- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.721
Bu arada aklıma takılan bir durum var..ben de hemoroid var ve bunun için hiç dokora gitmedim..sadece kabız olduğum zamanlarda zorlamadan dolayı kanama oluyor..2 gündür de yinaynı şikayetim var..Düşündüm de normal doğumda ıkınırken bağırsaklarım dışarı fırlamasın bi de(
asla baska ınsanlar uzulucek dıye kendını uzme!
sen kaldırabılıyorsan onlarda kaldırır!
bu eşin bile olsa bende de aynı sorun var hamileliğimden hiç birşey anlamadım desem yeridir
erkekler ne yazık ki böyle ham maddeleri odun canım
canım bak hamilelik takviminde yarın bu yzı yazacaktı. görünce hemen ekliyeyim dedim.Bu arada aklıma takılan bir durum var..ben de hemoroid var ve bunun için hiç dokora gitmedim..sadece kabız olduğum zamanlarda zorlamadan dolayı kanama oluyor..2 gündür de yinaynı şikayetim var..Düşündüm de normal doğumda ıkınırken bağırsaklarım dışarı fırlamasın bi de(
mrb mayıs anneleri haziran annelerinden misafir olarak geldim siz bizden yaklaşık bir ay önden gidiyorsunuz nasıl hamilelik göbüşlerinizi gördümde inananmadım 2013 mayıs anneleri göbüşlerinize baktımda:) ne kadar büyümüş bende tık yok bende mi bir gariplik var acaba ki :) 1 ay bebek için çok büyük bir zaman gerçi kocaman olmuştur sizinkiler:) cinsiyetlerini tam kaçıncı haftada öğrendiniz sonradan değişenler olmuş sanırım hayırlısı olsun gerçi:)
gunaydınn kıslarrr
son bombayı söyliim hemen
bızım okuldakı okumus cahilin biride bugun döktürüdu:)
baskın karakterlı kadınları oğlu oluomus
dedım ne alakası var kadının cınsıyet uzerınde hiç bır rolü yok
kıı boyle bir rolüü asla yok karakterıyle cınsıyet belırleme gibi:)
neyse silik karakterlilerin kızı oluomuss
şeytan dedii al elinee dola şaçlarını yermisin yemezmisin :))
ya bunlar bide univ. mezunu
ve kendısının de ıkı kızı var
lafın sonu kendi kıçına kaçıo haberi yok
töbe töbee salon kadını çizgimden de çıkardılar benii
kızlar su konu açılmışken bende sorayım 16+5 olduk biz ve bi 10, haftada bırlıkte olduk burada 12, haftadan sonra diye okuyunca bide 14, haftada oğlumu kutlamıştık benım kı her daım ıstıyor ama ben korkuyorum hemde ılk gece korkusundan beter oldu ya bı heyecann bı heyecan kalbım sıkısıyor bırakıyoruz sımdı barıstık dıye dun gecede yeltendı ama cok korkuyorm yaaa nıye boyle oldum.. 14, haftadada bnmde kapılar kapandı dıye cok acıdı yaaa resmen ılk gece acısıydı beynıme vurdu resmen ondan sonrada iş oraya gelınce kacıyorum hemde nsıl arkama bıle bakmadan :) :) :) :)
Bu arada aklıma takılan bir durum var..ben de hemoroid var ve bunun için hiç dokora gitmedim..sadece kabız olduğum zamanlarda zorlamadan dolayı kanama oluyor..2 gündür de yinaynı şikayetim var..Düşündüm de normal doğumda ıkınırken bağırsaklarım dışarı fırlamasın bi de(
kızlar su konu açılmışken bende sorayım 16+5 olduk biz ve bi 10, haftada bırlıkte olduk burada 12, haftadan sonra diye okuyunca bide 14, haftada oğlumu kutlamıştık benım kı her daım ıstıyor ama ben korkuyorum hemde ılk gece korkusundan beter oldu ya bı heyecann bı heyecan kalbım sıkısıyor bırakıyoruz sımdı barıstık dıye dun gecede yeltendı ama cok korkuyorm yaaa nıye boyle oldum.. 14, haftadada bnmde kapılar kapandı dıye cok acıdı yaaa resmen ılk gece acısıydı beynıme vurdu resmen ondan sonrada iş oraya gelınce kacıyorum hemde nsıl arkama bıle bakmadan :) :) :) :)
gunaydınn kıslarrr
son bombayı söyliim hemen
bızım okuldakı okumus cahilin biride bugun döktürüdu:)
baskın karakterlı kadınları oğlu oluomus
dedım ne alakası var kadının cınsıyet uzerınde hiç bır rolü yok
kıı boyle bir rolüü asla yok karakterıyle cınsıyet belırleme gibi:)
neyse silik karakterlilerin kızı oluomuss
şeytan dedii al elinee dola şaçlarını yermisin yemezmisin :))
ya bunlar bide univ. mezunu
ve kendısının de ıkı kızı var
lafın sonu kendi kıçına kaçıo haberi yok
töbe töbee salon kadını çizgimden de çıkardılar benii
kendini pek zorlmasan iyi olur aslında bu konuda canım istemdikten sonra vucut kendini kasıyo sanırım
bu arada bu kalpli grafiği nasıl yaptın cnım profilden diyorlar ama ben bulamıyorum
doktoruna sordunmu canım haftada1 genellıkle ızın verıyorlar aman dıkkat canım :)
doktoruma hiç sormadım..zararı olur mu bilmiyorum ama bende sizin gibi kasılmalar acımalar falan olmuyor..hamilelik öncesinden çok daha güzel hatta (utandım:) Acı kasılma falan hissetsem ben de izin vermem..ben yine de bir araştırayım ama.
canım o çok berbat bişey benim arkadaşımda da var ondan öğrendiğim bazı şeyleri söyliyim dedim umarım yardımcı olur bi kere hep yan yatman gerek sırt üstü yatmak oradaki damarlardaki baskıyı artırıyor ayrıca bol bol sıvı tüketmen gerek ayakta çok durmıcaksın bide tuvaletini alafrangada yap ve ayaklarının altına alçak bir tabure koy bu bağırsakların boşalmasına yardımcı oluyor normal doğumda ıkınma sırasında zarar gördüğü doğru ama o zamana kadar dikkat edersen inşallah sorun olmaz
kızlar bu hemoroid tanısını ben kendim koydum aslında..makatta kulak memesi gibi bir çıkıntı luyor bazen ve dediğim gibi kabız olduğumda kan geliyor..hepsi bu kadar onun dışında hiç ama hiç ağrı sızı hissetmiyorum..belki ileri aşaması değildir..ama bu durum çok uzun yıllardır böyle..cnm ben aynı dertten yıllar once amelıyat oldum
sıcak suya oturmak ıyı gelıyordu bırde progtolog krem suruodum sudan kalktıktan sonraa
ben cok sıcak suya oturuodum am bu bebek için zararlı olur
dus yaptıgın kadar ılık bı suyada otursan ordakı dolasımı ve kan mıktarını artırır iyi gelır
kabız oldugunu anladıgında da sakın zorlama
hemoroıd memelerının hemen altı fisür(çatlak) oluşmaya meyillidir
bana magnezyum calcenee vermıstı o yumusak seklınde cıkmasını sağlıodu
ama bunşalrın hepsını doktoruna danısıp kullan cnm geçmiş olsun
kızlar bana sorarsanız kanama gibi riskli bir durum yoksa haftada 1 mutlaka olmalı..şimdiden o yolları kapatırsanız çocuk nasıl gelecek ordan?? Ayrıca kasları kuvvetlendirmek için de doğru şekillerde, doğru hızda mutlaka olmalı bence..eşi korkanlar da eşlerini kandırsın ne alaka ayrı bu ayrı, tam tersi doğum kolaylaşıyor deyip ikna etsin, araya soğukluklar girmesin..hamilelik dönemi ve hemen sonrasında aldatma oranları çok yüksek..bu hamilelik durumlarını eşlerimize en az yansıtalım..daha çok güzel taraflarını görsünler ve bebeklerinin sorumluluklarını bilsinler yeter..
canımm hamılelıkte ve hamilelikte duyulan kaygıdan dolayı,kızlar su konu açılmışken bende sorayım 16+5 olduk biz ve bi 10, haftada bırlıkte olduk burada 12, haftadan sonra diye okuyunca bide 14, haftada oğlumu kutlamıştık benım kı her daım ıstıyor ama ben korkuyorum hemde ılk gece korkusundan beter oldu ya bı heyecann bı heyecan kalbım sıkısıyor bırakıyoruz sımdı barıstık dıye dun gecede yeltendı ama cok korkuyorm yaaa nıye boyle oldum.. 14, haftadada bnmde kapılar kapandı dıye cok acıdı yaaa resmen ılk gece acısıydı beynıme vurdu resmen ondan sonrada iş oraya gelınce kacıyorum hemde nsıl arkama bıle bakmadan :) :) :) :)
öyle cnmm artıkk daha neler duycam çok merak edıorumBu da hoşmuşDaha neler duyacağız bakalım
İnşallah kızım olsun da varsın karaktersiz olayim
Bizim kutlama yapmamız şart olduu kuzumm
zira sinir harbimiz yüzünden evi başımıza yıkmaya az kalmıştıı
Benim koca bide boğa burcuu (bebişte kısmetse boğa olacak) 2 boğa inat cıktıı
Biri kapalıyızz kardeşimm diyorr diğerii olmaz diyor
Arada kalan ben şimdi ağrılarla oturuyorum
Akşam rahat rahat dedikodu yaparızz
Koçişte gazı alındığına göree pek bulaşmaz bana
cnm zaten 41 incı haftaya gelıpte doğum yapamaynlara dr. Sıcak duş öneriyor ve ardından eşle işilki öneriyor ama ne bıleyım cok korkuyorum bekarken bu kadar korkmuyordum yaaa .... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?