2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhana kızlar
Çok mutluyum sanırım dün gece bende bebişimi hissettim ilk defa.
Ufak bir tekme yedim,bekledim bir daha olmadı.Bunu saymıyorum çünkü
uykuyla uyanıklık arası bişeydi.Bu arada bu afp testinden benim doktorumda hiç bahsetmedi.
Doktor konusunu bir türlü içime tam sindiremedimde zaten(2'li ve 3'lü testim yapıldı ama onuda yaptırayım bari.
Çok saolun kızlar gerçekten sizden güç alıyorum ve bir çok şeyi duyuyorum öğreniyorum iyki varsınız:))

ahhh ahhh kadın bileydi benım gb hastası olacak hiç bu kadar dibime girermıydı bu şehire bile gelmezdi de zavallı talihsiz işte benımle aynı bınaya düştü ... geçenlerde ben acile gidiorum gecenın bır yarısı o garipte acil doğuma gidiyormuş ne oldu kız yine dedi bana mı geliorsun yok dedım sana gelseydim bı kat yukarı çıkardım zaten hep kulağım zilde ha geldi ha gelecek diye bu kadar korkuttum kadıncağızı yawwww

41 kere maşallah canım oğluna, resmen bebek olmuş
Maşallah subhanAllah

3lü tarama yapıldıysa o da yapılmıstır test sonucu bak orda yazıyor afp diye

ben renkli görüntü ilk açıldığında eşimin bebeklik fotoğrafı gözümün önüne geldi :) o akşam eşimin küçük kuzenlerinden birinin asker uğurlama toplantısı vardı, akrabalar hep eşime benzettiler, bir tek burun bana yorumlandı :) yani hepimiz aynı düşündüğümüze göre hakikaten çok benziyor. ama ilk çocuk benim bildiğim genelde anne-baba tam karışık olur sizin de öyleyse kime benzediği konusu hep yoruma açıktır.

hatta eşim çok hoş bir yorum almış bir arkadaşından: "seni suya sokup fotoğrafını çeksek aynı böyle görünürdün"

Merhaba hanımlar nasılsınız

morhiponun arnetta kampanyasından aldığım

pijama takımım geldi çok begendim m beden almıştım biraz bolluk var olsun :)

Canım resmını bebısler ıcın hazırlıklarını paylastıgımız topıge koy ıstersen yakında herkesı bı telas alıcak hastanede ne gıyıcegımız:)
gule gule gıy cnaım hayırlı olsun

maşallah ya bebişine canım :) 4 boyutlu goruntu bı baska yaa ben kendıme esım kardesıme benzetmıstı
o anı unutamıyorum hala doktorumdan bu sefer daha cok 4d boyut ıstıcem bız kucucuk sanıyoruz ama maslalah tekmelerı bayagı buyuk bu veletlerın :)

bu arada kızlar afp ne ? 2lı 3lu testle alakası yok dımı zeynepkamılden sıra almıstım haftaya gıdıcem gıtmısken bu testı sorayım ona gore

3lü tarama da yapılıyor canım egr yaptırmadıysa 3lüyü o zman sadeece afp yapılıyor yoksa ayrı bır test değıl kombine testlerin içinde..

merhaba arkadaşlar
hamileliğimin 21 haftasındayım hala net olarak bebegin haraketlerini hissedemedim
ya da ben anlayamıyorum :S
tedirgin oldum sizde de var mı aynı durumda olanlar ?

41 kere maşallah canım oğluna, resmen bebek olmuş
Maşallah subhanAllah

sağol canım :) Allah bütün bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza alıp kokularını da duyalım...

teşekkür ederiz canım benim :) içimizdeki meleklerin ne kadar büyüdüğünü görmek nimet gibi birşey...

AFP Ue3 HCG BUNLARA ZATEN BAKILIYOR EĞER SADECE 2Lİ TARAMA YAPTIRDIYSANIZ O ZAMAN SADECE AFP yaptırılıyor .. 3lüyü yaptıran anneler sizlere göre bır sorun yok o tahlılınız yapıldı zaten...içiniz rahat olsun

Doktor dsde çevrimiçi sorularızı sorabilirsinizbende diş için gittiğimde böyleydim

maşallah canım Allah muhabbetinizi bozmasın doktorunlaşaka bir yana doğumdan sonra bir daha problemin olmaz da inşallah sadece hal hatır sormak için görüşürsünyalnız senin bu mmenopoza girme mevzusu ne 25 yaşındaymışşsın daha

Belli olmaz canım ya büyüdükçe değişiyor bebekler.Ben ilk çocuğum annem beyaz babam esmer benle bir kardeşim buğday diğer ikisi esmer.ben ikisine de benziyorum ama 3 çocuğun üçünün de anneye veya babasına benzediğini gördüm

:) unv ev arkadasım tıp okuyordu burda doktorumla aynı bınada 7/24 hastanedeyım keske tıp okusaymışım yawwwww evet canım inşallah doğumdan sonra bır sorunum olmaz 1 yıl hiç adet görmemiştim ama gördüm çoçugun olmaz dedıler oldu eeee tıp da neymiş yawww ben taş devrinden kalmısım beni çözemıyor tıp

kızlarrr aşı oldunuz mu?
benim bebiş çok yaramaz olacak herhalde ben haftalardır hissediyorum hareketlerini :) ama bu hafta daha da yoğun hissetmeye başladımm :) dün sanki içimde takla atıyordu. öğrencilerime ders anlattığım sırada o kadar hareketlendi ki bir an kem kümm kaldım öğrencilerimin karşısında :)

3lü tarama da yapılıyor canım egr yaptırmadıysa 3lüyü o zman sadeece afp yapılıyor yoksa ayrı bır test değıl kombine testlerin içinde..

sağol cnaım bılgılendırme ıcın ben ıkılı uclu test yaptırmıcagım ıcın bu testede gerek yok ozaman

bende aynen oyle anlamıstım :)

kızlar hamaratlıgım uzerımde camasır yıkayıp astım kosu bandında 35 dk yurudum sımdı mutfaga gıdıcem yemek hazırlıgı yapıcam
bır yandna selahattın donmez star tv melek programı ızlıyorum :)

hep tıpçılarla takıldın yani:))tıp herşeyi iyi güzel de çok yoğun ya ben öğretmenim neden bayan için uygun meslek dediklerini anladım.Tıpın yetersiz kaldığı yerdeydi diyorsun yaniİnşallah bebişin şifa oluyordur sana doğacak kardeşlerinin de yolunu açmıştırne mezunusun bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…