- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #18.821
aman ne aldatması ya o nerden cıktı benım kocısım cok hassas bu konuda yazık 1. gebeliğimde 10 ay tık yok:)... 2.gebeiğimde lekelenme oldu korkuyoruz valla bişey olacak diye bundada tık olmayacak bu gidişle adama acıyorum ama ne yapıyım:) ben yandım ıplerı sıkı sıkıya bağlıyımda kacmasın bıyerlere......
ayy o zman bende izin alayım aşılı aşılı zor olur..
ayy canım bu arada bende yıllarca kıldım..evlendikten sonra çok boşlamaya başladımama bebişim sık sık o pozisyonda sanırım bu bana bir işaretti...
canım dr. dedi ki 3lü teste gerek yok sadece kanında afp bakıcaz dedi o yüzden verdim o kanı ama bakmadılar..şimdi başka hastanede mi aynı şeyi yaparki..doktoru arayıp sordum dediki bakabiliyorlar tarihi girince sonuç çıkıyor ama bazıları bilmiyordur, yapamıyodur o yüzden öyle diyodur dedi..
annemde ahmed gormus benim bebisi daha cinsiyeti bile belli degildi..ben istiyorum cok ama esim istemiyo..canım benım bıldıgım ruyada gordugu ısmı koyman gerekıyo bekle bakalım ne diyecek
gecmis olsun canim, rabbim baska dert vermesin..bende acikktim kocisi bekliyorum..yemek pişse de yesek
babamızın kolu uff olmuş askıda geziyo:26:
bende hepinizi cok seviyorummmm..o da bişey mi
ben eşimi tehdit bile ediyorum size şikayet eder rezil ederim seni diye...
burayı okurken bazen ağlıyorum bazen kendi kendime kahkahalarla gülüyorum..sonra bi farkediyorumki benim herif aval aval suratıma bakıyo
bi ağrım falan olsa kızlara sordun mu onlarda da var mıymış bu şikayetler diye soruyo...
iyiki varsınız...yalnız olmadığımı bilmek çoooookkkk güzeelllll....
seviyoruz sizi uleeeeyyyynnnnnn
aman tatlım bu işareti iyi değerlendir bu mucizeler için ne kadar şükretsek az
tsk ederim canımannemde ahmed gormus benim bebisi daha cinsiyeti bile belli degildi..ben istiyorum cok ama esim istemiyo..
gecmis olsun canim, rabbim baska dert vermesin..bende acikktim kocisi bekliyorum..
bende hepinizi cok seviyorummmm..(cepten baglandim smile yapamiyorum)
Teşekkür ederimm canımm
Sağlıkla gelsin tüüüm kukuşlular ve pipişlilerr inşallahh
Ben bu forumdan cıkıyorum ve bidaha giremiyorumm ne bu yaa
Bu kadar bakım mı yapılırmışş :44::44:
Yap gece bakımı kardeeşimm
Kızlar yaa cinsiyeti öğrendik yaa bizde de başladı isim kavgaları
Böyle olacağını hiç düşünmedim ben
Ben daha ilk hamileyken rüyamda sms geliyor bana(rüyamda tuhaf tabi)
Senin oğlunun ismi Barış Özgür olacak yazıyor
Bende diyorum kii Barış eşimin arkadaşı neden o ismi koyayımm, Özgürde kuzenim onuda koymam diyorumm uyanıyorum
Halbu ki alsana hazır isim dimii bide burun kıvırıyorum işte
Neyse sabah kalktım bu rüyayı arkadaşımla paylaştım hatta böyle böyle diyee oda rüyanda gördüysen koymak zorundasın diyor
Bende dedim kv de rüyasında görmüş ama ona Galip demişler dedimm onuda koymak zorundayım ozaman dedim
eşimde biliyor ama herkes kız dediği için paylaşmadım öyle herkesle
Geçen isimlere bakarken ARMİN ismi okadar cok hoşuma gitti kii
Hatta arkadaşlara mail attım isim nasıl kızda olsa erkekte olsa koyacağım diye
Vee mevzuyu eşime actım ARMİN kız ismii erkeğe koydurmam ki ozaman dedii BEN YAPTIM diye :26:
İsmin cinsiyeti erkek
Kökeni Arapça
Ve anlamı ne biliyormusun ; (oda cuma günü dank etti tüylerim diken diken oldu) Barış ve özgürlük yanlısı :44::44:
Ali Armin sizce? soyadımı bilenler bütün olarak bir yorumda bulunsun rica edersem
kızlar ya saç boyası konusunda ne düşünüyorsunuz saçını boyatan yada boyatmayı düşünen var mı benim saçlar sarı siyah takım bayrağı gibi geziyorum moralim çok bozuluyo ama boyatmaya da cesaret edemiyorum sonra ünlülere bakıyorum onlar boyatmışlar o zamanda kararsız kalıyorum(((
kızlar ya saç boyası konusunda ne düşünüyorsunuz saçını boyatan yada boyatmayı düşünen var mı benim saçlar sarı siyah takım bayrağı gibi geziyorum moralim çok bozuluyo ama boyatmaya da cesaret edemiyorum sonra ünlülere bakıyorum onlar boyatmışlar o zamanda kararsız kalıyorum(((
canım benım bıldıgım ruyada gordugu ısmı koyman gerekıyo bekle bakalım ne diyecek
Canım benım saclarda roflelı ama doguma kadar boyatmayı dusunmuyrom ne olur ne olmazkızlar ya saç boyası konusunda ne düşünüyorsunuz saçını boyatan yada boyatmayı düşünen var mı benim saçlar sarı siyah takım bayrağı gibi geziyorum moralim çok bozuluyo ama boyatmaya da cesaret edemiyorum sonra ünlülere bakıyorum onlar boyatmışlar o zamanda kararsız kalıyorum(((
Hayırlı olsun pıpılınevett bnde doktrdan geldimm ve sonunda öğrendik, bizimde bir oğluşumuz geliyormuş,,inşallah sağ salimde kucağımıza alırız (listeden düzenleme yapabilirsin canm ama henüz isim belli değil)
bencede tasaduf değil doguma kadar beklersın bakalım kaç kere göreceksın çünkü koymanı istenilen isim birçok kere söylenirmiş
valla bencede tesadüf değil sankim
Bilemedim şimdi bakama nebiliim unisex olması zor olur ilerde çalışma ortamında mesela düşün böle isimlerde hiç tanımadığın birise mesela nasıl hitap etceğini bilemezsin ya, amaaan çook hikaye yazdım, canın nasıl isitosa öle koy canım,içine sinen olsun yeterki
canım ruyanda bı hayır var baksana anlamı bıle aynı :) ama bana nedense armin ismi kız ısmı gıbı geldı
ve soyadınada uygun degıl ..
canım benım bıldıgım ruyada gordugu ısmı koyman gerekıyo bekle bakalım ne diyecek
pekbicici, armin ismini sevdim..hayirli isimler nasip olur insaallah..
simdi aklima ne geldi kizlar..burda konusuyoruz samimiyiz bircok ozelimizi biliyoruz, belkide aslinda uzaktan uzaga karsilasiyoruzdur..bizim sirket cok buyuk 4-5 tane hamile var maalesefki pek muhabbetimiz olamiyor ayri katlardayiz..bazen dusunuyorum acaba onlar da kk da mi diye :) :)
pekbicici şimdi göbişlerinize baktımda beyaz atletlide sensin dimiiii, şoktayım ben şuanda maşallah sizeeee kız göbeğin nasıl çıkmış çook tatlıı, benm çok çok az bir göbişim var hatta yok hafif kilo almış gibiyim, sen çokmu zayıftın ondanmı böle pırtladı bu bebiş:)
armin gerçektende biraz kız ismi gb cnm yaahatta bu küçük kadınlarda armi diyolardı kıza direk o geldi aklıma sen bilirsin:44:
Armin ismini iki gün önce eşim de söylemişti bana çok beğenmiştim...bana hem kız hem erkek ismi olabilecekmiş gibi geldi...isimler listesine almıştı eşim..
evett bnde doktrdan geldimm ve sonunda öğrendik, bizimde bir oğluşumuz geliyormuş,,inşallah sağ salimde kucağımıza alırız (listeden düzenleme yapabilirsin canm ama henüz isim belli değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?