2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ben de serviste hep önde otururum..geçen arkada oturmak zorunda kaldım ve farkı anladım..inanılmaz sarsıyor arka taraf..önde hiçbir şey hissetmiyorsun..sen de önde otur canım..
sarsıyor ama aklıma gelmedi öyle birşey sabah en son bindiğim için arkalar boş kalıyor oturuyorum artık( zaten 3 gün gidiyorum ön boşsa oraya geçmeyi deneyeceğim

canım bir daha sıkma göğsünü o bebeğimiz doğduğunda çok faydalı olan ağız sütü amannnn sıkma bir dahabebeğe faydalı hastalıktan koruyacak şeyler var onda bebişin hakkı

İyi canım ya ne güzel doktorun da iyimiş rahatlatmış seni aklındaki soru işaretlerini azaltır en azından.

canım bende öyle düşünüyordum eskiden peygamberimiz de çocuklarını 7 günlükken sünnet ettirirmiş ama eşime söylemedim kayınvalidemler kayınpederlerim sonra ister diye düşünüyorum.Malum bizim düğünde taktıkları altınlar gelmedi belki o zaman gelir diye tabi bu benim senaryomböyle düşündüklerini düşünüyorumbu arada bebişim erkekmiş gibi konuştum ama yoksa bir tane daha mı pipili geliyor
bu arada dün yazacaktım unuttum armin kız ismi gibi ama rüyanda görmüşsün bide peygamberimiz savaş ismini barıi ismiyle değiştirmiş eşine söyle bunu istersen

canavar deme ona melek o melek.meleklerle hemhal oluyor o.ultrasonun suçunu bebişini yükleme.Yavrumun güzel yüzünü göremiyorum kötü ultrason depsikolojisi bozulmasın yavrucağın

benim kardeşim 7 yaşında oldu pek sorun olmadı korkmadı da daha bilinçliydi ya aklı ermeyecek ya tam erecek bilinçli olacak,doktorlar öyle diyor

doktorumla aynı bınada oturuyoruz bı ılgılenmesın ziline basar kaçarım camlarına taş atarım :)

benimde kokuyor canım, sanırım diş etlerinden kaynaklanıyor

Esım dalga gecıyo adam sabaha karsı cok sokulursa ve ben dırek yuzune solursam uyanıyo bende dırek fırcalıyorum yoksa yemek yıyemıyorum kesın dıslerım gıdecek sımdıden agrıyorlar

Kızlar gebeliğinizi son adet tarihinize göre mi usg'de görünen tarihe göre mi takip ediyosunuz ?

sat a göre canım ölçüm hatası olduğu için usg ye göre değişebiliyor

Kızlar kac gundur sorayım dıyorum unutuyorum 1aydır falan uyandıgımda agzım cok fena kokuyo o koku benı bıle rahatsız edıyo sızde var mı boyle bırsey

aynısı bende de vardı bide sensodyne kullanıyordum bir senedir onu bırakınca daha kötü oldu bir gün alttan bir gün üstten kanıyorlar dün de çok kanadı fırçalarken ağzım kan oldu resmen.doktora gitsem mi diye düşünüyorum temizleme falan yapar belki4

nesi var bebişinin güzel bir bebek olacak inşallah bizim yağsız halimizi çekseler biz de öyle oluruz

sünnetten bahsedilmiş..benim eşimin ailesinde mutlaka doğduğu gibi yaptırılırmış..eşimn de öyle olmuş..hiç endişeye gerek yok leblebi gibi falan olmuyor:26: ağacı bile budarsan büyür budamazsan bodur kalır eşine öyle söyle

canım benim de 2. bebeğim ve ben 20. haftadayım,1 haftadır ayırt edebiliyorum,hiç endişelenme bence daha vakti var,bakma sen erken hisseden kızlara :))

canım benim de 2. bebeğim ve ben 20. haftadayım,1 haftadır ayırt edebiliyorum,hiç endişelenme bence daha vakti var,bakma sen erken hisseden kızlara :))

Canim cokkk sagol biraz rahatladim cidden kafaya takmistim niye hareket etmiyor bu diye, seninkinin cinsiyeti belli mi kizlar gec hissedilir diyorlar onun icin soruyorum :)

anladım canım bebiş doğunca üstüne de salarsın değil mi bide bezsiz verdin mi kucağına tamamdır

doktorum çok iyi ya biraz fazla evhamlı pimpirik elim çizilse test yapıyor ben ondan evhamlı anlaşıyruz öyle diyor bi doğsun diyor ilk şaplağını benden yicek nasıl bi bebek bu yaw diyor butun tıp birleşse çözemiyor nasıl birşey doğacak çok merak ediyorum diyor ahhhh zavallı çoçuğum şaplak için sıraya giriyor millet doktoru ebesi anası danası bilmem bu çoçugun hali ne olacak

Merhaba hanımlar nasılsınız

morhiponun arnetta kampanyasından aldığım

pijama takımım geldi çok begendim m beden almıştım biraz bolluk var olsun :)

iyi denk gelmiş canım ya gerçekten doktorun evhamlısını da pek görmemiştim temkinlisini gördüm sadece.Kendini geliştiriyor senin kızla ne güzel işteyazık şimdiden dayak arsızı olacak yavrucak doğumuna da girerse o doktor poposuna vurur ilk şaplağını

merhaba; biz de cumartesi doktora gidenlerdendik. maşallah herşey iyi gidiyor, boyu posu yine ilerdeymiş ama kilosunu sormayı unuttum, doktor da söylemedi. ultrasonda ilk gördüğümde ağzını açıp kapatıyordu, kollarıyla sanki araba kullanır gibi aşağı yukarı hareketler yapıyordu :) kocaman olmuş :) profili harikaydı... doktor birden dört boyutlu görüntüyü açtı hiç beklemiyordum... çok güzel birşey suretiyle böyle tanışmak :) teknoloji ne güzel birşey diye düşündüm hep... babasına çok benziyor miniğim ama burnunu benden almış gibi görünüyor, kollar yanaklar filan nasıl tombul olmuş. yani kilolu değil ama etli etli bildiğiniz bebek olmuş, sadece boyutları ufak henüz o kadar... 4D'de gördüğümüzde tebessüm ediyordu oğlum benim.

bu arada sünneti konuşmuşsunuz. ben 3 aylıkken yaptırayım diyorum, ya da işe geri dönmeden az evvel. bu zamanlarında krem gibi birşeyle uyuşturuyorlar, bakımı da kolay oluyormuş. sadece mekan değişikliği yoğun ışık gibi etmenler bebekte korkuya sebep olabiliyor. yeğenim doktor önerisi sebebiyle 3 aylıkken olmuştu, çok çok ağlamıştı. ama oldu da bitti maşallah, kurtuldu gitti küçücükken

evet canım uzmanlıkta 2 yılıymış.. inşallah şu kalbi bi belli olsun bebeğin ona göre girecekmiş ama giremezse de poposunu cımcırcakmış kadında bıktı artık bizden apartmanda karşılıyruz ekoya gittin mı diyor benden daha iyi takip ediyor birde küçük yer sürekli görüyorsun eee bende her hafta kontrole gidiyorum kanka olduk

ay inşallah canım .. zayıf kılolu olmakla alakası yok normal dogumun bebegın son ayda asagı ınmesı cok onemlı
gercı bana doktorumun hemsıresı oyoce bakıp legen kemıklerıme normal olursun sen dedı bakalım :)

Kızlar gebeliğinizi son adet tarihinize göre mi usg'de görünen tarihe göre mi takip ediyosunuz ?

ben ılıskıye gırdıgım tarıhe gore hesaplıyorum ama ımzamda doktorumun verdıgı tarıh var

Kızlar kac gundur sorayım dıyorum unutuyorum 1aydır falan uyandıgımda agzım cok fena kokuyo o koku benı bıle rahatsız edıyo sızde var mı boyle bırsey

ay bıde benı dusun alt ust tellı dıs etlerım zatı zayıf korkuyorum dıslerıme bısey olucak dıye kanama sureklı yasıyorum

doktorumla aynı bınada oturuyoruz bı ılgılenmesın ziline basar kaçarım camlarına taş atarım :)

vay uyanık senı ne guzel doktorunla aynı bınadasın bende benımkının yerını ogrenıp orayamı tasınsam

maşallah bebişine çok tatlı annesi...:)) tam bebek olmuş bu

Canim cokkk sagol biraz rahatladim cidden kafaya takmistim niye hareket etmiyor bu diye, seninkinin cinsiyeti belli mi kizlar gec hissedilir diyorlar onun icin soruyorum :)

evet canım 16.haftada belli oldu,bi oğlumuz daha olacak Allahın izniyle :) ama ben kızlara diyorum oğlan daha çabuk oynarmış benimki "Tembel Oğlan" :))

BULUEBİTTER NEGÜZEL MAŞAŞALLAH BEBEGINE CANIM
BİZDE CUMARTESI HASTANEDEYDIKKK

EVET KILO SORMA FIKRI BENDE HEP UNUTYUORUM KENDILERI SOYLEMIYORMU ACABA SORMADAN BENIMKI SOYLEMEDI YARIN SORACAGIM BENDE SENINKIDE OH NEGUZELLLL DEGISIK DEGIISK POZLAR VERMIS BIZIMKININDE ELLERI SUREKLI HAREKET HALINDEYDIII
ESIMDE BANA BENZIYOR DIYOR :d NASIL BECERIYORSUNUZ BOYLE ANLAMAYI CK MERAK EDIYORUM BEN ANLAYAMIYORMDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…