2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm ınetrnette ılgılı cok bı çalışma yok henuz ama
tlfla cok konusan anneelerle ılgılı bı çalışma yapılmıs ve makale yazlmıs
bu anenslerın beebkelrının %57 sınde öğrenme güçlüğü ve dikkat eksikliği ve hiperaktivite gözlenmiş
bende tlfla konusurken kulaklık takıorum
yoksa basıma dıkılıo benım mufafız

kar olan biyerlere gidebilirsiniz bence..hem romantık olur..
gerçi bu ara biraz tuzlu olabilir ama bi araştır istersen

cıglık atmak ıstıyorumm benım keselı sıcanım sımdı de benden mercimek köftesı ıstıyor
böreğin yanına yapsan olmaz mı diyo allahım ya sankı evde gun yapıyoruzz

cıglık atmak ıstıyorumm benım keselı sıcanım sımdı de benden mercimek köftesı ıstıyor
böreğin yanına yapsan olmaz mı diyo allahım ya sankı evde gun yapıyoruzz

cnm çok güldüm yaaa bir çeyrek altın al gel deseydin
sanki kolaydı bu halinle ayakta uğraşılacak şeyler istemiş maaşallah aşermede sollamış bizleri

ayy aynen benımde cnm eşim ogun adli nöbetçi olacak
evden tutacak gerçi,ölüm olursa ölüm raporu vercek ama
il dısına cıkamıcaz bende anneme gitmek ıstıodum
hep dısarda okudum hep ayrı geçtı bundan önceki yıllar
bu kez bılrıkte olalaım dedık lıste daha yayınlanmadı belki teğet geçer
benimde bu yıl kudurukluk geldı içime her yıl sankı dısarda gecırıomusum gibi
bole elelr havaya yapasım fılan vardı ama hemen nalları dıkıorum uykum gelıo dıye eledık o
şeçeneği1:
bende cnm ucretsız ızın alcam
onun her halıne sahıt olmak ıstıorum kacam baksın bize:)
yetıo dediğin gibi cok sukur ..1.5 yasında olcak allah anasıp eedrse yenıden göreve başlayınca
Benim bebişim pek çirkinn teyzesii
Bu teze göre anasıda çirkin ozaman
Biz starwars çirkingiller familysi
Kız annelerii oğlumu almak isteyen :18::18:
ayy cnm sorma bende bugun sandımkı babasının burnu
estetıklı gibi maaşallah herkes soyler öyle bişi bekledim
annem dedim bu uzaylıya benzıo
dr öldü gülmekten
anne güzel baba güzel ee bebek de güzel olur merak etme dedi:)

ayy cnm benim gözlerim dolo dolu okudum
bizimde cok bekletti yaramaz
hala inanamıorum bazen
yasadığımız ımtıhan evlat konusunda en azından ,
bu kadarlık olsun inşallah cnm

selam kızlar nezamandır giremiyorum yaa gripden mahvoldum 5 gündür dün doktora gittim şurup felan verdi doktorlar napsın bebe şurubu veriyorlar bebişe bişi olmasın diye bugün azdaha iyiyim çok şükür iştahımda pek yokdu kızıma iyibakamadım sanki içim sızladı ama cimcimem kıpır kıpır teyzeleri maşallah o halinden memnun sanırım sabahın göründe tekmeliyor bide babasının geleceği saatlerde akşam 10 gibi kıpır kıpır bu kız çok babacı olcak kızıma minnicik çoraplar aldım bide ayakkabı ay çok şekerler yaaaaaa doğsada giydirsem bide benim doğum tarihim 25 nisana kaydı ya beni aranızdan atmazsınız dimi :26:

kızlar normalde özel hastaneye gidiyorum.ama bu testler çoğaldıkça aynı zamanda devlet hastanesine gideyim testlere vereceğim parayla bebişime bişeyler alırım dedim.neyse bugün 3lü test için gittim.doktor beni ultrason için bi yere gönderdi.ultrasonsa bakan doktor bırakın bebeğimi göstermeyi sorularıma cevap bile vermedi.biliyorsunuz önceki bebeğimin kalbi durmuştu.ultrasona girince sadece kalbi atıyor mu dedim ona bile cevap vermedi.ki nerdeee boyu-kilosu.zaten geçen seferki kontrolde diğer doktor da hiçbir şey söylememişti.allahtan artık bebişimi hissediyorum da rahatlıyorum.bide haftaya kendi doktoruma gitcem.herşeyi sorar öğrenirim.
ayrıca saçma olan bişey daha var.tansiyonumu ölçtükleri odaya bile eşimi almadılar.biz özele gidiyor olmasak bu adam nasıl anlayacak çocuğu olacağını da nasıl bağ kuracak? o da köpürdü bugün herşeye

devlet öyle canım bende testlerimi devlette yaptırıyorum özelde doktorum.aynı şeylerden bende muzdarip oldum ama yapcak bişey yok özel çokca para istediğinden mecbur kalıyoruz. rutin ilk 3 ay testlerimi yaptırmak için özele sordum 300 tl istedi devlette parasız hepsini yaptırdım.

maşallah canm bebiş kendini göstermiş artık bana da erkek gibi geldi ama hayırlısı olsun

Masallah..baya buyumus tatli sipa...

iyi akşamlar kızlar..sinirden köpürüyorum şuan...çok önemli bi konu değil ama deliricem ya..ben 3 aydır ilk defa mutfağa girdim bugün..daha okuldayken canım fırında köfte istedi..tarif aldım netten eşime de kasaptan hazır yapılmış köfte al dedim..eve geldik..patatesleri doamtesi biberi filan ayarladım tepsiye koydum en son köfteleri koycam..bir kötü kokuyor delirdim..pis kokuyo bunlar dedim..mutfaktan geldim uzandım..acayip sinirlendim benim koca sen o tepsiye diz köfteleri ..ya sen delirdin mi dedim kim yicek bunu bildiğin bozuk et kokuyor..tepsiden topladı gene köfteleri koydu poşete hesap sormaya gitti..ben iyice delirdim en azından ölece verirdim fırına köftesiz yerdim patatesi biberi..şimdi onlarda koktu...sinirden ağlamak üzereyim...40 yılda bişey canımistedi..3 aydır ilk defa mutfağa girdim..başıma gelene bak yaaaa

çok fena aksilik insan ağız tadıyla aşeremiyor bile sinirlenme tatlım sakinleşip gir mutfaga yaparsın bişeyler

sivri zeka gitmiş bi de tansaştan köfte almış..bunu yapayım diyor..gece 12 de yemek yiyeceğim herhalde..canın ne istiyorsa yap ye dedim...

seni çok iyi anlıyorum çünkü son günlerde canım bişey isteyince benimde gözüm dönüyor şimdi eşin yeni köftelerle döner merak etme yarım saate kadar pişer ve yersin tatlım sinirini başka şeylere yönlendir adamcağızın da suçu yok sonuçta

ya köfte olayında suçu yok da o köfteleri tepsiye dizmiş bi de..patatese domatese o kadar hazırladığım şeye sinmiştir o...bi daha pişirip yiyemem ben onu..ona sinir oldum...

yok yok haklısınız kızlar bende hem mali durumdan hemde hamilelikten dolayı home sweet home yapıcam gibi..anama giderim artık :)

kızlar geçmişi çok okuyamadım eve yeni geldim..afp için hastaneye gittim başka bir hastane, hem muayene olup ultrasona girdim hem kan verdim..doktor hanım biraz canımı sıktı..keşke kendi hastanende yaptırsaydın burda kafası büyük çıkıyo nasıl hesaplıcaz zaten geç döllenmeymişsin falan dedi..bebeği ölçtü kafası 18+6 bacakları 17+4 çıkıyor, süt içmiyomusun kalsiyum alman lazım dedi..halbuki ben her gün kalsiyum sandoz alıyorum onu da söyledim..kan tahlili raporunada benim normal sat ımı girmişler..26 temmuz olarak, halbuki benim kendi doktorum geç döllenme olduğu için 5ağustos falan hesaplıyordu..onu da söyledim eğer yanlış çıkarsa doktorunuza gösterirsiniz onun vereceği tarihe göre tekrar hesaplatırız dediler..hem onu halledemedim gibi geldi hemde oğlumun bacakları neden kısa görünüyor çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…