- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.201
canım bende öyle içiyorum hani bira bardakları var ya onlarla dolduruyorum 3,5 su bardağına tekamül ediyor ama canavarım süt ürünlerini çok seviyor bütün vitamını alıyor posası bana kalınca beni tok tutmuyor:) bir tane de muz yemiştim
günaydın kızlar....
çok kötü bi gece geçirdim...rüyamda eşim beni 25 aydır aldattığını itiraf ediyordu...ayrıntısıyla herşeyi anlattırıyordum ona...ben bunları görürken sayıklamışım eşim de beni sakinleştirmek için sarılıp öpmek istemiş ama ben ona benden uzak dur diye bağırmışımsanki sabaha kadar aynı rüyayı görmüşüm gibi yorgun ve üzgün uyandım...sonra bi baktım eşim iki gözü iki çeşme başımı okşuyor gece ona birsürü laf söylemişim çok üzülmüştü bunlara ben mi sebep oluyorum diyordu (bebiş var diye piştiden korkuyor benden kaçıyordu da )şimdi okula yolladım...üfff hala etkisindeyim yaaaaaac
:)))) ne güzel işte calsiyum içmene gerek yok en güzeli doğal yolla almak.muzu bende bazen yiyorum.cevizi hiç sevmiyorum ben mecburen sabah sütle berare aç karnına 2 tane yemeye çalışıyorum.sanırım cevizde tok tuutyor beni.tutsa neye yarar 2 saate varmadan tekrar karnım guuurg :))))demeye başlıyor:)
günaydın kızlar hepinize yaww birde derler kı süt tok tutar yatarken süt içtim sabah erken hortlamayayım diye ama nerdee karnımın gurultularına uyandım resmen
Aynen canım nerdeyse yarım lıtre sut ııcıyoru banamısın demıyogünaydın kızlar.sağlıklı bir gün olur inşl hepimize.
süt beni tok tutuyor biraz ama normal su bardağı değilde anormal bardakla içiyorum :):)2 su bardağına yakın nerdeyse.
günaydın kızlar....
çok kötü bi gece geçirdim...rüyamda eşim beni 25 aydır aldattığını itiraf ediyordu...ayrıntısıyla herşeyi anlattırıyordum ona...ben bunları görürken sayıklamışım eşim de beni sakinleştirmek için sarılıp öpmek istemiş ama ben ona benden uzak dur diye bağırmışımsanki sabaha kadar aynı rüyayı görmüşüm gibi yorgun ve üzgün uyandım...sonra bi baktım eşim iki gözü iki çeşme başımı okşuyor gece ona birsürü laf söylemişim çok üzülmüştü bunlara ben mi sebep oluyorum diyordu (bebiş var diye piştiden korkuyor benden kaçıyordu da )şimdi okula yolladım...üfff hala etkisindeyim yaaaaaac
valla öyle dedi canım, benim hastanede sadece tahlil 68 tl di, o hastanede tahlil + ultrason 61 tldi..bende bebeği görme sevinciyle ucuz olan yere gittim..kadın moralimi bozdu..doktorumdan emin değilim çok resmiyiz diyodum ama bu dr.u görünce anladımki benim doktorum birşey görse bile bu tarzda söylemez beni kırmazdı..internette araştırdım rahimde gelişme geriliği olabiliyormuş bazı durumlarda ve bazı hamileliklerde o yüzden kendimi şimdiden alıştırdım.öyle durumlarda dinlenme falan veriyorlarmış geliştirmeye çalışıyorlarmış.zaten iki hafta sonraki ayrıntılı ultrasonda neyin ne olduğu net görünür..o zamana kadar da kalsiyum sandoza güvenmeyip çok süt içmeye çalışıcam..rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..bende aynısını dusunuyorum testlerı devlette yaptırıyorum ayrıntılı ultrason ıcın bakalım 1 hafta sonra doktora gıdıcem zeynep kamıle
ordan bı daha randevu ayrıntılı ultrason ıcın derken bugun gıt yarın gel yaptırcaklar .. ama umarım senınkı gıbı anlayıssız kısılere denk gelmem
nasıl yanı kafa ayrı bacak ayrı daha neler duyucaz yaaa sen bos ver o dıyen zatı muhteremı
kendı doktorunla konus bu konuyu bakalım ne dıcek ..
..
canım yeni hamileyken oturdum uğraştım insan ayna bile koysa karnını çok kasıyorsun, üşenmedim 1 saat uğraştım o günden sonra kuaföre gitmeye karar verdim..1buçuk-2 ayda bir gidebilirsin..bende çok çekiniyorum ama napalım mecburYa arkadaslar birsey sormak istiyorum, Ben agda icin hic kuafore Falan gitmem normalde, agda yapmam lazim AMA malum gobekten goremiyorum ki, siz bu isi nasil yapiyorsunuz.? Bir yontemi varsa lutfen paylasir misiniz?
geçmiş olsun canımah kizlar iki gundur hic halim yok cok kotuym sersem gibi geziyorum
basimi ceviremiyorum bile surekli uzanik durumdayim
bu aksam saat 7 de ayaga kalktim pazar gunu esimle kar oynadik galiba usuttum
ben kolay kolay hasta olamam ne kotu biseymis bu ya oksururken karnima oyle bi sanci vuruyo ki :2::2::2::2:
valla öyle dedi canım, benim hastanede sadece tahlil 68 tl di, o hastanede tahlil + ultrason 61 tldi..bende bebeği görme sevinciyle ucuz olan yere gittim..kadın moralimi bozdu..doktorumdan emin değilim çok resmiyiz diyodum ama bu dr.u görünce anladımki benim doktorum birşey görse bile bu tarzda söylemez beni kırmazdı..internette araştırdım rahimde gelişme geriliği olabiliyormuş bazı durumlarda ve bazı hamileliklerde o yüzden kendimi şimdiden alıştırdım.öyle durumlarda dinlenme falan veriyorlarmış geliştirmeye çalışıyorlarmış.zaten iki hafta sonraki ayrıntılı ultrasonda neyin ne olduğu net görünür..o zamana kadar da kalsiyum sandoza güvenmeyip çok süt içmeye çalışıcam..rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
canım yeni hamileyken oturdum uğraştım insan ayna bile koysa karnını çok kasıyorsun, üşenmedim 1 saat uğraştım o günden sonra kuaföre gitmeye karar verdim..1buçuk-2 ayda bir gidebilirsin..bende çok çekiniyorum ama napalım mecbur
geçmiş olsun canımballı limonlu ıhlamur öksürüğüne iyi gelir..bi de sırtına havlu falan koy..benimde burnum akıyo işyerinde hayalet gibi geziyorum çok halsizim...
cok saol canim havlu isi guzel fikir yapayim onu
sanada gecmis olsun insallah sende iyilesirsin...
Günaydın kızlar
bu ara bende ruyalarda sacma sapan şeyler görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlara yorulsun inşallah
bugün doktora gidicez inşallah cumartesi acile gitmeyi saymassak :)
20 gun sonra ilk kez gidicez kendi doktorumuza
e haliyle heycanlıyım vede son zamanlardaki kabızlık ve kasık ağrılarım yüzündende endişeliyim :/
hayırlısı bakalım hayırlı sonuclar alırız inşallah kızlar dua edin bize bebeğimin iyi olduğunu öğrenmiştim cumartesi gittiğimde inşallah yine herşey yolundadır.ölçümlerini soracağım nasıl yolundamı diye gramı ve cmciğiii nekadarmış meleğimizinnn.
1 hafta önceden gidiyorduk gelişim olarak normalmi yoksa hala önceden mi gidiyor meraklardayım açıkcası.
birde su kasık agrıları ıcın test vs ıstermı ıstemesse gerekırmı dıye soracagım cok dolu ve antremanlı gideceğim sorlarımla.
bize dua edin kasık agrılarım sadece genişlemeden kaynaklıdır ınsallah kızlar
bugün bütün işlerimi öğlene kadar bitirip kacıcam buradan kontorllü hasta oldugum için randevu vermiyorlarmış istediğim zaman gidebiliyormuşum gidicem bakalım.dua edin bizeeee :)
Gunaydın canım gouzel habeererle gelkasık agrında rahıle ılgılıdır sıpam 3 gundur soldan soldan tekmeyı basıyo benımde sol kasıgım agrıyo otarafta durdugundandır dıyorum bende 19_nda gıdecegım bakalım neler yapıo eleklermızı
günaydın kızlar...ya kızlar ben iyice kafayı yedim galiba..eşim işe gitti diye ağlayacam nerdeyse
ikimiz de öğleciydik..o bir süre 9-3 çalışmak zorunda erken gittii..kendimi çok yalnız hissetttim ya...
günaydın kızlar...ya kızlar ben iyice kafayı yedim galiba..eşim işe gitti diye ağlayacam nerdeyse
ikimiz de öğleciydik..o bir süre 9-3 çalışmak zorunda erken gittii..kendimi çok yalnız hissetttim ya...
canım insan duygusallaşıyor bende sabahları onu ugurlarken okadar zorlanıyorumkı bız ayrıyız bırde uzun zamandır kısa surelı gelıp gıdıyor yaaa hep aglıyorumkı :) hamılelık dahada duygusal edıyor ınsanı
günaydın canım..normal birşey, bir sorun yok bence..bende eşimden 1 saat önce işe gidiyorum, hergün onu bırakıp giderken içim çok kötü oluyo, hatta alarmı 10 dk erteleyip 10 dk yı eşime sarılarak geçiriyorum.. sonra kendi kendimi motive edip işe gidiyorum..ve hep düşünüyorum eşimi bırakamıyorsam yavrumu nasıl bırakıp gideceğim diye..
BROWNI
Malzemeler
1 su bardağı eritilmiş tereyağı/margarin
1,5 su bardağı toz şeker
2 tatlı kaşığı vanilya
4 yumurta
1 su bardağı un
2/3 su bardağı kakao
yarım tatlı kaşığı kabartma tozu
yarım tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı dövülmüş ceviz/fındık/antep fıstığı
Hazırlanması:
1. Fırını 175C'ye getirin. 23-24cmlik kek kalıbını yağlayın.
2. Yağ, şeker ve vanilyayı çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyip iyice karıştırın. Un, kakao, kabartma tozu ve tuzu ayrı bir yerde karıştırın. Yavaş yavaş yumurtalı karışıma ilave edip karışımın özleşmesini sağlayın. Fındıkları ilave edip karışımı kalıba dökün.
3.
Fırında 20-25 dakika pişirin. (ben 25 dakikadan sonra 150C'ye alıp çok az bir süre daha -kürdan temiz çıkana kadar- pişirdim.) Kalıptan çıkarmadan telin üzerinde tamamen soğutun. Soğuyunca servis tabağına alın. Dilerseniz çilek ve antep fıstığı ile süsleyip dondurma eşliğinde servis yapın
Eşim bu tarifi çok beğeniyor, sen de beğenirsin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?