- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.101
rabbim ne büyükkiii sana bagıslmıs mucızenı ınsallah sag salım kucagınada aldıgın gunler gelır canım benım
ben bu hafta artık net hissetmeye başladım canım daha geçm hfta çözemiyordum tam anlamıylaayy ne güzel inşallah ben de bi an önce senin gibi hissetmeye başlarım..1 kaç hafta daha sabır:))))
Bakarsın 2yıl sonra ıkıncı de oluresının ekmegıne ıyıce yag surersın
Bende 1 yasına kadar bakmayı dusunuyorum ıns o zamana cok para ıhtıyacım olmazda ıse donmek zorunda kalmam
hareketsizlik pek iyi değil hamilelikte ben ağır temizlik yapmıyorum bir kaç oda süpürüp silip toz alıyorum çamaşrı bulaşık yemek yapıyorum. günde 1 saat ikiye bölüp yüryüş bandında yaklaşık 3.5 km yrüyorum iki haftadır haftada 3 gün 30 dk basit ergzersizler yapmaya çalışıyorum hayatımı pek kısıtlamadım temizlik konusunda dikkat ediyorum detarjan maruz kalmamak evde ağır kaldırmamak için 10 günde 1 temzlikçi çağırıyorum yarım gün umarım bnlar sizi rahatlatır tabi doktor trafından tüm konrollerim yapıldı spor yaptığım için her türlü ultrason yapıldı :)düşük riski olmaması lazım doğum kanalı güçlü olması lazım bunları yapmk için
aklıma yine tetanoz aşısı düştü..ben ilkokuldayken bizim sınıfta bir kız vardı onun doğumunda kullanılan bıçak paslıymış, annesi doğumda vefat etmiş o yüzden..rabbim hepimizi korusun..ben bu aşıyı yaptırmayı düşünüyorum ama yine de kararsızım küçüklükten beri kaç kez aşı olduk hiç hatırlamıyorum ne aşısıydı..tetanoz olup olmadığımı da hatırlamıyorum..sanırım 20. haftamı doldurduğumda gidip yaptırcam bakalım..
nasıl kontrol yapıldı canım ?
benım doktorum 3 ayı doldurdugumda spora baslıyaıblırsın dedı ozel bı muayene etmedı
bende bazı gunler 6 km sabah aksam ıkıye bolerek bazen 3km yuruyorum
temızlık yaparken eskısı gıbı bır anda degıl dınlene dınlene yapıyorum temızlıkcı belkı doguma yakın cagırırım
ay kızlar cıdden cok yoruldum benımkı bırazdan kalkıcak yemegı yetıstırmeye calısıyorum sonra alısverıse cıkmam lazım
hıc cıkasım yok eısm gececıyken günüm ölüyo yaa anca aksam serbestım kısında aksma ne yapayım
benim doktorum ilk bştan beri spora izin verdi canım
alltan baktı iki kere karnıma yukardan hafif bastırdı falan gayet iyi doğum kanalın esnemiyo dedi her gttiğimde soruyorum zaten sopra devam edebilirmiyim diye
Kızlar alakasız olacak hatta doğmamış cocuğa don biçmek olacak ama doğar doğmaz olsun istediğim için
Şimdiden eşimi ikna etmem lazımm
Ben doğduğu zamanda sünnet yapılsın istiyorum hemenn
Hem ilerde tıkanıklık,pislik (idrar birikintileri)olmaması için, hemde daha sağlıklıyımışş
Bu konuda siz ne yapacaksınız:44: Yada biz iki dengesiz cok mu erken konuşuyoruz
Eşim hemenn Ahmet Necdet Sezer gibi vetoyuu verdii, ben meclisi toplayıp bir daha yollayacağım kendisine
Yanii eşimin mantığıı doğduğunda zaten miniciik pipisii varr doktor bide fazla keserse kukuş gibi olurmuuşş, yook fazla kesersee ilerde minnacık olurmuşş, lebleli pipili dedirtmezmişş
Bende diyemedim kiii ben dün zenciye baktım korkma diyee
bi de kızlar ben yılbaşında eşimle bi yerlere gitmek istiyorum ama nereye bilmiyorum..bebek gelmeden önce başbaşa rahat rahat son kez gidelim diyorum..ama ne yapsam bilemedimki.. aslında kapadokya çok güzel görünüyor ama oraya otobüsle gidemem bu halde..adalara gideyim otelde kalalım dicem o da adalarda napıcaz diye düşünüyorum :) puff bişey bulamadım..
Bende onu düşünüyorum yeni bir yıla eşimle başbaşa geçireyim diye
Ama eşim o gece 11de gelecek gideceğimiz yere haldur huldur gidip oturmadan yeni yıl gelmiş olacak
Aslında bende 1 gece konaklamalı otel kutlaması istiyordumm, odası süslenmiş jakuzili filann
Benim heriff napacaksın jakuziyii ayaklarını mı sokacaksın diyorr :44:
Bar mar zaten olmaz duman altı her yer, sapıtan eden filan, zati çifte tarife her yer
Otur evinde al meyve suyunu kuruyemişini ben gelene kadar tv izle, ben gelince yemek yeriz 2 mum yakarım ben sonra uyuruz diyor
canım ben oğlumu 8 aylıkken sünnet ettirdim, herhangi bir rahatsızlığı olmadan tamamen kendi tercihimizle. Ben de doğar doğmaz yapılsın istemiştim ama eşim ikna olmamıştı. 8 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdığımız için hareketlenmişti ve sünnet sırasında kolları bacakları zaptetmek zor oldu. Doğar doğmaz yaptırırsan daha da çabuk iyileşir.Hep plastik klips yöntemi diye bir yöntem duydum, araştırabilirsin, sadece 5 dakika sürüyormuş ve dikiş yok. Bu sefer de oğlum olsa aklımda olan birşeydi yeni doğan sünneti, bence eşini ikna etmeye bak :)
dışardan belli olmuyor pıt pıt birşeyler dokunuyo gibi oluyo bana bazen dönüyo galiba o zaman daha çok dokunuyorya ben bebişimin hareketlerini anlamıyorum ediyor mu etmiyor mu nasıl hissediyorsunuz sizler ağrıyor mu karnınız dısardan belli oluyor mu
Oglum 1 saattır delı gıbı tepınıyordu ıcımde yemegımızı yedık sakınlestıuyudu sanırsam annesı yesın onu
bunu bılmem cok ıyı oldu bıdahakı gıdısımde alttan muayene ıstıyeyım doktorumdan kosu bandında kendımı tutamıyorum saatlerce yuruyesım var
gercı zorlanmıyorum sureklı kosu bandını kullandıgım ıcın hatta dogumdan sonra degısebılırım cok eskısı 3 yılda eskıttım :)
bızde gecen konustuk esımle esım hemen yaptırmak ıstıyor bende bıraz daha buysuun dıyorum bu konuda da hemfıkır degılızKızlar alakasız olacak hatta doğmamış cocuğa don biçmek olacak ama doğar doğmaz olsun istediğim için
Şimdiden eşimi ikna etmem lazımm
Ben doğduğu zamanda sünnet yapılsın istiyorum hemenn
Hem ilerde tıkanıklık,pislik (idrar birikintileri)olmaması için, hemde daha sağlıklıyımışş
Bu konuda siz ne yapacaksınız:44: Yada biz iki dengesiz cok mu erken konuşuyoruz
Eşim hemenn Ahmet Necdet Sezer gibi vetoyuu verdii, ben meclisi toplayıp bir daha yollayacağım kendisine
Yanii eşimin mantığıı doğduğunda zaten miniciik pipisii varr doktor bide fazla keserse kukuş gibi olurmuuşş, yook fazla kesersee ilerde minnacık olurmuşş, lebleli pipili dedirtmezmişş
Bende diyemedim kiii ben dün zenciye baktım korkma diyee
Selam kızlar. yine bi doktor kontrolü sonrası yazıyorum. geçen sefer erkek gibi demişti şimdi kesinleşti ve oğlumuz olacakmış.hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah. ikili testimiz de normal çıktı çok şükür. üçlüyü verdik bakalım bir dahaki ay da onu öğreniriz..58 ile hamile kalmıştım şuan55,5 çok güzel dedi, bu aydan sonra zaten alacaksın dedi. gelişimi de güzelmiş. hareketlerini bir iki haftadır hissediyorum zaten. çok güzel duygular yaa.. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?