2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

:)))) ne güzel işte calsiyum içmene gerek yok en güzeli doğal yolla almak.muzu bende bazen yiyorum.cevizi hiç sevmiyorum ben mecburen sabah sütle berare aç karnına 2 tane yemeye çalışıyorum.sanırım cevizde tok tuutyor beni.tutsa neye yarar 2 saate varmadan tekrar karnım guuurg :))))demeye başlıyor:)

bende görüyorum bazen saçma sapan rüyalar.duygusal anlamda çok fazla hassaşlaştık hep o yüzden oluoyr.ama gerçekten o anı yaşamış gibi kötü oluyrsun :)

var ya hayatım boyunca hiç bu kadar özgürce yemeek yemiştim çok mutlu oluyorum canımın istediği herseyi fazlasıyla istediğim saaatte yiyorum süper birşey yaa sürekli açım aklım yiceklerde

günaydın kızlar hepinize yaww birde derler kı süt tok tutar yatarken süt içtim sabah erken hortlamayayım diye ama nerdee karnımın gurultularına uyandım resmen

Gunaydn canım bende tekmeyle uyandım sut ve borekle kahvaltımı yapıp cıktım ama yıne acıktım nasılsa sık sık acıkoyorum dıye az az yıyorum
günaydın kızlar.sağlıklı bir gün olur inşl hepimize.
süt beni tok tutuyor biraz ama normal su bardağı değilde anormal bardakla içiyorum :):)2 su bardağına yakın nerdeyse.
Aynen canım nerdeyse yarım lıtre sut ııcıyoru banamısın demıyo

Gunaydın canım ahh su ruyalar bende sacma sapan ruyalar gordum allh sonumuzu hayır etsın

gunaydin hamisler..

bende sabaha kadar yazin bulunan bir meyveyi onu aseriyodum ariyoduk ama bulamiyoduk tam buldum yiycem esim uyandirdi ise gitcekti. esime bari biraksaydinda bitanecik yeseydim dedim, hala aklim o meyvede ya

Son düzenleme:
gunaydın obur annelerrrr

bende dun aksam naptım bılsenız
canım bısı cektı solemıyım smdı gecenın 10 unde ındım markete
dısarda lodos ucuruyo o halde hıcmı usenmez ınsan
ıı ıııhhh
neyse bıkac malzeme aldım geldım bıde 2 saat onla ugrastım
esım halıme gulmektenn bı hal oldu
hazırını alsaydın ya ne ugrastın zaten olmamıs dedı
evt olmamıstı ama nefsımı korlemeye yettı

valla öyle dedi canım, benim hastanede sadece tahlil 68 tl di, o hastanede tahlil + ultrason 61 tldi..bende bebeği görme sevinciyle ucuz olan yere gittim..kadın moralimi bozdu..doktorumdan emin değilim çok resmiyiz diyodum ama bu dr.u görünce anladımki benim doktorum birşey görse bile bu tarzda söylemez beni kırmazdı..internette araştırdım rahimde gelişme geriliği olabiliyormuş bazı durumlarda ve bazı hamileliklerde o yüzden kendimi şimdiden alıştırdım.öyle durumlarda dinlenme falan veriyorlarmış geliştirmeye çalışıyorlarmış.zaten iki hafta sonraki ayrıntılı ultrasonda neyin ne olduğu net görünür..o zamana kadar da kalsiyum sandoza güvenmeyip çok süt içmeye çalışıcam..rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Ya arkadaslar birsey sormak istiyorum, Ben agda icin hic kuafore Falan gitmem normalde, agda yapmam lazim AMA malum gobekten goremiyorum ki, siz bu isi nasil yapiyorsunuz.? Bir yontemi varsa lutfen paylasir misiniz?
canım yeni hamileyken oturdum uğraştım insan ayna bile koysa karnını çok kasıyorsun, üşenmedim 1 saat uğraştım o günden sonra kuaföre gitmeye karar verdim..1buçuk-2 ayda bir gidebilirsin..bende çok çekiniyorum ama napalım mecbur
geçmiş olsun canım ballı limonlu ıhlamur öksürüğüne iyi gelir..bi de sırtına havlu falan koy..benimde burnum akıyo işyerinde hayalet gibi geziyorum çok halsizim...

cok saol canim havlu isi guzel fikir yapayim onu
sanada gecmis olsun insallah sende iyilesirsin...

Günaydın kızlar

bu ara bende ruyalarda sacma sapan şeyler görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlara yorulsun inşallah

bugün doktora gidicez inşallah cumartesi acile gitmeyi saymassak :)
20 gun sonra ilk kez gidicez kendi doktorumuza
e haliyle heycanlıyım vede son zamanlardaki kabızlık ve kasık ağrılarım yüzündende endişeliyim :/
hayırlısı bakalım hayırlı sonuclar alırız inşallah kızlar dua edin bize bebeğimin iyi olduğunu öğrenmiştim cumartesi gittiğimde inşallah yine herşey yolundadır.ölçümlerini soracağım nasıl yolundamı diye gramı ve cmciğiii nekadarmış meleğimizinnn.
1 hafta önceden gidiyorduk gelişim olarak normalmi yoksa hala önceden mi gidiyor meraklardayım açıkcası.
birde su kasık agrıları ıcın test vs ıstermı ıstemesse gerekırmı dıye soracagım cok dolu ve antremanlı gideceğim sorlarımla.
bize dua edin kasık agrılarım sadece genişlemeden kaynaklıdır ınsallah kızlar
bugün bütün işlerimi öğlene kadar bitirip kacıcam buradan kontorllü hasta oldugum için randevu vermiyorlarmış istediğim zaman gidebiliyormuşum gidicem bakalım.dua edin bizeeee :)

Gunaydın canım gouzel habeererle gel kasık agrında rahıle ılgılıdır sıpam 3 gundur soldan soldan tekmeyı basıyo benımde sol kasıgım agrıyo otarafta durdugundandır dıyorum bende 19_nda gıdecegım bakalım neler yapıo eleklermızı

günaydın kızlar...ya kızlar ben iyice kafayı yedim galiba..eşim işe gitti diye ağlayacam nerdeyse
ikimiz de öğleciydik..o bir süre 9-3 çalışmak zorunda erken gittii..kendimi çok yalnız hissetttim ya...

evet canım kasıklarımdada tekmelerini hissediyorum buyüzden olabilirmi diye düşünmekten alamıyorum kendimi ahyırlısı bakalım bizim için büyük gün bugün :)

7 gun cuk kalmıs sızdee hızlı cabucak gecsın ınsallah

canım insan duygusallaşıyor bende sabahları onu ugurlarken okadar zorlanıyorumkı bız ayrıyız bırde uzun zamandır kısa surelı gelıp gıdıyor yaaa hep aglıyorumkı :) hamılelık dahada duygusal edıyor ınsanı

günaydın canım..normal birşey, bir sorun yok bence..bende eşimden 1 saat önce işe gidiyorum, hergün onu bırakıp giderken içim çok kötü oluyo, hatta alarmı 10 dk erteleyip 10 dk yı eşime sarılarak geçiriyorum.. sonra kendi kendimi motive edip işe gidiyorum..ve hep düşünüyorum eşimi bırakamıyorsam yavrumu nasıl bırakıp gideceğim diye..

BROWNI
Malzemeler
• 1 su bardağı eritilmiş tereyağı/margarin
• 1,5 su bardağı toz şeker
• 2 tatlı kaşığı vanilya
• 4 yumurta
• 1 su bardağı un
• 2/3 su bardağı kakao
• yarım tatlı kaşığı kabartma tozu
• yarım tatlı kaşığı tuz
• 1 su bardağı dövülmüş ceviz/fındık/antep fıstığı
Hazırlanması:
1. Fırını 175C'ye getirin. 23-24cmlik kek kalıbını yağlayın.
2. Yağ, şeker ve vanilyayı çırpın. Yumurtaları teker teker ekleyip iyice karıştırın. Un, kakao, kabartma tozu ve tuzu ayrı bir yerde karıştırın. Yavaş yavaş yumurtalı karışıma ilave edip karışımın özleşmesini sağlayın. Fındıkları ilave edip karışımı kalıba dökün.
3.
Fırında 20-25 dakika pişirin. (ben 25 dakikadan sonra 150C'ye alıp çok az bir süre daha -kürdan temiz çıkana kadar- pişirdim.) Kalıptan çıkarmadan telin üzerinde tamamen soğutun. Soğuyunca servis tabağına alın. Dilerseniz çilek ve antep fıstığı ile süsleyip dondurma eşliğinde servis yapın

Eşim bu tarifi çok beğeniyor, sen de beğenirsin umarım

eşin göreve mi gidiyo neden ayrısınız canım..

ne hormonmuş yaa..ben de kafayı yedim diyodum..demek herkese oluyor..yani eşime normalde de düşkünüm ama ne bilim ayrı kaldık gibi geldi...bebeğimi bırakmak istemiyorum ben..çıkmasın ordan hep benle gezsin:)))

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri,
haftayı ortaladık nihayet, hafta sonunu iple çekiyorum bu hafta sonu hiç dinlenememiştim

maşallah hepiniz ne kadar duygusalsınız, bende eşimden 1 saat önce çıkıyorum evden ben çıkarken o genelde uyanmış oluyor ya şalımı düzeltir ya da çantamı kontrol eder cevizimi mandalinamı aldım mı diye ama ben pek duygulanmıyorum

bende bir odunluk söz konusu sanırım

tepsiyi yağlamak yerine yağlı kağıt serin daha pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…