2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mrb bende mayıs annesi olcum inş. 25 mayıs..3+6 dayım

hayırlı olsun canım, gözün aydın :)

merhaba kızlar bugün hormon sonuçlarımı aldım troidlerım çalısmıyormus tedaviye basladık hemen..salı günü de usg var troid için..bolca dua istiyorum

İnşallah tedaviyle halledersin canım, çok duyuyorum bunu..

kızlar bebeğim gitti tutunamadı bana içimde gelişemeyip ölmüş ;( çok kötüyüm agrım var hayırlısı böyleymiş demek zorundayım Allah ım kımseye yasatmasın cok zor bı acıymıs artık mayıs annesı degılım kader kısmet benı lısteden cıkarırsınız hepınız ıcın dua edıcem ben bu acıyı yaşadım RABBIM size yaşatmasın sağ salim dogurun ınsallah

cok cok gecmis olsun
insallah yeniden saglikla hamile kalirsin bebisini kucagina alirsin
hayirlisi boyleymis dedigin gibi

cnm cok uzuldum hakkında hayırlısı olsun doktorla gorustunmu?

hadı gozun aydın cnm
hayırlısı olsun hakkınızda ınsallah
mrb bende mayıs annesi olcum inş. 25 mayıs..
hayırlı olsun cnm
3+6 dayım

daha gencsın ınsallah bır daha olur hakkında hayırlısı

iyi aksamlar hepınıze bugun benım ıcın baya yogun bır gundu gıremedım yarında evde yokum ...bugun sevındırıcı haberler aldıgımız kadar cok uzucu haberlerde almısız allah hepımız hakkında hayırlısını nasıp etsın

hayırlı olsun canım

amiiinnn
hayırlı olsun canım..
amiinnn

canım, dayanamadın demek :) insan merak ediyor işte.. test ücretleri ne kadardı? bilgin var mı? sanırım medipolde yaptırdın bhcg yi.
bu arada senin sat ne zamandı?

dayanamadım vallahi, ama bu sefer de yüksek geldi,, bi de ikiz çıkarmış
benim ailemde hiç yok ama eşimin annesi hep çift çift doğum yapmış biri ölmüş
bi bağlantısı var mı bilmiyorum =)))
hayırlısı bakalım, hepsi allahtan
medipolde yaptırmadım canım, tıp merkezinde yaptrıdım, 30 lira
medipolde testler ne kadar bilmiyorum ama tahminim 20 filandır, türkiye hastanesiyle hemen hemen aynı fiyatlarda şu an, türkiye de 14 liraydı ocakta
şu dönem medipolde herşey çok ucuz
SAT 6 ağustostu

kizlar bugun belimin alt kismi agriyor
kalcama dogru
sizde de oluyor mu

benim de ayakta durunca belim çok ağrıyo, kasıklarımda da ince ince hastalık gibi ağrı

Son düzenleme:

canım benim böyle bişey ben de yaşamıştım, forumda da yaşayan bi çok arkdaş vaardır, çok üzücü
ama sağlıklı olmayan bebek düşermiş
o yüzden hayırlısı diyelim, allah sağlıklı bebek verir inşallah, sana ve eşine sağlık verdikten sonra sağlıklı bebişiniz de gelir inşallah

sana katılıyorum canımm sıkma canını sakın ( bende yaşadım biliosun

arkadaşlar slm benim de SAT 02/08 mayıs annesi olarak aranıza katıldım buarada bende merak ediyorum bebeğinin kalp atışını duyan varmı doktor beni 2 hafta sonra çağırdı şuan 6+1

arkadaşlar slm benim de SAT 02/08 mayıs annesi olarak aranıza katıldım buarada bende merak ediyorum bebeğinin kalp atışını duyan varmı doktor beni 2 hafta sonra çağırdı şuan 6+1
Slm Bugun doktora gittik doktor 6+6gunluk dedi ve kalp sesini duydukkkkkyanlizben son bir haftada 1 kiloya yakın almisim doktor karbonhidratı azaltmamı söyledi

Slm Bugun doktora gittik doktor 6+6gunluk dedi ve kalp sesini duydukkkkkyanlizben son bir haftada 1 kiloya yakın almisim doktor karbonhidratı azaltmamı söyledi

ayyy gerçekten çok sevindim çok güzel bir duygu olmalı:)darısı başımıza diyelim artık zaman geçmek bilmiyor sürekli bir bekleyiş ama bunlar güzel bekleyişler..

canım hayırlısı olsun, inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürür Allah...

kızlar bebişinizin kalp atışını ne zaman duydunuz kaçıncı haftada

kizlar ben 7.hafta icinde duydum
6+6 da

gozn aydin canim
ben de o gun duydum
darisi diger arkadaslarimizin bsina
diger utrasona ne zaman olacak?
beni 12.haftada cagirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…