2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Herkeslere mutlu mutlu haftalar :))
Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum,perşembe de aşım var..Acaba aşı günü tam gün izin mi alsam diye düşünüyorum,belki kolum ağrır di mi?
Allahım tüm bebişlerimize ve bizlere sağlık versin

ayy tamda benim konum
kızlar kaç gündür acaip sağık rüyalar görüyorum ben yaaa
ama öyle böyle değil yani
ancak icraata gelincede canım istemiyo, bu nasıl iş :26:
akşam adam gel yanıma otur canımmm dedi ben durumu sezip hemen senin taktiği uyguladım
saat daha erkendi uykum geldi çok ben yatıyorum dedim
vee geceeee kamyonu devirdim, kastım kime anlamadım gitti

günaydın kızlar cinsiyetler hayırlı olsun,ahh ahh bende yine kayınvalideye sinir oldum valla bu kadınlar sırf bizi sinir etmek için dünyaya geldiler artık buna eminim hafta sonu annemler geldi bana yemek falan yedik çay için kayınpederi aradım dedim baba annemler bizde buyrun gelin tamam dedi sonra baktım ki kayınpeder tek gelmiş kayınvalide beni aramadı sen git ben gelmiyorum demiş ailemede rezil olduk aynı şeyi benim annem yapsa olay olur yani ben herkesi tek tek mi arıycam ya eşime de sitem etmiş beni aramadı babanı aradı ondan gelmedim eşimde demiş ee sanki bizi çağırdığında tek tek mi arıyosun benle yarışıyo sanki yaşıtız ya eşimlede konuşmuyorum dün akşam 4 ten yatana kadar hep maç seyretti benle hiç ilgilenmedi ve dikkat ettim ne zaman üzülsem kızsam bebeğim hiç oynamıyo Allah'ım hayırlısıyla şu 9 ayı tamamlasak kayınvalidelere de azıcık merhamet ver Yarabbim

hemoroid olnca dogmda bagrsaklar mi dsari ckymus.. zarar werirmki oraya :/ benimde war bikac senedir ameliyat oldum ama suan gene oldum ama cok kucuk esksi gbi kanamiyo pek,kabzda olmamaya clsyrm.. korktumm
öyle bir şey yoktur bu benim düşüncem sadece çünkü hep derler hemoroid normal doğumdan sonra olabilir diye (ıkınmaya bğlı olarak) zaten varsa hemoroid o zaman ne olur bilemiyorum işte..bu arada bende ağrı sızı yok..senin de öyle miydi?

şu aramız bıraz daha duzelsın denerım gazını almayı sımdıden musade edersem onca yasanan şeyın hiçbir hükmü kalmaz dıye dusunuyorum cnm bıraz daha dayansın napalım... Gurur meselesıne donucek yoksa bu iş

CİCİİİİİ BEBİŞLERİN TATLI ANNELERİ NASILSINIZZZ
NASIL GEÇTİ HAFTA SONUNUZZZ,

EŞİM GELDİ BİZ MUTLUYDUKK GEZDİK TOZDUK PAZAR KEYFI YAPTIK
DISARI CIKTIK KUAFORE GITTIM AY YENİLENME VAKTI GELMİŞTİ KENDİ KEZBAN GİBİ HİSSEDEİYORDUM
HAYALİM HAMİLELİKTE SONDERCE BAKIMLI KOKOŞ OLMAKTI BU HAYALIMDEN UZAKLASMIS VE YAKININDAN GECMIYORDUM ARTIK :d
NEYSEE GİTTİM BİR CESARET (KENDI KUAFORUM ANKARADA) ASKERIYEYE EMANET ETTİM :/

ŞÜKÜR SONUÇTAN MEMNUN KALDIM KOKOŞ HALİME DÖÖNDÜM :d

NEYDİ ÖYLE TARA ÇIK TARA ÇK SÜPÜRGE GİBİ SAÇLAR
İNSANA MORAL OLUYOR TAVSİYE EDERİM KIZLARR

EŞİMLE DOLASTIK GEZDIK EGLENDIK
NEYSE GÜNLERDİR BIR AGRI VARDI KARNIMDA KASIGIMDAMI NE TAMDA KONDURAMIYORUM ANLAM VEREMIYORUM DUN BU COK FECI OLDU YAA DAYANAMADIM VE KORKTUM DOKTORA GTTIK ACILEE

MUAYNE OLDUK ULTRASYONDAN BAKTI KIZIMIZIN KEYFI YERINDEYDI MASALALH ŞÜKÜRLER OLSUN
ANNESİYLE BABASINI GÖRESİ GELMİŞ SIPAMIZINN
OY YINEE KIPIR KIPIR HERSEYINI OLCTU BAKTI ETTI SUKUR BIR SORUN GORUNMUYOR DEDI GELISIMI IYI DEDI O IYI YA DUNYALAR BENIM OLDU.

KABIZLIK OLABILIR DEDI DINLEN DEDI ISTRAAT ET GECMESSE GELIRSIN DEDI ZATEN CARSAMBA GIDICEM DIYE TAMAM DEDIM TEST ISTEMEDIM ANLADIMKI EVE GELINCE KABIZLIK SORUNU OOFF KIMSE YASAMASIN INSALLAH NE ZOR BISI YAAA

BUGUN YINE VAR ARA ARA YOKLUYOR DAHA ONCE BOYLE BIR KABIZLIK SANCISI YASAMADIGIM ICIN ZOR GELDI YAAA

ÖYLE KIZLAR VARMI ARANIZDA BENM GİBİ YASAYAN BASKA Bİ SORUN OLABILIRMI SIZCE IDRARDA FALAN YANMA YOK AKINTI TEMIZ KOKMA YOK AKLIMA GELENLER BUNLAR DOKTORDA BUNLARI SORDU

yok yok bence hamilelik babaların hormonlarını da değiştiriyor....üzülme canım hatasını anlayacaktır..

ben de bu cumartesi bu test için kan verdim canım..önce ultrasonda muayene oldum ordaki ölçümleri doktorum doldurdu..sonra kan verdim..aynı ikili testteki gibi..

Bol bol su ıceceksın artık annesı
hakkınıza hayırlısı canım onumuzdekı ay benımde tayın ıslerım olacak

Ne seker bu cocuklar cokomel bende nutella koyayım

su çok az içiyorum ya ben çok kötü bi anneyim sanırım...midem de bi düzelmedi ki..kzıım bak güzel yiyecekler istiyorsan su istiyorsan kes şu bulantıyı artık diyorum bana mısın demiyo zilli...

doktorum 3lü yaptırmana gerek yok dedi..2li test yaptırdık zaten..2li testte down 3lü de down artı afp ye bakılıyormuş..ben sadece afp için kan verdim canım...4lü yaptırcaz zaten daha sonra..

Son düzenleme:

aynı dert ((kaygana derdı)) bizdede var cnm evet sırf bizi kızdrmak delırtmek ıcın varolmuşlar resmen ben asla boyle bı kaynana olmayacam.. Aslaa..

Benden de istediler ultrason olmadan yorum yapmiyorlar testle ilgili

Ben bugn aşı oldm canım sol kolumu kaldramyrm flaket agryo ama hrks ayni olmyblr. bnce izn al aşı gunu.. :)

canım maşallah kızına biraz özel olucak ama namaz kılıyomusun genelde namaz kılan annelerin bebekleri o pozisyonda olurmuş,

hemoroid olnca dogmda bagrsaklar mi dsari ckymus.. zarar werirmki oraya :/ benimde war bikac senedir ameliyat oldum ama suan gene oldum ama cok kucuk esksi gbi kanamiyo pek,kabzda olmamaya clsyrm.. korktumm

canım sen nerelerdesin bayadır yazmıosun??

Bu k.w ler hep byle hftasnu bnim annemlrde gldi sinr oldm bazi yerlerde.. napcm cekcem otrcm ayni ewn icnde Allah yardmcmz olsun wicdan merhamet anlays dusunce wersn k.wleree

Çok saçma ...:)

Ben ailenin an baskın karakterlı kızı gibi görünüyorum ve iki oğlum var buraya kadar o bayanın dediğini dogruluyor Ama ablamla benım karakterim çok zıt ve onunda 3 oğlu var ...:)

Şimdide kız çocucugu beklıyorum ne yani karakter değişikiliğimi oluştu bende ...:)

Ben bugn aşı oldm canım sol kolumu kaldramyrm flaket agryo ama hrks ayni olmyblr. bnce izn al aşı gunu.. :)

Summmmmm nerelerdesın sen..... 2..3 gundur aklıma gelıyorsun .. eşiyle problemmi yaşadı. K.w sorunmu cıkardı diye bınbır turlu şey gectı aklımdan .. Umarım hersey yolundadır kuzucum ..:)

Sonuçların iyi çıkmasına çok sevındım canım .. Biz ne kadar endişelenme bi sorun cıkmaz desekte annelık iç güdüsü işte kesin sonuç almadan içi rahat etmıyor ...:)

slm millet azgınlık ve kv dışında bi konuya geçicem istedmeden
eşimin malüm görev muhabbeti var subat başı gidecek doğuma yada hmn sonrasında gelecek
şimdi bende doğumda falan ve ilk 10 gün ihtiyacı olabilecek seylerin listesini yapıyorum
beraber alışveriş yapmak istediğimize

bakın o arada ne buldum banyoda çok kullnaışlı gözüküyor

suan agrm pek olmuo cnim.. oncdnde olmuyodu snradan cekemez oldum wcdn cknca otramyodm yatamyodm yuzukoyn yatydm kanıydu 2 taneydi sanrm meme olusmstu dayanamadm snunda dktra gtdm muayeneye ogun ameliyat oldum bir iki hfta ck zorlandm ck kotu oldum ama gecti sukr rhatladm cnim.. Acı, baharatlı yeme ddi yemedm cok nadir acı yerm cnim cekrse, acı bharatta kullanmam dkkatli olmk lazm bol siwi bide.

Sonuçların iyi çıkmasına çok sevındım canım .. Biz ne kadar endişelenme bi sorun cıkmaz desekte annelık iç güdüsü işte kesin sonuç almadan içi rahat etmıyor ...:)

haklısın canım...eşim daha rahattı bana göre sinir oluyordum ama onun gibi olamadığım için..normalde panik bi insanım ama bu daha farklı birşeymiş..ALLAH ıma binlerce şükür şimdi daha da rahatladım..bi de afp ile ayrıntılı ultrason sonucu iyi gelsin o zaman benden iyisi yok..

4lü test için mi kan verdin canım.eger onun içinse evet ultrason bilgileri gerekiyor. yine boyu kilosu vs.bazı ölçülerini alıyor doktor.onlarla birlikte yolluyo 4lü taramaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…