- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.701
kıs izleme öle filmleri artık mümkün olduğunca..bizde eşimle çok psikopat korku filmleri az izlemezdik ama artık romantik komediye döndük bebiş psikopat olmasın sonra şaka maka gerçekten etkilendiklerini düşünüyorum ben hissediyolar fln kendimi tutabildiğim sürece kanlı korkulu filmeleri izlemiyorum çok önemliymiş baktığın gördüğün şeyler hamileyken
Sabah uyandım baktım esım yok sonra alarm calınca esım uyandın mı dıye yanıma geldı yere comelıp cok kotu bır ruya. Gordum dedı hayırdır dedım ruyasında benımle sevısmeye calısıyormus ama ben hep ertelıyormusum yok gezmeye gıdelım yok yemek yıyelım dıye sonra neyse tam hazırlanmıs olacak dıye kapı calmıs kapıda babam kızım hazır mısın dıyormus hazırım baba demısım ve elımde 5 valızle kapıdan cıkıyormusum esım nereye dıyormus terkedıyorum demısım cocuk dmıs o benım demısım kapıyı cekıp cıkmısım esım o an cıldırmıs kendı kendıne gulmeye falan baslamıs sonra da oturmus aglamıs garıbım gecenın 3unde uyanıp sabaha kadar dusunmus gercekten benı terk eder mı dıye dedım hıc bırakır mıyım senı sebeklık olsun dıye de orkma gıtmeden son bır kez sevısırım senınle aklın kalmasın dedım yavrum ya neler goruyo ruyasında
Günaydın arkadaşlar yoğun geçen bir haftasonunun sonunda yine pazartesi ve işe başladık pazartesileri hiç sevmiyorum yorgunum, uykusuzum ve oğlumu özledim Sizin de bebişleriniz dünyaya gelince bir de çalışan annelerseniz beni anlayacaksınız oğlumun her hali gözümün önünde şimdi hele ki ilk günler bütün gün ağlardım şimdi alıştırdım biraz,sabah çıkarken uyuyordu uyandırmadan öpeyim dedim uyandı ve annecim gidiyormusun ben de seni öpiym dedi sarıldı bana öptü mis kokulum, Rabbim evlatlarımızı korusun.
Oyy ben onunn kukuşunu yiriimmm
Benim velette hastalığımda gittiğimde secdede yatar gibiydii ozamanda kız demiştimde doktor ne kızmıştı
247 gr küçükmüymüşşş
Biz 219 grmız doktor tosun dedii :44::44:
Ben 17+6 gittim
sen kaçıncı haftandasın canımm :44:
Teşekkür ederimm kuzucumm
Rabbim evlatlarımızı sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
Günaaaydıııınnnnn güpgüzzzeell Mayıs analarııı
Geçmişş öyle bir geçmişş oldu kii
Ben anca bugün okurr yarın cevap veririmmm
ffeecimm ben mesaj atacaktım sana ama uykusuzlukk ve şaşkınlıktan bir türlü seni bulamadımm
Oyüzden yazarken seni yazdımm ffee hisleri doğru mu diyee
Yoksa seni unuturmuyumm kuzumm benimm
Haftasonu benim için yoğun,telaşlı ve yorgun geçtii
Cuma günü tam bir curcunaydı zaten annemler,teyzemler,kuzenler
Yatacak yer kalmadı kocamı kovdukk sonunda
Oda yemek neyim aldı 2 sokak aşağıda arkadaşına gitti bekar kendisi buarada
Bu iyiliğimide unutma tospaa dedimm odaa yokk aşkım ben hemen uyuyacağımm aa baak şarjımda bitiyorr yatarım ben yatarım dediidee
Öyle birr cırladım kiii annem bilee cocuğuu okadar ezme kızımm dedii
Hele bii kapalı olsun o tel dedimm hadım ederim adam senii , böcüükk gibi ezerimm kafanı dedimm korkusuna saat başı aradıı
Valla öyle koşturmalarım ve upuzun hikayelerim var kii şuan yoğunumm pek uzatamıyorumm
Buarada evet geç geliyorum cok duramıyorumm çalışma azmi geldi bana dermişimm
Yaa yanımdaki hatunn dana gribi oldu herhall Cuma gelmediği gibi bugünde gelmedii tüm işler bana yığıldıı
Biyandan satınalma biyandan rapor tutma biyandan toplantı hazırlama derkenn sizlerle olamıyorum cok
Ama gönlüm sizlerleee kuzucuklarımm
Ama size bişey diyeceğim Dün kocişş oğluşu kutlayalım dediii bende nasıl demey kalmadann hooop siyam ikizi oldukk adamla
Bende tanıtcan kendini yanii dediim Ama şuan inanın ilk evlenmiş gibiyim kasıklarım filan nasıl ağrıyorr Zaten bişeyde anlamadım
Uzun süreden sonra böyle olmasından kaynaklıdır dimii, zira benim girişler kapanmışşş kocam öyle diyooor
Nilaaycımm cok geçmişş olsun buarada kuzumm bence biraz annene git, kocan 2 gün bol bol havalandırsın eviii
Anacında bir güzel bakar sana hemenciiikk geçer giderrr inşAllahh
Buarada geldiğinde benim pipicanıda not edersin, 1. ismi Ali 2. bildiririm netleşince
Günaydın kızlar ,
Bizde c.tesi günü dr gittik , herşeyi sağlıklı dedi oğluşumuzun geçen ay net bişeyler görememişti ama bir ultrason görüntüsü verdi maşallah dersiniz pipicanı çekti verdi resmini17. haftalık dedi 180 gr 15 cm dedi , 20. haftada tetenoz aşısını yaptırın dedi , birde 2. düzey ultrason çektirilecek dedi. maşallah çok hareketliydi minik kuşum inanılmaz bi duygu Rabbim olmayanlara nasip etsin biran önce AMİN.
hayırlı olsun canım :)
bır arkadasımızın eşi daha aynı senınkı gıbı davranmıstı sastım ya esler nıye böyle gurur yapıyor
ee benım annemde besıgı alcak arabayıda ben alayım dıyor eşim bişey demıyor dıyemezde
onlarında torunu kı kız annesı ceyız gıbı hazırlık yapar esım nasıl duygulandı annemın aldıgı hırkaları gorunce
senınk yersız gurur bı gun guzelce oturun konusun hala bıyle yaparsa aılene dersın caktırmadan alısverısı bırakırlar
ne dıyeyım Rabbım akıl fıkır versın esıne
merhaba canım ben 14 + 2 de öğrenmiştim bu bıraz sans işi ve yavrunun kendını gostermesı doktorun tesrubsıyle alakalı ama kesın net sonuc
20. haftadan sonra netlesıyor canım
gobek bendede yenıyenı cıkıyor bunu kafaya takma canım kımı daha erken kımıdaha gec cıkar ..
konu sahıbı ılk mesaj dakı arkadasa ozel atman gerekıyor canım snowflakeN
bak şimdi dövücem senibunun için doktoramı gıdıceksin
pekbicicim oğluşun hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş canım benim doktor sana daha önce kıza mı benziyo demişti canım?
Ahhh canımmm ben o kutlama dıye 2 hafta once esıme kandım bırlıkte olduk dedım tovbe yapmam bır daha1 hafta bel ve kasık agrısıyla gezdım
oğluşun hayırlı uğurlu olsun inşallah..Bu arada bana 4. ayla birlikte bir şeyler oldu..biz haftada 2-3 birlikte olmaya başladık..benimki zaten hiç hayır demez..ben engelliyordum çoğu zaman..şimdi benim de sesim çıkmaz oldu:)
günaydın kızlar ben geldım... cuma gunu cok kotuydum işten izin aldım anneme gıttım ve akşama kadar orda durdum akşam annem geldı eşimle konuşmaya kadın geldıgıne gelecegıne bın pişman oldu gttı oyle edepsızleşmış kı benm kı catr catr cevap verıyor yukses sesle konusuyor delırmıs resmen o gece sabaha kadar uyumadm agladm sabahta oglene kadar uyudum annem eşim iştn gelınce geldı benı aldı eve gotrdu dun akşama kadar annemdeydım baya sakınleştım oğlum kac gundr aşagıya baskı yapıyordu sanıyorum uzuntuden dun yukarı cıktı tekrr hep uzandım dınlendım . babam eşime boyle bı ders vermek ıstedı ve başarılı olduk bnm kı dun akşam aradı salya sumuk aglıyor nolursun şehriban gel eve özür dılerım senın yerın cok ayrı sen benım karımsın . falan fılan babmda adam olmaya nıyetın varsa gondrıyorum kızımı ama unutmakı 10 çoçuguda olsa kızımın benım kapım yınede kızıma acık hemde sonuna kadar dedı ne bu senın annende annen ya dedı bagrdı kızdı sonra ıyıce akıllanmış olmalıkı bızımkılrden özr dılemeye ellerını öpmeye geldı . sonra annem benı evımden aldıgı gıbı kendı elleryle bıraktı eşimede doğuma kadar zamanın var ya adam olursun annen yada bı baskası ıcın bı daha kızımızı üzmezsin bundan sonra yada kızımızıda kızımızın yavrusunuda elınden alırız dedı. şuan hersey guzel gorunuyor baya burnu surtmuş gıbı tabı bunu zaman gsterıcek.... sizler naslsınız.
snow every gülsevdam ben sen pekbicici sdrkyn herkesinki erkek yaafff bu neee maşallah şu an hatırlamadıklarım kusura bakmasınlar
günaydın minnoş kızımın tatlı teyzeleri
bizde cumartesi doktordaydık, kızım secdeye yatmış suratını bişeyini göstermedi
hatta doktor usg'yi oynattıkca eliyle gidin burdan dedi
bir kere kafasını usg'ye doğru çevirdi 2sn sonra yine saklandı
doktor dedi bu favori pozisyonunu bulmuş annesi 10 gün sonra yine gel bakalım bu şekilde yaptmaya devam ediyorsa ona göre renkli usg isteyeceğim dedi
galiba kızım bana çekecek, ben biraz kücükmüşüm o da 5 gün geriden geliyor
247 gr 16 cm miş
bizden haberler bu kadar......
bu arada pekbicici; pipilin hayırlı olsun
ya ısımene karısırlar delı oluyorummmmmmmmm
bızn gelın kendı verdı ısmını abımın hıc su ısmı verleım dedıgını duymadım aılemde karısmadı
bendede akıllı esım guya babasının gonlu olsun dıye aklında ısım varmı demıs
Allahtan o ara babanın sorunlaır basından askın damadıyla kavgalıydı ısımmı dusuncek
kı deseydı bıle sevsemde koymazdım o derece kırgınım o serefe sadece ben layıkım ıste!!
karnımızda tasıyoruz yavrularımızı anne hakkı 3 baba hakkı 1 ken baskalarına ne duser ..
sen sevıp begenıyorsan peygamber efendımızın ısmı tabıkı koyarsan guzel olur
ama onlar ıstedıgı için değil yalında anlamı pek yok gıbı canım
emir emin mert bu üç ismi ikinci isim olarak düsünüyoruz bizde
zahid ismi em eşimin ismine uyuyor hem anlamı cok ama cok guzel bayıldımmm acaba zahid emşn nasıl bende bunu sorayım :)
canım ya üzme tatlı canını...onların genlerinde var öküzlük...anlar hatasını da sen biraz çektir bence ona...sen bebeğinle dertleş eğlen gül...onlar senin ailen..ya seve seve ya da seve seve kabul edecek bunu....arkadaşların da dediği gibi o kendi ailesinden görmediğini seninkilerden görünce zorlarına gidiyordur...amaaaaannnnn...koyver gitsiiinnnnkızlar hepinize iyi geceler, bu gece yazmadan edemedim, moralim çok bozuk, eşimle az önce kavga ettik hem de olmadık bir konu yüzünden bana demediiğini bırakmadı.şimdi de fosur fosur uyuyo içerde. Hiç yanına gidesim yok. Allahım nasıl bir adam bu ya. Beni deli etti ağlamaktan içim şişti.bebek olmasa daha nasıl davranacak onu bilmiyorum. Konu şu, annemle babam dün şehir dışındaydılar ve çarşıda gezerken bir mağazaya girip bebişe oyuncak almışlar ve anakucağı görmüşler. Babam çok beğenmiş ona kalsa hemen alcak. Annem çocuklar olmadan almayalım, beğenerek alsınlar demiş.mağazadan çıktılar beni aradılar. Ben de çeşit çok, daha zaman da var alırız inşallah dedim. Bugün bize uğradılar ben eşim ve annem-babam otururken bebeğe aldıkları 1-2 kıyafeti gösterdiler sonra da anakucağı konusu açıldı. şöyleydi-böyleydi anlatmaya başladılar. Eşimde surat değişti.beş karış ben anladım zaten. Onlar gidince de bana anakucağını sen mi söyledin alın diye diyor. Ben de anlattım böyle oldu diye. Benim niye haberim yok. Madem alacaklar bana niye sorulmadı. Siz üçünüz konuşuyorsunuz, ben orda bakakaldımi diyor. Benim çocuğuma aldığımdan fazla şey almasınlar, bana sorsunlar biz şunu alıyoruz diye diyorlar.ben de, almadılar ki konuyu büyütecek birşey yok, alacak olsalar zaten sana söylerdim diyorum.bana diyor ki yüzlerine gülüp yüz veriyorum diye böyle davranmasınlar. Ben ağlamaya başladım. Bu sefer ağlama, ağladığının sorumlusu ben değilim diyor. Sonra ben de allah seni bildiği gibi yapsın dedim. Böyle deyince allah benim belamı versin de, siz de bebekle ikiniz kalın rahat edersin diyor. Sonra da konuyu kapattım ben, iyigeceler sana diyor. Deli oldum ya. Ben babamlara söyleyecekmişim. Hiçbirşey almayın diye. Onların da ilk torun heyecanı var, her gördüklerinden canları istiyo almak için, zaten çocukları çok severler. Ben dedim hediye alıyorlar almayın mı diyeyim dedim. Sen kendin söyle o zaman almayın de, dedim. Söyleyeceğim zaten, diyor. Kendini ne kadar rezil ettiğinin farkında değil. Size anlatmasam delirecektim kızlar içim çok sıkıldı. Oğluşum da farkında zaten, sürekli kıpırdıyo içerde. Hissetti kuzucum, kıyamıyorum ona...
snow every gülsevdam ben sen pekbicici sdrkyn herkesinki erkek yaafff bu neee maşallahşu an hatırlamadıklarım kusura bakmasınlar
o mubarek annenle babanın ellerınden opuyorum canım sana cok guzel sahıp cıktılar
umarım esın sahıpsız olmadıgını anlar bundan sonra boyle uzucu sorunlar yasamazsınız
kız anaları fırar edıcek burdan cok degerlı oldular gelın adaylarımızı tasıyorlar nede olsa :)
oy o pozısyonunu yerım ben onun yaaa alime bır kız olucak galıba masallah :)
oğluşun hayırlı uğurlu olsun inşallah..Bu arada bana 4. ayla birlikte bir şeyler oldu..biz haftada 2-3 birlikte olmaya başladık..benimki zaten hiç hayır demez..ben engelliyordum çoğu zaman..şimdi benim de sesim çıkmaz oldu:)
benım kaynanam daha ben hamıle degılken ılk kızınız olursa adını annemın adını koyun dıye baya bı tutturmustu baya trtsma cıkmıştı cunku ben baskıdan nefret edıyorm . susturdum onları. oğluma hamıle oldugumu ogrenıncede hasan koyun dedıler kaynanmlar neden dedım hemen ılk kelımesı kayınpederının ılk torunu bıde bbanında ılk torunu demezmı bu arada babamında kayınpederımınde ısmı hasan bende dedım ben bamın ısmını oğluma veremem nasıl babamın ısmıyle cagıryım kladıramaz dedım ne yanı babamın ısmı hasan olmasa kayınpederının adını koyrmısın dedı evet dedım nıye koymıyım kı :) gene sustrdum g.t oldu resmen bıde demezmı ben 3 oğlumun adınıda kendım koydum dıye :) benı kızdrıyor bende dedım ayaz paşam o benım baska ismi yok dıye sımdı alştılar ayaz demeye :)
sızı gıdıler kutlamaya bak benımkı oglu oldugunu ogrenınce kose bucak kactı benden yaww hala yakalıyamıyorum bısey olcak dıye korkuyor :)
aynısını esımde bana demıstı sankı kapalı gıbı belkıde kendımızı kasıyoruz bebıslere bısey olcak dıye zatı 1 2 ay sonra duvarları tırmansınlar artık
gobekler cıkınca:) maceraların hastasıyım bılıyorsun uzun uzun mesajlarını beklıyorum bakkk :)
evet canım emin ve emir isimleri çok hoş..bende cadılık yapmayım uyumlu olayım diyorum ama insan içten içe kızıyor üzülüyor..neyseki isim güzel :) ben peygamberimizin isimlerinden koymayı çok istiyorum en çok da ahmed istiyodum ama eşim istemedi..bir yazı okudum peygamberler kendi isimlerinden olan kişilere şefaat edeceklermiş..3 oğlu olup birine bile muhammet ismi koymamak kötüymüş.senin düşündüğüm isimler de çok güzel canım..:13:ya ısımene karısırlar delı oluyorummmmmmmmm
bızn gelın kendı verdı ısmını abımın hıc su ısmı verleım dedıgını duymadım aılemde karısmadı
bendede akıllı esım guya babasının gonlu olsun dıye aklında ısım varmı demıs
Allahtan o ara babanın sorunlaır basından askın damadıyla kavgalıydı ısımmı dusuncek
kı deseydı bıle sevsemde koymazdım o derece kırgınım o serefe sadece ben layıkım ıste!!
karnımızda tasıyoruz yavrularımızı anne hakkı 3 baba hakkı 1 ken baskalarına ne duser ..
sen sevıp begenıyorsan peygamber efendımızın ısmı tabıkı koyarsan guzel olur
ama onlar ıstedıgı için değil yalında anlamı pek yok gıbı canım
emir emin mert bu üç ismi ikinci isim olarak düsünüyoruz bizde
zahid ismi em eşimin ismine uyuyor hem anlamı cok ama cok guzel bayıldımmm acaba zahid emşn nasıl bende bunu sorayım :)
ayaz ismide çok hoş ya..ben henüz bi isim bulamadğım için hayır o olmucak bu olcak diyemedim :26:benım kaynanam daha ben hamıle degılken ılk kızınız olursa adını annemın adını koyun dıye baya bı tutturmustu baya trtsma cıkmıştı cunku ben baskıdan nefret edıyorm . susturdum onları. oğluma hamıle oldugumu ogrenıncede hasan koyun dedıler kaynanmlar neden dedım hemen ılk kelımesı kayınpederının ılk torunu bıde bbanında ılk torunu demezmı bu arada babamında kayınpederımınde ısmı hasan bende dedım ben bamın ısmını oğluma veremem nasıl babamın ısmıyle cagıryım kladıramaz dedım ne yanı babamın ısmı hasan olmasa kayınpederının adını koyrmısın dedı evet dedım nıye koymıyım kı :) gene sustrdum g.t oldu resmen bıde demezmı ben 3 oğlumun adınıda kendım koydum dıye :) benı kızdrıyor bende dedım ayaz paşam o benım baska ismi yok dıye sımdı alştılar ayaz demeye :)
ayy canım mutlaka doktora sor bu konuyu ve git..çünkü doğumda ıkınırken çok fena olur..ihmal etme..Bu arada aklıma takılan bir durum var..ben de hemoroid var ve bunun için hiç dokora gitmedim..sadece kabız olduğum zamanlarda zorlamadan dolayı kanama oluyor..2 gündür de yinaynı şikayetim var..Düşündüm de normal doğumda ıkınırken bağırsaklarım dışarı fırlamasın bi de(
anlıyo eşeklik ettiğini de sonra özür diliyo.ama hiç anlamı kalmıyo özürünün. dediğiniz gibi akşama anlar umarım...
o mubarek annenle babanın ellerınden opuyorum canım sana cok guzel sahıp cıktılar
umarım esın sahıpsız olmadıgını anlar bundan sonra boyle uzucu sorunlar yasamazsınız
kız anaları fırar edıcek burdan cok degerlı oldular gelın adaylarımızı tasıyorlar nede olsa :)
oy o pozısyonunu yerım ben onun yaaa alime bır kız olucak galıba masallah :)
doktoruna sordunmu canım haftada1 genellıkle ızın verıyorlar aman dıkkat canım :)
ya kendı madem ısımlerını koydu yavrularının sana nıye bu tavırları
ay kızmıcam dıyorum ama elımde degıl koy canım kendın ısmını koy kımseyı karıstırma bu kadar ıkıyuzluluk olmaz..
bugune kadar nelere sustum ama ınan bu konuda esımın tarafı bırsey desın patlıcam sok olcaklar 6 yıldır susan ben
yavrum konu olunca dayanamam artık ..
bi daha tövbe neye tövbeAhh canım benım koca tam psıkopattır ısı geregı ıyıce tuhaflastı
Ahhh canımmm ben o kutlama dıye 2 hafta once esıme kandım bırlıkte olduk dedım tovbe yapmam bır daha1 hafta bel ve kasık agrısıyla gezdım
Akkınızda hayırlısı canım bu erkeklerı anlamak zor ıns hep boyle devam eder gozu korkar
canım ya üzme tatlı canını...onların genlerinde var öküzlük...anlar hatasını da sen biraz çektir bence ona...sen bebeğinle dertleş eğlen gül...onlar senin ailen..ya seve seve ya da seve seve kabul edecek bunu....arkadaşların da dediği gibi o kendi ailesinden görmediğini seninkilerden görünce zorlarına gidiyordur...amaaaaannnnn...koyver gitsiiinnnn
baktık bile ffee teyzesi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?