- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.141
valla cnm maşallah ama bana da bildiğin erkek göbeği gibi geldi :)
Bana erkek gıbı geldı desaglıklı olsun da ne ıstıyorsa o olsun annesı
Kızlar bu radyasyon olayını ne yapıyorsunuzz
Cep telde kulaklıkla konuşuyormusunuz?
Yada işte-evde pcyi nasıl kullanıyorsunuz?
Ben işte göbişimi masa altına sokuyorum evde pcyi koltuğun koluna koyuyorum yukarda tutuyorumm
Kaktüs radyosyana engel diyorlar doğru mu? eşime kaç kere al dedim unuttu ben zaten burdan servise biniyorum hemen çıkıp alamıyorum
Başka ne gibi önlem alınabilinir?
Gerçii düşününce ozaman evden dışarı cıkmamak gerek, mazot kokusu,pis hava teneffüsü, gsm operatörlerin heryerdeki baz istasyonları filan derken bi hayli maruz kalıyoruz zaten ama vurdumduymaz olmaktan iyidir diye bakıyorum en azından bulunduğum veya kullandığm şeylerde dikkatli olmak.
Bide mikrodalga kullananan var mı yemek ısıtmada yada et filan çözdürmede şuan?
Eki Görüntüle 574342 Eki Görüntüle 574343
kızlar benim göbiş:) 21+3 yani az önce çekilmiş göbeğim bırde acım tok olsam nasıl olcak
bi de kızlar ben yılbaşında eşimle bi yerlere gitmek istiyorum ama nereye bilmiyorum..bebek gelmeden önce başbaşa rahat rahat son kez gidelim diyorum..ama ne yapsam bilemedimki.. aslında kapadokya çok güzel görünüyor ama oraya otobüsle gidemem bu halde..adalara gideyim otelde kalalım dicem o da adalarda napıcaz diye düşünüyorum :) puff bişey bulamadım..
cıglık atmak ıstıyorummbenım keselı sıcanım sımdı de benden mercimek köftesı ıstıyor
böreğin yanına yapsan olmaz mı diyoallahım ya sankı evde gun yapıyoruzz
Eki Görüntüle 574342 Eki Görüntüle 574343
kızlar benim göbiş:) 21+3 yani az önce çekilmiş göbeğim bırde acım tok olsam nasıl olcak
ayy aynen benımde cnm eşim ogun adli nöbetçi olacakkocam o gece nöbete gidiyor hayali bile yok içim acıdı şimdi ya napalım bende kzımla uyurum hani diyorlar ya yeni yıla nasıl girersen öyle olur bır yılın belki bu sayede benım sidikli kızım da dogunca hep uyur
benimde bu yıl kudurukluk geldı içime her yıl sankı dısarda gecırıomusum gibibi de kızlar ben yılbaşında eşimle bi yerlere gitmek istiyorum ama nereye bilmiyorum..bebek gelmeden önce başbaşa rahat rahat son kez gidelim diyorum..ama ne yapsam bilemedimki.. aslında kapadokya çok güzel görünüyor ama oraya otobüsle gidemem bu halde..adalara gideyim otelde kalalım dicem o da adalarda napıcaz diye düşünüyorum :) puff bişey bulamadım..
bende cnm ucretsız ızın alcamya ben deyince ahdım var yapıştırcam bır tane diye adım piskopata çıktıpara ihtiyacımda yok mezarım altından olacak hali yok ya bıraz da mutluluğu yaşayayım.. eşim zaten oldu olası çalışmamı istemıyor kıskançlık işte onun da ekmeğine yağ sürdü bu zilli
ayy cnm sorma bende bugun sandımkı babasının burnuBenim bebişim pek çirkinn teyzesii
Bu teze göre anasıda çirkin ozaman
Biz starwars çirkingiller familysi
Kız annelerii oğlumu almak isteyen:18::18:
yok doğal yolla.. adet oldum klomen verdı doktorum bakalım yumurta olusacak mı dedı kullandım gitttim dedı yok tıbben mümkün değil dedı ayın 14 en geç hasta olursun dedı bekle babam bekle kırmızılar gelmez dedim eyvah kızım tekrar başa döndün yine adet görmemeye başladım doktora gittim adet söktürücü verdi her ıhtımale karsı kan tahlili yaptı öyle verdi ama 0,1 çıkıstıkullan dedı adet olunca tekrar tahliller yapılacaktı ıçımden kullanmak gelmedi ama baktım yok dedım yarın sabah baslarım o gece rüya gördüm kalk kalk dediler sen hamilesin öylece uyandım eşime anlattım sinirlerin bozulmuş senın dedi onu işe yolcu ettım ben eczaneye gittim olmaz ama işte umut bu ya 2gün öncekı kan tahlılı negatif nasıl çıksın ama aldım yıne pozitif çıktı gittim bır daha aldım o da pozitif 10 tane peşpeşe test yaptım sonra bi gittim kanda da çıktı benım bebeğim böyle süpriz yaptı sonra 3 kese var dedıler ama ıkı tanesı canlanmadı kızım cazgır çıktı.. çalışmayı düşünüyorum ama çoçuğumun büyümesi lazım en azından 2 yaşını geçmesi lazım ama özel autocad dersi falan veririrm meşgül edecek bırsey bulurum kendimi.. çünkü bu bebek benım için hayatımda en önemli sey kocamdan ailemden herseyden önce geliyor onu büyütmem lazım onunla uyuyup uyanmam lazım Allah şükr eşimin maaşı idare ediyor bizi şimdilik ama tabi bebeğimin geleceği hazırlamak ıcınde çalışmam lazım ama 2yıldan önce düşünmüyorum bazen özel proje alıyorum falan idare ediyoruz işte
kızlar normalde özel hastaneye gidiyorum.ama bu testler çoğaldıkça aynı zamanda devlet hastanesine gideyim testlere vereceğim parayla bebişime bişeyler alırım dedim.neyse bugün 3lü test için gittim.doktor beni ultrason için bi yere gönderdi.ultrasonsa bakan doktor bırakın bebeğimi göstermeyi sorularıma cevap bile vermedi.biliyorsunuz önceki bebeğimin kalbi durmuştu.ultrasona girince sadece kalbi atıyor mu dedim ona bile cevap vermedi.ki nerdeee boyu-kilosu.zaten geçen seferki kontrolde diğer doktor da hiçbir şey söylememişti.allahtan artık bebişimi hissediyorum da rahatlıyorum.bide haftaya kendi doktoruma gitcem.herşeyi sorar öğrenirim.
ayrıca saçma olan bişey daha var.tansiyonumu ölçtükleri odaya bile eşimi almadılar.biz özele gidiyor olmasak bu adam nasıl anlayacak çocuğu olacağını da nasıl bağ kuracak? o da köpürdü bugün herşeye
kızlar normalde özel hastaneye gidiyorum.ama bu testler çoğaldıkça aynı zamanda devlet hastanesine gideyim testlere vereceğim parayla bebişime bişeyler alırım dedim.neyse bugün 3lü test için gittim.doktor beni ultrason için bi yere gönderdi.ultrasonsa bakan doktor bırakın bebeğimi göstermeyi sorularıma cevap bile vermedi.biliyorsunuz önceki bebeğimin kalbi durmuştu.ultrasona girince sadece kalbi atıyor mu dedim ona bile cevap vermedi.ki nerdeee boyu-kilosu.zaten geçen seferki kontrolde diğer doktor da hiçbir şey söylememişti.allahtan artık bebişimi hissediyorum da rahatlıyorum.bide haftaya kendi doktoruma gitcem.herşeyi sorar öğrenirim.
ayrıca saçma olan bişey daha var.tansiyonumu ölçtükleri odaya bile eşimi almadılar.biz özele gidiyor olmasak bu adam nasıl anlayacak çocuğu olacağını da nasıl bağ kuracak? o da köpürdü bugün herşeye
maşallah canm bebiş kendini göstermiş artık bana da erkek gibi geldi ama hayırlısı olsun
iyi akşamlar kızlar..sinirden köpürüyorum şuan...çok önemli bi konu değil ama deliricem ya..ben 3 aydır ilk defa mutfağa girdim bugün..daha okuldayken canım fırında köfte istedi..tarif aldım netten eşime de kasaptan hazır yapılmış köfte al dedim..eve geldik..patatesleri doamtesi biberi filan ayarladım tepsiye koydum en son köfteleri koycam..bir kötü kokuyor delirdim..pis kokuyo bunlar dedim..mutfaktan geldim uzandım..acayip sinirlendim benim koca sen o tepsiye diz köfteleri ..ya sen delirdin mi dedim kim yicek bunu bildiğin bozuk et kokuyor..tepsiden topladı gene köfteleri koydu poşete hesap sormaya gitti..ben iyice delirdim en azından ölece verirdim fırına köftesiz yerdim patatesi biberi..şimdi onlarda koktu...sinirden ağlamak üzereyim...40 yılda bişey canımistedi..3 aydır ilk defa mutfağa girdim..başıma gelene bak yaaaa
çok fena aksilik insan ağız tadıyla aşeremiyor bilesinirlenme tatlım sakinleşip gir mutfaga yaparsın bişeyler
iyi akşamlar kızlar..sinirden köpürüyorum şuan...çok önemli bi konu değil ama deliricem ya..ben 3 aydır ilk defa mutfağa girdim bugün..daha okuldayken canım fırında köfte istedi..tarif aldım netten eşime de kasaptan hazır yapılmış köfte al dedim..eve geldik..patatesleri doamtesi biberi filan ayarladım tepsiye koydum en son köfteleri koycam..bir kötü kokuyor delirdim..pis kokuyo bunlar dedim..mutfaktan geldim uzandım..acayip sinirlendim benim koca sen o tepsiye diz köfteleri ..ya sen delirdin mi dedim kim yicek bunu bildiğin bozuk et kokuyor..tepsiden topladı gene köfteleri koydu poşete hesap sormaya gitti..ben iyice delirdim en azından ölece verirdim fırına köftesiz yerdim patatesi biberi..şimdi onlarda koktu...sinirden ağlamak üzereyim...40 yılda bişey canımistedi..3 aydır ilk defa mutfağa girdim..başıma gelene bak yaaaa
seni çok iyi anlıyorum çünkü son günlerde canım bişey isteyince benimde gözüm dönüyor şimdi eşin yeni köftelerle döner merak etme yarım saate kadar pişer ve yersin tatlım sinirini başka şeylere yönlendir adamcağızın da suçu yok sonuçta
cnm bu aşının ömrü 5 yıl bişi olduğundada 5 yıl içinde oldunmu yoksa yapalım diyolar
bence riske atmaya deymez
uff bende istiyorum ilk defa başbaşa olalım heryerden herşeyden uzak
ve son iki kişilik çekirdek ailemizle diyorum ama
sonrada boşver çok pahalı diyorum otur oturduğun yere
bide kalmalı istiyorum tabi hatta 2-3 gece
ayy ne çok sey istiyormusum
Bence conrad seceneğini şuan kullanma
Ne fantezi yapabilecen, ki kırmızı iç gıcıklıyıcı bişeyler giymedikten sonra evde otururum daha iyi
ne fokur fokur jakuzide rahat rahat oturabileceksin karnındaki bebede fıkır fıkır olur busefer :26:
Kapalı havuz ne kadar rahat edersin bilemiyorum ama sauna zaten yasak bizee
Neyse neysee senide caydırmayımBen home sweet home yapacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?