- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.161
kızlar normalde özel hastaneye gidiyorum.ama bu testler çoğaldıkça aynı zamanda devlet hastanesine gideyim testlere vereceğim parayla bebişime bişeyler alırım dedim.neyse bugün 3lü test için gittim.doktor beni ultrason için bi yere gönderdi.ultrasonsa bakan doktor bırakın bebeğimi göstermeyi sorularıma cevap bile vermedi.biliyorsunuz önceki bebeğimin kalbi durmuştu.ultrasona girince sadece kalbi atıyor mu dedim ona bile cevap vermedi.ki nerdeee boyu-kilosu.zaten geçen seferki kontrolde diğer doktor da hiçbir şey söylememişti.allahtan artık bebişimi hissediyorum da rahatlıyorum.bide haftaya kendi doktoruma gitcem.herşeyi sorar öğrenirim.
ayrıca saçma olan bişey daha var.tansiyonumu ölçtükleri odaya bile eşimi almadılar.biz özele gidiyor olmasak bu adam nasıl anlayacak çocuğu olacağını da nasıl bağ kuracak? o da köpürdü bugün herşeye
ya siz hangi devlete gidiyorsunuz da bunlar oluyor.. bende sürekli devlete gidiyorum ve çok memnunum herşeye cevap veriyor tanıdıgım için degıl diğer hastalara da öyle.. tıp fakültesine gidiyorum aynı zamanda orda çok ıyıler ılgılıler .. eşimde geliyor her konu da bilgilendiriyrlar ne bilimya korkuyorlar mı acep benden
20+1 de oldum cnm...aslında dun cok ıyıydım tum gun hıcbırseyım yoktu sabaha karsı agrıdı ama dayanılmıcak gıbı degıldı:)sımdı hafıf agrıısı ...
Yaa saolsun 100 kusur fıyatları acıkcası vermek ıstemedım pek cunku kullanabılırmıyım onuda tam bılmyırum:)sut urunlerını cok tuketıyorum cok ta sevrım ama bılmyıorumkı yetrsımızmı acaba
cnm ılk sayfadakı gıbı tam bılgılerı yazarsan ekleyeyım
boluya gidiyorum canım.iki keredir aynı muamele.geçen sefer annemle gtmştm.eşime anlatınca abarttığımı düşünmüştü.ama bugün kendisi görünce benden beter kızdı
oyy tam hamıs gobusu olmus artık masallahhhhEki Görüntüle 574342 Eki Görüntüle 574343
kızlar benim göbiş:) 21+3 yani az önce çekilmiş göbeğim bırde acım tok olsam nasıl olcak
cıglık atmak ıstıyorummbenım keselı sıcanım sımdı de benden mercimek köftesı ıstıyor
böreğin yanına yapsan olmaz mı diyoallahım ya sankı evde gun yapıyoruzz
kızlar normalde özel hastaneye gidiyorum.ama bu testler çoğaldıkça aynı zamanda devlet hastanesine gideyim testlere vereceğim parayla bebişime bişeyler alırım dedim.neyse bugün 3lü test için gittim.doktor beni ultrason için bi yere gönderdi.ultrasonsa bakan doktor bırakın bebeğimi göstermeyi sorularıma cevap bile vermedi.biliyorsunuz önceki bebeğimin kalbi durmuştu.ultrasona girince sadece kalbi atıyor mu dedim ona bile cevap vermedi.ki nerdeee boyu-kilosu.zaten geçen seferki kontrolde diğer doktor da hiçbir şey söylememişti.allahtan artık bebişimi hissediyorum da rahatlıyorum.bide haftaya kendi doktoruma gitcem.herşeyi sorar öğrenirim.
ayrıca saçma olan bişey daha var.tansiyonumu ölçtükleri odaya bile eşimi almadılar.biz özele gidiyor olmasak bu adam nasıl anlayacak çocuğu olacağını da nasıl bağ kuracak? o da köpürdü bugün herşeye
iyi akşamlar kızlar..sinirden köpürüyorum şuan...çok önemli bi konu değil ama deliricem ya..ben 3 aydır ilk defa mutfağa girdim bugün..daha okuldayken canım fırında köfte istedi..tarif aldım netten eşime de kasaptan hazır yapılmış köfte al dedim..eve geldik..patatesleri doamtesi biberi filan ayarladım tepsiye koydum en son köfteleri koycam..bir kötü kokuyor delirdim..pis kokuyo bunlar dedim..mutfaktan geldim uzandım..acayip sinirlendim benim koca sen o tepsiye diz köfteleri ..ya sen delirdin mi dedim kim yicek bunu bildiğin bozuk et kokuyor..tepsiden topladı gene köfteleri koydu poşete hesap sormaya gitti..ben iyice delirdim en azından ölece verirdim fırına köftesiz yerdim patatesi biberi..şimdi onlarda koktu...sinirden ağlamak üzereyim...40 yılda bişey canımistedi..3 aydır ilk defa mutfağa girdim..başıma gelene bak yaaaa
yok yok haklısınız kızlar bende hem mali durumdan hemde hamilelikten dolayı home sweet home yapıcam gibi..anama giderim artık :)
kızlar geçmişi çok okuyamadım eve yeni geldim..afp için hastaneye gittim başka bir hastane, hem muayene olup ultrasona girdim hem kan verdim..doktor hanım biraz canımı sıktı..keşke kendi hastanende yaptırsaydın burda kafası büyük çıkıyo nasıl hesaplıcaz zaten geç döllenmeymişsin falan dedi..bebeği ölçtü kafası 18+6 bacakları 17+4 çıkıyor, süt içmiyomusun kalsiyum alman lazım dedi..halbuki ben her gün kalsiyum sandoz alıyorum onu da söyledim..kan tahlili raporunada benim normal sat ımı girmişler..26 temmuz olarak, halbuki benim kendi doktorum geç döllenme olduğu için 5ağustos falan hesaplıyordu..onu da söyledim eğer yanlış çıkarsa doktorunuza gösterirsiniz onun vereceği tarihe göre tekrar hesaplatırız dediler..hem onu halledemedim gibi geldi hemde oğlumun bacakları neden kısa görünüyor çok canım sıkıldı
Kizlar ben hala cok fazla tatli yiyemiyorum..canim istemiyor..gebelikten once bayilirfim tatliya..benim gibi olan var mi??
Kizlar ben hala cok fazla tatli yiyemiyorum..canim istemiyor..gebelikten once bayilirfim tatliya..benim gibi olan var mi??
snowflaken canım mesaj atamadığım için burdan yazmıştım ama herhalde okumadın, listede benide düzenlermisin artık, ismimiz henüz belli olmasada bi OĞLUŞUM oluyo..
Eki Görüntüle 574342 Eki Görüntüle 574343
kızlar benim göbiş:) 21+3 yani az önce çekilmiş göbeğim bırde acım tok olsam nasıl olcak
bende aynısını dusunuyorum testlerı devlette yaptırıyorum ayrıntılı ultrason ıcın bakalım 1 hafta sonra doktora gıdıcem zeynep kamıle
ordan bı daha randevu ayrıntılı ultrason ıcın derken bugun gıt yarın gel yaptırcaklar .. ama umarım senınkı gıbı anlayıssız kısılere denk gelmem
canım sakınles bakimm esının sucu ne zavallım ne anlasın kofteden
hazır kofte alma balım ınan mıdem bulana bulana mutfaga gırıyorum ama hıc olmazsa ıcınde ne var bılıyorum
kofteye kımbılır ne koydu kasap.47:
nasıl yanı kafa ayrı bacak ayrı daha neler duyucaz yaaa sen bos ver o dıyen zatı muhteremı
kendı doktorunla konus bu konuyu bakalım ne dıcek ..
bende aynıyım canım tatlıya bayılan ben bırı onume koyarsa belkı yerım ..
Ayyy allahım yarabbim ne kadarcıksın kii, ne kadar parmağın var ki emiyorsunn tutusunuuu kopardığımm
Maşşallaahhh canımm meleğinee sağlıklaa gelsinn güzelliğin inşAllahh
Bende benim chucky paylaşmak istiyorumdaa korkuyorum hiç bir kız anası bakmayacak bize diye
Gerçi Zeynepiin kızı benimdirr söyleyim şimdiden
ya siz hangi devlete gidiyorsunuz da bunlar oluyor.. bende sürekli devlete gidiyorum ve çok memnunum herşeye cevap veriyor tanıdıgım için degıl diğer hastalara da öyle.. tıp fakültesine gidiyorum aynı zamanda orda çok ıyıler ılgılıler .. eşimde geliyor her konu da bilgilendiriyrlar ne bilimya korkuyorlar mı acep benden
artık neyse göstersinde tam kendini kız erkek farketmez ama ben biliyom bu çoçuk bana son dakıka golü atacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?