- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.881
kızlarrrrrrrrr nolur acıl cvp verın benım cok az pembemsı bısey geldı peceteye sildigimde korkuyorum devamı gelecekmı bılmıyorum yardım e dın lutfeeen; 43:
kızlarrrrrrrrr nolur acıl cvp verın benım cok az pembemsı bısey geldı peceteye sildigimde korkuyorum devamı gelecekmı bılmıyorum yardım e dın lutfeeen; 43:
kızlaaar gebelik belirtilerinizin şiddetinde değişiklik oluyor mu:26:ben hamile olduğumu öğrendiğimde hiç belirtim yoktu. adet 2-3 gün geçtikten sonra göğüs hassasiyetim başladı. ama dün sr muayenesinden sonra psikolojik midir nedir göğüs hassasiyetim azaldıyoksa bundanda mı korkmalıyım.
sevgili mayıs anne adayları aranızda kalabilmeyi çook isterdim. malesef güzel haberlerim yok. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır.
inşallah öyledir canım gitmesin o benımle kalsınşimdiden hayatımı degıstırmıstı ; 14: nolur dua edınnn
kızlaarr çiçeği burnunda hamişleeeer merhabalar hepinize
ben 12 eylülde aşılama yaptırdım, inşallah hamiş olursam doğum tarihi 9 haziran görünsedeee ben sezeyan düşündüğüm için mayısa denk geliyo o yüzden inşallah hayırlısı ile aranızda olabilirim. bol bol hamiş duasına ihtiyacım var hayırlısını dilermisiniz benim içiinn, hepinizin hamileliklerini Alllah'ım rahat ve huzurlu geçirsin, tamamına erdirsiinn
sevgili mayıs anne adayları aranızda kalabilmeyi çook isterdim. malesef güzel haberlerim yok. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır.
kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.
sevgili annişleerrr
doktor kontrolüm yarındı ama dayanamadım bugün gittim tekrar bhcg me baktırdımmm
5+4 bugün ve 3800 çıktı. sanırım oldu bu işşş
bi de yarın ultrasonda görebilirsem allahımın izniyleenn
doktor zaten yarını hesaplamıştı 3000 lerde olur anca görebiliriz diye, sağlığı sıhati yerindeyse yarın görcez inşalllahhhh
heyecanlıyımmmmm
sevgili annişleerrr
doktor kontrolüm yarındı ama dayanamadım bugün gittim tekrar bhcg me baktırdımmm
doktor zaten yarını hesaplamıştı 3000 lerde olur anca görebiliriz diye, sağlığı sıhati yerindeyse yarın görcez inşalllahhhh
heyecanlıyımmmmm
kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.
Derya Yaşar a gittim canım ben, ama bilinçli gitmedim, telefon ettim, fiyatları sordum, unvanları söyledi şunlar 50 lira şunlar ücretsiz diye, sanırım proflar 50 liraymış, telefnda anlayamdım o an =)) tamm bi kadın doğumcuya randevu alayım dedim, operatör doktormuş, ücretsizmiş gidince öğrendim =))
farkını çok da kesitiremedim, açıkçası çok araştırmaya girmedim, ama çok tatlı bi bayan, ben zaten endişeli gitmiştim bebek konusunda, soracak bişey bulamamıştım, ama o anlatılabilecek herşeyi anlattı diye düşünüyorum, iyi kötü diye yorumlarını da yaptı, gayet kibar ve açıklayıcıydı, yarın tekrar gidicem bakalım, yarın neler olacak
sevgili annişleerrr
heyecanlıyımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?