2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bu hemoroid muhabbeti bendede var ama şuan için bir acı olmuo çok şükür, bu durumu doktoruma sordum normal doğuma engelmi die, doktorumda bugüne kadar bunun yüzünden kimseyi sezeryana almadık, yalnız tabiki biraz daha acı verior doğumdn sonra dedi, zaten bu duurm tüm hamilelerde genel olarak beklenen birşeymiş, engel olması için çok çok ekstrem bir durum gerek dedi, ilerleyen zamanlarda artarsa krem fitil veririz dedi bende rahatladım, umarım hepimiz için herşey yolunda gider canlar

Çok hoş ve kullanışlı bir seymiş bu canım .. Ammaaa...:) buna yatıracağın bebek öncelikle suyu ve yıkanmayı seven bir bebek olmalı aksi takdirde bi kere dahi kullanamazssın :)))) umarım bebeklerimiz yıkanmayı seven bebişler olurlar..:)

çocuk kapaklanmasın bir de :) çok bebekken belki durur ama 3 aydan sonra kıpır kıpır oluyorlar dönmeye falan çalışır..hele bir de suyu sevmezse ağlarken falan h zaptedemezsin bence

anladım .benim de senelerdir meme şeklinde bazen kayboluyor bazen büyüyor..acı yapmıyor sadece kabızlık oldğunda kanama yapıyor..bakalım doktorla doğum konuşmaya başlayınca sorarım..

kızlar bişey sormak istiyorum 21 haftalık hamileyim arada bir rahimde batma oluyo bebeğimi hissediyorum böyle bi durum yaşayanınız varmı acaba yardımcı olurmusunuz

canım sen nerelerdesin bayadır yazmıosun??

Benı merak mı ettınız bi tuhf oldum yaa Bayadr girmiyorum sanırım eşimin forumdan haberı yok bıkere geçmişi silmeyi unutmusumda ondan korktm bde gırnce sayfaları okuyorm sonra cıkmam gerekıyo.nezmndr evın butun ısı bendede Eşimlede çok kavga ettik açıkçası keyfim yoktu giremedim

evet bence de izin alayım :) zaten çalışmak zor geliyor,fırsat bu fırsat

Al walla imkanın varsa şiş gibi kolum sanki saçımı toplayamıorm kolumu kaldırıp bende burda konusulan hormonlardan eş durumlarından heves ettim bgn bi süpriz yapıyım dedim ama kolum agrıyo su fln degnce belkı kotu olur cesaret eedemedm vazgeçtm.. 1ayı gçti biz kardeş gibi kıçımızı dönp yatıyorz ben erkenden gelıp yatıyorm zaten çabk uykm gelıo :)

İvet ivet merak edenlerden biriyim ben :)Eşinin foruma girmene neden kızdıgına anlam veremedım .. ben eşime buradan bır kac alıntı dahı verıyorum...Hatta az önce aradı baş agrın gectımı dıye sordu hayır gecmedı ama bıraz foruma gırdım ağrıyı unuttum sankı dedım ha iyi o zaman hep forumda dur dedı Şaka bi yana burada olman aile huzurunu etkılıyorsa girmemen en mantıklısı arada kaçamak yapıp ben ıyıyım demen yeterlı olacaktır bızım ıcın ...:)

Canım yok eşim kızmıyo burda olmama. hani ben bazen k.v mi çekiştiriyorm anltıyormya işte onları gorurse nıye anlatıosn annem sole bole der diye tedirgin oluyorum. Gruptan haberi var facebookta orda pek çekştirmediğim için görebilr bnde orda takılıyorm cogu zaman.. KAvgalrımz nedenide hep bana ilgisizliğiydi ben sürekli aglama krizine giriodm kendımı yalnız hıssedıodm yada kucucuk şeylerden kavga cıkıodu. azck sesimi yukseltsem bagırıyodu bana..

ayy o zman bende izin alayım aşılı aşılı zor olur..

canım maşallah kızına biraz özel olucak ama namaz kılıyomusun genelde namaz kılan annelerin bebekleri o pozisyonda olurmuş,

canım sen nerelerdesin bayadır yazmıosun??
ayy canım bu arada bende yıllarca kıldım..evlendikten sonra çok boşlamaya başladım ama bebişim sık sık o pozisyonda sanırım bu bana bir işaretti...

4lü test için mi kan verdin canım.eger onun içinse evet ultrason bilgileri gerekiyor. yine boyu kilosu vs.bazı ölçülerini alıyor doktor.onlarla birlikte yolluyo 4lü taramaya..
canım dr. dedi ki 3lü teste gerek yok sadece kanında afp bakıcaz dedi o yüzden verdim o kanı ama bakmadılar..şimdi başka hastanede mi aynı şeyi yaparki..doktoru arayıp sordum dediki bakabiliyorlar tarihi girince sonuç çıkıyor ama bazıları bilmiyordur, yapamıyodur o yüzden öyle diyodur dedi..

Son düzenleme:
aynı dert ((kaygana derdı)) bizdede var cnm evet sırf bizi kızdrmak delırtmek ıcın varolmuşlar resmen ben asla boyle bı kaynana olmayacam.. Aslaa..
bende bende hiç 1 şeye karışmıycam sadece oğlumla mutlu olsunlar bana yeter
Bu k.w ler hep byle hftasnu bnim annemlrde gldi sinr oldm bazi yerlerde.. napcm cekcem otrcm ayni ewn icnde Allah yardmcmz olsun wicdan merhamet anlays dusunce wersn k.wleree

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bende eşime diyorum bugün kulüpte anneni 1 çekiştirdimm oohh rahatladım o da gülüyo aman aman kadınlara içini dök bana 1 şe deme yeter kulüpte çok mutluyum iyi ki üye oldum akşam 1 saat konuşuyorum kulüpten o da gülerek dinliyo bazen de diyo 1 sürü kadın kim bilir neler kaynatıyosunuz hepiniz çok fena gelinlersiniz

Mustela

önceden kayıt yaptırmak gerekiyormuş kızlar eşlerde gelebiliyor
o gün eşim izin alabilirse onunla gitmek istiyorum
gelebılcekler kımler kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…