- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.741
canımm hamılelıkte ve hamilelikte duyulan kaygıdan dolayı,
ilişkiyi kolaylastıran o kaygan sıvının
salınımı daha az oldgu için ilişki zor oluo
mumkun oldugunca ilşkı oncesı kısmını uzun tutarsanız daha rahat olur cnm
ahh ahh bende tam tersii adama neler edıorum libidom tavan yaptı
adam fersah fersah kacıyor
Tedavıyle oldu ya bızımki,bişey olursa dıo vijdan azabından artıkk ölene kadar iş görmez olurum
öyle cnmm artıkk daha neler duycam çok merak edıorum
kocakarı deyımı dediğimiz karnın seklı bıle cinsiyet belırlemede bu yoruma göre mantıklı kalır yani:)
ayy aynen hayırlı evalt olsun kız olsun dıe gecıo hep ıcımden :)
AyyBu arada eltimin 4,5 yaşındaki kızı oğluma isim bulmuş ÇOKOMEL
ay cnmmmm gülmektn kırdın grcdın benı allahta senı guldursun inş. 3 gundr boyle gülmemştim :) bende dıyorm uzun tutalım ama dayanamıyo kı özledım dıyo hoppp devreye grıyo sonra canım acıyıncada pişman oluyo bi daha yok dıyo ama adam teke gıbı durmuyo :)
valla cnm benım her renk ve desnden sexi geceliklerim var
onları bile devreye soktumm düşün artık
Aradığınız kişiye suanda ulaşılamıo
Birazda olsa gönlümü göroü ama son hamle olmuo
Neyse bu libidonun doğumdan sonrad devamını dılıorum
cunku cok ps cıkartcaktır bu 9 ayın acısını
Bol bol su ıceceksın artık annesıgünaydın kızlar...geçmişi okumadan size yazayım dedim...biliyorsunuz cumartesi günü hem bebişimin kalbinde beyaz odak olduğunu öğrendik hem de doktor ters davrandı demiştim..bugün sabah verdiğim kan ve idrar tahlillerinin sonuçlarını göstermek için gittik...bugün antalyada okullar tatil fırtına nedeniyle göl olmuş yollardan gittik geldik neyse doktorumuz çok iyiydi bize karşı (((yine ters olsa ben yapacağımı biliyordum )))bu beyaz leke çok da öenemli değil dedi..2li test çok iyi bi test dedi güvenirliği çok fazla takma sakın kafaya dedi..baya uzun uzun anlattı..rahatladım..idrarda bakteri çıkmış enfeksiyon varmış sanırım bir kullanımlık bi ilaç verdi..onu kullanacağız..şimdi olumsuzlukları bıraktım kızımın hayalini kuruyorum...
hakkınıza hayırlısı canım onumuzdekı ay benımde tayın ıslerım olacakmerabalar annecikler:) uzuuun bi aradan sonra girebildim umarım herkes çok iyidir :) son sayfayı okudum sadece bu erkekler hep öküz yaa boşverin:) bugün tayinim belli olucak memleketimi tayin istedik inşallah çıkar :) kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
Bu arada eltimin 4,5 yaşındaki kızı oğluma isim bulmuş ÇOKOMEL
heheh zoraki ilişki :) canım bu korkuyu atlatmak için, belki bi kolayını bulursun bi araştır istersen :)
kızlar bu arada haftasonu afp testi için kan verdim sonra laboratuardakiler dedilerki ultrason değeri lazım..dedim bu sadece kanda bakılıyor haftamı tam olarak girerseniz sonuçlanacak dedim..yok dedi aradı sağa sola sordu biz bu şekilde bakamıyoruz ultrason verileri lazım dedi..boşa kan vermiş oldum..başka hastaneye gidicem..sizde böyle bir sorun oldu mu yada ultrason falan çektirdiniz mi??
babası da diyor, ne kadar ustruplu namuslu bi kızım var maşallah, yanımda soyunmaya utanan anasına çekmiş diyo
Bu arada aklıma takılan bir durum var..ben de hemoroid var ve bunun için hiç dokora gitmedim..sadece kabız olduğum zamanlarda zorlamadan dolayı kanama oluyor..2 gündür de yinaynı şikayetim var..Düşündüm de normal doğumda ıkınırken bağırsaklarım dışarı fırlamasın bi de(
Bizim kutlama yapmamız şart olduu kuzumm
zira sinir harbimiz yüzünden evi başımıza yıkmaya az kalmıştıı
Benim koca bide boğa burcuu (bebişte kısmetse boğa olacak) 2 boğa inat cıktıı
Biri kapalıyızz kardeşimm diyorr diğerii olmaz diyor
Arada kalan ben şimdi ağrılarla oturuyorum
Akşam rahat rahat dedikodu yaparızz
Koçişte gazı alındığına göree pek bulaşmaz bana
umarım anlar cnm ya 3 gundr sınırlerım hat safhada annem sana bısey olmaz bebegını dusun dıyor sınır sınır sınır ne hale gelır o yavru dıyo kımse yasamasın boyle sounlar ya hiç kimse düşmanım bıle.
o kadının tek derdı benı ezmek sen ne kadar oğlumun karısı olursan ol oğlum benım sözümden cıkmaz dıyor bende guzelce verdım cevabını yazında hiç gıtmedım kapılarına oğluda ılk defa bu konuda destekledı benı karım tasıyor isim hakkı onundur dedı kımseyı karıstrtmam dedı sımdı oda dun gece barıstık ya ayazın yanına ısım dusundum begenırsen dedı çayan dedı ayaz çayan olsun mu dedı bende bu kadar olayın ustune uzmemek ıcın kırmamak ıcın olur dedım oda heves etsın sevınsın sahıplensin oğlunu dıye ağluşumun artık ıkı ismi oldu ayaz çayan.
kızlar su konu açılmışken bende sorayım 16+5 olduk biz ve bi 10, haftada bırlıkte olduk burada 12, haftadan sonra diye okuyunca bide 14, haftada oğlumu kutlamıştık benım kı her daım ıstıyor ama ben korkuyorum hemde ılk gece korkusundan beter oldu ya bı heyecann bı heyecan kalbım sıkısıyor bırakıyoruz sımdı barıstık dıye dun gecede yeltendı ama cok korkuyorm yaaa nıye boyle oldum.. 14, haftadada bnmde kapılar kapandı dıye cok acıdı yaaa resmen ılk gece acısıydı beynıme vurdu resmen ondan sonrada iş oraya gelınce kacıyorum hemde nsıl arkama bıle bakmadan :) :) :) :)
gunaydınn kıslarrr
son bombayı söyliim hemen
bızım okuldakı okumus cahilin biride bugun döktürüdu:)
baskın karakterlı kadınları oğlu oluomus
dedım ne alakası var kadının cınsıyet uzerınde hiç bır rolü yok
kıı boyle bir rolüü asla yok karakterıyle cınsıyet belırleme gibi:)
neyse silik karakterlilerin kızı oluomuss
şeytan dedii al elinee dola şaçlarını yermisin yemezmisin :))
ya bunlar bide univ. mezunu
ve kendısının de ıkı kızı var
lafın sonu kendi kıçına kaçıo haberi yok
töbe töbee salon kadını çizgimden de çıkardılar benii
Bol bol su ıceceksın artık annesı
hakkınıza hayırlısı canım onumuzdekı ay benımde tayın ıslerım olacak
Ne seker bu cocuklar cokomelbende nutella koyayım
Merhaba kızlar,, Geçmişi okuyacak halde değilim umarım hepiniz iyisinizdir...Dün akşamdan bu yana felaket bir baş ağrısıyla cebelleşiyorum...çareyi uykuda bulup sureklı uyumak ıstıyorum... baş ağrısı için önerebileceğiniz bir şey var mı..? minoset içersem sorun olurmuki aufff hamileliğin zorluğunu bugun birdaha anladım...
Sabah uyandım baktım esım yok sonra alarm calınca esım uyandın mı dıye yanıma geldı yere comelıp cok kotu bır ruya. Gordum dedı hayırdır dedım ruyasında benımle sevısmeye calısıyormus ama ben hep ertelıyormusum yok gezmeye gıdelım yok yemek yıyelım dıye sonra neyse tam hazırlanmıs olacak dıye kapı calmıs kapıda babam kızım hazır mısın dıyormus hazırım baba demısım ve elımde 5 valızle kapıdan cıkıyormusum esım nereye dıyormus terkedıyorum demısım cocuk dmıs o benım demısım kapıyı cekıp cıkmısımesım o an cıldırmıs kendı kendıne gulmeye falan baslamıs sonra da oturmus aglamıs garıbım gecenın 3unde uyanıp sabaha kadar dusunmus gercekten benı terk eder mı dıye dedım hıc bırakır mıyım senı sebeklık olsun dıye de orkma gıtmeden son bır kez sevısırım senınle aklın kalmasın dedım yavrum ya neler goruyo ruyasında
Merhaba kızlar,, Geçmişi okuyacak halde değilim umarım hepiniz iyisinizdir...Dün akşamdan bu yana felaket bir baş ağrısıyla cebelleşiyorum...çareyi uykuda bulup sureklı uyumak ıstıyorum... baş ağrısı için önerebileceğiniz bir şey var mı..? minoset içersem sorun olurmuki aufff hamileliğin zorluğunu bugun birdaha anladım...
Bızım komsu kızıda yagmur koyar mısın bebegın adını dedı ama erkek canım olmaz kı dedım olsun ben yagmur derım dıoAma teyzesi çokomel kız ismiiii
Canım cok gecmıs olsun doktorlar musade edıo mınosete alabılırsın kı ama plus olmayacakMerhaba kızlar,, Geçmişi okuyacak halde değilim umarım hepiniz iyisinizdir...Dün akşamdan bu yana felaket bir baş ağrısıyla cebelleşiyorum...çareyi uykuda bulup sureklı uyumak ıstıyorum... baş ağrısı için önerebileceğiniz bir şey var mı..? minoset içersem sorun olurmuki aufff hamileliğin zorluğunu bugun birdaha anladım...
benimde dün çok başım ağrıyordu doktordan ilaç istemiştim minoset verdi içtim 1 2 saatte kestirdim geçti çok şükür
cnm soğuk kompres ıyı gelıo aynı seyden bende cok cekıorum akşamlarıMerhaba kızlar,, Geçmişi okuyacak halde değilim umarım hepiniz iyisinizdir...Dün akşamdan bu yana felaket bir baş ağrısıyla cebelleşiyorum...çareyi uykuda bulup sureklı uyumak ıstıyorum... baş ağrısı için önerebileceğiniz bir şey var mı..? minoset içersem sorun olurmuki aufff hamileliğin zorluğunu bugun birdaha anladım...
bak bak ınceden ınceden anneyede laf dıyor :)
ılkdefa boyle bırsey duydum yaa bagırsak fırlaması falan :18:
kızlar bundan sonra parolamız eslerın gazı aldınmı :) ver gazı oglum ver gazııııııııı
tamam canım aksama gorusurz :)
annenı dınle canım yavrularımız bız ne hıssedersek onu hıssedıyor
esın destek cıkıyorsa senı ezemezler canım
çayan anlamı ne canım begendıysen bısey dıyemem hayırlı olsun ısmı yavrunun darısı basıma bız bakalım kac ısım degısıcez:)
eslerıde dusunmek lazım kızlar arada gazlarını alalım :) eger ıstıyorlarsa haftada 1 olmasada ayda 2 3 kez olsun kızlar:)
ztı 6.7. aydan sonra daha zor olucak sımdıden ıyıce gazları gıtsın :)
yorum bıle yapmıyorum dovmeye karar verırse destekcınım her daımm
canım gecmiş olsun minoset yada parol iç, o ağrıyı çektikçe hem kendine eziyet hembebeğine..o hapı iç, sonra sessiz ve karanlık bi yerde uyumaya çalış..buz torbası da koyabilirsin başına..bana bunlar iyi geliyor..
Bızım komsu kızıda yagmur koyar mısın bebegın adını dedı ama erkek canım olmaz kı dedım olsun ben yagmur derım dıoıyı dedım fena mı senınkıde cıkolata ısmı olacak
Canım cok gecmıs olsun doktorlar musade edıo mınosete alabılırsın kı ama plus olmayacak
kızlar libido konusu açılmış...ne içtiniz akşam siz öyle ya...bende de tersi söz kkonusu..ama adamın maşallahı var,,yok da diyemiyorum,,adam bu ara işsiz,hassas ya...istemeden oluyor çoğu kez,ama çaktırmıyorum..zararlı desem,yok sen beni istemyorsun diycek..iyice türk filmine bağladı çünkü..ama yöntemi buldum ben..erkenden yatyorum,,uyandırmaya kıyamıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?