- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.901
mrb bende mayıs annesi olcum inş. 25 mayıs..3+6 dayım
merhaba kızlar bugün hormon sonuçlarımı aldım troidlerım çalısmıyormus tedaviye basladık hemen..salı günü de usg var troid için..bolca dua istiyorum
Arkadaşlar, ilk muayenenizde gebelik keseniz kaç mm çıktı?
kızlar bebeğim gitti tutunamadı bana içimde gelişemeyip ölmüş ;( çok kötüyüm agrım var hayırlısı böyleymiş demek zorundayım Allah ım kımseye yasatmasın cok zor bı acıymısartık mayıs annesı degılım kader kısmet benı lısteden cıkarırsınız hepınız ıcın dua edıcem ben bu acıyı yaşadım RABBIM size yaşatmasın sağ salim dogurun ınsallah
sevgili mayıs anne adayları aranızda kalabilmeyi çook isterdim. malesef güzel haberlerim yok. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır.
hadı gozun aydın cnmsevgili annişleerrr
doktor kontrolüm yarındı ama dayanamadım bugün gittim tekrar bhcg me baktırdımmm
5+4 bugün ve 3800 çıktı. sanırım oldu bu işşş
bi de yarın ultrasonda görebilirsem allahımın izniyleenn
doktor zaten yarını hesaplamıştı 3000 lerde olur anca görebiliriz diye, sağlığı sıhati yerindeyse yarın görcez inşalllahhhh
heyecanlıyımmmmm
ben 4+5 deydim ama bugün değerim düştü... minişim tutunamadı... az önce de kanama başladı zaten... kısmet Rabbime verdiği ve vermediği herşey için hamd olsun...........Rabbim hamişliği başlayan tüm arkadaşlarıma sağlıklı evlatlar versin inş.
mrb bende mayıs annesi olcum inş. 25 mayıs..
hayırlı olsun cnm
3+6 dayım
kızlar bebeğim gitti tutunamadı bana içimde gelişemeyip ölmüş ;( çok kötüyüm agrım var hayırlısı böyleymiş demek zorundayım Allah ım kımseye yasatmasın cok zor bı acıymısartık mayıs annesı degılım kader kısmet benı lısteden cıkarırsınız hepınız ıcın dua edıcem ben bu acıyı yaşadım RABBIM size yaşatmasın sağ salim dogurun ınsallah
hayırlı olsun canım
amiinnnhayırlı olsun canım..
canım, dayanamadın demek :) insan merak ediyor işte.. test ücretleri ne kadardı? bilgin var mı? sanırım medipolde yaptırdın bhcg yi.
bu arada senin sat ne zamandı?
kizlar bugun belimin alt kismi agriyor
kalcama dogru
sizde de oluyor mu
canım benim böyle bişey ben de yaşamıştım, forumda da yaşayan bi çok arkdaş vaardır, çok üzücü
ama sağlıklı olmayan bebek düşermiş
o yüzden hayırlısı diyelim, allah sağlıklı bebek verir inşallah, sana ve eşine sağlık verdikten sonra sağlıklı bebişiniz de gelir inşallah
Slm Bugun doktora gittik doktor 6+6gunluk dedi ve kalp sesini duydukkkkkyanlizben son bir haftada 1 kiloya yakın almisim doktor karbonhidratı azaltmamı söylediarkadaşlar slm benim de SAT 02/08 mayıs annesi olarak aranıza katıldım buarada bende merak ediyorum bebeğinin kalp atışını duyan varmı doktor beni 2 hafta sonra çağırdı şuan 6+1
Slm Bugun doktora gittik doktor 6+6gunluk dedi ve kalp sesini duydukkkkkyanlizben son bir haftada 1 kiloya yakın almisim doktor karbonhidratı azaltmamı söyledi
kızlar maalesef 27.01
değerim düşmüş.
neyse bunda da vardır bir hayır.
kısmet...
demekki daha zamanı değilmiş.
kızlar bebişinizin kalp atışını ne zaman duydunuz kaçıncı haftada
kizlar ben 7.hafta icinde duydumarkadaşlar slm benim de SAT 02/08 mayıs annesi olarak aranıza katıldım buarada bende merak ediyorum bebeğinin kalp atışını duyan varmı doktor beni 2 hafta sonra çağırdı şuan 6+1
Slm Bugun doktora gittik doktor 6+6gunluk dedi ve kalp sesini duydukkkkkyanlizben son bir haftada 1 kiloya yakın almisim doktor karbonhidratı azaltmamı söyledi
kizlar ben 7.hafta icinde duydum
6+6 da
gozn aydin canim
ben de o gun duydum
darisi diger arkadaslarimizin bsina
diger utrasona ne zaman olacak?
beni 12.haftada cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?