2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederimm canımm
Sağlıkla gelsin tüüüm kukuşlular ve pipişlilerr inşallahh

Ben bu forumdan cıkıyorum ve bidaha giremiyorumm ne bu yaa
Bu kadar bakım mı yapılırmışş :44::44:
Yap gece bakımı kardeeşimm

Kızlar yaa cinsiyeti öğrendik yaa bizde de başladı isim kavgaları
Böyle olacağını hiç düşünmedim ben
Ben daha ilk hamileyken rüyamda sms geliyor bana (rüyamda tuhaf tabi)
Senin oğlunun ismi Barış Özgür olacak yazıyor
Bende diyorum kii Barış eşimin arkadaşı neden o ismi koyayımm, Özgürde kuzenim onuda koymam diyorumm uyanıyorum
Halbu ki alsana hazır isim dimii bide burun kıvırıyorum işte
Neyse sabah kalktım bu rüyayı arkadaşımla paylaştım hatta böyle böyle diyee oda rüyanda gördüysen koymak zorundasın diyor
Bende dedim kv de rüyasında görmüş ama ona Galip demişler dedimm onuda koymak zorundayım ozaman dedim
eşimde biliyor ama herkes kız dediği için paylaşmadım öyle herkesle
Geçen isimlere bakarken ARMİN ismi okadar cok hoşuma gitti kii
Hatta arkadaşlara mail attım isim nasıl kızda olsa erkekte olsa koyacağım diye
Vee mevzuyu eşime actım ARMİN kız ismii erkeğe koydurmam ki ozaman dedii BEN YAPTIM diye :26:
İsmin cinsiyeti erkek
Kökeni Arapça
Ve anlamı ne biliyormusun ; (oda cuma günü dank etti tüylerim diken diken oldu) Barış ve özgürlük yanlısı :44::44:

Ali Armin sizce? soyadımı bilenler bütün olarak bir yorumda bulunsun rica edersem

Armin hoşmuş ama sankı soyadınızla uymuyo :26:
bende ruyamda koyacağım ismi görmeyı umutla bekliyorummm

oğluşun hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah darısı ben ve benm gibi öğrenemeyenlere hala inşallah göstertir neyi varsa artık

Armin çok değişik ve güzelmiş anlamıda çok hoşuma gitti.

canım arminin söylenişi banada biraz kız ismi gibi gelio yaa

şükür geldim evime
biraz dolanayım buralarda yemek yapacam
eşim işten gelmiş uyuyo
ee garıbım gideceğim korkusuyla sabahın 3unde uyanmış
çok yogun birgundu hiç anlamıyorum bu ınsanları hergun mu nufusta işiniz olur kardeşim yogunluktan oğlumla da ilgilenemedim o da bana pas vermedi ama gene favorı pozıyonumu aldıgım için içerden tekmeliooo , duzgun otur be kadın diyooo

Armin hoşmuş ama sankı soyadınızla uymuyo :26:
bende ruyamda koyacağım ismi görmeyı umutla bekliyorummm

Valla öyle derlerdi bende hadii canımm olur mu öyle şey derdimmdee
Hakikatenn görülüyormuşş
Benim ki pek ulvi değildi yani aksakallı dede gelip söylemedii
Gayet teknolojik smsle
Ama ARMİN ismini bulmam anlamı barış ve özgürlük olması tesadüf olamaz dimii :44:

Teşekkür ederim canım benimmm
Darısı başına inşAllah sağlıklı olsunlardaa doğurunca zaten göreceğiz (öğrenmiş hatunun teselli cümleside bu olur dimi )

canım arminin söylenişi banada biraz kız ismi gibi gelio yaa

Yaaa deme öylee
Eşimde hayatta koydurmam diyor
Alide okeyiz ama başka isim bul diyor yine sen koy ama oğluma böyle unisex isimler koydurmam diyor

Kafanı takma canım yaptığı çok saçma insann sevnmesi lazım ilgileniyolar diye.inş ailene söylemek gibi bi saçmalık daha yapmaz.bebeğini üzme boşver inş zmnla annenlerin değerini anlar eşin.

bencede tasaduf değil doguma kadar beklersın bakalım kaç kere göreceksın çünkü koymanı istenilen isim birçok kere söylenirmiş

valla bencede tesadüf değil sankim

Hoşgeldiiiin.Bizde bile göbişi çıkmayanlar var canım yapıya göre değişiyo heralde.bnm akşamları şişip sabahları iniyo ama yine de belli oluyo az.ben cinsiyet konusunda meraktan çatladm çatladm sonnda 17.haftada öğrendm:)inş bu saatten sonra değişmez çünkü tam gaz alışverişe başladık artık:)Darısı başına canım.

aman ne aldatması ya o nerden cıktı benım kocısım cok hassas bu konuda yazık 1. gebeliğimde 10 ay tık yok:)... 2.gebeiğimde lekelenme oldu korkuyoruz valla bişey olacak diye bundada tık olmayacak bu gidişle adama acıyorum ama ne yapıyım:) ben yandım ıplerı sıkı sıkıya bağlıyımda kacmasın bıyerlere......

Son düzenleme:

Kızlar bakın mailli, 2 Kasımda atmışım
Ben rüyayıı ilk hamilelik zamanlarımda gördüm
Eşime ne desemde kabul ettirsem ben :44:

Bilemedim şimdi bak ama nebiliim unisex olması zor olur ilerde çalışma ortamında mesela düşün böle isimlerde hiç tanımadığın birise mesela nasıl hitap etceğini bilemezsin ya, amaaan çook hikaye yazdım, canın nasıl isitosa öle koy canım,içine sinen olsun yeterki

canım benımde bı donem cok kotu basım agrıdı dolaptan buz jelı alıp basartuye sardım oylede kafama sardım ancak ıyı oldum
ılac mumkun mertebe almama taraftarı oldugum ıcın sıktım dişimi

aynen ruyalar super ama ıstek sıfır bendede :)

ayıp ya ıkı yasında bır cocuk yapmaz bu yaptıgını sonucta aradınız ha o ha kayınpeder
bebekler annelerı uzulunce hıssedıyor bende yasadım bunu
Allahım buyulerımıze akıl fıkır merhamet bızı evlatları gıbı gormeyı nasıp etsın bızlerede onları sevme ıstegı ..

canım cıkısta cerezlerı sıl burdan tamamen cık ozaman nereye gırdıgını gormez
kendını ozletme bızlerle konustukca sende rahatlıyorsun ...

canım ruyanda bı hayır var baksana anlamı bıle aynı :) ama bana nedense armin ismi kız ısmı gıbı geldı
ve soyadınada uygun degıl ..

kızlar sıze semıner lınkını bıraktım kımse bısye dememıs
oandan sonra elektrık kesıldı bende bıcı bıcı yapmıstım dondum tum ılce elektrıgı kesılmıs
sımdı geldı ısınmaya calısıyorum bırrrrrrrrr cok soguk ya

o da bişey mi
ben eşimi tehdit bile ediyorum size şikayet eder rezil ederim seni diye...
burayı okurken bazen ağlıyorum bazen kendi kendime kahkahalarla gülüyorum..sonra bi farkediyorumki benim herif aval aval suratıma bakıyo
bi ağrım falan olsa kızlara sordun mu onlarda da var mıymış bu şikayetler diye soruyo...
iyiki varsınız...yalnız olmadığımı bilmek çoooookkkk güzeelllll....

seviyoruz sizi uleeeeyyyynnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…