2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bence conrad seceneğini şuan kullanma
Ne fantezi yapabilecen, ki kırmızı iç gıcıklıyıcı bişeyler giymedikten sonra evde otururum daha iyi
ne fokur fokur jakuzide rahat rahat oturabileceksin karnındaki bebede fıkır fıkır olur busefer :26:
Kapalı havuz ne kadar rahat edersin bilemiyorum ama sauna zaten yasak bizee
Neyse neysee senide caydırmayım Ben home sweet home yapacağımm

cnm bu aşının ömrü 5 yıl bişi olduğundada 5 yıl içinde oldunmu yoksa yapalım diyolar
bence riske atmaya deymez

uff bende istiyorum ilk defa başbaşa olalım heryerden herşeyden uzak
ve son iki kişilik çekirdek ailemizle diyorum ama
sonrada boşver çok pahalı diyorum otur oturduğun yere
bide kalmalı istiyorum tabi hatta 2-3 gece
ayy ne çok sey istiyormusum

yok yok bizde yapistiracagiz da caktirmiyoruzbende bebisimm erkekse totosuna totosuna vuracagim seni velet kiz gibi bacaklarini kapatip gostermedin pipini bide yetmezmis gibi annene hareketlerini erkenden hissettitemedin erkek adam boyle mi olur diyecegim
dogru soyluyorsun canim o zillinin de isine gelir zaten.cocuklar calisan annelerine hep kizar ya calisma gitme diye.benim esim de devlet olmazsa istemiyordu calismami neyimize yetmez diyordu yetiyordu da cok sukur simdi bile ilerde birakmak isterse.birakirsin diyor ama cocuklara bakmak icin

Bakarsın 2yıl sonra ıkıncı de olur esının ekmegıne ıyıce yag surersın

Bende 1 yasına kadar bakmayı dusunuyorum ıns o zamana cok para ıhtıyacım olmazda ıse donmek zorunda kalmam

bence de:))iki cocukla nereye gidiyorsun der o zaman da:))
insallah canim bir yasina kadar iyi olur ikiniz icin de sonra da annen bakar gozun arkada kalmaz bebegi iki uc aylikken calismaya baslayanlar hep diyor zor durumda olmasam iki yasina kadar calismazdim diye

kocam o gece nöbete gidiyor hayali bile yok içim acıdı şimdi ya napalım bende kzımla uyurum hani diyorlar ya yeni yıla nasıl girersen öyle olur bır yılın belki bu sayede benım sidikli kızım da dogunca hep uyur

dsde süpersin, Allah seni, yavrunu hepimizi nazarlardan esirgesin.
aynı şey benim arkadaşıma oldu. çok samimi arkadaşım. kızda polikistik over ve tiroid, çocukta da spermlerde kalitesizlik vardı, kız düzgün adet göremiyordu. iki hafta arayla evlendik biz bunlarla, sonra çocuk zamanı geldi, doktora gitmişler, doktor bizimkilere en az 1 yıl çocuğun olmaz, korunmayı kes demiş.
çocuğun sinirini bozmuşlar spermi kalitesiz diye filan bunlar da iyice bıraktılar kendilerini biz onlarla sevincimizi bile paylaşamadık ve benden 1.5 ay sonra kız kendiliğinden hamile kaldı, yeni başlamışlardı zaten çalışmalara.
o nedenle Allah nasip ederse, tıp filan bir yere kadar. Allah a şükür.
bu arada dsde cim autocad, şantiye filan diyince ya meslektaşız ya da yakın meslekler gibi geldi, inşaat çı ya da jeolog musun?
kendine dikkat et.

bızde gecen konustuk esımle esım hemen yaptırmak ıstıyor bende bıraz daha buysuun dıyorum bu konuda da hemfıkır degılızbakalım o zmlar bı gelsın de kım galıp gelıcek

Ayy canım beniimm eşin isterken ve bence vazgeçmemişken yaptır kurtull
Hem ay olarakta güzel aylarda olacağız hiç sıkıntısı akarı kokarı olmayacak yavrucağınn
Bence sen iyi düşün kuzum :44:

Aynen öyle canım
Bende istiyorum kii başbaşa kısmetse son yılbaşımız
Yoksa eş dost konu komşu gırla tombalaya çağırıyor zaten
Ama adam nato kafa nato mermer anlamıyor kii
Romantikliğin sonu mucuuukk mucuukk olacak illa Eee o hallerde olmayınca karıcığındaa kır dizini oturr diyor işte kibarca
Ve yılbaşı gecesi hakikaten yolunacak kaz arıyorlarr, aynı mekan aynı yer 1 gece sonra hoopp 500den iniyor 100e
Evde karaokemde var kendim çalar kendim söylerim artık canım ben

ben kaçar kızlar hepinizi öptüm yemek yapmam lazım ayy uykumda geldi bugün nasıl olduysa gündüz uyumadım kendime hayret ettim şimdi offfffffffffffffff çamaşır asıcam 9kg çamaşır makinesi alan aklıma tükreyim as as bitmez şimdi ya

ben bildiğin ameleyim yaw:) inşaatçıyım canım sen ?

Son düzenleme:

nefes nefese kalmıyorum canım suankı yuruyus hızım bana cocuk gıbı gelıyor
zatı kalp atısı hızlanması ıyı degıl yavrularımıza zararlıymıs nefes alamıyorlarmıs
normalde agır spora alıstıgım ıcın kıloda etkısı olmuyor ıste hareket etmıs oluyorum
ama son ayımızda cok lazım olcak kosu bandı yengem suan dısarı yuruyuse zorlanıyor yagmur olunca
kosu bandı kocamdan bıle ote aşkım yaaa ah kendı evım olsa bı odayı komple spor salonu yapsam
yavrumuada spor sevgısı asılıcam kucuk yegenımle mekık sınav cekerdık gorsen zatı sayıf
benı gorunce teyze spor yapalım hadı dıyor:)

eşim vazgecmez cnm ya o benı ıkna edecek ya ben onu

Kızlar bu radyasyon olayını ne yapıyorsunuzz
Cep telde kulaklıkla konuşuyormusunuz?
Yada işte-evde pcyi nasıl kullanıyorsunuz?
Ben işte göbişimi masa altına sokuyorum evde pcyi koltuğun koluna koyuyorum yukarda tutuyorumm
Kaktüs radyosyana engel diyorlar doğru mu? eşime kaç kere al dedim unuttu ben zaten burdan servise biniyorum hemen çıkıp alamıyorum
Başka ne gibi önlem alınabilinir?
Gerçii düşününce ozaman evden dışarı cıkmamak gerek, mazot kokusu,pis hava teneffüsü, gsm operatörlerin heryerdeki baz istasyonları filan derken bi hayli maruz kalıyoruz zaten ama vurdumduymaz olmaktan iyidir diye bakıyorum en azından bulunduğum veya kullandığm şeylerde dikkatli olmak.
Bide mikrodalga kullananan var mı yemek ısıtmada yada et filan çözdürmede şuan?

Sen emın mısın bunun kız olaCagını resmen erkek gobusu Cınsıyet yıne degısmesın masallah annesı pek tatlı gobegınız var

emin değiliz en son kız denildi 3.kere değişti bı kez daha değişsin herkes erkek diyor ama bu çoçuk bızı oynatıyor her an süpriz olabilir .. ayın 19 tekrar gidecem bakalım bu sefer ne dicekler sadece görüntüsü tatlı işte zillini kendini bildiğin acı biber turşusu pis ekşimik..

valla cnm maşallah ama bana da bildiğin erkek göbeği gibi geldi :)

Bana erkek gıbı geldı de saglıklı olsun da ne ıstıyorsa o olsun annesı

böyle herşeyi düşünürsek kendimizi bir fanusun içine koyup çıkmamak lazım
bende tablet var bacağımla gövdem arasına yastık koyuyorum öyle kullanıyorum
mikrodalga zararlıymış çok mecbur kalırsam kullanıyorum kullanmamak gerek ama
h.sonu alışverişe gittik dalgınlıkla cihazdan geçtim :18: çıkışta eşim bebeğem bidaha gelmeyelim böyle yerlere senin için çok zararlı aklınca beni korur gibi alışveriş yaptırmayıp para harcamayacak dedim yavrum merak etme yandan geçerim ben hamile olduğumu söyleyip ve kociş hayal kırıklığıyla yaa öyle mi dedi hahaha yaşasın kötülük
ben de hazırlık yapıyorum uzuuuuun aradan sonra kocişe action yapayım 3 gün evde olmayacak şöyle bir hatırlatma yapayım aklından çıkmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…