- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.221
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri,
haftayı ortaladık nihayet, hafta sonunu iple çekiyorum bu hafta sonu hiç dinlenememiştim
maşallah hepiniz ne kadar duygusalsınız, bende eşimden 1 saat önce çıkıyorum evden ben çıkarken o genelde uyanmış oluyor ya şalımı düzeltir ya da çantamı kontrol eder cevizimi mandalinamı aldım mı diye ama ben pek duygulanmıyorum
bende bir odunluk söz konusu sanırım
Canım Dünürüm benim ...
böyle herşeyi düşünürsek kendimizi bir fanusun içine koyup çıkmamak lazım
bende tablet var bacağımla gövdem arasına yastık koyuyorum öyle kullanıyorum
mikrodalga zararlıymış çok mecbur kalırsam kullanıyorum kullanmamak gerek ama
h.sonu alışverişe gittik dalgınlıkla cihazdan geçtim :18: çıkışta eşim bebeğem bidaha gelmeyelim böyle yerlere senin için çok zararlı aklınca beni korur gibi alışveriş yaptırmayıp para harcamayacakdedim yavrum merak etme yandan geçerim ben hamile olduğumu söyleyip ve kociş hayal kırıklığıyla yaa öyle mi dedi hahaha yaşasın kötülük
ben de hazırlık yapıyorum uzuuuuun aradan sonra kocişe action yapayım 3 gün evde olmayacak şöyle bir hatırlatma yapayım aklından çıkmayayım
cnm ınetrnette ılgılı cok bı çalışma yok henuz ama
tlfla cok konusan anneelerle ılgılı bı çalışma yapılmıs ve makale yazlmıs
bu anenslerın beebkelrının %57 sınde öğrenme güçlüğü ve dikkat eksikliği ve hiperaktivite gözlenmiş
bende tlfla konusurken kulaklık takıorum
yoksa basıma dıkılıo benım mufafız
canım ben senı pıhtı topıgınde de gordum sankı
kab pıhtılasman mı var? Varsa hangı gen
ve tedavın ne suanda azcık bılgı verırmısın?
Bende mthfr a1289c homozıgotum ıgne ve coraspın kullanıyorm
ama en son bı dra gıttım benı karmakarısık ettı
smdı yıne dr arıyorumda..
canımm bı sure gıremedım gecmısı de okuyamamıstım bırkac kez belırttım gecmısi okuyamadıgımı neysekı gordum ve ekledım hayırlı olsun oglusun
snow snow snow duy beniiiiii
mrb cnm ssklı muayene ucretı 30 tl ama dogum ucretı konusunda bılgım yok yuksel beyı tavsıye ederımsnowflaken
merhaba canım
Ben pendik te oturuyorum,
remedy hospital hastanesine gitmeyi düşünüyorum.ssk lı muane ücreti ve doğum ücreti hakkında bilginiz var mı ? teşekkür
degıstırdım cnmsnowflaken ben yeni üyelik aldım humeyra87nin yerine yeni kullanıcı adımı yazarmısın bir kızımın ismini silermisin her an değişebilirde
mrb cnm masallah oglusunamerhaba kızlar
oglusu gordumyavrum 308 grammıs simdi
bu ara sIk grdm usgye ama doktor secimi vardı hala krarsızım ama son gıttıgım ıyı ilgilendi bakalim karar vericez
1 ay sonra randevu bu surecte 9 ocaga detayli usg vermisler cok gec deg'l m' acaba
gunaydın canım guzel haberle gel ınsallhGünaydın kızlar
bu ara bende ruyalarda sacma sapan şeyler görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlara yorulsun inşallah
bugün doktora gidicez inşallah cumartesi acile gitmeyi saymassak :)
20 gun sonra ilk kez gidicez kendi doktorumuza
e haliyle heycanlıyım vede son zamanlardaki kabızlık ve kasık ağrılarım yüzündende endişeliyim :/
hayırlısı bakalım hayırlı sonuclar alırız inşallah kızlar dua edin bize bebeğimin iyi olduğunu öğrenmiştim cumartesi gittiğimde inşallah yine herşey yolundadır.ölçümlerini soracağım nasıl yolundamı diye gramı ve cmciğiii nekadarmış meleğimizinnn.
1 hafta önceden gidiyorduk gelişim olarak normalmi yoksa hala önceden mi gidiyor meraklardayım açıkcası.
birde su kasık agrıları ıcın test vs ıstermı ıstemesse gerekırmı dıye soracagım cok dolu ve antremanlı gideceğim sorlarımla.
bize dua edin kasık agrılarım sadece genişlemeden kaynaklıdır ınsallah kızlar
bugün bütün işlerimi öğlene kadar bitirip kacıcam buradan kontorllü hasta oldugum için randevu vermiyorlarmış istediğim zaman gidebiliyormuşum gidicem bakalım.dua edin bizeeee :)
gunaydinbugun evime donuyorum nihayet sanirim 20 haftamiz da bitti bebisim ne kadar buyudu acaba
aşırı duygulanmamak daha iyi bence canım..kendimi çocuk gibi hissediyorum..anneee anneee diye bağırmadığım kalıyo sanki
ya ben de diyorum bu nick i nerden tanıyorum...:))evet pıhtılaşma topiğinde de yazıyorum iğne ve coraspin kullanıyorum ama ben genetik test yaptırmamıştım canım...bi düşüğüm oldu benim sonra kimyasal gebelik oldu..test yapıldı protein c ve protein s bakıldı..hangisiydi hatırlamıyorum ama biri biraz düşük çıktı..sonra şimdiki doktoruma bu testleri gösterdim..hamile kalmadan coraspin kullanacaksın sonra hamile kalır kalmaz iğne başlıcaz dedi..ben de hamile kalır kalmaz gittim başladık iğneye..arada bi kafamı kurcalıyo genetik test yaptırmadan kullanıyoum die..ama sanırım sen de okumuştum kan fazla sulanması ii değil demiş doktorun bunu doktoruma sordum..iğne ileri teknolojili dedi..bu iğneleri bırakamadan ameliyata bile giriyorum ben dedi..rahat ol dedii anlattı biraz..ben de üstelemedim açıkcası..
eşin göreve mi gidiyo neden ayrısınız canım..
ne hormonmuş yaa..ben de kafayı yedim diyodum..demek herkese oluyor..yani eşime normalde de düşkünüm ama ne bilim ayrı kaldık gibi geldi...bebeğimi bırakmak istemiyorum ben..çıkmasın ordan hep benle gezsin:)))
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri,
haftayı ortaladık nihayet, hafta sonunu iple çekiyorum bu hafta sonu hiç dinlenememiştim
maşallah hepiniz ne kadar duygusalsınız, bende eşimden 1 saat önce çıkıyorum evden ben çıkarken o genelde uyanmış oluyor ya şalımı düzeltir ya da çantamı kontrol eder cevizimi mandalinamı aldım mı diye ama ben pek duygulanmıyorum
bende bir odunluk söz konusu sanırım
Günaydııınnn minnakk kuzularımınnnkocamann annelerii
Haftayı ortaladık nihayetinde ve bu ahenkli günde bütün güzellikleer sizleri bulsunn
12.12.12
Dün eşime diyorum ki keşke usgye 12.12.12de gitseydik, millet düğün tarihlerini böyle yapıyor bizde usg tarihimizi böyle özel tarihe denk getirseydik diye
Dün yattık ben sağıma yatıp dualarımı okurken eşimde arkadan sarıldııı sonra duam bitti, dedim bu bebek cok tembel hiç tekmelemiyor beni diyee, doktor demedimi 20. haftaya kadar hissettiklerin bağırsak hareketleri tekme hissetmezsin diye, bende olsun canım 2 çaksın arada dedim :44: Rahat bırak oğlumu isterse tekmeler istemezse yan gelir yatarr, hem anaya vurulur muu o minik ayakları kıyarmı hiç dedi dee ayyy nasıl 2 dakikada ağlattı benii şapşaall
İşe geldim hemen sezen aksu patlatıp kınalı kuzuyu dinliyorum
Elimde süt ooohhh efkarlıyımmmm ullleeeennn
canım günaydın sanaaa vede oğluşunaaaa
bu tarihe biz nail olduk ozamann :) ayıptır solemesı gdiiyorzda doktoraaaa
canımmm afıyet olsn vallaa
tekmelerı bende 17 haftada duymaya basladım herkez erkenden duydu dıye ama zaten normalı 20 haftaymısss :) sende gec hıssedenlerdensın ama olsunnn 40 haftaya kadarrr tekmelere bogucak senın oglusta senı ınsallah
canım söz konusu annem olunca hemen duygulanıyorum bende, istediğim an annemi görebilirim öyle uzakta falanda değil ama telefonda bile konuşurken sesim titriyor son günlerde
bide annemlerden eve giderken böyle annemi babamı kardeşimi kapıda bizi uğurlarken görmek beni çok kötü yapıyor
hamileliğim beni onlara daha çok bağladı....
Kocamın yeri çok ayrı, o benim sığınağım, kalorifer peteğim, doktorum, hemşirem, can yoldaşım
ama yinede adı üstünde Koca
hımm ya evt gecenlerde fıkır almak ıcın ıste anlattım topıge
kızların cogu tabı bırakma dedı bana
keza bende bırakmadım zaten korkudan vuruyorum ıgneyı hala
ama adamın o lafları aklımdan cıkmıyo kazare kafayı carpcam dıye tırsıyorum
yaa sana testsız verdıgıne gore bı ıgneyı baya bı onlem amaclı olmus senınkı
demekkı bu kdr cıddı zararı olsa verırler mı ne bıleyım.
Sonucta bunları kullanmazken dusuk yapıyorduk tamam suanda buyudu bebıslerımız cok sukur ama
smdıde bırakmayı ınsanın gozu yemıyo...
Bende smdı baska bı dra gıdıcem bakalım ıns ıyı bırını bulurum.
Sen claexen mı kullanıyosun? Ben ınnohep kullanıyorum gun asırı vuruyorum.
Bıde cevrede konuyu bılmeyenlerın sureklı aaa ıgne bebege zararlı olur
nıye yapıyosunkııı vs gıbı seyler soylemesıne de delı oluyorum
sanırım bebegımıze bı yan etkısı olsa bunu vermeye cesaret edemezler dımı
canım günaydın sanaaa vede oğluşunaaaa
bu tarihe biz nail olduk ozamann :) ayıptır solemesı gdiiyorzda doktoraaaa
canımmm afıyet olsn vallaa
tekmelerı bende 17 haftada duymaya basladım herkez erkenden duydu dıye ama zaten normalı 20 haftaymısss :) sende gec hıssedenlerdensın ama olsunnn 40 haftaya kadarrr tekmelere bogucak senın oglusta senı ınsallah
böyle herşeyi düşünürsek kendimizi bir fanusun içine koyup çıkmamak lazım
bende tablet var bacağımla gövdem arasına yastık koyuyorum öyle kullanıyorum
mikrodalga zararlıymış çok mecbur kalırsam kullanıyorum kullanmamak gerek ama
h.sonu alışverişe gittik dalgınlıkla cihazdan geçtim :18: çıkışta eşim bebeğem bidaha gelmeyelim böyle yerlere senin için çok zararlı aklınca beni korur gibi alışveriş yaptırmayıp para harcamayacakdedim yavrum merak etme yandan geçerim ben hamile olduğumu söyleyip ve kociş hayal kırıklığıyla yaa öyle mi dedi hahaha yaşasın kötülük
ben de hazırlık yapıyorum uzuuuuun aradan sonra kocişe action yapayım 3 gün evde olmayacak şöyle bir hatırlatma yapayım aklından çıkmayayım
kızlar ya bişi sorcam dün gazdan mıdır bilmem karnımın sol tarafı battı durdu deli oldum ağrıdan sizdede oluyor mu?
Canım güle güle gitt, güle güle gel inşAllahh
Minik prenseste pek güzel pozlar versinde annesii bir sonraki usgye kadar idare etsinn
Ben benim sıpaya bakamıyorum
Bide erkek erken tekmeler diyolar, ara ara ittirme kaktırma bişey hissediyorum ama doktor yok canım o bağırsak hareketir dediğinden berii sert bir altın vuruş bekliyorum bakalım beyimiz ne zaman kareteye başlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?