2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ya arkadaslar birsey sormak istiyorum, Ben agda icin hic kuafore Falan gitmem normalde, agda yapmam lazim AMA malum gobekten goremiyorum ki, siz bu isi nasil yapiyorsunuz.? Bir yontemi varsa lutfen paylasir misiniz?

bende Aynı düşüncelere sahiptim canım .... 2 lı testı yaptırmadım ..3lu test ıcın bugun kendımı hastanede buldum ...:)

Koptum...

merhaba kızlar
oglusu gordum yavrum 308 grammıs simdi
bu ara sIk grdm usgye ama doktor secimi vardı hala krarsızım ama son gıttıgım ıyı ilgilendi bakalim karar vericez
1 ay sonra randevu bu surecte 9 ocaga detayli usg vermisler cok gec deg'l m' acaba

yok değil cnm iyice gelişmiş olur hem herşeyi daha iyi olur belkide
sen kvdenin yanındamı kalıcaksın ki annenlerin yanında doktora gitmicekmiydin

bende Aynı düşüncelere sahiptim canım .... 2 lı testı yaptırmadım ..3lu test ıcın bugun kendımı hastanede buldum ...:)

Canim benimde ikinci bebegim benim test sonuclari guzel cikti ve bende bebegin hareketlerini hissetmiyorum umarim normaldir, bu cumartesi kontrol var valla korkuyorum bebegi bisey oldu diye , tovbee tovbee

Ya arkadaslar birsey sormak istiyorum, Ben agda icin hic kuafore Falan gitmem normalde, agda yapmam lazim AMA malum gobekten goremiyorum ki, siz bu isi nasil yapiyorsunuz.? Bir yontemi varsa lutfen paylasir misiniz?

aynayi gorebilecegin kadar bi yer ayarla karsina birak bakarak temizle 9. aya kadar yapabilirsin boyle

en pratik ve temiz yöntem kuaföre gitmen cırt cırt 10 dk tamam
bende cuma gidicem yüklerimden kurtulmaya

Alismadigimdan sanirim gidemiyorum agda icin kuafore aslinda nasil rahatlik degilmi.

hemde ne rahatlık bir arkadaşım vardı utanırdı kuaföre gitmeye kendi uğraşırdı evde ne diller döktüm yok
bir süre sonra o da uğraşmaktan sıkıldı gitti dediki dünya varmış aptal kafamı nereye vurayım uğraşıyodum o kadar üstüne etraf batıyodu şimdi gidiyor kuaföre

ah kizlar iki gundur hic halim yok cok kotuym sersem gibi geziyorum
basimi ceviremiyorum bile surekli uzanik durumdayim
bu aksam saat 7 de ayaga kalktim pazar gunu esimle kar oynadik galiba usuttum
ben kolay kolay hasta olamam ne kotu biseymis bu ya oksururken karnima oyle bi sanci vuruyo ki :2::2::2::2:

maaşallah ya benim 2 hafta geride ama seninki kadar vardır.halbuki 1,5 kilo aldım bu karın nerden buluyo da kiloyu şişiyo....

:) canım ben hamile kalmadan önce de biraz göbekliydim belki ondan böyle büyüktür benım.. bende 2,5 klo aldım zaten çok zayıf değildim.. hoşuma gidiyor göbüşüm daha çabuk büyüsün bıcırığım elime gelsin

wala seinki erkekmiş gb geliyo bana nedense :) gerçi doktorunun yüzde doksan mıydı neydi kız dediğini biliyorum ama

evet canım ilk büyük ıhtımalle kız dediler sonra %99 erkek denildi daha sonra %99 kız denildi haftaya gideecem bakalım ne dicekler oynak balinam için

günaydın kızlar hepinize yaww birde derler kı süt tok tutar yatarken süt içtim sabah erken hortlamayayım diye ama nerdee karnımın gurultularına uyandım resmen

günaydın kızlar.sağlıklı bir gün olur inşl hepimize.
süt beni tok tutuyor biraz ama normal su bardağı değilde anormal bardakla içiyorum :):)2 su bardağına yakın nerdeyse.

günaydın kızlar.sağlıklı bir gün olur inşl hepimize.
süt beni tok tutuyor biraz ama normal su bardağı değilde anormal bardakla içiyorum :):)2 su bardağına yakın nerdeyse.

canım bende öyle içiyorum hani bira bardakları var ya onlarla dolduruyorum 3,5 su bardağına tekamül ediyor ama canavarım süt ürünlerini çok seviyor bütün vitamını alıyor posası bana kalınca beni tok tutmuyor:) bir tane de muz yemiştim

çok acil tarif istiyorum kızlar ğöğüslerim şişti resmen pratik ye bıre bır tutturabileceğim bı tarif olsun yoksa beceremıyom kuru oluyor

günaydın kızlar....
çok kötü bi gece geçirdim...rüyamda eşim beni 25 aydır aldattığını itiraf ediyordu...ayrıntısıyla herşeyi anlattırıyordum ona...ben bunları görürken sayıklamışım eşim de beni sakinleştirmek için sarılıp öpmek istemiş ama ben ona benden uzak dur diye bağırmışım sanki sabaha kadar aynı rüyayı görmüşüm gibi yorgun ve üzgün uyandım...sonra bi baktım eşim iki gözü iki çeşme başımı okşuyorgece ona birsürü laf söylemişimçok üzülmüştü bunlara ben mi sebep oluyorum diyordu (bebiş var diye piştiden korkuyor benden kaçıyordu da )şimdi okula yolladım...üfff hala etkisindeyim yaaaaaac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…