2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Göbüşümüzüü doyurduktaa geldikk

Doktorda aynen bize döndüğünde yakaladı bu pozu
Bendee ayy bize bakıyorr buu diye çığrındımm bide
Bu dediğimdee sarı çizmeli mehmet ağa işte
Tuhaf geldi banada ama gözleri kapalıymış oyuzden cukur cukur siyah görüyormuşuz
Bizimde hep kafa resimlerimiz vaar üstten kafa şekilli sıpamın, babasınında kafa yapısı güzeldir

oğluşumunn kafasıı buda

aaa benim kızımın fotosunu koymuşsun...valla tıpkısı benimkide..pekbici kızım evde kalmasın,senin de oğlan kız bulamıycak galiba,gel kertelim beşiklerini hı,ne dersin?

Ben valla kakalamıştım Zeynebe ama oda daha bu fotoyu görmedii :44:
Büyük ihtimall bizbize dizdizee kertelimm dünürcüüm

bu haftalarda iskeletora benziyolar :) yalnız bişey dicem bebişcan biraz maaşallah göbekli mi bana mı öyle geldi :)

Anasına çekmiş anasına
Biraz tosunmuşuz zaten teyzesi

avucunu yalasın ben hep dıyorum dukkan acık ama o bısey olur dıye kacıyor:)

Dükkan açık ahhh ahhh
Bizimkide kapalı gişe gibisin diyorr
Bende ogs taktır ozaman diyorum

ayyyy kızlar çok güldürdünüz beni :)))) Pekbicici müthişsin walla,benzetme süper Darthwader :))))))))))))))

Nasıl benziyor dimii
Ben ilk gördümm bu bebek benim mi diye düşünmedim değil :44:
Neyse etlensin butlansınn ozaman görelim diyor babacıkta
Oda hayretlerde

Kuzum 2-3 ayda kıpır ayıı zorluk çekersinn
Yeni doğan sünneti 7. gün yapılıyor
Sen hemen doğar doğmaz alıp gitmicen kp dimi :44:

Walla benım sıpa da bole doktor bak yuuzu dıye kagıt verdı neresı yuzu yaratık gıbı dedım annesı deme oyle ogluna dedı dogunca gorurusun dedı

Yaratık gibi tövbe tövbee :26:
Ben renkli usgyi bekliyorum ozaman güzelse bana çirkinse babaya benziyor diyeceğim

Amin canımm bizde burda latife ediyoruz işte
Yoksa anası onunn çükünüüü yiiirr yiiirrr
Bende angelina, babasıda brad değil yaa
Rabbim kaşı gözü tam olsunn

Ben neler dedimdee
Nuh dedi peygamber demedii domuşuukk
Armin evet biraz kibar bi isim ama bi Ali gibi sert erkeksi durmuyor ama kulağa hoş geliyor dedimde
Kendiside bi hoş olsunn ozaman ben sana sorarım diyorr
Bende senin adın xxxxde noluyorr peşimde kedi gibisinn ismin sertliği değil caaanımm bileğinin sertli önemli dedimdee sonrası sansürlüü

nesi var bebişinin güzel bir bebek olacak inşallah bizim yağsız halimizi çekseler biz de öyle oluruz

Yalnız sıfatı ahaaa basıldık gibi dimii
Napıyorsa artıkk
Ben o yağlansın diyee fil gibim yiyorum ama yaa:44:

Söylesem var yaa karnımda yaptırır o sünnetii
Hele bodur olur desemmm

Oyy seni güzellikk
Maşallahh subhanAllah nasılll masum nasıll tombiş cıkmışş
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canım

kızlar akşama yemekte ne var? bana fikir verin lütfen:26::26:

Yoğurt corba
Karaşimşekk (kıymayı çıkarmayı unuttum ama :44: eşime dedim 100 gr kıyma al kasaptan yada 50 gr al dedim de eşimde sıkışma 10 gr yeter mi dedi :44:)
Bulgur
Bugünde protein günümüz
Dün ilk defa kacamak yapıp fast food beslenme yaptımm bugün o açığı kapatmam lazım

inşaat mühendisiyim. inşşallah canım ama bencil bu çoçuk kardeşlerini attı dışarı normalde üçüzlerdi ama Allah bırtanesı nasip etti

Sabah tartıldım bugune kadar 2 kılo vermıstım (67 ıle hamıle kaldım sonrasında 65e ındım) vee sabah 66.2 olmusum 2 haftadır CAMIS gıbı yıyorum 1kıloyla kurtardıgıma sukur dun anam tlf da kızıyo sureklı yemek yıyıp durma cocugun beslenmez oyle torunumu bahane etme dedı adam gıbı beslen cocukta besın alsın dedı ahh ahhh kıymetlı kızı gıttı Pıpılı torun kıymetlı oldu

Erkek işte ancak bu yorumu yapar ismin anlamı narin falan da değil niye hoş olsun yavrucak anlamına çeker söylenişine değil
Basıldı valla anne karnında bile rahat bırakmıyoruz bebişleriBundan sonra yağlanır artık 4 boyutluya kadar güzelleşir iyice

ben dünden kofte yaptım attım canım dolaba yanına patates kızartma pılav bıde yeşillilk salatası yapıcam.bide ünivden bi arkadaşımız gelicek akşama yemeğe duruma göre bide çorba yapabilirim.

benim köftehor kocam da köfte yemezki...inşallah bebeğim yemek konusunda bana benzer

inşaat mühendisiyim. inşşallah canım ama bencil bu çoçuk kardeşlerini attı dışarı normalde üçüzlerdi ama Allah bırtanesı nasip etti

işin zormuş ya sonra çalışmayı düşünüyo musun?
O sağlıklı olsun da kardeşlerinin rızkı yokmuş demekki artık ablalık yapar sonraki kardeşlerine inşallah.aşılama falan mıydı canım

maşallah pek güzelmiş bebeğin burnu da fındık gibi hani..buradan anlıyoruz ki annemiz güzel

kızlar akşama yemekte ne var? bana fikir verin lütfen:26::26:

bruksel lahana brokılo ıspanak karısımı corba yapıcam
esıme normal kofte bana ıspanak soganlı sade kofte fırında yapıcam yanında fırında patates azyaglı tussuz
esıme pılav bana semız otlu yogurtlu salata:)

edıt :) fırında patates hamılelere zararlı bu yuzden tavada domates soslu yapıcam:)

Göbüşümüzüü doyurduktaa geldikk

Kuzum 2-3 ayda kıpır ayıı zorluk çekersinn
Yeni doğan sünneti 7. gün yapılıyor
Sen hemen doğar doğmaz alıp gitmicen kp dimi :44:

:

canım hemen gıdememkı ben ıstanbul onlar batman ramazan bayramı sonrası gıdıcem 2.5 3 aylık olur bebiş
bakalım sunnet olayı daha net degıl aslında dırek dogdugu gıbı yaptırmak en ıyısı

Son düzenleme:
ablamın iki çocuğu var bana diyor ki, bugünlerin tadını çıkar iki gün sonra bebek doğunca kimse yüzüne bile bakmıyor dedi...:26:

pekbicici, nasıl tosuncuk yaptın onu yaa, benimki sırf kemik zavallı 130gr bişeydi..bi de benimkinin ultrason görüntüsü daha korkunç göz çukurları kocaman kimseye göstermedim sakladım :) ama yinede gözümün önünden o hali gitmiyor..

bu konuda benimde kafam çok karışık aynı sebebplerden yani yeni doğduğunda daha yen alışıyo olucaz bide onun stresi kötü olabilir ama hareketlenmeden olması da ii bilemiyorum :s

banane banane ben sansürlü kısmı merak ettim
ya hiç sölemiycektin yada tamamiyle anlatıcaktın banane banane

Son düzenleme:

maaşallah becerikli hatunun hali başka üşenmiyor ayrı ayrı yemek yapıyor..canım senin kızın mı olcaktı oğlun mu?? hayır kızsa talip olucam da

Benim bebişim pek çirkinn teyzesii
Bu teze göre anasıda çirkin ozaman
Biz starwars çirkingiller familysi
Kız annelerii oğlumu almak isteyen :18::18:

hatırlarsan benimki de sevimli hayalet casper gibiydi
cumartesi cinsiyetimiz belli olsun ona göre pipicanı alırız ya da almayız
küçük burunlu kadınları severim de ben ondan aman yanlış anlaşılmasın:44:

yok doğal yolla.. adet oldum klomen verdı doktorum bakalım yumurta olusacak mı dedı kullandım gitttim dedı yok tıbben mümkün değil dedı ayın 14 en geç hasta olursun dedı bekle babam bekle kırmızılar gelmez dedim eyvah kızım tekrar başa döndün yine adet görmemeye başladım doktora gittim adet söktürücü verdi her ıhtımale karsı kan tahlili yaptı öyle verdi ama 0,1 çıkıstı kullan dedı adet olunca tekrar tahliller yapılacaktı ıçımden kullanmak gelmedi ama baktım yok dedım yarın sabah baslarım o gece rüya gördüm kalk kalk dediler sen hamilesin öylece uyandım eşime anlattım sinirlerin bozulmuş senın dedi onu işe yolcu ettım ben eczaneye gittim olmaz ama işte umut bu ya 2gün öncekı kan tahlılı negatif nasıl çıksın ama aldım yıne pozitif çıktı gittim bır daha aldım o da pozitif 10 tane peşpeşe test yaptım sonra bi gittim kanda da çıktı benım bebeğim böyle süpriz yaptı sonra 3 kese var dedıler ama ıkı tanesı canlanmadı kızım cazgır çıktı.. çalışmayı düşünüyorum ama çoçuğumun büyümesi lazım en azından 2 yaşını geçmesi lazım ama özel autocad dersi falan veririrm meşgül edecek bırsey bulurum kendimi.. çünkü bu bebek benım için hayatımda en önemli sey kocamdan ailemden herseyden önce geliyor onu büyütmem lazım onunla uyuyup uyanmam lazım Allah şükr eşimin maaşı idare ediyor bizi şimdilik ama tabi bebeğimin geleceği hazırlamak ıcınde çalışmam lazım ama 2yıldan önce düşünmüyorum bazen özel proje alıyorum falan idare ediyoruz işte

Selam kızlar. yine bi doktor kontrolü sonrası yazıyorum. geçen sefer erkek gibi demişti şimdi kesinleşti ve oğlumuz olacakmış. hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah. ikili testimiz de normal çıktı çok şükür. üçlüyü verdik bakalım bir dahaki ay da onu öğreniriz..58 ile hamile kalmıştım şuan55,5 çok güzel dedi, bu aydan sonra zaten alacaksın dedi. gelişimi de güzelmiş. hareketlerini bir iki haftadır hissediyorum zaten. çok güzel duygular yaa.. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah..

Yuuuhh menüyee bakk
Resmenn sağlık fışkırıyorr
Akşama misafir istermisin canım benimm
Bende konuştum bıraktım sünnet,isim işini, bıgg bıgg bahane bulup duruyorr buaralar herşeye zatenn
Anlamadım kii bizim hamilenin muayen günümüdür nedir :44::44:

Yemek acısından hiç sıkıntı yaşatmadı darth vaderım
Homidini gırtlakk püfidi kandildik hep
Şükür ki ben değill bebeğim şişiyormuşşş
Ama tatlı tatlıı yemeninn bilmem nasıl olur doğurması

banane banane ben sansürlü kısmı merak ettim
ya hiç sölemiycektin yada tamamiyle anlatıcaktın banane banane

Yokk kuzum yaa ciddi ayıpp :26::26:
Sansürlü kalsın aklına ne gelirse artıkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…