2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlaarr çiçeği burnunda hamişleeeer merhabalar hepinize
ben 12 eylülde aşılama yaptırdım, inşallah hamiş olursam doğum tarihi 9 haziran görünsedeee ben sezeyan düşündüğüm için mayısa denk geliyo o yüzden inşallah hayırlısı ile aranızda olabilirim. bol bol hamiş duasına ihtiyacım var hayırlısını dilermisiniz benim içiinn, hepinizin hamileliklerini Alllah'ım rahat ve huzurlu geçirsin, tamamına erdirsiinn

kızlarrrrrrrrr nolur acıl cvp verın benım cok az pembemsı bısey geldı peceteye sildigimde korkuyorum devamı gelecekmı bılmıyorum yardım e dın lutfeeen ;43:

endişelenme içindeki kuzuyuda geriyorsun, sakin ol ve hemen doktorunu ara git. kanama herzaman keseden kaynaklanmaz belkide onun dışındadır benimde öncekinde vardı ve doktor nerden geldiğini görememişti. sıkıntı etme sakin ol içindeki miniğinide üzme annesiii

canım benım hamıle kaldıgımdan berı hıc bır belırtım yok ne bulantı ne kusma ne iştahsızlık artı sankı acıldı:) doktor demese ben bebeği görmesem hamıleyım demem yanı :) arada uyku bastırıyor en olmadık zamanda bı o baska da hıc bırsey yok :)

benim su an belirgin olarak baya bas agrim var
her gun agriyor ve halsizim hep uyku istiyorum
goguslerim ilk gunku gibi bazen hafifliyor sonra yine siddetleniyor agrisi oyle devam ediyor
onun haricinde iste hamileyim dedirtecek cok da birsey yok

sevgili mayıs anne adayları aranızda kalabilmeyi çook isterdim. malesef güzel haberlerim yok. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır.

Canım dr sana ne söyledi o önemli kaç haftalıktın sen ultrasonda ne göründü? Hemen koyverme kendini. Öyle birşey olmuşsa bile önemli olan senin sağlığın, vakti geldiğinde ve hayırlı ise oluyor herşey merak etme. gençsin daha olacak inşallah.

cok uzuldum allah hayirlisini versin insallah,

kızlarrrrrrrrr nolur acıl cvp verın benım cok az pembemsı bısey geldı peceteye sildigimde korkuyorum devamı gelecekmı bılmıyorum yardım e dın lutfeeen ;43:

inşallah öyledir canım gitmesin o benımle kalsın şimdiden hayatımı degıstırmıstı ;14: nolur dua edınnn

canımmm üzme kendini. doktorunla görüşmeden kötüye yorma
allah yardım eder canım. hayırlı olanı versin. sana ve bebişine sağlık versin inşalah

inşallah dilediğine kavuşursun canımm.

ahh canımm niye öyle dedin sen şimdi. gittin bi de. inşalah hislerinde yanılıyosundur da geri dönersin aramıza,
allah yardımcın olsun canım

kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.

sevgili annişleerrr
doktor kontrolüm yarındı ama dayanamadım bugün gittim tekrar bhcg me baktırdımmm
5+4 bugün ve 3800 çıktı. sanırım oldu bu işşş
bi de yarın ultrasonda görebilirsem allahımın izniyleenn
doktor zaten yarını hesaplamıştı 3000 lerde olur anca görebiliriz diye, sağlığı sıhati yerindeyse yarın görcez inşalllahhhh
heyecanlıyımmmmm

hayırlı olsun canım

hayırlı olsun canım..

ben 4+5 deydim ama bugün değerim düştü... minişim tutunamadı... az önce de kanama başladı zaten... kısmet Rabbime verdiği ve vermediği herşey için hamd olsun...........Rabbim hamişliği başlayan tüm arkadaşlarıma sağlıklı evlatlar versin inş.

Son düzenleme:

Biz de bugün gidip bilgi alacağız inşallah. bakalım, içime sinerse oraya giderim ben de.. doktoru gördükten sonra karar verecğm tabi..

canım, dayanamadın demek :) insan merak ediyor işte.. test ücretleri ne kadardı? bilgin var mı? sanırım medipolde yaptırdın bhcg yi.
bu arada senin sat ne zamandı?

merhaba kızlar bugün hormon sonuçlarımı aldım troidlerım çalısmıyormus tedaviye basladık hemen..salı günü de usg var troid için..bolca dua istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…