2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canıııımmmm senin bebeğin Rabbimin mucizesi,doktor "imkansız" der ama boşa der,Allah ne isterse o olur,her zaman herşeyin hayırlısını dilemek lazım,hayırlı ve sağlıklı bi kızın olur inşallah..

heheh kızlar bu arada şimdi aklıma geldi, bizim isim konusu vardı ya en son ben dedimki bizim isim hakkı satılık, bizi yurtdışı tatiline gönderen istediği ismi koyabiliyor, eşim de dedi ki evet baba hesapladık 5000tl tutuyor, ödeyen ismi koyacak dedi..sonra isim tartışmasının yerini sessizlik aldı kimseden bi daha ses çıkmadı

Rabbımın mucızesı canım muhtesem bır olay
Hayırlıo olsn oglun canım masallah

Iı dusunmussunuz canım ahh benım esek kocamda kabul etse

Rabbımın mucızesı canım muhtesem bır olay

Hayırlıo olsn oglun canım masallah

Iı dusunmussunuz canım ahh benım esek kocamda kabul etse

evet canım bu benim minik mucizem.. bana diyorlar ki sen boşuna okumuşsun ya ben böyle bı ımkansızı yaşıyorken okul benım umrumda mı eee anlamıyorlar işte..

sağol kuzum iyiyiz bizde haftaya cumartesi kntrolümüz var

kayganaya hizmet ediyorum 3 gündür beraber izdivaç programları izliyoruz öğlen 1 de başlıyoruz 6 da bitiriyoruztotom yeni yer gördüde size yazıyorum

o pipişe kurban olsunlar

değişmez artık annesi hayırlı evlat olsun inşallah

ayrıca o pipişe nasıl kıyıpta kesersiniz ben olsam biraz daha beklerdim tabi siz bilirsiniz dr lada görüşmek lazım

evet canım bu benim minik mucizem.. bana diyorlar ki sen boşuna okumuşsun ya ben böyle bı ımkansızı yaşıyorken okul benım umrumda mı eee anlamıyorlar işte..

Kendım ıcın boyle bır durum yasadıgımda hıc bırsey umrumda olmaz rabbım bana bır mucıze yasatıp evlat. Verdıyse oturur onunla ılgılenırım ıs mıs paraymıs umrumda degıl esım gıtsın 2ıste calıssın banane

Adama mesaj atıyorum bu oglun sabah berı saglı sollu tekmelıyor benı dedım ne dese begenırsınız aferın ogluma benım ısteyıpte yapamadıgımı yapıyor bunca yıl sen bana cektırdın sımdı sıra onda dıyo

Oyy seni güzellikk
Maşallahh subhanAllah nasılll masum nasıll tombiş cıkmışş
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canım

sağol cici teyzesi, Allah meleklerimizi korusun
maşallah pek güzelmiş bebeğin burnu da fındık gibi hani..buradan anlıyoruz ki annemiz güzel

teşekkür ederiz, o senin kendi güzel düşüncen

:) dımı benı anlatıyorsun valla o bana tutunmak için nasıl bır çaba harcıyor bunu nasıl görmezlıktan geleyım birde şantiye şefiydim şantiye tepesınde bu soğukta olmazdı kımseye de mınnet edemem ıkı kurusluk para için ... bebeğim hissetmek bana fazlasıyla huzur veriyor gerisi de boşşş

ayy kızlar ya birden gözümün önüne bebişlerimizin fotoğrafları geldi. biri fotoğrafları paylaşalım demişti. kendimi boş ekrana bakıp sırıtırken buldum. ayy çok heyecanlı ne kadar tatlı yaaaaaaaaaaaaa

maaşallah becerikli hatunun hali başka üşenmiyor ayrı ayrı yemek yapıyor..canım senin kızın mı olcaktı oğlun mu?? hayır kızsa talip olucam da

oglum olcak canım 2. kız olursa onu dusun gercı esımden gecit olursa :)

kızlar zor oluyor cıdden yaglı tuzlu tuketmıyorum ıkı gundur salata corba yıyorum bugunde kofte patates yıyeyım barı
ama tartı benden yana degıl dunde bugunde kosu bandındaydım
sabah tartıldım moralım bozuldu 3.5 kg toplamda almısım 60.5 kg ıle hamıle kalmıstım 70 kg ıle hamılelıgımı tamamlamayı cok ıstıyorum
ama zor normaldede saglıklı hafıf yedıgım ıcın bıraz ucunu kacırsam dırek kgya dönuyor malesef ...
sunnet ıcın cok daha fıkır degısır bos ver sımdıden takma kafana :)

hadı gozun aydın canım ve neguzel kg vermıssın gıpta edıyorum hamılelıkte kg verene:)

vay be ne zeka tebrıkler ıkınızede:)

ay nasıl sevınıyorlar ama bende esıme dedıgımde o benım oglum dıyor mutlu oluyor
bızım gıbı hıssedemedıklerı ıcın bebeklerı bızden duygukları onların ayaklarını yerden kesıyor:)
ben dogunca yavrumu esımın yanına koyuycam o guzel altını pırtlamıs kokularıyla uyansın

neler yasamissin sen ya Rabbim nelere kadir onlara kalsa hic olmayacakti demekki Rabbim aratmamis bile ilk ay olmus sasirdim mucizen o senin:))Hikaye olmus resmen senin su 6 ayda yasadiklarin:))dedigin kadar var yani.insallah bebisini saglicakkla kucagina alirsinn
dogru dusunuyorsun canim evde ders vermek cok mantikli bebegin ilk yili cok onemli guven duygusunu kazaniyorlar herseyini sen goruyorsun 2 yasindan sonra da krese gider gonlunce olur insallah.bende 9 aylikken baslamayi dusunuyorum ama haftada iki uc gun calisirim olmazsa 1,5 yasina insallah

kıslaar merk ediyorum benden başka yay ve 86 doğumlu olan varmııı
merak işte

Ben varım canım 86 doğumluyum ikinci çocuğumu kucağıma alıcam inşallah

Oyyy yesinlerr onun nazını
Prensesin keyfi yerinde, sağlığı iyi şükürler olsunn
Sağlıkla gelsin minik nazlınn canımm

amin canım çok sağol seninde paşan geliyomuş sizde sağlıkla kavuşun inşallah
senin göbüş zaten sivriydi erkek olacağı belliydi :)

ya ben deyince ahdım var yapıştırcam bır tane diye adım piskopata çıktı para ihtiyacımda yok mezarım altından olacak hali yok ya bıraz da mutluluğu yaşayayım.. eşim zaten oldu olası çalışmamı istemıyor kıskançlık işte onun da ekmeğine yağ sürdü bu zilli

evet canım bu benim minik mucizem.. Bana diyorlar ki sen boşuna okumuşsun ya ben böyle bı ımkansızı yaşıyorken okul benım umrumda mı eee anlamıyorlar işte..

rabbim ne büyükkiii sana bagıslmıs mucızenı ınsallah sag salım kucagınada aldıgın gunler gelır canım benım

ayy canim benim kiyamam ben sana..rabbim hepicigimizi oyle kotu olaylardan korusun..kanama varsa yapma tabi o zaman yasak zaten..ama daha yuzeysel biseyler de yapabilirsiniz sanki cikiyomus gibi.. olmazmi ki :))

ayyy canım benim tesekkur ederım valla hayırlısıyla bi dogsunda bakarız artık güldürdün beni allah da seni güldürsün.....

Bakarsın 2yıl sonra ıkıncı de olur esının ekmegıne ıyıce yag surersın

Bende 1 yasına kadar bakmayı dusunuyorum ıns o zamana cok para ıhtıyacım olmazda ıse donmek zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…