2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım o çok berbat bişey benim arkadaşımda da var ondan öğrendiğim bazı şeyleri söyliyim dedim umarım yardımcı olur bi kere hep yan yatman gerek sırt üstü yatmak oradaki damarlardaki baskıyı artırıyor ayrıca bol bol sıvı tüketmen gerek ayakta çok durmıcaksın bide tuvaletini alafrangada yap ve ayaklarının altına alçak bir tabure koy bu bağırsakların boşalmasına yardımcı oluyor normal doğumda ıkınma sırasında zarar gördüğü doğru ama o zamana kadar dikkat edersen inşallah sorun olmaz

öncelikle avatarına bayıldım. Allah sanada banada bizim gibilere de yardımcı olsun. da öküzlüklerinden vazgeçsinler. şeytan diyo Şehriban gibi kaç git.annenin evine.ne hali varsa görsün.beter olsun...

canım bak hamilelik takviminde yarın bu yzı yazacaktı. görünce hemen ekliyeyim dedim.

"Uyurken solunuza doğru yatarken bacaklarınızın arasına bir yastık almanız bacaklarınızı paralel tutmanıza ve böylece daha rahat uyumanıza yardımcı olacaktır. Eğer annede hemoroid görülürse buz torbaları veya ilgili merhemler yardımcı olacaktır."

gunaydınn kıslarrr
son bombayı söyliim hemen
bızım okuldakı okumus cahilin biride bugun döktürüdu:)
baskın karakterlı kadınları oğlu oluomus
dedım ne alakası var kadının cınsıyet uzerınde hiç bır rolü yok
kıı boyle bir rolüü asla yok karakterıyle cınsıyet belırleme gibi:)
neyse silik karakterlilerin kızı oluomuss
şeytan dedii al elinee dola şaçlarını yermisin yemezmisin :))
ya bunlar bide univ. mezunu
ve kendısının de ıkı kızı var
lafın sonu kendi kıçına kaçıo haberi yok
töbe töbee salon kadını çizgimden de çıkardılar benii

14. hafta çok erken daha benim hala bile çok az göbeğim var canım kimse anlamıyor bile ama bebeğimin ölçüleri normal herkesin vucut yapısı farklıdır cinsiyetini 13. hafta %90 kız olarak öğrendim ben 16. haftada % 100 kız

günaydın kızlar...geçmişi okumadan size yazayım dedim...biliyorsunuz cumartesi günü hem bebişimin kalbinde beyaz odak olduğunu öğrendik hem de doktor ters davrandı demiştim..bugün sabah verdiğim kan ve idrar tahlillerinin sonuçlarını göstermek için gittik...bugün antalyada okullar tatil fırtına nedeniyle göl olmuş yollardan gittik geldik neyse doktorumuz çok iyiydi bize karşı (((yine ters olsa ben yapacağımı biliyordum )))bu beyaz leke çok da öenemli değil dedi..2li test çok iyi bi test dedi güvenirliği çok fazla takma sakın kafaya dedi..baya uzun uzun anlattı..rahatladım..idrarda bakteri çıkmış enfeksiyon varmış sanırım bir kullanımlık bi ilaç verdi..onu kullanacağız..şimdi olumsuzlukları bıraktım kızımın hayalini kuruyorum...

Bu da hoşmuş Daha neler duyacağız bakalım

kendini pek zorlmasan iyi olur aslında bu konuda canım istemdikten sonra vucut kendini kasıyo sanırım

bu arada bu kalpli grafiği nasıl yaptın cnım profilden diyorlar ama ben bulamıyorum

cnm ben aynı dertten yıllar once amelıyat oldum
sıcak suya oturmak ıyı gelıyordu bırde progtolog krem suruodum sudan kalktıktan sonraa
ben cok sıcak suya oturuodum am bu bebek için zararlı olur
dus yaptıgın kadar ılık bı suyada otursan ordakı dolasımı ve kan mıktarını artırır iyi gelır
kabız oldugunu anladıgında da sakın zorlama
hemoroıd memelerının hemen altı fisür(çatlak) oluşmaya meyillidir
bana magnezyum calcenee vermıstı o yumusak seklınde cıkmasını sağlıodu
ama bunşalrın hepsını doktoruna danısıp kullan cnm geçmiş olsun

hemoroid olnca dogmda bagrsaklar mi dsari ckymus.. zarar werirmki oraya :/ benimde war bikac senedir ameliyat oldum ama suan gene oldum ama cok kucuk esksi gbi kanamiyo pek,kabzda olmamaya clsyrm.. korktumm

merabalar annecikler:) uzuuun bi aradan sonra girebildim umarım herkes çok iyidir :) son sayfayı okudum sadece bu erkekler hep öküz yaa boşverin:) bugün tayinim belli olucak memleketimi tayin istedik inşallah çıkar :) kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

kızlar bana sorarsanız kanama gibi riskli bir durum yoksa haftada 1 mutlaka olmalı..şimdiden o yolları kapatırsanız çocuk nasıl gelecek ordan?? ayrıca kasları kuvvetlendirmek için de doğru şekillerde, doğru hızda mutlaka olmalı bence..eşi korkanlar da eşlerini kandırsın ne alaka ayrı bu ayrı, tam tersi doğum kolaylaşıyor deyip ikna etsin, araya soğukluklar girmesin..hamilelik dönemi ve hemen sonrasında aldatma oranları çok yüksek..bu hamilelik durumlarını eşlerimize en az yansıtalım..daha çok güzel taraflarını görsünler ve bebeklerinin sorumluluklarını bilsinler yeter..

İnşallah kızım olsun da varsın karaktersiz olayim

kendini pek zorlmasan iyi olur aslında bu konuda canım istemdikten sonra vucut kendini kasıyo sanırım

bu arada bu kalpli grafiği nasıl yaptın cnım profilden diyorlar ama ben bulamıyorum

bende istiyorum aslında ama olmuyor acayıp bır korku basıyor yaa kan beynıme sıcrıyor resmen nerdeyse cıglık atack gıbı oluyorum nasıl yenerım bu konuyu bılmıyorum :)
grafıgıde bırazdan paylaşırım cnm

cnm zaten 41 incı haftaya gelıpte doğum yapamaynlara dr. Sıcak duş öneriyor ve ardından eşle işilki öneriyor ama ne bıleyım cok korkuyorum bekarken bu kadar korkmuyordum yaaa .... :)

canımm hamılelıkte ve hamilelikte duyulan kaygıdan dolayı,
ilişkiyi kolaylastıran o kaygan sıvının
salınımı daha az oldgu için ilişki zor oluo
mumkun oldugunca ilşkı oncesı kısmını uzun tutarsanız daha rahat olur cnm
ahh ahh bende tam tersii adama neler edıorum libidom tavan yaptı
adam fersah fersah kacıyor
tedavıyle oldu ya bızımki,bişey olursa dıo vijdan azabından artıkk ölene kadar iş görmez olurum

Bu da hoşmuş Daha neler duyacağız bakalım
öyle cnmm artıkk daha neler duycam çok merak edıorum
kocakarı deyımı dediğimiz karnın seklı bıle cinsiyet belırlemede bu yoruma göre mantıklı kalır yani:)
İnşallah kızım olsun da varsın karaktersiz olayim

ayy aynen hayırlı evalt olsun kız olsun dıe gecıo hep ıcımden :)

cicoşşş oğlusun olcakmıs hayırlı ugurlu olsun cnm
ogun dısarda wireless aradım resmen yazmadın yaramaz:))))
gelınce öğrendım ama yazamamıstım bişey
bakalım bızımkı ne zaman açcak:)

cnm zaten 41 incı haftaya gelıpte doğum yapamaynlara dr. Sıcak duş öneriyor ve ardından eşle işilki öneriyor ama ne bıleyım cok korkuyorum bekarken bu kadar korkmuyordum yaaa .... :)

heheh zoraki ilişki :) canım bu korkuyu atlatmak için, belki bi kolayını bulursun bi araştır istersen :)

kızlar bu arada haftasonu afp testi için kan verdim sonra laboratuardakiler dedilerki ultrason değeri lazım..dedim bu sadece kanda bakılıyor haftamı tam olarak girerseniz sonuçlanacak dedim..yok dedi aradı sağa sola sordu biz bu şekilde bakamıyoruz ultrason verileri lazım dedi..boşa kan vermiş oldum..başka hastaneye gidicem..sizde böyle bir sorun oldu mu yada ultrason falan çektirdiniz mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…