- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.061
Göbüşümüzüü doyurduktaa geldikk
Doktorda aynen bize döndüğünde yakaladı bu pozu
Bendee ayy bize bakıyorr buu diye çığrındımm bide
Bu dediğimdee sarı çizmeli mehmet ağa işte
Tuhaf geldi banada ama gözleri kapalıymış oyuzden cukur cukur siyah görüyormuşuz
Bizimde hep kafa resimlerimiz vaar üstten kafa şekilli sıpamın, babasınında kafa yapısı güzeldir
oğluşumunn kafasıı buda
Ben valla kakalamıştım Zeynebe ama oda daha bu fotoyu görmedii :44:
Büyük ihtimall bizbize dizdizee kertelimm dünürcüüm
Anasına çekmiş anasına
Biraz tosunmuşuz zaten teyzesi
Dükkan açık ahhh ahhh
Bizimkide kapalı gişe gibisin diyorr
Bende ogs taktır ozaman diyorum
Nasıl benziyor dimii
Ben ilk gördümm bu bebek benim mi diye düşünmedim değil :44:
Neyse etlensin butlansınn ozaman görelim diyor babacıkta
Oda hayretlerde
Kuzum 2-3 ayda kıpır ayıı zorluk çekersinn
Yeni doğan sünneti 7. gün yapılıyor
Sen hemen doğar doğmaz alıp gitmicen kp dimi :44:
Yaratık gibi tövbe tövbee :26:
Ben renkli usgyi bekliyorum ozaman güzelse bana çirkinse babaya benziyor diyeceğim
Amin canımm bizde burda latife ediyoruz işte
Yoksa anası onunn çükünüüü yiiirr yiiirrr
Bende angelina, babasıda brad değil yaa
Rabbim kaşı gözü tam olsunn
Ben neler dedimdee
Nuh dedi peygamber demedii domuşuukk
Armin evet biraz kibar bi isim ama bi Ali gibi sert erkeksi durmuyor ama kulağa hoş geliyor dedimde
Kendiside bi hoş olsunn ozaman ben sana sorarım diyorr
Bende senin adın xxxxde noluyorr peşimde kedi gibisinn ismin sertliği değil caaanımm bileğinin sertli önemli dedimdee sonrası sansürlüü
Yalnız sıfatı ahaaa basıldık gibi dimii
Napıyorsa artıkk
Ben o yağlansın diyee fil gibim yiyorum ama yaa:44:
Söylesem var yaa karnımda yaptırır o sünnetii
Hele bodur olur desemmm
Oyy seni güzellikk
Maşallahh subhanAllah nasılll masum nasıll tombiş cıkmışş
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canım
Evet bize döndüğünde biz de bir irkildik o göz çukurları kara kara, dr sadece bir pipi görüntüsü bir de kafasının ölçüm görüntüsünü verdi elimize aaa yüzünün çıktısını almamışım ama bu zamanlarda korkunç görünüyorlar zaten dedi ultrasondan değil bence.
Annnesi bak böyle konuşma küstüreceksin kızını,, dünyalar güzeli kızını görünce utanırsın bu sözlerinden ama
Doktorda aynen bize döndüğünde yakaladı bu pozu
Bendee ayy bize bakıyorr buu diye çığrındımm bide
Bu dediğimdee sarı çizmeli mehmet ağa işte
Tuhaf geldi banada ama gözleri kapalıymış oyuzden cukur cukur siyah görüyormuşuz
Bizimde hep kafa resimlerimiz vaar üstten kafa şekilli sıpamın, babasınında kafa yapısı güzeldir
aaa benim kızımın fotosunu koymuşsun...valla tıpkısı benimkide..pekbici kızım evde kalmasın,senin de oğlan kız bulamıycak galiba,gel kertelim beşiklerini hı,ne dersin?
Büyük ihtimall bizbize dizdizee kertelimm dünürcüüm
bu haftalarda iskeletora benziyolar :) yalnız bişey dicem bebişcan biraz maaşallah göbekli mi bana mı öyle geldi :)
Anasına çekmiş anasına
Biraz tosunmuşuz zaten teyzesi
avucunu yalasın ben hep dıyorum dukkan acık ama o bısey olur dıye kacıyor:)
Dükkan açık
Bizimkide kapalı gişe gibisin diyorr
Bende ogs taktır ozaman diyorum
ayyyy kızlar çok güldürdünüz beni :)))) Pekbicici müthişsin walla,benzetme süper Darthwader :))))))))))))))
Nasıl benziyor dimii
Ben ilk gördümm bu bebek benim mi diye düşünmedim değil :44:
Neyse etlensin butlansınn ozaman görelim diyor babacıkta
Oda hayretlerde
ben eger esımın aılesının yanına gıtmezsem burda dogdugu gıbı yaptırıcam gıdersem orda 2 3 aylık olmus olcak yaptırcam
ksınlıkle buyumesını beklemıcem sonr anasıl korkuyorlar yegenımde gordum
Kuzum 2-3 ayda kıpır ayıı zorluk çekersinn
Yeni doğan sünneti 7. gün yapılıyor
Sen hemen doğar doğmaz alıp gitmicen kp dimi :44:
Walla benım sıpa da bole doktor bak yuuzu dıye kagıt verdı neresı yuzu yaratık gıbı dedım annesı deme oyle ogluna dedı dogunca gorurusun dedı
Yaratık gibi
Ben renkli usgyi bekliyorum ozaman güzelse bana
aneeeem yerim ben onun iskeletor halini,
benim kız önce yüzü bize dönüktü sonra hemen secdeye yattı ama sırada cok kısa gördüm
doktoruma ayh niye böyle çirkin dedim, normal bu zaman iskelet sadece ama sanki kayınvalidene benziyor yüzü dedi
benim nasıl yüzüm düştüyse, diyo ki renkli dobblerde Inşallah yüzünü gösterirse o zaman anlarsın ne kadar sana ve eşine benzediğini ne kadar güzel olduğunu
ona benzemez dimi dedim, biraz andırır en fazla dedi
aman sağlıklı olsun da, 18 yaşına gelince estetisyenlerin kapısını çalarız artık
Amin canımm bizde burda latife ediyoruz işte
Yoksa anası onunn çükünüüü yiiirr yiiirrr
Bende angelina, babasıda brad değil yaa
Rabbim kaşı gözü tam olsunn
canım bende öyle düşünüyordum eskiden peygamberimiz de çocuklarını 7 günlükken sünnet ettirirmiş ama eşime söylemedim kayınvalidemler kayınpederlerim sonra ister diye düşünüyorum.Malum bizim düğünde taktıkları altınlar gelmedi belki o zaman gelir diye tabi bu benim senaryomböyle düşündüklerini düşünüyorum bu arada bebişim erkekmiş gibi konuştum ama yoksa bir tane daha mı pipili geliyor
bu arada dün yazacaktım unuttum armin kız ismi gibi ama rüyanda görmüşsün bide peygamberimiz savaş ismini barıi ismiyle değiştirmiş eşine söyle bunu istersen
Ben neler dedimdee
Nuh dedi peygamber demedii domuşuukk
Armin evet biraz kibar bi isim ama bi Ali gibi sert erkeksi durmuyor ama kulağa hoş geliyor dedimde
Kendiside bi hoş olsunn ozaman ben sana sorarım diyorr
Bende senin adın xxxxde noluyorr peşimde kedi gibisinn ismin sertliği değil caaanımm bileğinin sertli önemli dedimdee sonrası sansürlüü
nesi var bebişinin güzel bir bebek olacak inşallah bizim yağsız halimizi çekseler biz de öyle oluruz
Yalnız sıfatı ahaaa basıldık gibi dimii
Napıyorsa artıkk
Ben o yağlansın diyee fil gibim yiyorum ama yaa:44:
sünnetten bahsedilmiş..benim eşimin ailesinde mutlaka doğduğu gibi yaptırılırmış..eşimn de öyle olmuş..hiç endişeye gerek yok leblebi gibi falan olmuyor:26: ağacı bile budarsan büyür budamazsan bodur kalır eşine öyle söyle
Söylesem var yaa karnımda yaptırır o sünnetii
Hele bodur olur desemmm
merhaba; biz de cumartesi doktora gidenlerdendik. maşallah herşey iyi gidiyor, boyu posu yine ilerdeymiş ama kilosunu sormayı unuttum, doktor da söylemedi. ultrasonda ilk gördüğümde ağzını açıp kapatıyordu, kollarıyla sanki araba kullanır gibi aşağı yukarı hareketler yapıyordu :) kocaman olmuş :) profili harikaydı... doktor birden dört boyutlu görüntüyü açtı hiç beklemiyordum... çok güzel birşey suretiyle böyle tanışmak :) teknoloji ne güzel birşey diye düşündüm hep... babasına çok benziyor miniğim ama burnunu benden almış gibi görünüyor, kollar yanaklar filan nasıl tombul olmuş. yani kilolu değil ama etli etli bildiğiniz bebek olmuş, sadece boyutları ufak henüz o kadar... 4D'de gördüğümüzde tebessüm ediyordu oğlum benim.
Eki Görüntüle 574063
bu arada sünneti konuşmuşsunuz. ben 3 aylıkken yaptırayım diyorum, ya da işe geri dönmeden az evvel. bu zamanlarında krem gibi birşeyle uyuşturuyorlar, bakımı da kolay oluyormuş. sadece mekan değişikliği yoğun ışık gibi etmenler bebekte korkuya sebep olabiliyor. yeğenim doktor önerisi sebebiyle 3 aylıkken olmuştu, çok çok ağlamıştı. ama oldu da bitti maşallah, kurtuldu gitti küçücükken
Oyy seni güzellikk
Maşallahh subhanAllah nasılll masum nasıll tombiş cıkmışş
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canım