2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar şuan mozart dinliyorum amam kulaklıkla...acaba duyabilir mi bebeğim böyle?yoksa kulaklığın tekini karnıma mı dayasam ?

aklıma yine tetanoz aşısı düştü..ben ilkokuldayken bizim sınıfta bir kız vardı onun doğumunda kullanılan bıçak paslıymış, annesi doğumda vefat etmiş o yüzden.. rabbim hepimizi korusun..ben bu aşıyı yaptırmayı düşünüyorum ama yine de kararsızım küçüklükten beri kaç kez aşı olduk hiç hatırlamıyorum ne aşısıydı..tetanoz olup olmadığımı da hatırlamıyorum..sanırım 20. haftamı doldurduğumda gidip yaptırcam bakalım..

Bakarsın 2yıl sonra ıkıncı de olur esının ekmegıne ıyıce yag surersın

Bende 1 yasına kadar bakmayı dusunuyorum ıns o zamana cok para ıhtıyacım olmazda ıse donmek zorunda kalmam

ha ha ah olur mu olur valla o zaman evmi ofise çevirmek zorunda kalırım:) illa bır yere girip çalışmam sart değil kı oturur proje çizerim diplomamaı kiraya veririm amannnnnnnnnnnn olmadı evimin en güzel yerine çerçeve yapar asarım az kullanılmış diploma geçen balkonun fayansı düşmüş herifw dıyom yapıstır bunu yüzüme bakıyor kalktım kendım harç yaptım yapıştırdım evimin amelesi olurum

bi de kızlar ben yılbaşında eşimle bi yerlere gitmek istiyorum ama nereye bilmiyorum..bebek gelmeden önce başbaşa rahat rahat son kez gidelim diyorum..ama ne yapsam bilemedimki.. aslında kapadokya çok güzel görünüyor ama oraya otobüsle gidemem bu halde..adalara gideyim otelde kalalım dicem o da adalarda napıcaz diye düşünüyorum :) puff bişey bulamadım..

hsos kullanıcısından alıntı

ya ben hep geçmişi okuycam diye gerilerde kalıyorum, sonra muhabbete katılamayınca da kendimi dışlanmış gibi hissediyorum.

neyse her şey güzel maşallah, can sıkıcı bir durum yok gibi gördüm inşallah Mayıs bitip te Haziran'ı ortaladığımızda da herkes sağlıkla sıhhatle yavrusuna kavuşmuş olur.

kızlar hiç farkında olmadan sizden öyle büyük cesaret alıyorum ki inanamazsınız. Herkesin gebelikte yaşadığı farklı sıkıntılar var, ben de belki en korkutucu olanını yaşadım ama Allah'ıma şükür 40 gündür rahatım inşallah geçti o günler ama kızlar şimdi çok korkum var, hayatımı nasıl kısıtladım inanamazsınız.

evde hiçbir iş yapmıyorum, işte de hep oturuyorum, hiç bir yere çıkmıyorum, temiz havaya hasret kaldım resmen. sabah işe akşam annemlere yemeğe, ordan eve. bu kadar. alış veriş yapmaktan hatta yıkanmaktan bile korkuyorum.

hayatımın en güzel dönemini kendime böyle zehretmek istemiyorum bu nedenle ne olur, yalvarırım bana yardım edin. nelere dikkat ediyorsunuz? hangi hareketlerden kaçınıyorsunuz? maşallah çoğunuz temizliğini, yemeğini, alışverişini, sporunu yapıyor ben hiçbir şey. kıskanmak değil bu sakın yanlış anlamayın sadece beni en iyi siz anlarsınız ne olur yardımcı olun, nereye kadar zararsızdır hareket, ayakta kalmak.

hareketsizlik pek iyi değil hamilelikte ama siz zor günler geçirmişiniz daha dikkatli davranmanız gerek inş. hayırlısıyla geçirrsini bu dnemi ben ağır temizlik yapmıyorum bir kaç oda süpürüp silip toz alıyorum çamaşrı bulaşık yemek yapıyorum. günde 1 saat ikiye bölüp yüryüş bandında yaklaşık 3.5 km yrüyorum iki haftadır haftada 3 gün 30 dk basit ergzersizler yapmaya çalışıyorum hayatımı pek kısıtlamadım temizlik konusunda dikkat ediyorum detarjan maruz kalmamak evde ağır kaldırmamak için 10 günde 1 temzlikçi çağırıyorum yarım gün umarım bnlar sizi rahatlatır tabi doktor trafından tüm konrollerim yapıldı spor yaptığım için her türlü ultrason yapıldı :)düşük riski olmaması lazım doğum kanalı güçlü olması lazım bunları yapmk için

Son düzenleme:

nasıl kontrol yapıldı canım ?
benım doktorum 3 ayı doldurdugumda spora baslıyaıblırsın dedı ozel bı muayene etmedı
bende bazı gunler 6 km sabah aksam ıkıye bolerek bazen 3km yuruyorum
temızlık yaparken eskısı gıbı bır anda degıl dınlene dınlene yapıyorum temızlıkcı belkı doguma yakın cagırırım

ay kızlar cıdden cok yoruldum benımkı bırazdan kalkıcak yemegı yetıstırmeye calısıyorum sonra alısverıse cıkmam lazım
hıc cıkasım yok eısm gececıyken günüm ölüyo yaa anca aksam serbestım kısında aksma ne yapayım

ben yaptırırp yaptırmamakta kararsızım doktorumla görüşüp oyle karar verıcem

benim doktorum ilk bştan beri spora izin verdi canım

alltan baktı iki kere karnıma yukardan hafif bastırdı falan gayet iyi doğum kanalın esnemiyo dedi her gttiğimde soruyorum zaten sopra devam edebilirmiyim diye

benim doktorum ilk bştan beri spora izin verdi canım

alltan baktı iki kere karnıma yukardan hafif bastırdı falan gayet iyi doğum kanalın esnemiyo dedi her gttiğimde soruyorum zaten sopra devam edebilirmiyim diye

bunu bılmem cok ıyı oldu bıdahakı gıdısımde alttan muayene ıstıyeyım doktorumdan kosu bandında kendımı tutamıyorum saatlerce yuruyesım var
gercı zorlanmıyorum sureklı kosu bandını kullandıgım ıcın hatta dogumdan sonra degısebılırım cok eskısı 3 yılda eskıttım :)

canım ben oğlumu 8 aylıkken sünnet ettirdim, herhangi bir rahatsızlığı olmadan tamamen kendi tercihimizle. Ben de doğar doğmaz yapılsın istemiştim ama eşim ikna olmamıştı. 8 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdığımız için hareketlenmişti ve sünnet sırasında kolları bacakları zaptetmek zor oldu. Doğar doğmaz yaptırırsan daha da çabuk iyileşir.Hep plastik klips yöntemi diye bir yöntem duydum, araştırabilirsin, sadece 5 dakika sürüyormuş ve dikiş yok. Bu sefer de oğlum olsa aklımda olan birşeydi yeni doğan sünneti, bence eşini ikna etmeye bak :)

Bende onu düşünüyorum yeni bir yıla eşimle başbaşa geçireyim diye
Ama eşim o gece 11de gelecek gideceğimiz yere haldur huldur gidip oturmadan yeni yıl gelmiş olacak
Aslında bende 1 gece konaklamalı otel kutlaması istiyordumm, odası süslenmiş jakuzili filann
Benim heriff napacaksın jakuziyii ayaklarını mı sokacaksın diyorr :44:
Bar mar zaten olmaz duman altı her yer, sapıtan eden filan, zati çifte tarife her yer
Otur evinde al meyve suyunu kuruyemişini ben gelene kadar tv izle, ben gelince yemek yeriz 2 mum yakarım ben sonra uyuruz diyor

hehe oldu..gözlerim doldu deseydin :) ben bi kez sevgililer gününde süpriz bi otelden yer ayırmıştım partisi falan vardı..gittik güzel başbaşa yemek yedik..sonra partiyi bekledik pek eğlenceli bir parti çıkmadı daha çok yemek masasında oturup caz dinlemiş gibi olduk..odada jakuzi vardı, içinde gül yaprakları falan..yatağıda güzel süslemişlerdi.. ben köpük almıştım tabi cahillik jakuziye köpük koydum.. köpükler bir kabardı bir kabardı yine jakuzi keyfi yaptık tabi ama köpük bölümü çok komikti..
ilk evlendiğimizde de conrad otele gitmiştik, gelinliğimle gitmiştim oraya rezervasyon yaparken bunu belirtmiştim bize kıyak geçip upgrade etmişlerdi, güzel bir oda vermişlerdi..inanılmaz romantikti..boğaza bakan pencereleri yerden tavana kadar ve istanbul öyle güzel görünüyordu ki o camlardan..aslında şimdi yine conrada mı gitsek diyorum gerçekten atmosferi çok hoş..sabah kahvaltısı da güzeldi..kapalı havuzu, saunası falanda var ama onlar çok süper değil..

8 aylıkken iyi cesaret etmişin canımm
Ben ya yeni doğunca yada 6-7 yaş aralığında olsun isterimm (kısmetse)
Yeni doğunca eşim kıyamıyor bide pipiş boyutu ufalır diye dertleniyor
Ama dediğin gibi olması gerekn birşey neden erteleyimmdee
Hastane baba onayıda alırsa işte ozaman işim yaş gibi
Ben belgeli yazılı eşimin aklına şimdiden işlemeye başlayım en iyisi acı yok, pipiş bodur kalmayacak, sağlıklı olacak diye

ya ben bebişimin hareketlerini anlamıyorum ediyor mu etmiyor mu nasıl hissediyorsunuz sizler ağrıyor mu karnınız dısardan belli oluyor mu
dışardan belli olmuyor pıt pıt birşeyler dokunuyo gibi oluyo bana bazen dönüyo galiba o zaman daha çok dokunuyor

Oglum 1 saattır delı gıbı tepınıyordu ıcımde yemegımızı yedık sakınlestı uyudu sanırsam annesı yesın onu

açken dahamı hareket ediyorlar sanki ben gç klkıyorum kahvaltımı geç ypıyom bu sabah baya harket hissettim

bnde 1 yıldır spor yapıyorum ama yryüş bndını eve hamile klınca aldım ben çok zorlamıyorum kndimi 3.5 yetiyo bna her gün yapıyorum ama. Doktor çok kendini sarsma dedi zaten koşma gibi olmasın birde nefes nefese kalmıcak gibi yüryebilrsin dedi

bızde gecen konustuk esımle esım hemen yaptırmak ıstıyor bende bıraz daha buysuun dıyorum bu konuda da hemfıkır degılızbakalım o zmlar bı gelsın de kım galıp gelıcek

gozun aydınn cnm saglıkla gelsın yawrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…