- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.761
kızlar libido konusu açılmış...ne içtiniz akşam siz öyle ya...bende de tersi söz kkonusu..ama adamın maşallahı var,,yok da diyemiyorum,,adam bu ara işsiz,hassas ya...istemeden oluyor çoğu kez,ama çaktırmıyorum..zararlı desem,yok sen beni istemyorsun diycek..iyice türk filmine bağladı çünkü..ama yöntemi buldum ben..erkenden yatyorum,,uyandırmaya kıyamıyor :)
öyle bir şey yoktur bu benim düşüncem sadece çünkü hep derler hemoroid normal doğumdan sonra olabilir diye (ıkınmaya bğlı olarak) zaten varsa hemoroid o zaman ne olur bilemiyorum işte..bu arada bende ağrı sızı yok..senin de öyle miydi?hemoroid olnca dogmda bagrsaklar mi dsari ckymus.. zarar werirmki oraya :/ benimde war bikac senedir ameliyat oldum ama suan gene oldum ama cok kucuk esksi gbi kanamiyo pek,kabzda olmamaya clsyrm.. korktumm
bak bak ınceden ınceden anneyede laf dıyor :)
ılkdefa boyle bırsey duydum yaa bagırsak fırlaması falan :18:
Kızlar bundan sonra parolamız eslerın gazı aldınmı :) ver gazı oglum ver gazııııııııı
tamam canım aksama gorusurz :)
annenı dınle canım yavrularımız bız ne hıssedersek onu hıssedıyor
esın destek cıkıyorsa senı ezemezler canım
çayan anlamı ne canım begendıysen bısey dıyemem hayırlı olsun ısmı yavrunun darısı basıma bız bakalım kac ısım degısıcez:)
eslerıde dusunmek lazım kızlar arada gazlarını alalım :) eger ıstıyorlarsa haftada 1 olmasada ayda 2 3 kez olsun kızlar:)
ztı 6.7. Aydan sonra daha zor olucak sımdıden ıyıce gazları gıtsın :)
yorum bıle yapmıyorum dovmeye karar verırse destekcınım her daımm
kızlar hepinize iyi geceler, bu gece yazmadan edemedim, moralim çok bozuk, eşimle az önce kavga ettik hem de olmadık bir konu yüzünden bana demediiğini bırakmadı.şimdi de fosur fosur uyuyo içerde. hiç yanına gidesim yok. allahım nasıl bir adam bu ya. beni deli etti ağlamaktan içim şişti.bebek olmasa daha nasıl davranacak onu bilmiyorum. konu şu, annemle babam dün şehir dışındaydılar ve çarşıda gezerken bir mağazaya girip bebişe oyuncak almışlar ve anakucağı görmüşler. babam çok beğenmiş ona kalsa hemen alcak. annem çocuklar olmadan almayalım, beğenerek alsınlar demiş.mağazadan çıktılar beni aradılar. ben de çeşit çok, daha zaman da var alırız inşallah dedim. bugün bize uğradılar ben eşim ve annem-babam otururken bebeğe aldıkları 1-2 kıyafeti gösterdiler sonra da anakucağı konusu açıldı. şöyleydi-böyleydi anlatmaya başladılar. eşimde surat değişti.beş karış ben anladım zaten. onlar gidince de bana anakucağını sen mi söyledin alın diye diyor. ben de anlattım böyle oldu diye. benim niye haberim yok. madem alacaklar bana niye sorulmadı. siz üçünüz konuşuyorsunuz, ben orda bakakaldımi diyor. benim çocuğuma aldığımdan fazla şey almasınlar, bana sorsunlar biz şunu alıyoruz diye diyorlar.ben de, almadılar ki konuyu büyütecek birşey yok, alacak olsalar zaten sana söylerdim diyorum.bana diyor ki yüzlerine gülüp yüz veriyorum diye böyle davranmasınlar. ben ağlamaya başladım. bu sefer ağlama, ağladığının sorumlusu ben değilim diyor. sonra ben de allah seni bildiği gibi yapsın dedim. böyle deyince allah benim belamı versin de, siz de bebekle ikiniz kalın rahat edersin diyor. sonra da konuyu kapattım ben, iyigeceler sana diyor. deli oldum ya. ben babamlara söyleyecekmişim. hiçbirşey almayın diye. onların da ilk torun heyecanı var, her gördüklerinden canları istiyo almak için, zaten çocukları çok severler. ben dedim hediye alıyorlar almayın mı diyeyim dedim. sen kendin söyle o zaman almayın de, dedim. söyleyeceğim zaten, diyor. kendini ne kadar rezil ettiğinin farkında değil. size anlatmasam delirecektim kızlar içim çok sıkıldı. oğluşum da farkında zaten, sürekli kıpırdıyo içerde. hissetti kuzucum, kıyamıyorum ona...
heheh zoraki ilişki :) canım bu korkuyu atlatmak için, belki bi kolayını bulursun bi araştır istersen :)
kızlar bu arada haftasonu afp testi için kan verdim sonra laboratuardakiler dedilerki ultrason değeri lazım..dedim bu sadece kanda bakılıyor haftamı tam olarak girerseniz sonuçlanacak dedim..yok dedi aradı sağa sola sordu biz bu şekilde bakamıyoruz ultrason verileri lazım dedi..boşa kan vermiş oldum..başka hastaneye gidicem..sizde böyle bir sorun oldu mu yada ultrason falan çektirdiniz mi??
Bol bol su ıceceksın artık annesı
hakkınıza hayırlısı canım onumuzdekı ay benımde tayın ıslerım olacak
Ne seker bu cocuklar cokomelbende nutella koyayım
merhaba herkese
perşembe doktora gittiğimde 3 lü test istedi doktor ama yaptırmadım çok kararsız kaldım. bi kaç kişiye sordum 2 li test normalse 3 lü ye gerek yok zaten 4 lü yaptıracaksın dediler ama yine de aklımda kaldı
günaydın kızlar cinsiyetler hayırlı olsun,ahh ahh bende yine kayınvalideye sinir oldum valla bu kadınlar sırf bizi sinir etmek için dünyaya geldiler artık buna eminim hafta sonu annemler geldi bana yemek falan yedik çay için kayınpederi aradım dedim baba annemler bizde buyrun gelin tamam dedi sonra baktım ki kayınpeder tek gelmiş kayınvalide beni aramadı sen git ben gelmiyorum demiş ailemede rezil olduk aynı şeyi benim annem yapsa olay olur yani ben herkesi tek tek mi arıycam ya eşime de sitem etmiş beni aramadı babanı aradı ondan gelmedim eşimde demiş ee sanki bizi çağırdığında tek tek mi arıyosun benle yarışıyo sanki yaşıtız ya eşimlede konuşmuyorum dün akşam 4 ten yatana kadar hep maç seyretti benle hiç ilgilenmedi ve dikkat ettim ne zaman üzülsem kızsam bebeğim hiç oynamıyo allah'ım hayırlısıyla şu 9 ayı tamamlasak kayınvalidelere de azıcık merhamet ver yarabbim
heheh zoraki ilişki :) canım bu korkuyu atlatmak için, belki bi kolayını bulursun bi araştır istersen :)
kızlar bu arada haftasonu afp testi için kan verdim sonra laboratuardakiler dedilerki ultrason değeri lazım..dedim bu sadece kanda bakılıyor haftamı tam olarak girerseniz sonuçlanacak dedim..yok dedi aradı sağa sola sordu biz bu şekilde bakamıyoruz ultrason verileri lazım dedi..boşa kan vermiş oldum..başka hastaneye gidicem..sizde böyle bir sorun oldu mu yada ultrason falan çektirdiniz mi??
Herkeslere mutlu mutlu haftalar :))
Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum,perşembe de aşım var..Acaba aşı günü tam gün izin mi alsam diye düşünüyorum,belki kolum ağrır di mi?
Allahım tüm bebişlerimize ve bizlere sağlık versin
günaydın minnoş kızımın tatlı teyzeleri
bizde cumartesi doktordaydık, kızım secdeye yatmış suratını bişeyini göstermedi
hatta doktor usg'yi oynattıkca eliyle gidin burdan dedi
bir kere kafasını usg'ye doğru çevirdi 2sn sonra yine saklandı
doktor dedi bu favori pozisyonunu bulmuş annesi 10 gün sonra yine gel bakalım bu şekilde yaptmaya devam ediyorsa ona göre renkli usg isteyeceğim dedi
galiba kızım bana çekecek, ben biraz kücükmüşüm o da 5 gün geriden geliyor
247 gr 16 cm miş
bizden haberler bu kadar......
bu arada pekbicici; pipilin hayırlı olsun
hemoroid olnca dogmda bagrsaklar mi dsari ckymus.. zarar werirmki oraya :/ benimde war bikac senedir ameliyat oldum ama suan gene oldum ama cok kucuk esksi gbi kanamiyo pek,kabzda olmamaya clsyrm.. korktumm
günaydın kızlar cinsiyetler hayırlı olsun,ahh ahh bende yine kayınvalideye sinir oldum valla bu kadınlar sırf bizi sinir etmek için dünyaya geldiler artık buna eminim hafta sonu annemler geldi bana yemek falan yedik çay için kayınpederi aradım dedim baba annemler bizde buyrun gelin tamam dedi sonra baktım ki kayınpeder tek gelmiş kayınvalide beni aramadı sen git ben gelmiyorum demiş ailemede rezil olduk aynı şeyi benim annem yapsa olay olur yani ben herkesi tek tek mi arıycam ya eşime de sitem etmiş beni aramadı babanı aradı ondan gelmedim eşimde demiş ee sanki bizi çağırdığında tek tek mi arıyosun benle yarışıyo sanki yaşıtız ya eşimlede konuşmuyorum dün akşam 4 ten yatana kadar hep maç seyretti benle hiç ilgilenmedi ve dikkat ettim ne zaman üzülsem kızsam bebeğim hiç oynamıyo Allah'ım hayırlısıyla şu 9 ayı tamamlasak kayınvalidelere de azıcık merhamet ver Yarabbim
gunaydınn kıslarrr
son bombayı söyliim hemen
bızım okuldakı okumus cahilin biride bugun döktürüdu:)
baskın karakterlı kadınları oğlu oluomus
dedım ne alakası var kadının cınsıyet uzerınde hiç bır rolü yok
kıı boyle bir rolüü asla yok karakterıyle cınsıyet belırleme gibi:)
neyse silik karakterlilerin kızı oluomuss
şeytan dedii al elinee dola şaçlarını yermisin yemezmisin :))
ya bunlar bide univ. mezunu
ve kendısının de ıkı kızı var
lafın sonu kendi kıçına kaçıo haberi yok
töbe töbee salon kadını çizgimden de çıkardılar benii
Ben bugn aşı oldm canım sol kolumu kaldramyrm flaket agryo ama hrks ayni olmyblr. bnce izn al aşı gunu.. :)
günaydın kızlar...geçmişi okumadan size yazayım dedim...biliyorsunuz cumartesi günü hem bebişimin kalbinde beyaz odak olduğunu öğrendik hem de doktor ters davrandı demiştim..bugün sabah verdiğim kan ve idrar tahlillerinin sonuçlarını göstermek için gittik...bugün antalyada okullar tatil fırtına nedeniyle göl olmuş yollardan gittik geldik neyse doktorumuz çok iyiydi bize karşı (((yine ters olsa ben yapacağımı biliyordum )))bu beyaz leke çok da öenemli değil dedi..2li test çok iyi bi test dedi güvenirliği çok fazla takma sakın kafaya dedi..baya uzun uzun anlattı..rahatladım..idrarda bakteri çıkmış enfeksiyon varmış sanırım bir kullanımlık bi ilaç verdi..onu kullanacağız..şimdi olumsuzlukları bıraktım kızımın hayalini kuruyorum...
öyle bir şey yoktur bu benim düşüncem sadece çünkü hep derler hemoroid normal doğumdan sonra olabilir diye (ıkınmaya bğlı olarak) zaten varsa hemoroid o zaman ne olur bilemiyorum işte..bu arada bende ağrı sızı yok..senin de öyle miydi?
Sonuçların iyi çıkmasına çok sevındım canım .. Biz ne kadar endişelenme bi sorun cıkmaz desekte annelık iç güdüsü işte kesin sonuç almadan içi rahat etmıyor ...:)
cnm bnm geçmiş olsun
yut minoseti iyi geliyor zaten emzikliyken bile verilern bi ağrı kesici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?