- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.121
hehe oldu..gözlerim doldu deseydin :) ben bi kez sevgililer gününde süpriz bi otelden yer ayırmıştım partisi falan vardı..gittik güzel başbaşa yemek yedik..sonra partiyi bekledik pek eğlenceli bir parti çıkmadı daha çok yemek masasında oturup caz dinlemiş gibi olduk..odada jakuzi vardı, içinde gül yaprakları falan..yatağıda güzel süslemişlerdi.. ben köpük almıştım tabi cahillik jakuziye köpük koydum..köpükler bir kabardı bir kabardı yine jakuzi keyfi yaptık tabi ama köpük bölümü çok komikti..
ilk evlendiğimizde de conrad otele gitmiştik, gelinliğimle gitmiştim oraya rezervasyon yaparken bunu belirtmiştim bize kıyak geçip upgrade etmişlerdi, güzel bir oda vermişlerdi..inanılmaz romantikti..boğaza bakan pencereleri yerden tavana kadar ve istanbul öyle güzel görünüyordu ki o camlardan..aslında şimdi yine conrada mı gitsek diyorum gerçekten atmosferi çok hoş..sabah kahvaltısı da güzeldi..kapalı havuzu, saunası falanda var ama onlar çok süper değil..
aklıma yine tetanoz aşısı düştü..ben ilkokuldayken bizim sınıfta bir kız vardı onun doğumunda kullanılan bıçak paslıymış, annesi doğumda vefat etmiş o yüzden..Rabbim hepimizi korusun..ben bu aşıyı yaptırmayı düşünüyorum ama yine de kararsızım küçüklükten beri kaç kez aşı olduk hiç hatırlamıyorum ne aşısıydı..tetanoz olup olmadığımı da hatırlamıyorum..sanırım 20. Haftamı doldurduğumda gidip yaptırcam bakalım..
bi de kızlar ben yılbaşında eşimle bi yerlere gitmek istiyorum ama nereye bilmiyorum..bebek gelmeden önce başbaşa rahat rahat son kez gidelim diyorum..ama ne yapsam bilemedimki.. Aslında kapadokya çok güzel görünüyor ama oraya otobüsle gidemem bu halde..adalara gideyim otelde kalalım dicem o da adalarda napıcaz diye düşünüyorum :) puff bişey bulamadım..
bende onu düşünüyorum yeni bir yıla eşimle başbaşa geçireyim diye
ama eşim o gece 11de gelecek gideceğimiz yere haldur huldur gidip oturmadan yeni yıl gelmiş olacak
aslında bende 1 gece konaklamalı otel kutlaması istiyordumm, odası süslenmiş jakuzili filann
Benim heriff napacaksın jakuziyii ayaklarını mı sokacaksın diyorr :44:
Bar mar zaten olmaz duman altı her yer, sapıtan eden filan, zati çifte tarife her yer
otur evinde al meyve suyunu kuruyemişini ben gelene kadar tv izle, ben gelince yemek yeriz 2 mum yakarım ben sonra uyuruz diyor
ya ben deyince ahdım var yapıştırcam bır tane diye adım piskopata çıktıpara ihtiyacımda yok mezarım altından olacak hali yok ya bıraz da mutluluğu yaşayayım.. eşim zaten oldu olası çalışmamı istemıyor kıskançlık işte onun da ekmeğine yağ sürdü bu zilli
Bakarsın 2yıl sonra ıkıncı de oluresının ekmegıne ıyıce yag surersın
Bende 1 yasına kadar bakmayı dusunuyorum ıns o zamana cok para ıhtıyacım olmazda ıse donmek zorunda kalmam
yok doğal yolla.. adet oldum klomen verdı doktorum bakalım yumurta olusacak mı dedı kullandım gitttim dedı yok tıbben mümkün değil dedı ayın 14 en geç hasta olursun dedı bekle babam bekle kırmızılar gelmez dedim eyvah kızım tekrar başa döndün yine adet görmemeye başladım doktora gittim adet söktürücü verdi her ıhtımale karsı kan tahlili yaptı öyle verdi ama 0,1 çıkıstıkullan dedı adet olunca tekrar tahliller yapılacaktı ıçımden kullanmak gelmedi ama baktım yok dedım yarın sabah baslarım o gece rüya gördüm kalk kalk dediler sen hamilesin öylece uyandım eşime anlattım sinirlerin bozulmuş senın dedi onu işe yolcu ettım ben eczaneye gittim olmaz ama işte umut bu ya 2gün öncekı kan tahlılı negatif nasıl çıksın ama aldım yıne pozitif çıktı gittim bır daha aldım o da pozitif 10 tane peşpeşe test yaptım sonra bi gittim kanda da çıktı benım bebeğim böyle süpriz yaptı sonra 3 kese var dedıler ama ıkı tanesı canlanmadı kızım cazgır çıktı.. çalışmayı düşünüyorum ama çoçuğumun büyümesi lazım en azından 2 yaşını geçmesi lazım ama özel autocad dersi falan veririrm meşgül edecek bırsey bulurum kendimi.. çünkü bu bebek benım için hayatımda en önemli sey kocamdan ailemden herseyden önce geliyor onu büyütmem lazım onunla uyuyup uyanmam lazım Allah şükr eşimin maaşı idare ediyor bizi şimdilik ama tabi bebeğimin geleceği hazırlamak ıcınde çalışmam lazım ama 2yıldan önce düşünmüyorum bazen özel proje alıyorum falan idare ediyoruz işte
bızde gecen konustuk esımle esım hemen yaptırmak ıstıyor bende bıraz daha buysuun dıyorum bu konuda da hemfıkır degılızbakalım o zmlar bı gelsın de kım galıp gelıcek
uff bende istiyorum ilk defa başbaşa olalım heryerden herşeyden uzak
ve son iki kişilik çekirdek ailemizle diyorum ama
sonrada boşver çok pahalı diyorum otur oturduğun yere
bide kalmalı istiyorum tabi hatta 2-3 gece
ayy ne çok sey istiyormusum
dsde süpersin, Allah seni, yavrunu hepimizi nazarlardan esirgesin.
aynı şey benim arkadaşıma oldu. çok samimi arkadaşım. kızda polikistik over ve tiroid, çocukta da spermlerde kalitesizlik vardı, kız düzgün adet göremiyordu. iki hafta arayla evlendik biz bunlarla, sonra çocuk zamanı geldi, doktora gitmişler, doktor bizimkilere en az 1 yıl çocuğun olmaz, korunmayı kes demiş.
çocuğun sinirini bozmuşlar spermi kalitesiz diye filanbunlar da iyice bıraktılar kendilerini biz onlarla sevincimizi bile paylaşamadık ve benden 1.5 ay sonra kız kendiliğinden hamile kaldı, yeni başlamışlardı zaten çalışmalara.
o nedenle Allah nasip ederse, tıp filan bir yere kadar. Allah a şükür.
bu arada dsde cim autocad, şantiye filan diyince ya meslektaşız ya da yakın meslekler gibi geldi, inşaat çı ya da jeolog musun?
kendine dikkat et.
bnde 1 yıldır spor yapıyorum ama yryüş bndını eve hamile klınca aldım ben çok zorlamıyorum kndimi 3.5 yetiyo bna her gün yapıyorum ama. Doktor çok kendini sarsma dedi zaten koşma gibi olmasın birde nefes nefese kalmıcak gibi yüryebilrsin dedi
eşim vazgecmez cnm ya o benı ıkna edecek ya ben onuAyy canım beniimm eşin isterken ve bence vazgeçmemişken yaptır kurtull
Hem ay olarakta güzel aylarda olacağız hiç sıkıntısı akarı kokarı olmayacak yavrucağınn
Bence sen iyi düşün kuzum :44:
Aynen öyle canım
Bende istiyorum kii başbaşa kısmetse son yılbaşımız
Yoksa eş dost konu komşu gırla tombalaya çağırıyor zaten
Ama adam nato kafa nato mermer anlamıyor kii
Romantikliğin sonu mucuuukk mucuukk olacak illaEee o hallerde olmayınca karıcığındaa kır dizini oturr diyor işte kibarca
Ve yılbaşı gecesi hakikaten yolunacak kaz arıyorlarr, aynı mekan aynı yer 1 gece sonra hoopp 500den iniyor 100e
Evde karaokemde var kendim çalar kendim söylerim artık canım ben
eşim vazgecmez cnm ya o benı ıkna edecek ya ben onu
ben daha beter ameleyDim jeologum ama yapmıyorumben bildiğin ameleyim yaw:) inşaatçıyım canımsen ?
ben daha beter ameleyDim jeologum ama yapmıyorum
Eki Görüntüle 574342 Eki Görüntüle 574343
kızlar benim göbiş:) 21+3 yani az önce çekilmiş göbeğim bırde acım tok olsam nasıl olcak
Sen emın mısın bunun kız olaCagını resmen erkek gobusuCınsıyet yıne degısmesın masallah annesı pek tatlı gobegınız var
valla cnm maşallah ama bana da bildiğin erkek göbeği gibi geldi :)emin değiliz en son kız denildi 3.kere değişti bı kez daha değişsin herkes erkek diyor ama bu çoçuk bızı oynatıyor her an süpriz olabilir .. ayın 19 tekrar gidecem bakalım bu sefer ne diceklersadece görüntüsü tatlı işte zillini kendini bildiğin acı biber turşusu pis ekşimik..
emin değiliz en son kız denildi 3.kere değişti bı kez daha değişsin herkes erkek diyor ama bu çoçuk bızı oynatıyor her an süpriz olabilir .. ayın 19 tekrar gidecem bakalım bu sefer ne diceklersadece görüntüsü tatlı işte zillini kendini bildiğin acı biber turşusu pis ekşimik..
Kızlar bu radyasyon olayını ne yapıyorsunuzz
Cep telde kulaklıkla konuşuyormusunuz?
Yada işte-evde pcyi nasıl kullanıyorsunuz?
Ben işte göbişimi masa altına sokuyorum evde pcyi koltuğun koluna koyuyorum yukarda tutuyorumm
Kaktüs radyosyana engel diyorlar doğru mu? eşime kaç kere al dedim unuttu ben zaten burdan servise biniyorum hemen çıkıp alamıyorum
Başka ne gibi önlem alınabilinir?
Gerçii düşününce ozaman evden dışarı cıkmamak gerek, mazot kokusu,pis hava teneffüsü, gsm operatörlerin heryerdeki baz istasyonları filan derken bi hayli maruz kalıyoruz zaten ama vurdumduymaz olmaktan iyidir diye bakıyorum en azından bulunduğum veya kullandığm şeylerde dikkatli olmak.
Bide mikrodalga kullananan var mı yemek ısıtmada yada et filan çözdürmede şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?