- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.801
teşekkürler kızlar Allahtan siz varsınız okurken daha çabuk geçiyor zaman.bugün miniğime accık alışveriş yaptımay nasıl iyi oluyorum ona bişiler alınca,musmutlu oluyorum
ben daha hiç bişey alamıorum kızlar neye baksam ya beğenmiorum yada işte mevsim uygun gibi gelmio, siz neler alıosunuz
ben daha hiç bişey alamıorum kızlar neye baksam ya beğenmiorum yada işte mevsim uygun gibi gelmio, siz neler alıosunuz
aslında pek almıyorum şuan beğendiklerimin ancak 10 da birini almışımdır cinsiyeti tam öğrenemediğim için.nazlı bebem bi göstermiyor ki
şuan haliyle ortak bişiler alıyorum pijamalar çıtlı çıtlı badiler gibi. annem çok alma hemen büyüyorlar bizde alıcaz daha dediği için küçük beden almıyorum artık 6 ay ve üstü alıom genelde ama asıl alışverişe cinsiyeti öğrendikten sonra başlıcam tabi
cicoşşş oğlusun olcakmıs hayırlı ugurlu olsun cnm
ogun dısarda wireless aradım resmen yazmadın yaramaz:))))
gelınce öğrendım ama yazamamıstım bişey
bakalım bızımkı ne zaman açcak:)
Teşekkür ederimm canımm
Sağlıkla gelsin tüüüm kukuşlular ve pipişlilerr inşallahh
Ben bu forumdan cıkıyorum ve bidaha giremiyorumm ne bu yaa
Bu kadar bakım mı yapılırmışş :44::44:
Yap gece bakımı kardeeşimm
Kızlar yaa cinsiyeti öğrendik yaa bizde de başladı isim kavgaları
Böyle olacağını hiç düşünmedim ben
Ben daha ilk hamileyken rüyamda sms geliyor bana(rüyamda tuhaf tabi)
Senin oğlunun ismi Barış Özgür olacak yazıyor
Bende diyorum kii Barış eşimin arkadaşı neden o ismi koyayımm, Özgürde kuzenim onuda koymam diyorumm uyanıyorum
Halbu ki alsana hazır isim dimii bide burun kıvırıyorum işte
Neyse sabah kalktım bu rüyayı arkadaşımla paylaştım hatta böyle böyle diyee oda rüyanda gördüysen koymak zorundasın diyor
Bende dedim kv de rüyasında görmüş ama ona Galip demişler dedimm onuda koymak zorundayım ozaman dedim
eşimde biliyor ama herkes kız dediği için paylaşmadım öyle herkesle
Geçen isimlere bakarken ARMİN ismi okadar cok hoşuma gitti kii
Hatta arkadaşlara mail attım isim nasıl kızda olsa erkekte olsa koyacağım diye
Vee mevzuyu eşime actım ARMİN kız ismii erkeğe koydurmam ki ozaman dedii BEN YAPTIM diye :26:
İsmin cinsiyeti erkek
Kökeni Arapça
Ve anlamı ne biliyormusun ; (oda cuma günü dank etti tüylerim diken diken oldu) Barış ve özgürlük yanlısı :44::44:
Ali Armin sizce? soyadımı bilenler bütün olarak bir yorumda bulunsun rica edersem
Teşekkür ederimm canımm
Bende diyorum kii Barış eşimin arkadaşı neden o ismi koyayımm, Özgürde kuzenim onuda koymam diyorumm uyanıyorum
Neyse sabah kalktım bu rüyayı arkadaşımla paylaştım hatta böyle böyle diyee oda rüyanda gördüysen koymak zorundasın diyor
Bende dedim kv de rüyasında görmüş ama ona Galip demişler dedimm onuda koymak zorundayım ozaman dedim
Vee mevzuyu eşime actım ARMİN kız ismii erkeğe koydurmam ki ozaman dedii BEN YAPTIM diye :26:
İsmin cinsiyeti erkek
Kökeni Arapça
Ve anlamı ne biliyormusun ; (oda cuma günü dank etti tüylerim diken diken oldu) Barış ve özgürlük yanlısı :44::44:
Ali Armin sizce? soyadımı bilenler bütün olarak bir yorumda bulunsun rica edersem
Teşekkür ederimm canımm
İsmin cinsiyeti erkek
Kökeni Arapça
Armin hoşmuş ama sankı soyadınızla uymuyo :26:
bende ruyamda koyacağım ismi görmeyı umutla bekliyorummm
oğluşun hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahdarısı ben ve benm gibi öğrenemeyenlere hala inşallah göstertir neyi varsa artık
Armin çok değişik ve güzelmiş anlamıda çok hoşuma gitti.
canım arminin söylenişi banada biraz kız ismi gibi gelio yaa
kızlar hepinize iyi geceler, bu gece yazmadan edemedim, moralim çok bozuk, eşimle az önce kavga ettik hem de olmadık bir konu yüzünden bana demediiğini bırakmadı.şimdi de fosur fosur uyuyo içerde. hiç yanına gidesim yok. allahım nasıl bir adam bu ya. beni deli etti ağlamaktan içim şişti.bebek olmasa daha nasıl davranacak onu bilmiyorum. konu şu, annemle babam dün şehir dışındaydılar ve çarşıda gezerken bir mağazaya girip bebişe oyuncak almışlar ve anakucağı görmüşler. babam çok beğenmiş ona kalsa hemen alcak. annem çocuklar olmadan almayalım, beğenerek alsınlar demiş.mağazadan çıktılar beni aradılar. ben de çeşit çok, daha zaman da var alırız inşallah dedim. bugün bize uğradılar ben eşim ve annem-babam otururken bebeğe aldıkları 1-2 kıyafeti gösterdiler sonra da anakucağı konusu açıldı. şöyleydi-böyleydi anlatmaya başladılar. eşimde surat değişti.beş karış ben anladım zaten. onlar gidince de bana anakucağını sen mi söyledin alın diye diyor. ben de anlattım böyle oldu diye. benim niye haberim yok. madem alacaklar bana niye sorulmadı. siz üçünüz konuşuyorsunuz, ben orda bakakaldımi diyor. benim çocuğuma aldığımdan fazla şey almasınlar, bana sorsunlar biz şunu alıyoruz diye diyorlar.ben de, almadılar ki konuyu büyütecek birşey yok, alacak olsalar zaten sana söylerdim diyorum.bana diyor ki yüzlerine gülüp yüz veriyorum diye böyle davranmasınlar. ben ağlamaya başladım. bu sefer ağlama, ağladığının sorumlusu ben değilim diyor. sonra ben de allah seni bildiği gibi yapsın dedim. böyle deyince allah benim belamı versin de, siz de bebekle ikiniz kalın rahat edersin diyor. sonra da konuyu kapattım ben, iyigeceler sana diyor. deli oldum ya. ben babamlara söyleyecekmişim. hiçbirşey almayın diye. onların da ilk torun heyecanı var, her gördüklerinden canları istiyo almak için, zaten çocukları çok severler. ben dedim hediye alıyorlar almayın mı diyeyim dedim. sen kendin söyle o zaman almayın de, dedim. söyleyeceğim zaten, diyor. kendini ne kadar rezil ettiğinin farkında değil. size anlatmasam delirecektim kızlar içim çok sıkıldı. oğluşum da farkında zaten, sürekli kıpırdıyo içerde. hissetti kuzucum, kıyamıyorum ona...
Valla öyle derlerdi bende hadii canımm olur mu öyle şey derdimmdee
Hakikatenn görülüyormuşş
Benim ki pek ulvi değildi yani aksakallı dede gelip söylemedii
Gayet teknolojik smsle
Ama ARMİN ismini bulmam anlamı barış ve özgürlük olması tesadüf olamaz dimii :44:
Teşekkür ederim canım benimmm
Darısı başına inşAllah sağlıklı olsunlardaa doğurunca zaten göreceğiz(öğrenmiş hatunun teselli cümleside bu olur dimi )
Yaaa deme öylee
Eşimde hayatta koydurmam diyor
Alide okeyiz ama başka isim bul diyor yine sen koy ama oğluma böyle unisex isimler koydurmam diyor
valla öyle derlerdi bende hadii canımm olur mu öyle şey derdimmdee
hakikatenn görülüyormuşş
gayet teknolojik smsle
Ama armin ismini bulmam anlamı barış ve özgürlük olması tesadüf olamaz dimii :44:
mrb mayıs anneleri haziran annelerinden misafir olarak geldim siz bizden yaklaşık bir ay önden gidiyorsunuz nasıl hamilelik göbüşlerinizi gördümde inananmadım 2013 mayıs anneleri göbüşlerinize baktımda:) ne kadar büyümüş bende tık yok bende mi bir gariplik var acaba ki :) 1 ay bebek için çok büyük bir zaman gerçi kocaman olmuştur sizinkiler:) cinsiyetlerini tam kaçıncı haftada öğrendiniz sonradan değişenler olmuş sanırım hayırlısı olsun gerçi:)
kızlar bana sorarsanız kanama gibi riskli bir durum yoksa haftada 1 mutlaka olmalı..şimdiden o yolları kapatırsanız çocuk nasıl gelecek ordan?? ayrıca kasları kuvvetlendirmek için de doğru şekillerde, doğru hızda mutlaka olmalı bence..eşi korkanlar da eşlerini kandırsın ne alaka ayrı bu ayrı, tam tersi doğum kolaylaşıyor deyip ikna etsin, araya soğukluklar girmesin..hamilelik dönemi ve hemen sonrasında aldatma oranları çok yüksek..bu hamilelik durumlarını eşlerimize en az yansıtalım..daha çok güzel taraflarını görsünler ve bebeklerinin sorumluluklarını bilsinler yeter..
Valla öyle derlerdi bende hadii canımm olur mu öyle şey derdimmdee
Hakikatenn görülüyormuşş
Gayet teknolojik smsle
Ama ARMİN ismini bulmam anlamı barış ve özgürlük olması tesadüf olamaz dimii :44:
Teşekkür ederim canım benimmm
Darısı başına inşAllah sağlıklı olsunlardaa doğurunca zaten göreceğiz(öğrenmiş hatunun teselli cümleside bu olur dimi )
Yaaa deme öylee
Eşimde hayatta koydurmam diyor
Alide okeyiz ama başka isim bul diyor yine sen koy ama oğluma böyle unisex isimler koydurmam diyor
Merhaba kızlar,, Geçmişi okuyacak halde değilim umarım hepiniz iyisinizdir...Dün akşamdan bu yana felaket bir baş ağrısıyla cebelleşiyorum...çareyi uykuda bulup sureklı uyumak ıstıyorum... baş ağrısı için önerebileceğiniz bir şey var mı..? minoset içersem sorun olurmuki aufff hamileliğin zorluğunu bugun birdaha anladım...
ayy tamda benim konum
kızlar kaç gündür acaip sağık rüyalar görüyorum ben yaaa
ama öyle böyle değil yani
ancak icraata gelincede canım istemiyo, bu nasıl iş :26:
akşam adam gel yanıma otur canımmm dedi ben durumu sezip hemen senin taktiği uyguladım
saat daha erkendi uykum geldi çok ben yatıyorum dedim
vee geceeee kamyonu devirdim, kastım kime anlamadım gitti
günaydın kızlar cinsiyetler hayırlı olsun,ahh ahh bende yine kayınvalideye sinir oldum valla bu kadınlar sırf bizi sinir etmek için dünyaya geldiler artık buna eminim hafta sonu annemler geldi bana yemek falan yedik çay için kayınpederi aradım dedim baba annemler bizde buyrun gelin tamam dedi sonra baktım ki kayınpeder tek gelmiş kayınvalide beni aramadı sen git ben gelmiyorum demiş ailemede rezil olduk aynı şeyi benim annem yapsa olay olur yani ben herkesi tek tek mi arıycam ya eşime de sitem etmiş beni aramadı babanı aradı ondan gelmedim eşimde demiş ee sanki bizi çağırdığında tek tek mi arıyosun benle yarışıyo sanki yaşıtız ya eşimlede konuşmuyorum dün akşam 4 ten yatana kadar hep maç seyretti benle hiç ilgilenmedi ve dikkat ettim ne zaman üzülsem kızsam bebeğim hiç oynamıyo Allah'ım hayırlısıyla şu 9 ayı tamamlasak kayınvalidelere de azıcık merhamet ver Yarabbim
Benı merak mı ettınızbi tuhf oldum yaa Bayadr girmiyorum sanırım eşimin forumdan haberı yok bıkere geçmişi silmeyi unutmusumda ondan korktm bde gırnce sayfaları okuyorm sonra cıkmam gerekıyo.nezmndr evın butun ısı bendede Eşimlede çok kavga ettik açıkçası keyfim yoktu giremedim
Teşekkür ederimm canımm
İsmin cinsiyeti erkek
Kökeni Arapça
İvet ivet merak edenlerden biriyim ben :)Eşinin foruma girmene neden kızdıgına anlam veremedım .. ben eşime buradan bır kac alıntı dahı verıyorum...Hatta az önce aradı baş agrın gectımı dıye sordu hayır gecmedı ama bıraz foruma gırdım ağrıyı unuttum sankı dedım ha iyi o zaman hep forumda dur dedıŞaka bi yana burada olman aile huzurunu etkılıyorsa girmemen en mantıklısı arada kaçamak yapıp ben ıyıyım demen yeterlı olacaktır bızım ıcın ...:)
ben battanityeli hastane çıkışı alt değiştrme takımı hepsini takım aldım birde bir tane tulum daha uzun zmn vr alırızben daha hiç bişey alamıorum kızlar neye baksam ya beğenmiorum yada işte mevsim uygun gibi gelmio, siz neler alıosunuz
Eki Görüntüle 573319
Kızlar bakın mailli, 2 Kasımda atmışım
Ben rüyayıı ilk hamilelik zamanlarımda gördüm
Eşime ne desemde kabul ettirsem ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?