- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.181
günaydın güzel anneler ve bebişleri....ben 2li,3lü test falan hiçbirini yaptırmayacam demiştim,dün karar değiştirdim..çünkü bebeğimin yeteri kadar hareketlerini hissetmediğimi farkettim ve panik yaptım..dün iş çıkışı doktoruma gittim anlattım endişemi,ultrasona aldı,bebek hareketli,neden hissetmiyorsunki dedi...bir de ilk gebelik de değil.neyse dedim alakası yok ama 3 lü testi yapayım ben dedim.kan verip geldim,10 gün sonra sonuç çıkacakmış..beklemek ne zor şeymiş öyle ya..allah hepimizin yavrularını sağlıklı versin inşallah kucağımıza..amin
Kızlar alakasız olacak hatta doğmamış cocuğa don biçmek olacak ama doğar doğmaz olsun istediğim için
Şimdiden eşimi ikna etmem lazımm
Ben doğduğu zamanda sünnet yapılsın istiyorum hemenn
Hem ilerde tıkanıklık,pislik (idrar birikintileri)olmaması için, hemde daha sağlıklıyımışş
Bu konuda siz ne yapacaksınız:44: Yada biz iki dengesiz cok mu erken konuşuyoruz
Eşim hemenn Ahmet Necdet Sezer gibi vetoyuu verdii, ben meclisi toplayıp bir daha yollayacağım kendisine
Yanii eşimin mantığıı doğduğunda zaten miniciik pipisii varr doktor bide fazla keserse kukuş gibi olurmuuşş, yook fazla kesersee ilerde minnacık olurmuşş, lebleli pipili dedirtmezmişş
Bende diyemedim kiii ben dün zenciye baktım korkma diyee
merhaba kızlar
oglusu gordumyavrum 308 grammıs simdi
bu ara sIk grdm usgye ama doktor secimi vardı hala krarsızım ama son gıttıgım ıyı ilgilendi bakalim karar vericez
1 ay sonra randevu bu surecte 9 ocaga detayli usg vermisler cok gec deg'l m' acaba
bende Aynı düşüncelere sahiptim canım .... 2 lı testı yaptırmadım ..3lu test ıcın bugun kendımı hastanede buldum ...:)
Ya arkadaslar birsey sormak istiyorum, Ben agda icin hic kuafore Falan gitmem normalde, agda yapmam lazim AMA malum gobekten goremiyorum ki, siz bu isi nasil yapiyorsunuz.? Bir yontemi varsa lutfen paylasir misiniz?
Ya arkadaslar birsey sormak istiyorum, Ben agda icin hic kuafore Falan gitmem normalde, agda yapmam lazim AMA malum gobekten goremiyorum ki, siz bu isi nasil yapiyorsunuz.? Bir yontemi varsa lutfen paylasir misiniz?
aynayi gorebilecegin kadar bi yer ayarla karsina birak bakarak temizle 9. aya kadar yapabilirsin boyle
Alismadigimdan sanirim gidemiyorum agda icin kuafore aslinda nasil rahatlik degilmi.en pratik ve temiz yöntem kuaföre gitmen cırt cırt 10 dk tamam
bende cuma gidicem yüklerimden kurtulmaya
Alismadigimdan sanirim gidemiyorum agda icin kuafore aslinda nasil rahatlik degilmi.
maaşallah ya benim 2 hafta geride ama seninki kadar vardır.halbuki 1,5 kilo aldım bu karın nerden buluyo da kiloyu şişiyo....
wala seinki erkekmiş gb geliyo bana nedense :)gerçi doktorunun yüzde doksan mıydı neydi kız dediğini biliyorum ama
günaydın kızlar.sağlıklı bir gün olur inşl hepimize.
süt beni tok tutuyor biraz ama normal su bardağı değilde anormal bardakla içiyorum :):)2 su bardağına yakın nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?