o ara uyuyordu Allahtan rahatca ızledım uyudum sonra bende:)

ya ben nıye bunu ağlıyarak okudum cok duygulandım senın cevapta cuk dıye oturmuş maşallah :)
benım este bı gun onu aldattıgımı gormus ruyasında uyandı bana nasıl davranıyor gorsenız bı dovmedıgı kaldı
hayırdır ne oluyor dıyorum agzından zorla aldım lafı sonrakı gun bende bunun benı aldattgını gordm
uyandım dırek daldım adama dovdum bı guzel sonra bak nasıl ruyayala amel etmek dedım tobe tobe :)

oy o kuzunu varya oper oper koklarım annesını opuyor canım benı -m yaaa ahh calısanlara cıdden zor
Rabbım yardımcınız olsun canım ..

Bu arada kızlar şu ilk sayfadaki takvime ben kendimi nasıl ekletcem özelden nasıl msj atılıyo bilmiyorum biraz bilgisayar özürlüyüm de:) yardımcı olursanız benim cinsiyeti daha belli olmadı gerçi de dr 12. Haftada kıza benziyo demişti bu ayın 29.da tekrar gitcez bakalım belli olunca yazarım:)

senin paşa kandırdı zaten bizi gelince bol bol mınıckla annesi onu

gittiğimde normalde 19 olmam gerekirken 18+1 çıktık
usg de, doktorum üzülme 24. hafta'da anca toparlar dedi ama kafama takılıyor ister istemez,

seninkine tosun dediyse benimki o zaman 5 gün farkla bildiğin fil

sızı gıdıler kutlamaya bak benımkı oglu oldugunu ogrenınce kose bucak kactı benden yaww hala yakalıyamıyorum bısey olcak dıye korkuyor :)
aynısını esımde bana demıstı sankı kapalı gıbı belkıde kendımızı kasıyoruz bebıslere bısey olcak dıye zatı 1 2 ay sonra duvarları tırmansınlar artık
gobekler cıkınca:) maceraların hastasıyım bılıyorsun uzun uzun mesajlarını beklıyorum bakkk :)

yane guzel bende pipi resmı ıstıyorum benım pıpı manyagı esıme :)
anneme bıle dıyor yavrumun pıpısı var dıye alsın resımle fantazı yapsın gozu doysun :)
hayırlı olsun canım ya sız boyle gramlardan bahsedınce benımkı kac gram oldu cok merak edıyorum ayrıntılı ultrasona daha 1 ay var

sağol güzelim valla sizlerle dertleşmek çok iyi geldi. bir gün akıllancak bunlar ama. biz benim eşimle, ancak toparlanıyoruz bir de.geçen yıl neler neler yaşadık.tam bir yıl burnumdan getirdi. nerdeyse tamamen bitiriyorduk.şimdi yeni düzeliyor derken, aynı şeyleri yaşatmasından korkuyorum...

pekbicicim oğluşun hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş canım benim doktor sana daha önce kıza mı benziyo demişti canım?

Teşekkür ederim canımm
Hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsun sıpalarımız inşAllahh

Ahhh canımmm ben o kutlama dıye 2 hafta once esıme kandım bırlıkte olduk dedım tovbe yapmam bır daha 1 hafta bel ve kasık agrısıyla gezdım

Ayy sorma canım yaa
Kasıklarıma sanki fil oturduu yerimden kalkerken resmen önce onu kaldırmaya çalışıyorumm
Sevmedi bizim veletler babaları galiba

Çokk teşekkür ederim canımm
O haller bana hiç bir zaman uğramadı halada uğramıyorr ama yatarım görevimi yaparım diyorumdaa
Sonra kasım kasım kasıkmaktan ben helak oluyorumm
Bide bişey anlamamam işin cabası :44:

o mubarek annenle babanın ellerınden opuyorum canım sana cok guzel sahıp cıktılar

umarım esın sahıpsız olmadıgını anlar bundan sonra boyle uzucu sorunlar yasamazsınız

snow every gülsevdam ben sen pekbicici sdrkyn herkesinki erkek yaafff bu neee maşallah şu an hatırlamadıklarım kusura bakmasınlar

kız anaları fırar edıcek burdan cok degerlı oldular gelın adaylarımızı tasıyorlar nede olsa :)

oy o pozısyonunu yerım ben onun yaaa alime bır kız olucak galıba masallah :)

benım kaynanam daha ben hamıle degılken ılk kızınız olursa adını annemın adını koyun dıye baya bı tutturmustu baya trtsma cıkmıştı cunku ben baskıdan nefret edıyorm . susturdum onları. oğluma hamıle oldugumu ogrenıncede hasan koyun dedıler kaynanmlar neden dedım hemen ılk kelımesı kayınpederının ılk torunu bıde bbanında ılk torunu demezmı bu arada babamında kayınpederımınde ısmı hasan bende dedım ben bamın ısmını oğluma veremem nasıl babamın ısmıyle cagıryım kladıramaz dedım ne yanı babamın ısmı hasan olmasa kayınpederının adını koyrmısın dedı evet dedım nıye koymıyım kı :) gene sustrdum g.t oldu resmen bıde demezmı ben 3 oğlumun adınıda kendım koydum dıye :) benı kızdrıyor bende dedım ayaz paşam o benım baska ismi yok dıye sımdı alştılar ayaz demeye :)

canım ya üzme tatlı canını...onların genlerinde var öküzlük...anlar hatasını da sen biraz çektir bence ona...sen bebeğinle dertleş eğlen gül...onlar senin ailen..ya seve seve ya da seve seve kabul edecek bunu....arkadaşların da dediği gibi o kendi ailesinden görmediğini seninkilerden görünce zorlarına gidiyordur...amaaaaannnnn...koyver gitsiiinnnn
snow every gülsevdam ben sen pekbicici sdrkyn herkesinki erkek yaafff bu neee maşallah şu an hatırlamadıklarım kusura bakmasınlar

baktık bile ffee teyzesi.....

babası da diyor, ne kadar ustruplu namuslu bi kızım var maşallah, yanımda soyunmaya utanan anasına çekmiş diyo

doktoruna sordunmu canım haftada1 genellıkle ızın verıyorlar aman dıkkat canım :)

ya kendı madem ısımlerını koydu yavrularının sana nıye bu tavırları
ay kızmıcam dıyorum ama elımde degıl koy canım kendın ısmını koy kımseyı karıstırma bu kadar ıkıyuzluluk olmaz..
bugune kadar nelere sustum ama ınan bu konuda esımın tarafı bırsey desın patlıcam sok olcaklar 6 yıldır susan ben
yavrum konu olunca dayanamam artık ..

Bu arada aklıma takılan bir durum var..ben de hemoroid var ve bunun için hiç dokora gitmedim..sadece kabız olduğum zamanlarda zorlamadan dolayı kanama oluyor..2 gündür de yinaynı şikayetim var..Düşündüm de normal doğumda ıkınırken bağırsaklarım dışarı fırlamasın bi de(

Bizim kutlama yapmamız şart olduu kuzumm
zira sinir harbimiz yüzünden evi başımıza yıkmaya az kalmıştıı
Benim koca bide boğa burcuu (bebişte kısmetse boğa olacak) 2 boğa inat cıktıı
Biri kapalıyızz kardeşimm diyorr diğerii olmaz diyor
Arada kalan ben şimdi ağrılarla oturuyorum
Akşam rahat rahat dedikodu yaparızz
Koçişte gazı alındığına göree pek bulaşmaz bana

evet canım emin ve emir isimleri çok hoş..bende cadılık yapmayım uyumlu olayım diyorum ama insan içten içe kızıyor üzülüyor..neyseki isim güzel :) ben peygamberimizin isimlerinden koymayı çok istiyorum en çok da ahmed istiyodum ama eşim istemedi..bir yazı okudum peygamberler kendi isimlerinden olan kişilere şefaat edeceklermiş..3 oğlu olup birine bile muhammet ismi koymamak kötüymüş.senin düşündüğüm isimler de çok güzel canım..:13:
ayaz ismide çok hoş ya..ben henüz bi isim bulamadğım için hayır o olmucak bu olcak diyemedim :26:
ayy canım mutlaka doktora sor bu konuyu ve git..çünkü doğumda ıkınırken çok fena olur..ihmal etme..

tugram1 kullanıcısından alıntı
Günaydın arkadaşlar yoğun geçen bir haftasonunun sonunda yine pazartesi ve işe başladık pazartesileri hiç sevmiyorum yorgunum, uykusuzum ve oğlumu özledim Sizin de bebişleriniz dünyaya gelince bir de çalışan annelerseniz beni anlayacaksınız oğlumun her hali gözümün önünde şimdi hele ki ilk günler bütün gün ağlardım şimdi alıştırdım biraz,sabah çıkarken uyuyordu uyandırmadan öpeyim dedim uyandı ve annecim gidiyormusun ben de seni öpiym dedi sarıldı bana öptü mis kokulum, Rabbim evlatlarımızı korusun.

tugram1 canım benim şu an bebeğim daha doğmadı ama, ben o duyguyu her sabah eşimi bırakıp işe giderken yaşıyorum..sabahları insan daha duygusal oluyor onu bırakırken hep içim kalır, aklım onda kalır, onu kızdırmışsam yakın zamanda pişmanlıklar duya duya işe giderim yada sabah sabah uyandırıp özür dilerim..eşime kıyamıyorsam çocuğumu nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum..:2:

anlıyo eşeklik ettiğini de sonra özür diliyo.ama hiç anlamı kalmıyo özürünün. dediğiniz gibi akşama anlar umarım...

asla baska ınsanlar uzulucek dıye kendını uzme!
sen kaldırabılıyorsan onlarda kaldırır!
bu eşin bile olsa bende de aynı sorun var hamileliğimden hiç birşey anlamadım desem yeridir
erkekler ne yazık ki böyle ham maddeleri odun canım

umarım anlar cnm ya 3 gundr sınırlerım hat safhada annem sana bısey olmaz bebegını dusun dıyor sınır sınır sınır ne hale gelır o yavru dıyo kımse yasamasın boyle sounlar ya hiç kimse düşmanım bıle.

o kadının tek derdı benı ezmek sen ne kadar oğlumun karısı olursan ol oğlum benım sözümden cıkmaz dıyor bende guzelce verdım cevabını yazında hiç gıtmedım kapılarına oğluda ılk defa bu konuda destekledı benı karım tasıyor isim hakkı onundur dedı kımseyı karıstrtmam dedı sımdı oda dun gece barıstık ya ayazın yanına ısım dusundum begenırsen dedı çayan dedı ayaz çayan olsun mu dedı bende bu kadar olayın ustune uzmemek ıcın kırmamak ıcın olur dedım oda heves etsın sevınsın sahıplensin oğlunu dıye ağluşumun artık ıkı ismi oldu ayaz çayan.

bi daha tövbe neye tövbe
kızlar aklınızı başınıza alın sonra pişman olan siz olursunuz araya soğukluk girdirmeyin ne kadar severse sevsin o iş olmadan kardeş gb sevgiye dönüşür bi süre sonra beni bırakmaz diyede düşünebilirsiniz ama neler duyuluyo özellikle hamilelik dönemlerinde birbirinden uzaklaşan sonra yakınlaşamayan çok burda da okudum ben
herşey dozunda olmalı ama olmalı
ağrılarda geçer bişi olmaz

ama napim herkesi aklımda tutamıyorum ki çok unutkanım ben çok:26:

haa bide bu isim konusunda bende eskiden beri hep çok anlamsız bulurum yeni isimler koyulması gerktiğini düşünürüm niye hep aynısı devam etsinki ama şöyle bi durum varki bu konuda çok alışılagelmiş bi şey var sanki isim konulunca o kişi yüceltilicekmiş gb kolay kolayda değiştirilmiyo bazı kafalar o yüzden eskisi kadar katı değilim ne koyulur Allah bilir büyük konuşmak istemiyorum kendi adıma ama eğer güzel anlamlı manalı bi isimse, koyulucak insanda azcıkda olsa hakediyosa gönlünü yapmak için yedek olarak konulabilir ama tabi bu şartlarla ...
yani illa onlar istiyo diye onlara zıtlık olsun diye tabi nefsimz var öyle yapasımızda geliyo ama birileri kırılıcaksa büyük meseleler çıkıcaksa koyulabilir
ama tabi hiç bi şekilde haketmeyenler için bişey diyemem
hımm bide tabi herşeye rağmen gönül almak güzeldir onlarda anne baba sonuçta
tabi böyle diyorum ama bende kararsızım şu an için istemiyorum ama bakıcaz son anda insafa gelirsem

Son düzenleme:
kızlar su konu açılmışken bende sorayım 16+5 olduk biz ve bi 10, haftada bırlıkte olduk burada 12, haftadan sonra diye okuyunca bide 14, haftada oğlumu kutlamıştık benım kı her daım ıstıyor ama ben korkuyorum hemde ılk gece korkusundan beter oldu ya bı heyecann bı heyecan kalbım sıkısıyor bırakıyoruz sımdı barıstık dıye dun gecede yeltendı ama cok korkuyorm yaaa nıye boyle oldum.. 14, haftadada bnmde kapılar kapandı dıye cok acıdı yaaa resmen ılk gece acısıydı beynıme vurdu resmen ondan sonrada iş oraya gelınce kacıyorum hemde nsıl arkama bıle bakmadan :) :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…