- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.081
yok doğal yolla.. adet oldum klomen verdı doktorum bakalım yumurta olusacak mı dedı kullandım gitttim dedı yok tıbben mümkün değil dedı ayın 14 en geç hasta olursun dedı bekle babam bekle kırmızılar gelmez dedim eyvah kızım tekrar başa döndün yine adet görmemeye başladım doktora gittim adet söktürücü verdi her ıhtımale karsı kan tahlili yaptı öyle verdi ama 0,1 çıkıstıkullan dedı adet olunca tekrar tahliller yapılacaktı ıçımden kullanmak gelmedi ama baktım yok dedım yarın sabah baslarım o gece rüya gördüm kalk kalk dediler sen hamilesin öylece uyandım eşime anlattım sinirlerin bozulmuş senın dedi onu işe yolcu ettım ben eczaneye gittim olmaz ama işte umut bu ya 2gün öncekı kan tahlılı negatif nasıl çıksın ama aldım yıne pozitif çıktı gittim bır daha aldım o da pozitif 10 tane peşpeşe test yaptım sonra bi gittim kanda da çıktı benım bebeğim böyle süpriz yaptı sonra 3 kese var dedıler ama ıkı tanesı canlanmadı kızım cazgır çıktı.. çalışmayı düşünüyorum ama çoçuğumun büyümesi lazım en azından 2 yaşını geçmesi lazım ama özel autocad dersi falan veririrm meşgül edecek bırsey bulurum kendimi.. çünkü bu bebek benım için hayatımda en önemli sey kocamdan ailemden herseyden önce geliyor onu büyütmem lazım onunla uyuyup uyanmam lazım Allah şükr eşimin maaşı idare ediyor bizi şimdilik ama tabi bebeğimin geleceği hazırlamak ıcınde çalışmam lazım ama 2yıldan önce düşünmüyorum bazen özel proje alıyorum falan idare ediyoruz işte
Rabbımın mucızesı canımyok doğal yolla.. adet oldum klomen verdı doktorum bakalım yumurta olusacak mı dedı kullandım gitttim dedı yok tıbben mümkün değil dedı ayın 14 en geç hasta olursun dedı bekle babam bekle kırmızılar gelmez dedim eyvah kızım tekrar başa döndün yine adet görmemeye başladım doktora gittim adet söktürücü verdi her ıhtımale karsı kan tahlili yaptı öyle verdi ama 0,1 çıkıstıkullan dedı adet olunca tekrar tahliller yapılacaktı ıçımden kullanmak gelmedi ama baktım yok dedım yarın sabah baslarım o gece rüya gördüm kalk kalk dediler sen hamilesin öylece uyandım eşime anlattım sinirlerin bozulmuş senın dedi onu işe yolcu ettım ben eczaneye gittim olmaz ama işte umut bu ya 2gün öncekı kan tahlılı negatif nasıl çıksın ama aldım yıne pozitif çıktı gittim bır daha aldım o da pozitif 10 tane peşpeşe test yaptım sonra bi gittim kanda da çıktı benım bebeğim böyle süpriz yaptı sonra 3 kese var dedıler ama ıkı tanesı canlanmadı kızım cazgır çıktı.. çalışmayı düşünüyorum ama çoçuğumun büyümesi lazım en azından 2 yaşını geçmesi lazım ama özel autocad dersi falan veririrm meşgül edecek bırsey bulurum kendimi.. çünkü bu bebek benım için hayatımda en önemli sey kocamdan ailemden herseyden önce geliyor onu büyütmem lazım onunla uyuyup uyanmam lazım Allah şükr eşimin maaşı idare ediyor bizi şimdilik ama tabi bebeğimin geleceği hazırlamak ıcınde çalışmam lazım ama 2yıldan önce düşünmüyorum bazen özel proje alıyorum falan idare ediyoruz işte
Hayırlıo olsn oglun canım masallahSelam kızlar. yine bi doktor kontrolü sonrası yazıyorum. geçen sefer erkek gibi demişti şimdi kesinleşti ve oğlumuz olacakmış.hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah. ikili testimiz de normal çıktı çok şükür. üçlüyü verdik bakalım bir dahaki ay da onu öğreniriz..58 ile hamile kalmıştım şuan55,5 çok güzel dedi, bu aydan sonra zaten alacaksın dedi. gelişimi de güzelmiş. hareketlerini bir iki haftadır hissediyorum zaten. çok güzel duygular yaa.. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah..
heheh kızlar bu arada şimdi aklıma geldi, bizim isim konusu vardı ya en son ben dedimki bizim isim hakkı satılık, bizi yurtdışı tatiline gönderen istediği ismi koyabiliyor, eşim de dedi ki evet baba hesapladık 5000tl tutuyor, ödeyen ismi koyacak dedi..sonra isim tartışmasının yerini sessizlik aldı kimseden bi daha ses çıkmadı
Rabbımın mucızesı canımmuhtesem bır olay
Hayırlıo olsn oglun canım masallah
Iı dusunmussunuz canım ahh benım esek kocamda kabul etse
sağol kuzum iyiyiz bizde
Bende 2 gündür doğru düzgün girmiyordum canım oyüzden sormadım hiç
Teşekkür ederizz teyzesiii pipişliyiz ama pekbinazlıyızz
18. haftada değişmez herhalde dimi bizim pipili
Sen nasılsınn ? Bebişimiz nasıll
evet canım bu benim minik mucizem.. bana diyorlar ki sen boşuna okumuşsun ya ben böyle bı ımkansızı yaşıyorken okul benım umrumda mı eee anlamıyorlar işte..
Oyy seni güzellikk
Maşallahh subhanAllah nasılll masum nasıll tombiş cıkmışş
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canım
maşallah pek güzelmiş bebeğinburnu da fındık gibi hani..buradan anlıyoruz ki annemiz güzel
Kendım ıcın boyle bır durum yasadıgımda hıc bırsey umrumda olmazrabbım bana bır mucıze yasatıp evlat. Verdıyse oturur onunla ılgılenırım ıs mıs paraymıs umrumda degıl esım gıtsın 2ıste calıssın banane
maaşallah becerikli hatunun hali başkaüşenmiyor ayrı ayrı yemek yapıyor..canım senin kızın mı olcaktı oğlun mu?? hayır kızsa talip olucam da
Yuuuhh menüyee bakk
Resmenn sağlık fışkırıyorr
Akşama misafir istermisin canım benimm
Bende konuştum bıraktım sünnet,isim işini, bıgg bıgg bahane bulup duruyorr buaralar herşeye zatenn
Anlamadım kii bizim hamilenin muayen günümüdür nedir :44::44: :
Selam kızlar. yine bi doktor kontrolü sonrası yazıyorum. geçen sefer erkek gibi demişti şimdi kesinleşti ve oğlumuz olacakmış.hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah. ikili testimiz de normal çıktı çok şükür. üçlüyü verdik bakalım bir dahaki ay da onu öğreniriz..58 ile hamile kalmıştım şuan55,5 çok güzel dedi, bu aydan sonra zaten alacaksın dedi. gelişimi de güzelmiş. hareketlerini bir iki haftadır hissediyorum zaten. çok güzel duygular yaa.. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah..
heheh kızlar bu arada şimdi aklıma geldi, bizim isim konusu vardı ya en son ben dedimki bizim isim hakkı satılık, bizi yurtdışı tatiline gönderen istediği ismi koyabiliyor, eşim de dedi ki evet baba hesapladık 5000tl tutuyor, ödeyen ismi koyacak dedi..sonra isim tartışmasının yerini sessizlik aldı kimseden bi daha ses çıkmadı
Adama mesaj atıyorum bu oglun sabah berı saglı sollu tekmelıyor benı dedım ne dese begenırsınız aferın ogluma benım ısteyıpte yapamadıgımı yapıyor bunca yıl sen bana cektırdın sımdı sıra onda dıyo
yok doğal yolla.. adet oldum klomen verdı doktorum bakalım yumurta olusacak mı dedı kullandım gitttim dedı yok tıbben mümkün değil dedı ayın 14 en geç hasta olursun dedı bekle babam bekle kırmızılar gelmez dedim eyvah kızım tekrar başa döndün yine adet görmemeye başladım doktora gittim adet söktürücü verdi her ıhtımale karsı kan tahlili yaptı öyle verdi ama 0,1 çıkıstıkullan dedı adet olunca tekrar tahliller yapılacaktı ıçımden kullanmak gelmedi ama baktım yok dedım yarın sabah baslarım o gece rüya gördüm kalk kalk dediler sen hamilesin öylece uyandım eşime anlattım sinirlerin bozulmuş senın dedi onu işe yolcu ettım ben eczaneye gittim olmaz ama işte umut bu ya 2gün öncekı kan tahlılı negatif nasıl çıksın ama aldım yıne pozitif çıktı gittim bır daha aldım o da pozitif 10 tane peşpeşe test yaptım sonra bi gittim kanda da çıktı benım bebeğim böyle süpriz yaptı sonra 3 kese var dedıler ama ıkı tanesı canlanmadı kızım cazgır çıktı.. çalışmayı düşünüyorum ama çoçuğumun büyümesi lazım en azından 2 yaşını geçmesi lazım ama özel autocad dersi falan veririrm meşgül edecek bırsey bulurum kendimi.. çünkü bu bebek benım için hayatımda en önemli sey kocamdan ailemden herseyden önce geliyor onu büyütmem lazım onunla uyuyup uyanmam lazım Allah şükr eşimin maaşı idare ediyor bizi şimdilik ama tabi bebeğimin geleceği hazırlamak ıcınde çalışmam lazım ama 2yıldan önce düşünmüyorum bazen özel proje alıyorum falan idare ediyoruz işte
kıslaar merk ediyorum benden başka yay ve 86 doğumlu olan varmııı
merak işte
Oyyy yesinlerr onun nazını
Prensesin keyfi yerinde, sağlığı iyi şükürler olsunn
Sağlıkla gelsin minik nazlınn canımm
neler yasamissin sen ya Rabbim nelere kadir onlara kalsa hic olmayacakti demekki Rabbim aratmamis bile ilk ay olmus sasirdim mucizen o senin:))Hikaye olmus resmen senin su 6 ayda yasadiklarin:))dedigin kadar var yani.insallah bebisini saglicakkla kucagina alirsinn
dogru dusunuyorsun canim evde ders vermek cok mantikli bebegin ilk yili cok onemli guven duygusunu kazaniyorlar herseyini sen goruyorsun 2 yasindan sonra da krese gider gonlunce olur insallah.bende 9 aylikken baslamayi dusunuyorum ama haftada iki uc gun calisirim olmazsa 1,5 yasina insallah
evet canım bu benim minik mucizem.. Bana diyorlar ki sen boşuna okumuşsun ya ben böyle bı ımkansızı yaşıyorken okul benım umrumda mı eee anlamıyorlar işte..
ayy canim benim kiyamam ben sana..rabbim hepicigimizi oyle kotu olaylardan korusun..kanama varsa yapma tabi o zaman yasak zaten..ama daha yuzeysel biseyler de yapabilirsiniz sanki cikiyomus gibi.. olmazmi ki :))
Bakarsın 2yıl sonra ıkıncı de olur:) dımı benı anlatıyorsun valla o bana tutunmak için nasıl bır çaba harcıyor bunu nasıl görmezlıktan geleyım birde şantiye şefiydim şantiye tepesınde bu soğukta olmazdı kımseye de mınnet edemem ıkı kurusluk para için ... bebeğim hissetmek bana fazlasıyla huzur veriyor gerisi de boşşş
neler yasamissin sen ya Rabbim nelere kadir onlara kalsa hic olmayacakti demekki Rabbim aratmamis bile ilk ay olmus sasirdim mucizen o senin:))Hikaye olmus resmen senin su 6 ayda yasadiklarin:))dedigin kadar var yani.insallah bebisini saglicakkla kucagina alirsinn
dogru dusunuyorsun canim evde ders vermek cok mantikli bebegin ilk yili cok onemli guven duygusunu kazaniyorlar herseyini sen goruyorsun 2 yasindan sonra da krese gider gonlunce olur insallah.bende 9 aylikken baslamayi dusunuyorum ama haftada iki uc gun calisirim olmazsa 1,5 yasina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?