- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.241
gunaydin canimm esimin kardesi evlendi de onun dugune gelmistik 1 haftadir nihayet donuyoruzcanımm bı sure gıremedım gecmısı de okuyamamıstım bırkac kez belırttım gecmısi okuyamadıgımı neysekı gordum ve ekledım hayırlı olsun oglusun
mrb cnm ssklı muayene ucretı 30 tl ama dogum ucretı konusunda bılgım yok yuksel beyı tavsıye ederım
degıstırdım cnm
mrb cnm masallah oglusunabende o tarıhlerde gırecegım 24.haftada ntten arastırdım da en uygun zamanmıs tam olarak gelısmıs oluyormus daha detaylı oluyormus
gunaydın canım guzel haberle gel ınsallh
gunaydın cnmmm nerdeydınkiiicınsıyetı ne zmn ögrenceksınn???????
ben micro dalgayı çok sok kullanıyorum..ama alışveriş merkezlerindeki cihazlarla ilgili pey araştırma yaptım nette..hiçbir zararı yokmuş..şimdi micro dalga kafama takıldı
canım söz konusu annem olunca hemen duygulanıyorum bende, istediğim an annemi görebilirim öyle uzakta falanda değil ama telefonda bile konuşurken sesim titriyor son günlerde
bide annemlerden eve giderken böyle annemi babamı kardeşimi kapıda bizi uğurlarken görmek beni çok kötü yapıyor
hamileliğim beni onlara daha çok bağladı....
Kocamın yeri çok ayrı, o benim sığınağım, kalorifer peteğim, doktorum, hemşirem, can yoldaşım
ama yinede adı üstünde Koca
hımm ya evt gecenlerde fıkır almak ıcın ıste anlattım topıge
kızların cogu tabı bırakma dedı bana
keza bende bırakmadım zaten korkudan vuruyorum ıgneyı hala
ama adamın o lafları aklımdan cıkmıyo kazare kafayı carpcam dıye tırsıyorum
yaa sana testsız verdıgıne gore bı ıgneyı baya bı onlem amaclı olmus senınkı
demekkı bu kdr cıddı zararı olsa verırler mı ne bıleyım.
Sonucta bunları kullanmazken dusuk yapıyorduk tamam suanda buyudu bebıslerımız cok sukur ama
smdıde bırakmayı ınsanın gozu yemıyo...
Bende smdı baska bı dra gıdıcem bakalım ıns ıyı bırını bulurum.
Sen claexen mı kullanıyosun? Ben ınnohep kullanıyorum gun asırı vuruyorum.
Bıde cevrede konuyu bılmeyenlerın sureklı aaa ıgne bebege zararlı olur
nıye yapıyosunkııı vs gıbı seyler soylemesıne de delı oluyorum
sanırım bebegımıze bı yan etkısı olsa bunu vermeye cesaret edemezler dımı
evet canım asker sınırda görev yeri süprizden oldu oraya gonderdıler ayrıyız su ara sukur burda gorevı varda 15 gunlguune geldıde keyıfler yerınde ama yıne gıdıcek :/
:) olsun bosver canım napıcaksın aglak aglak oluptaaaa :) bendede yoktu aslında ama ayrı dusunce hamılelıkte duygusuz olan ben yıne normal halıme dondum
Günaydııınnn minnakk kuzularımınnnkocamann annelerii
Haftayı ortaladık nihayetinde ve bu ahenkli günde bütün güzellikleer sizleri bulsunn
12.12.12
Dün eşime diyorum ki keşke usgye 12.12.12de gitseydik, millet düğün tarihlerini böyle yapıyor bizde usg tarihimizi böyle özel tarihe denk getirseydik diye
Dün yattık ben sağıma yatıp dualarımı okurken eşimde arkadan sarıldııı sonra duam bitti, dedim bu bebek cok tembel hiç tekmelemiyor beni diyee, doktor demedimi 20. haftaya kadar hissettiklerin bağırsak hareketleri tekme hissetmezsin diye, bende olsun canım 2 çaksın arada dedim :44: Rahat bırak oğlumu isterse tekmeler istemezse yan gelir yatarr, hem anaya vurulur muu o minik ayakları kıyarmı hiç dedi dee ayyy nasıl 2 dakikada ağlattı benii şapşaall
İşe geldim hemen sezen aksu patlatıp kınalı kuzuyu dinliyorum
Elimde süt ooohhh efkarlıyımmmm ullleeeennn
canım günaydın sanaaa vede oğluşunaaaa
bu tarihe biz nail olduk ozamann :) ayıptır solemesı gdiiyorzda doktoraaaa
canımmm afıyet olsn vallaa
tekmelerı bende 17 haftada duymaya basladım herkez erkenden duydu dıye ama zaten normalı 20 haftaymısss :) sende gec hıssedenlerdensın ama olsunnn 40 haftaya kadarrr tekmelere bogucak senın oglusta senı ınsallah
inşallah sağ salim gider gelir her seferinde canım..
Canım güle güle gitt, güle güle gel inşAllahh
Minik prenseste pek güzel pozlar versinde annesii bir sonraki usgye kadar idare etsinn
Ben benim sıpaya bakamıyorum
Bide erkek erken tekmeler diyolar, ara ara ittirme kaktırma bişey hissediyorum ama doktor yok canım o bağırsak hareketir dediğinden berii sert bir altın vuruş bekliyorum bakalım beyimiz ne zaman kareteye başlıcak
günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeeeee
Benim kafama takılan bişi var kızlar. Tetanos aşısını 20. Haftaya girince mi yaptırmamız lazım yoksa 20. Hafta bitince mi? Sağlık ocağına güvenmiyorum da ben ona göre gidicem. Bir de ayrıntılı ultrasonu dr unuz kaçıncı haftada istedi?
günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeeeee
benim kafama takılan bişi var kızlar. tetanos aşısını 20. haftaya girince mi yaptırmamız lazım yoksa 20. hafta bitince mi? sağlık ocağına güvenmiyorum da ben ona göre gidicem. bir de ayrıntılı ultrasonu dr unuz kaçıncı haftada istedi?
Dün ayıcık geliirken pastaneden birşey almış baktım bozuk geri ver bunu zehirleniriz dedim, hem ben de seninle geleyim beni markete bırak dönüşte alırsın dedim. Beni bıraktı gitti uzunca alışveriş yaptım ne görürsem aldım arabayla döneceğim ya eve bekle bekle adam yok marketi kaç tur gezdim yok, dur dedim kapının önüne çıkayım yok herhalde beni bıraktı gitti yürüyeyim diye yaptı diye düşündüm yola düştüm yolda bir arkadşımı gördüm onunla sohbet ettim gözüm yolda bu arada adam yine yok.
Poşetler elimde yürüdüm 5 kat merdiven çıktım 5 dk sonra geldi nerdesin sen dedim meğer adamla kavga etmiş orada beni niye beklemedin diyor, başladım ağlamaya sen beni orada bıraktın sandım dedim ağladım ağladımsen zaten bana hiç güvenmiyorsun, ben seni hiç bırakır mıyım dedi neyse sonra barıştık ben de soğan patates taşıdığımla kaldım
Ayyy kıyamam anlatırken olayı ben yaşadım sankii
Kendimi tek, yalnız bırakılmış, onca yük, karnımda bebek filan diye hayal ettimm
Pooofff burnumun direğii göçtüüü
Bide bu eşlerin hormonlarına noldu ben anlamadım
Cuma akşamıda benim eşim komşuyla kavga etti 2 dakikada
40 yılda teyzemler geldii 2 yaşında bide azmanımız var, buarada eşim geldi direk anakucağını kurduktuk ki Ada yatsın diye
Eeee kurarken şangır şungur ses oldu hemen alttaki çekirge gibi zıpladıı yok yatak odasıymış yok çok gürültü yapıyorsunuz filann
Benim modern recep ivedikimm kardeşim biz normalde 2 kişiyiz 1 gün sesimiz olmadı bugünlükte idare ediver küçük cocuk varda dedii
Yarında haftasonu hem kusura bakma derken
adamın tepkisi ses yapmayın!!! orası bizim yatak odamız (ki biz cocuk odasında kurulum yapıyoruz)
Allahhhh benimm uçan balonumm adama bir zıplaa nee diyonn laan sen insan gibi derdimizi anlatıyoruz bass gitt akşam akşam bela olma ben durr yapmaa ayy vaayy bayılma efekleriBizim tepemizde hergün misket atılıyor biz birşey diyormuyuz diyede arka fon yapıyorum adama
Adamın asıl bombasııı biz üstümüzdeki cocuksuz diye taşındıkk böyle olacağınııı bilseydiiikk hiç tutmazdık diyincee vallaa koncaam açtı ağzını yumdu gözünüü yookk eşim hamile cocuğumda olacak misafirimde, çok sinir etme kapına işettirim hepsinide..., saydı sayıştırdıı velhasıl 2 cocuk olan yan komşumuzda işin içine karışınca adam kuyruğunu kıstırıp defolup gittii...Ağız tadımızı bozdu bi yarım saatt sonra inadına zıplattık azmanı
Hakikaten doğru ev alma komşu al demeleri
canım bende düşük tehlikesi nedeniyle clexeane iğne vuruluyordum gün aşırı ama doktorum bana kontrolümde bıraktırdı
cünkü iğneyi vurduğum yerler morardı doktor da demekki vücudunun buna artık ihtiyacı kalmadı bırakalım iğneyi
10 gün sonra test yapalım dedi
bende son iğneyi vurup dün itibariyle clexeane'e şimdilik veda etmiş oldum
ben de üst kattakiyle kavga edecem yakında..kadın temizlik hastası mı ne hergün birşeyler silkeliyor..evimi havalandıramıyorum ya...az kaldı ben de onu silkeleyecem...
Ayyy kıyamam anlatırken olayı ben yaşadım sankii
Kendimi tek, yalnız bırakılmış, onca yük, karnımda bebek filan diye hayal ettimm
Pooofff burnumun direğii göçtüüü
Bide bu eşlerin hormonlarına noldu ben anlamadım
Cuma akşamıda benim eşim komşuyla kavga etti 2 dakikada
40 yılda teyzemler geldii 2 yaşında bide azmanımız var, buarada eşim geldi direk anakucağını kurduktuk ki Ada yatsın diye
Eeee kurarken şangır şungur ses oldu hemen alttaki çekirge gibi zıpladıı yok yatak odasıymış yok çok gürültü yapıyorsunuz filann
Benim modern recep ivedikimm kardeşim biz normalde 2 kişiyiz 1 gün sesimiz olmadı bugünlükte idare ediver küçük cocuk varda dedii
Yarında haftasonu hem kusura bakma derken
adamın tepkisi ses yapmayın!!! orası bizim yatak odamız (ki biz cocuk odasında kurulum yapıyoruz)
Allahhhh benimm uçan balonumm adama bir zıplaa nee diyonn laan sen insan gibi derdimizi anlatıyoruz bass gitt akşam akşam bela olma ben durr yapmaa ayy vaayy bayılma efekleriBizim tepemizde hergün misket atılıyor biz birşey diyormuyuz diyede arka fon yapıyorum adama
Adamın asıl bombasııı biz üstümüzdeki cocuksuz diye taşındıkk böyle olacağınııı bilseydiiikk hiç tutmazdık diyincee vallaa koncaam açtı ağzını yumdu gözünüü yookk eşim hamile cocuğumda olacak misafirimde, çok sinir etme kapına işettirim hepsinide..., saydı sayıştırdıı velhasıl 2 cocuk olan yan komşumuzda işin içine karışınca adam kuyruğunu kıstırıp defolup gittii...Ağız tadımızı bozdu bi yarım saatt sonra inadına zıplattık azmanı
Hakikaten doğru ev alma komşu al demeleri
Sorma canım yaa
Yukarda resmen kreş var
tepemizede pııt pııtt misket atıyorlar 3 erkek cocuk var,
Eeee anne baba ara ara kavga bağır çağır seslerr
Gece 12:00-03:00 farketmiyor hiç
Bir günde şunlara çıkıpta çırlayalım demedikk
Ama saf salak olanda bizmişiz gibi geliyorr
İnsanlar bazen saygı duymayı öğrenmelii
Ama cocuk oluncaa o kadıncağız adamcağız ne yapsın
Durmaz etmez söz dinlemezler işte
Çocuğu bağla diyemem kiii
Boşu boşuna komşuluk ilişkimiz zedelenecek yanii...Zaten kimse kimseyi doğru düzgün tanımazz
Aynı apartmanda yan komsum hariç kim kimdir bilmemm, sabah çıkar, akşam girerim sadece hafta sonu süpürgemi çalıştırırımm
Daha ne istiyorsunn öküzz Allahtan belanı mı demek gerekiyor ama neeeyse diyip susuyoruz
yaaa evt benımde bazen morarıyo karnım son zmnlarda
zaten bu doktorda usg yaparken karnımı gorunce soyledı bana bunları
morarmıs nasıl karnın bu ne hal falan dedı
test yapalım derken ne testı o canım? Bende ısteyeyım doktordan barı
eger gercekten ıhtıyac yıksa yanı bunu anlamanun bı yolu varsa eger
emın olmak en guzelı
ne testi yapacağını bilmiyorum canım ama işte önümüzdeki pazartesi gününe kontrole çağırdı
o zaman öğrenince yazarım mutlaka
canım aslında viks sürüp havlu koymak öksürüğe çok iyi geliyor ama viks hamilelikte kullanılabilir mi ona emin değilim..:44:
kızlar uzun zamandır göbeğime yapmadım ben..bacağıma ve koluma yapıyorum..sadece damara gelirse morarıyo..
Merhaba kızlar nasılsınız
ağdacıya gidemeyip evde kendi yapanlardanım ben de bu ayda yaptım ama gelecek ay ne olacak ay çok utanıyorum pis pis gitmeye dr zor açıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?