2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
snowflaken canım mesaj atamadığım için burdan yazmıştım ama herhalde okumadın, listede benide düzenlermisin artık, ismimiz henüz belli olmasada bi OĞLUŞUM oluyo..

ya siz hangi devlete gidiyorsunuz da bunlar oluyor.. bende sürekli devlete gidiyorum ve çok memnunum herşeye cevap veriyor tanıdıgım için degıl diğer hastalara da öyle.. tıp fakültesine gidiyorum aynı zamanda orda çok ıyıler ılgılıler .. eşimde geliyor her konu da bilgilendiriyrlar ne bilimya korkuyorlar mı acep benden

boluya gidiyorum canım.iki keredir aynı muamele.geçen sefer annemle gtmştm.eşime anlatınca abarttığımı düşünmüştü.ama bugün kendisi görünce benden beter kızdı

canım 28 yaşındayım ilk bebeğim olucak inş sat 21.08.2012 tahmini doğum tarihi 28.05.2013 cinsiyet daha belli değil canım şimdiden teşekkürler:)

boluya gidiyorum canım.iki keredir aynı muamele.geçen sefer annemle gtmştm.eşime anlatınca abarttığımı düşünmüştü.ama bugün kendisi görünce benden beter kızdı

doktordan kaynaklanıyor canım bırde azcık cazgır olmak gerekıyor cevap vermedıler bır daha sor yıne vermedı bır daha sor baktın olmjuyor de onlara rüyamda mı görcem bebeğin iyi olup olmadığını sessiz kalınca tepesıne çıkıyorlar ınsanın ama ne bilim tuhafıma gidiyor yinede hhayatım boyunca hiç karşılaşmadım ters bır muamele ile hep de devlete gidiyorum

bende aynısını dusunuyorum testlerı devlette yaptırıyorum ayrıntılı ultrason ıcın bakalım 1 hafta sonra doktora gıdıcem zeynep kamıle
ordan bı daha randevu ayrıntılı ultrason ıcın derken bugun gıt yarın gel yaptırcaklar .. ama umarım senınkı gıbı anlayıssız kısılere denk gelmem

canım sakınles bakimm esının sucu ne zavallım ne anlasın kofteden
hazır kofte alma balım ınan mıdem bulana bulana mutfaga gırıyorum ama hıc olmazsa ıcınde ne var bılıyorum
kofteye kımbılır ne koydu kasap.47:

nasıl yanı kafa ayrı bacak ayrı daha neler duyucaz yaaa sen bos ver o dıyen zatı muhteremı
kendı doktorunla konus bu konuyu bakalım ne dıcek ..

Kizlar ben hala cok fazla tatli yiyemiyorum..canim istemiyor..gebelikten once bayilirfim tatliya..benim gibi olan var mi??

bende aynıyım canım tatlıya bayılan ben bırı onume koyarsa belkı yerım ..

Kizlar ben hala cok fazla tatli yiyemiyorum..canim istemiyor..gebelikten once bayilirfim tatliya..benim gibi olan var mi??

ben ilk 3 ay yiyemedim pek şimdi her an yiyebilirim çok kötü tatlı krizlerim oluyor önceden severdim ama bu kadar değildi yani benim gbi olan vrmı kız bebeklerdemi oluyo acaba bu daha çok

bugun fecı yogun gectı yengeme doktor ara esı ıse yolla yemek yap spor yap derken
kosu bandından zor ındım aşağı :)soyle ayaklarımı uzatayım keyıf yapayım azcık hepınızı opuyorum kızlar
ben yokken konusmayın bakımm

canım sakinleştim ama bu saatte kadar yemedim bişey...ben ilk defa girdim mutfağa köfte yoğuracak kadar iyi değil midem..:26:kasap ın dediğine göre harç koyuyoruz o koku ağır gelmiştir demiş..berbat kokuyordu..daha önce de almıştık ordan ne bilim güvendim ama bi daha tövbe...

snowflaken
merhaba canım
Ben pendik te oturuyorum,
remedy hospital hastanesine gitmeyi düşünüyorum.ssk lı muane ücreti ve doğum ücreti hakkında bilginiz var mı ? teşekkür

Son düzenleme:
snowflaken ben yeni üyelik aldım humeyra87nin yerine yeni kullanıcı adımı yazarmısın bir kızımın ismini silermisin her an değişebilirde

Son düzenleme:

Canım Dünürüm benim ...

şükür gire çıka 2 günlük işimi yaptım askıdakı camasırları toplayıp onları yerleştirdim (2 makına) utuleneceklerı ayırdım 2 makına da camasır yıkadım haftasonuna kadar bir azıcık utum kaldı tatlı bişeyler yedim midem gene bulandı :26: bu sıpa tatlı sevmio anladık artık

artık neyse göstersinde tam kendini kız erkek farketmez ama ben biliyom bu çoçuk bana son dakıka golü atacak

wala seinki erkekmiş gb geliyo bana nedense :) gerçi doktorunun yüzde doksan mıydı neydi kız dediğini biliyorum ama

hımm bu mikrodalga işi karışık yaa:44:
ben kullanıyorum çok napcaz o kadar çok hayatıma girmişki eritmek için ısıtmak için pişirmek için oooo
ilk başlarda ceple daha çok muhataptım oyun oynuyodum yattığım zamanlarda şimdi kalmadı ama laptobu ne kadar uzaklaştırabilirimki kendimden :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…