- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.021
sarsıyor ama aklıma gelmedi öyle birşey sabah en son bindiğim için arkalar boş kalıyor oturuyorum artıkBen de serviste hep önde otururum..geçen arkada oturmak zorunda kaldım ve farkı anladım..inanılmaz sarsıyor arka taraf..önde hiçbir şey hissetmiyorsun..sen de önde otur canım..
Ayrıca bi haberim var size...ben meraklı biri olarak nerdeyse her gün göğsümü hafif sıkıp süt geliyomu gelcekmi merakla bakıyodum..ilk kez dün akşam bildiğiniz beyaz süt geldi..çok heyecanlandım çok garip hissettim..daha fazla sıkmadım ve bi daha sıkmıcam ama çok garipti hatta korktum ya hep akarsa falan diye ama sadece sıktığım geldi o da azıcıktı akmadı falan...:129:
canım bir daha sıkma göğsünü o bebeğimiz doğduğunda çok faydalı olan ağız sütü amannnn sıkma bir daha
günaydın kızlar ancak yaazabildim dün tansiyonum çok yüksekti hastaneden geri gelemedik... evet kızlar bebeğim çok iyiymiş zilli ters dönmüş iç kısma tekme atıyormuş bırde yer değiştirmiş o yüzden hissedememişim ama doktorum bırgun hissetmezsen gel dedi artık bebeğin büyüdü dedi bizler bunlar için burdayız dedi şimdi bırsey yok ama olabılırdı de dedi herşey güzeldi tam muaneden çıkıcam bır burun kanaması tansıyonumu bı ölçütüler 17/11 stresten olmuş bır kusma bır burun kanaması ancak gece gelebıldık eve bır daha böyle stres yapma dedı 1 saat duymazsan gel gösterırırm sana bebeğini dedi çok şükür Allahıma binlerce şükür ama çok korkunç bır durum ınşallah hiç biriniz yaşamazsınız... kahvaltı hazırlayıp geliyom
İyi canım ya ne güzel doktorun da iyimiş rahatlatmış seni aklındaki soru işaretlerini azaltır en azından.
Kızlar alakasız olacak hatta doğmamış cocuğa don biçmek olacak ama doğar doğmaz olsun istediğim için
Şimdiden eşimi ikna etmem lazımm
Ben doğduğu zamanda sünnet yapılsın istiyorum hemenn
Hem ilerde tıkanıklık,pislik (idrar birikintileri)olmaması için, hemde daha sağlıklıyımışş
Bu konuda siz ne yapacaksınız:44: Yada biz iki dengesiz cok mu erken konuşuyoruz
Eşim hemenn Ahmet Necdet Sezer gibi vetoyuu verdii, ben meclisi toplayıp bir daha yollayacağım kendisine
Yanii eşimin mantığıı doğduğunda zaten miniciik pipisii varr doktor bide fazla keserse kukuş gibi olurmuuşş, yook fazla kesersee ilerde minnacık olurmuşş, lebleli pipili dedirtmezmişş
Bende diyemedim kiii ben dün zenciye baktım korkma diyee
canım bende öyle düşünüyordum eskiden peygamberimiz de çocuklarını 7 günlükken sünnet ettirirmiş ama eşime söylemedim kayınvalidemler kayınpederlerim sonra ister diye düşünüyorum.Malum bizim düğünde taktıkları altınlar gelmedi belki o zaman gelir diye tabi bu benim senaryom
bu arada dün yazacaktım unuttum armin kız ismi gibi ama rüyanda görmüşsün bide peygamberimiz savaş ismini barıi ismiyle değiştirmiş eşine söyle bunu istersen
her defasında bebeğimi görücem diye heyecanlı heyecanlı giriyorum o ultrasona,sonu hezeyan..kardeşim hiç mi benzemez bebeğe?canavar gibi bişi gösteriyor,hayır bide gösteriyor bu bebeğin yüzü diye..ne yüzü ya,yüz dışında herşeye benziyorsonra başlıyorm düşünmeye bu çirkin kız kime çekmiş diye,,dünden beri rüyama geldi ya..buralarda adam gibi ultrason cihazı yokki..eski hepsi,sanırım ultrasonun çıktığı ilk zamanlardan kalmalar..isyaaaaannnnnnnn.artık bebeğimi görecem diye heycanlanmıyorum
canavar deme ona melek o melek
bi de erkek bekleyen annelere sesleniyorum...tecrübeliyim bu konuda ayıptır söylemesi...oğluşum 4 buçuk yaşına geldi,küçükken kıyamadık,şimdi de büyüdü kabul etmiyor,anlatamıyoruz çocuğa derdimizi,,yok siz bunu keseceksiniz,ben neyle işeyecem diyor?????????tabi işeme problemleri de cabası,,kestirin gitsin...
benim kardeşim 7 yaşında oldu pek sorun olmadı korkmadı da daha bilinçliydi ya aklı ermeyecek ya tam erecek bilinçli olacak,doktorlar öyle diyor