2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ay cnmmmm gülmektn kırdın grcdın benı allahta senı guldursun inş. 3 gundr boyle gülmemştim :) bende dıyorm uzun tutalım ama dayanamıyo kı özledım dıyo hoppp devreye grıyo sonra canım acıyıncada pişman oluyo bi daha yok dıyo ama adam teke gıbı durmuyo :)

valla cnm benım her renk ve desnden sexi geceliklerim var
onları bile devreye soktumm düşün artık
aradığınız kişiye suanda ulaşılamıo
birazda olsa gönlümü göroü ama son hamle olmuo
neyse bu libidonun doğumdan sonrad devamını dılıorum
cunku cok ps cıkartcaktır bu 9 ayın acısını

maşşal dıyelım yanı inş. Devam eder boyle dogumdan sonrada :) bende kacıyorum bakıyorum nıyetlenmış gelıyor. Hemen başlıyorum miğdem cok bulanıyor cocuk cok asagıda durmuyor :) :) :) : )

Bol bol su ıceceksın artık annesı
hakkınıza hayırlısı canım onumuzdekı ay benımde tayın ıslerım olacak

Bu arada eltimin 4,5 yaşındaki kızı oğluma isim bulmuş ÇOKOMEL

Ne seker bu cocuklar cokomel bende nutella koyayım

Cnm ben o testi yaptırmadım ama mesela 2'li test yapılacağı zaman dr SAT'a göre değil ultrasondaki görüntüsüne göre haftasını yazmıştı bu testte de aynı şey söz konusu olabilir doğru sonuç vermesi açısından

babası da diyor, ne kadar ustruplu namuslu bi kızım var maşallah, yanımda soyunmaya utanan anasına çekmiş diyo

bak bak ınceden ınceden anneyede laf dıyor :)

ılkdefa boyle bırsey duydum yaa bagırsak fırlaması falan :18:

kızlar bundan sonra parolamız eslerın gazı aldınmı :) ver gazı oglum ver gazııııııııı
tamam canım aksama gorusurz :)

annenı dınle canım yavrularımız bız ne hıssedersek onu hıssedıyor

esın destek cıkıyorsa senı ezemezler canım
çayan anlamı ne canım begendıysen bısey dıyemem hayırlı olsun ısmı yavrunun darısı basıma bız bakalım kac ısım degısıcez:)

eslerıde dusunmek lazım kızlar arada gazlarını alalım :) eger ıstıyorlarsa haftada 1 olmasada ayda 2 3 kez olsun kızlar:)
ztı 6.7. aydan sonra daha zor olucak sımdıden ıyıce gazları gıtsın :)

yorum bıle yapmıyorum dovmeye karar verırse destekcınım her daımm

Merhaba kızlar,, Geçmişi okuyacak halde değilim umarım hepiniz iyisinizdir...Dün akşamdan bu yana felaket bir baş ağrısıyla cebelleşiyorum...çareyi uykuda bulup sureklı uyumak ıstıyorum... baş ağrısı için önerebileceğiniz bir şey var mı..? minoset içersem sorun olurmuki aufff hamileliğin zorluğunu bugun birdaha anladım...

Son düzenleme:

benimde dün çok başım ağrıyordu doktordan ilaç istemiştim minoset verdi içtim 1 2 saatte kestirdim geçti çok şükür

merhaba herkese
perşembe doktora gittiğimde 3 lü test istedi doktor ama yaptırmadım çok kararsız kaldım. bi kaç kişiye sordum 2 li test normalse 3 lü ye gerek yok zaten 4 lü yaptıracaksın dediler ama yine de aklımda kaldı

Oyyy oyy şu baş ağrısıyla fena güldürdün beni, ALLAH ta seni güldürsün canım :))

canım gecmiş olsun minoset yada parol iç, o ağrıyı çektikçe hem kendine eziyet hembebeğine..o hapı iç, sonra sessiz ve karanlık bi yerde uyumaya çalış..buz torbası da koyabilirsin başına..bana bunlar iyi geliyor..

Ama teyzesi çokomel kız ismiiii
Bızım komsu kızıda yagmur koyar mısın bebegın adını dedı ama erkek canım olmaz kı dedım olsun ben yagmur derım dıo ıyı dedım fena mı senınkıde cıkolata ısmı olacak
Canım cok gecmıs olsun doktorlar musade edıo mınosete alabılırsın kı ama plus olmayacak

kızlar libido konusu açılmış...ne içtiniz akşam siz öyle ya...bende de tersi söz kkonusu..ama adamın maşallahı var,,yok da diyemiyorum,,adam bu ara işsiz,hassas ya...istemeden oluyor çoğu kez,ama çaktırmıyorum..zararlı desem,yok sen beni istemyorsun diycek..iyice türk filmine bağladı çünkü..ama yöntemi buldum ben..erkenden yatyorum,,uyandırmaya kıyamıyor :)

benimde dün çok başım ağrıyordu doktordan ilaç istemiştim minoset verdi içtim 1 2 saatte kestirdim geçti çok şükür

Son çare minoset olacak herhalde.. şöyle bir iki saat direneyim diyorum birazdan Tv kurulumu için gelecekler uyursam kapı sesini duyamam .. geçmezsse o zamana kadar minosete başvurucam artık.. Sağol canım ..:)

cnm soğuk kompres ıyı gelıo aynı seyden bende cok cekıorum akşamları
resmen zonkluo..elımde buz torbası,eşime sordum oda damaralrı daralttığı ıcın gecırdığini soyledı
buz torbasının..

valla toplaşıp bı elden geçirsek iyi olacak bunları

Çok teşekkür ederim kızlar .. minoseti 9 yıl önce büyük oglumda kullanmıstım belki yanlıs hatırlıyorumdur diyerekten size danısmak ıstedım ... buzlukta jel var olmadı onuda başa sararım.. Yan etkı yapıp umarım sapıtmam .. Akşama eşim kafayı üşüttün muamelesi yapmaz bana :)))))

cnm tek başına libidonun da keyfi çıkmıo ki
hayır adaam nasıl dayanıo ona sasırıorum
kkkdan bı arkadfas doğuma gittiği gün bile ilşki ıstemıs kocasındsan
onumu kınadım napptım bılmıorum kii

cnm bnm geçmiş olsun
yut minoseti iyi geliyor zaten emzikliyken bile verilern bi ağrı kesici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…