- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.781
slm millet azgınlık ve kv dışında bi konuya geçicem istedmeden
eşimin malüm görev muhabbeti var subat başı gidecek doğuma yada hmn sonrasında gelecek
şimdi bende doğumda falan ve ilk 10 gün ihtiyacı olabilecek seylerin listesini yapıyorum
beraber alışveriş yapmak istediğimize
bakın o arada ne buldum banyoda çok kullnaışlı gözüküyor
çocuk kapaklanmasın bir de :) çok bebekken belki durur ama 3 aydan sonra kıpır kıpır oluyorlar dönmeye falan çalışır..hele bir de suyu sevmezse ağlarken falan h zaptedemezsin benceslm millet azgınlık ve kv dışında bi konuya geçicem istedmeden
eşimin malüm görev muhabbeti var subat başı gidecek doğuma yada hmn sonrasında gelecek
şimdi bende doğumda falan ve ilk 10 gün ihtiyacı olabilecek seylerin listesini yapıyorum
beraber alışveriş yapmak istediğimize
bakın o arada ne buldum banyoda çok kullnaışlı gözüküyor
suan agrm pek olmuo cnim.. oncdnde olmuyodu snradan cekemez oldum wcdn cknca otramyodm yatamyodm yuzukoyn yatydm kanıydu 2 taneydi sanrm meme olusmstu dayanamadm snunda dktra gtdm muayeneye ogun ameliyat oldum bir iki hfta ck zorlandm ck kotu oldum ama gecti sukr rhatladm cnim.. Acı, baharatlı yeme ddi yemedm cok nadir acı yerm cnim cekrse, acı bharatta kullanmam dkkatli olmk lazm bol siwi bide.
Ben bugn aşı oldm canım sol kolumu kaldramyrm flaket agryo ama hrks ayni olmyblr. bnce izn al aşı gunu.. :)
canım sen nerelerdesin bayadır yazmıosun??
Summmmmm nerelerdesın sen..... 2..3 gundur aklıma gelıyorsun .. eşiyle problemmi yaşadı. K.w sorunmu cıkardı diye bınbır turlu şey gectı aklımdan .. Umarım hersey yolundadır kuzucum ..:)
evet bence de izin alayım :) zaten çalışmak zor geliyor,fırsat bu fırsat
Benı merak mı ettınızbi tuhf oldum yaa Bayadr girmiyorum sanırım eşimin forumdan haberı yok bıkere geçmişi silmeyi unutmusumda ondan korktm bde gırnce sayfaları okuyorm sonra cıkmam gerekıyo.nezmndr evın butun ısı bendede Eşimlede çok kavga ettik açıkçası keyfim yoktu giremedim
İvet ivet merak edenlerden biriyim ben :)Eşinin foruma girmene neden kızdıgına anlam veremedım .. ben eşime buradan bır kac alıntı dahı verıyorum...Hatta az önce aradı baş agrın gectımı dıye sordu hayır gecmedı ama bıraz foruma gırdım ağrıyı unuttum sankı dedım ha iyi o zaman hep forumda dur dedıŞaka bi yana burada olman aile huzurunu etkılıyorsa girmemen en mantıklısı arada kaçamak yapıp ben ıyıyım demen yeterlı olacaktır bızım ıcın ...:)
kızlar bişey sormak istiyorum 21 haftalık hamileyim arada bir rahimde batma oluyo bebeğimi hissediyorum böyle bi durum yaşayanınız varmı acaba yardımcı olurmusunuz
sanırım kimse hamileliğinde böyle şeyler hissetmiyo
ayy o zman bende izin alayım aşılı aşılı zor olur..Herkeslere mutlu mutlu haftalar :))
Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum,perşembe de aşım var..Acaba aşı günü tam gün izin mi alsam diye düşünüyorum,belki kolum ağrır di mi?
Allahım tüm bebişlerimize ve bizlere sağlık versin
ayy canım bu arada bende yıllarca kıldım..evlendikten sonra çok boşlamaya başladım
canım maşallah kızına biraz özel olucak ama namaz kılıyomusun genelde namaz kılan annelerin bebekleri o pozisyonda olurmuş,
canım sen nerelerdesin bayadır yazmıosun??
canım dr. dedi ki 3lü teste gerek yok sadece kanında afp bakıcaz dedi o yüzden verdim o kanı ama bakmadılar..şimdi başka hastanede mi aynı şeyi yaparki..doktoru arayıp sordum dediki bakabiliyorlar tarihi girince sonuç çıkıyor ama bazıları bilmiyordur, yapamıyodur o yüzden öyle diyodur dedi..4lü test için mi kan verdin canım.eger onun içinse evet ultrason bilgileri gerekiyor. yine boyu kilosu vs.bazı ölçülerini alıyor doktor.onlarla birlikte yolluyo 4lü taramaya..
bende bende hiç 1 şeye karışmıycam sadece oğlumla mutlu olsunlar bana yeteraynı dert ((kaygana derdı)) bizdede var cnm evet sırf bizi kızdrmak delırtmek ıcın varolmuşlar resmen ben asla boyle bı kaynana olmayacam.. Aslaa..
Bu k.w ler hep byle hftasnu bnim annemlrde gldi sinr oldm bazi yerlerde.. napcm cekcem otrcm ayni ewn icnde Allah yardmcmz olsun wicdan merhamet anlays dusunce wersn k.wleree
Ohhhhhhhh beeeeeeeeeeee
Al benden de o kadar..
OHHH BEEEEEEEE bitti :)[/QUO
puff sizin ne güzel bitti işleriniz kızlarben daha işdeyim 6:30 da çıkıyorum daha koskaca 1 buçuk saatim var sonrada 1 saat yolum puff bitsede bende gitsem
Ohhhhhhhh beeeeeeeeeeee
Al benden de o kadar..
puff sizin ne güzel bitti işleriniz kızlarben daha işdeyim 6:30 da çıkıyorum daha koskaca 1 buçuk saatim var sonrada 1 saat yolum puff bitsede bende gitsem
biter biter,son saat daha kolay geçerkolay gelsin canım
Al benden de o kadar..
YOK GÜZELİM İŞTEYİM NBNEDE TOPİK AÇILDI DİYE YAZDIM :)
biter biter,son saat daha kolay geçerkolay gelsin canım
teşekkürler kızlar Allahtan siz varsınız okurken daha çabuk geçiyor zaman.bugün miniğime accık alışveriş yaptımay nasıl iyi oluyorum ona bişiler alınca,musmutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?