2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydin canimm esimin kardesi evlendi de onun dugune gelmistik 1 haftadir nihayet donuyoruziskence gibiydi resmennnn cinsiyet konusuna gelince yilbasina girmeden ogrenicez insallahhhh 22.haftada olacagim herhalde kesin ogrenirim,yilbasi hediyem olcak bebisimin cinsiyetii

ben micro dalgayı çok sok kullanıyorum..ama alışveriş merkezlerindeki cihazlarla ilgili pey araştırma yaptım nette..hiçbir zararı yokmuş..şimdi micro dalga kafama takıldı

Ben de araştırmıştım alışveriş merkezlerindeki cihazların zararı yokmuş, bir de onlardan iş yerinde var, eve girerken var ben bazen artislik yapıp geçmiyorum ama hangi birinden sakınayım iyiki de zararı yokmuş

ailemle aynı yerde olmadığım için belki de kocamı hep yanımda istyorum ben..çok şanslısın annemler 3.5 saat uzaktalar...bulantılarım çok kötüyken annem yanımdaydı hep ama şimdi yok ben de çok özlüyorum ama düşünmemeye çalışıyorum..dur annemi bi arayayım ben...

benimki önlem gibi ama sanırım bendeki düşük çıkan değer de pıhtılaşmaya eğilimle ilgiliymiş yani çok alakasız değil..sen çevrene bakma yaşayan biliyo 5 ay önce bana deselerdi ben de zararlı olur iğne vurulur mu hiç derdim..bilmiyordum çünkü..ben clexan 0.4 kullanıyorum canım günde 1 defa..güvenebileceğin bi doktor bul onla devam et dediğini yap..çünkü onlar gerekli testleri de yapıyolar gerekirse dozunu azaltıp arttırıyorlar canım...

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeeeee
benim kafama takılan bişi var kızlar. tetanos aşısını 20. haftaya girince mi yaptırmamız lazım yoksa 20. hafta bitince mi? sağlık ocağına güvenmiyorum da ben ona göre gidicem. bir de ayrıntılı ultrasonu dr unuz kaçıncı haftada istedi?

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMM INSAALLAH :)
YERIMMM ONUN EN GÜZEL POZLARINI BAKALIM USGDE BZI NELER BEKLIYOR :)
NEDEN BAKAMIYORSUN CANIM SIPANAAA

EVETTT BEN COGUNUZA GORE COK COK GEC HISSETTIM CANIM BAKMA SEN DOKTORLARA ONLARA KALSA HEP BAGIRSAK :d BENIMKIDE OYLE DEMISTI :)
HISSETITIYRDUR TATLIN :)

doktor 20 haftada dedı bıtmeden yanı ama 21 ıkı ası gerkıyormus ve aralarında 1 ay bu asıda 24 haftaya kadarmıs benımde kafam karısıkkk anlıcan bende bugun gıdınce sorucam doktora canım

19+5 de çağırdılar canım beni...ayrıntılı ultrason tarihini afp çıkınca belirleyelim dedi.19. ya da 20. haftada olur dedi..

Ayyy kıyamam anlatırken olayı ben yaşadım sankii
Kendimi tek, yalnız bırakılmış, onca yük, karnımda bebek filan diye hayal ettimm
Pooofff burnumun direğii göçtüüü
Bide bu eşlerin hormonlarına noldu ben anlamadım

Cuma akşamıda benim eşim komşuyla kavga etti 2 dakikada
40 yılda teyzemler geldii 2 yaşında bide azmanımız var, buarada eşim geldi direk anakucağını kurduktuk ki Ada yatsın diye
Eeee kurarken şangır şungur ses oldu hemen alttaki çekirge gibi zıpladıı yok yatak odasıymış yok çok gürültü yapıyorsunuz filann
Benim modern recep ivedikimm kardeşim biz normalde 2 kişiyiz 1 gün sesimiz olmadı bugünlükte idare ediver küçük cocuk varda dedii
Yarında haftasonu hem kusura bakma derken
adamın tepkisi ses yapmayın!!! orası bizim yatak odamız (ki biz cocuk odasında kurulum yapıyoruz)
Allahhhh benimm uçan balonumm adama bir zıplaa nee diyonn laan sen insan gibi derdimizi anlatıyoruz bass gitt akşam akşam bela olma ben durr yapmaa ayy vaayy bayılma efekleri Bizim tepemizde hergün misket atılıyor biz birşey diyormuyuz diyede arka fon yapıyorum adama
Adamın asıl bombasııı biz üstümüzdeki cocuksuz diye taşındıkk böyle olacağınııı bilseydiiikk hiç tutmazdık diyincee vallaa koncaam açtı ağzını yumdu gözünüü yookk eşim hamile cocuğumda olacak misafirimde, çok sinir etme kapına işettirim hepsinide..., saydı sayıştırdıı velhasıl 2 cocuk olan yan komşumuzda işin içine karışınca adam kuyruğunu kıstırıp defolup gittii...Ağız tadımızı bozdu bi yarım saatt sonra inadına zıplattık azmanı
Hakikaten doğru ev alma komşu al demeleri

Son düzenleme:

ben de üst kattakiyle kavga edecem yakında..kadın temizlik hastası mı ne hergün birşeyler silkeliyor..evimi havalandıramıyorum ya...az kaldı ben de onu silkeleyecem...

Merhaba kızlar nasılsınız

ağdacıya gidemeyip evde kendi yapanlardanım ben de bu ayda yaptım ama gelecek ay ne olacak ay çok utanıyorum pis pis gitmeye dr zor açıyorum ben

yaaa evt benımde bazen morarıyo karnım son zmnlarda
zaten bu doktorda usg yaparken karnımı gorunce soyledı bana bunları
morarmıs nasıl karnın bu ne hal falan dedı
test yapalım derken ne testı o canım? Bende ısteyeyım doktordan barı
eger gercekten ıhtıyac yıksa yanı bunu anlamanun bı yolu varsa eger
emın olmak en guzelı

ben de üst kattakiyle kavga edecem yakında..kadın temizlik hastası mı ne hergün birşeyler silkeliyor..evimi havalandıramıyorum ya...az kaldı ben de onu silkeleyecem...

Sorma canım yaa
Yukarda resmen kreş var
tepemizede pııt pııtt misket atıyorlar 3 erkek cocuk var,
Eeee anne baba ara ara kavga bağır çağır seslerr
Gece 12:00-03:00 farketmiyor hiç
Bir günde şunlara çıkıpta çırlayalım demedikk
Ama saf salak olanda bizmişiz gibi geliyorr
İnsanlar bazen saygı duymayı öğrenmelii
Ama cocuk oluncaa o kadıncağız adamcağız ne yapsın
Durmaz etmez söz dinlemezler işte
Çocuğu bağla diyemem kiii
Boşu boşuna komşuluk ilişkimiz zedelenecek yanii...Zaten kimse kimseyi doğru düzgün tanımazz
Aynı apartmanda yan komsum hariç kim kimdir bilmemm, sabah çıkar, akşam girerim sadece hafta sonu süpürgemi çalıştırırımm
Daha ne istiyorsunn öküzz Allahtan belanı mı demek gerekiyor ama neeeyse diyip susuyoruz

Yaa benim de hiç aklıma gelmedi kavga ettiği diyorum bu saate kadar çoktan gelirdi, kesin hiç yürümüyor ben bunu bırakayım da eve kadar yürüsün demiştir diye düşündüm. ben de fesatım galiba Dediğin gibi resmen terkedilmiş hissettim o eve geldiğinde tutamadım kendimi hem söyledim hem ağladım ben sana şunu bunu aldım sen beni orda öksüz bıraktın herkes alışverişini yaptı gitti ben senin bekledim dedim.
Allah'tan çabuk ağlıyorum ama çabuk da kendime geliyorum aslında daha uzatacaktım ama sırnaşınca tutamadım kendimi güldüm. Hee bir de eğildi göbeğime oğlum sen annene inanma ben sizi hiç bırakmam diyor

Sizin komşu da hoşmuş yani kocan iyi yapmış kavga etmekle o ne be ilk seste adam tetikte bekliyormuş dikilmiş kapıya sizi çocuksuz diye seçmiş ya şimdi düşünsün bakalım bebek gelince ne yapacak bir de erkek çocuğu görür o gürültüyü

canım biz ağustosta aldık evi..yeni yani..apartman yeni olunca daha yönetim işi de yok..sürekli tepemden bişyler silkeliyor..bulantılarım ağır geçince çıkıp konuşamadım tanışmıyoz bile daha...ama fena tanışcam bu gidişle..çocuk işi daha zor ama dediğin gibi napcaklar..bakalım biz napcaz iki gün sonra..işin kötüsü bizim alt kat dükkan bim açıldı maalesef...deponun bütün sesleri benim yatak odasında...onu napcam bilmiyorum...

Valla bende üstümdekileri dövcem az kaldı he bide oğlumu uyandırsınlar diye bkliyorum artık
kocamda boşver bizimkinin ağlamaısndan onlar çekerler zaten diyo

Siz asıl benim akşamki vukaatıma bakın:
Eşim yazdan beri tamamlayamadığı dalış kursuna başladı işte bi kaç akşam 2-3 saatliğine gidiyor
akşam dışarda yedik onu bıraktım eve geldim dedeki arkadaş(hocası) bırakır sen bak keyfine
bende ütü süpürge bi sürü iş varken devrilm tv karşısına film seyrettim
nası ve nezaman olduğunu anlamadığım bişekilde uyumuşum
kapının ve telefonun aynı anda çalmasıyla uyandım tel sarjdaydı reddettim hemn fırladım üst kata kapıyı açmaya
bu arada iki kere çaldı zil tam kapıyı açacakken dış kapının kapanmasını duyudm
açtım kimse yok
zaten uyku sersemiyim ve hamilelikten beri korkağım
o rarda bi sesler oldu gerizekalı üst kat komşumda (her zamnki gibi koltuklarını çekti)
evin içinden bağırdım eşime..
Ondan sonra koşarak aşağı indim ki teli alıcam ben teli alırken kapı yine çaldı 2 kere
yine koştum tel elimde yine kapıya yaklaşınca dış kapı kapandı ve kapıyı açtım yine kimse yok
hemn teli aradım eşim nerdesin diye bağırıyo ben yeterrr çok korkuyorum gel diye :)
bir iki saniye sonra geldi açtım kapıyı ben ağla ağla zor sakinledim

sonra olayı anlattı : Oturduğumuz ev bahçe dublexi ben aşağıda uyuya kalınca o bi yarım saat beklemiş kapıda
sonra korkmuş bişi oldu diye; ben uyanıp yukarı çıkarken oda alt katın balkonuna inmiş zorlamış kilitli tabi içerdede yokum görmüş tv acık ama kimse yok
yeniden yukarı çıkmış ben tel için indiğimde. Kapı açılmayınca busefer üst katn balkonunu çıkmış
adam bişi oldu diye korkarken ben içerde titriyom; bide yanlız kalmaya alışığım kim sorarsa

Bide diyoki beni sakinleştirirken saf sen zaten kapıyı açmışsın biri gelse direkt öldürür zaten

ne testi yapacağını bilmiyorum canım ama işte önümüzdeki pazartesi gününe kontrole çağırdı
o zaman öğrenince yazarım mutlaka

kızlar uzun zamandır göbeğime yapmadım ben..bacağıma ve koluma yapıyorum..sadece damara gelirse morarıyo..

ben göbüşe de koluma da yapsam bacağıma da yapsam morarıyor,
eşim söyledi doktoruma hocam daha ne kadar vuracağız bu iğneleri, mec_ in her yeri morardı diye
sonra doktor baktı demekki vücut artık istemiyor
sen artık kullanma iğneyi haftaya test yapalım dedi
neye bakacak nasıl bir test yapacak bilmiyorum

Merhaba kızlar nasılsınız

ağdacıya gidemeyip evde kendi yapanlardanım ben de bu ayda yaptım ama gelecek ay ne olacak ay çok utanıyorum pis pis gitmeye dr zor açıyorum ben

canım çok zor oluyor kendi ben eldivenle aldım geçen ay rahat aldım ağdayla çoçuğum çok rahatsız oldu kasıldı taş gb toplandı göbeğime bende eldivenle devam ettim ama bu ay gidecem mecbur ağdacıya.. birde burda yapan yok çok pahallı bütün ağda 120 tl yazık dıyom 15 günde bır almam gerekıyor çok acoıyorum o yuzden ayda bır gıdıyorum ılk balarda 10 gunde bır gıdıyodum alerji oldum doktorum kızdı gerek yok bu kadarına yazık ayda bır alsan yeterlı dedı dedım utanıyom hanı benım pisliğimi çekmek zorunda değilsiniz koku olur sey olur rahatsız etmek ıstemıyom dedım o da dedı bız bunlaara bakmıyoruz kokuda almıyoruz maske kullanıyoruz onda sonra rahatım ayda bır alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…