2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ashanur rodja yazdım silinmis
sizler icin iyi oluyor bu sureci esinizin yaninda gecirmeniz cok iyi
umairm biz de iyi karar vermisizdir
ben simdi doguma kadar esinden ayri kalan 3 tane ornek var elimde onlari dusunup ben de yapabilirim diyorum sadece sizleri baz almiyorum bu durumda
ama ikinci hamileligimde ya turkiyede yasiyor olmayi ya da ordaysak da karnim burnumda olana kadar ayri kalmamayi diliyorum
bizim sehir degisikligine denk gelmesi kotu oldu yoksa gelmezdim ama mecburdum tasinma yerlesme hepsini kaldiramazdim hamile hamile

günaydın annişler ve bebişler nasılsınız bakalım kızım yine kıpı kıpır maşallah dün kızımın amcası kızıma bişeyler almış çok sevindim oturup ağladım resmen oda diyo her gelen hediyeye böyle ağlarsan yandık ben de kızımın elbiselerini aldım babasının kıyafetlerini alta indirdim onunkilerini en üste koydum ohh canıma deysin...
ayyyyy kızlar bebişlerimiz bir an önce kucağımıza alsakta fotolarını çekip paylaşsak ayyy ne güzel olur dimi

Son düzenleme:
günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeee
hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
sabah kötü başlamıştım güne ama iyiyiz şimdi çok şükür
çok dengesiz yaptı beni bu hamilelik yahu. ruh halim billboard gibi değişip duruyo
dün gece de ekşın film izletti bana kociş. sabaha kadar uyumadım salak salak rüyalar gördüm ya. bi taraftan da gülüyorum kendime.

Allah kavuştursun canım, önemli olan senin ve bebişinin sağlığı, doğumdan sonra zaten hep bir arada olacaksınız. Anacığının yanında olmanın tadını çıkar :)

Artık evde kalmış erkek kurusu diye tabirler çıkmazsa iyi canım

kızlar fazla olur bence hiç meraka gerek yok biz sadece 2013 mayısa bakıyoz ama genç erkekler moda olmaya başladığından aslında başka tarihlerin kız bebişlerine bakmak lazım:)

not:) bebişinin cinsiyeti hala belli olmayan anne yanlış anlaşılmasın:)

Arkadaşlar muhabbetinizin arasında bana yardımcı olursunuz belki
Bebek Arabası Almak İstiyorum ama ne marka almalıyım nerden almalıyım?

Sabah sabah moralım bozulunca basım agrıdı oglumda az hareket edıyo bugun de sagdan vuruyo ( oglumun hareketlı olma sebebı oturup one dogru klavyeye egıldıgımden sıkısıyor ıcerde o yuzden de tepınıyor ) daıre sukur kı sakın ayaklarımıuzattım elbıse gıydım gobusum yuzunden tepeme cıktı elbıse allahtan corap yerıne tayt gıyıyorumm bu arada kızlar lcw den hamıle taytım acayıp rahat ve sıcak tutuyo tavsıye edılırrrrr

Ben de boş odam olmadığı için 3+1 eve çıkana kadar bebek odası yapamayacak annelerdenim
Gerçi tecrübeli olanlar bu konuda rahatlatıyor en az bir sene zaten senin odada uyuyacak hiç gerek yok diye ama işte insan hazırlık yapmak adına özeniyor..ben de gardrobumun ora gözünü boşaltmayı düşünüyorum bebiş için orada montlar düğün dernek için benim birkaç elbisem falan duruyor..orası bebeğin olacak..Allahtan yatak odam büyük bir de beşik alacağım..sonra kısmetse odasını alırız..hem de en güzelini

öğle arası olsa artık.midem boşaldı.gur guuuuurrrrr...bebikim de kıpırdanmaya başladı artık açım diye. ne yesem acaba?

ben yanımda mutlaka meyve getiriyorum işyerine bu hafta mutlaka 1 elma yemeye başladım tam bu saatlerde yiyiyorum..böylece okulun iğrenç yemeklerinden azıcık yip kalkıyorum

Sabahın 6sında sıseyı dusurunce esım salondan geldı gece cok hareketlıymısım uyuyamamıs ( ayagımı sureklı uzerıne atmısım uyuyamamıs kalkmıs) kalkıyorsan ben yatacagım dedı yooo 8e kadar yatacam doktora gıdecem bugun dedım yatmaya yeltendı yaaa gelme horlarsın sımdı dedım garıbımde ıyı gelmıyom zaten oynasacam dıye benı de uyutmazsın dedı pıss dedım gelırsın haftasonu gıt kanepende uyu dedım ama cıkmadan opmeyı unuttum

sen iyi yapiyorsun ilk annelik tecrubesi bir de yardima ihtiyac olacak cok fazla,ben hemsire tutacagim sanirim bebek bakimi ile ilgili yardim icin ,temizlik vs zaten ona ayri yardimci tutacagim,alisana kadar artik idare edicez zaten

evet canm daha erken bende bebğimden ayrılamam çünkü o daha çok küçük teyzesi 2 yaşına kadar yanımda sonra inş en güzelinden bi oda yaparız kızımıza bende bi beşik alcam nasipse hemen başucuma koycam kızımı sürekli göreyim ya uyanır da korkarsa benm annem nerde diye ayyyy yerim ben onları yaaaa

Bulantılarım geçtiğinden beri üşenmeden akşamdan kahvaltı hazırlıklarına başladım..malum çalışırken sabah çok vakit olmuyor..akşamdan yeşilliklerimi yıkıyorum..saklama kabına koyuyorum..zeytinimi peynirimi aynı şekilde..cevizimi kırıyorum..sabah kalkıyorum her şey hazır..1 bardak süt içiyorum..domates 3 aydır ağzıma girmedi tiksindim ondan..salatalık doğruyorum..en son bir kaşık pekmez ve ballı ekmekle kahvaltımı bitiriyorum..aslında vakit olsa daha yerim de ve benim evdeki tartıma göre 2 kilo aldım..bakalım doktorun tartısına göre durum nasıl

kızlar

az önce doktorum aradı, üçlü test sonucu aldım gözümüz aydın 41 kere maşallah kızımız gayet sağlıklı testimiz iyi çıktı hiçbir sorun yok dedi

hüngür hüngür ağladım masa başında çok gerilmiştim çünkü, doktorum da garibim sevinçten mi ağlıyorsun kızım diyo
evet dedim hem sevinçten hemde aklıma kötü kötü şeyler gelmişti dedim
hiç merak etme Allah'ın izniyle bebeğini kucağında göreceğiz dedi

vicdanım el vermedi, kocamı aradım dedim gözün aydın kızının test sonucu iyi çıkmış doktor aradı,
Allah'a şükürler olsun, kalbimden kaya parçası düştü desem inanırmısın dedi, çat kapattım telefonu suratına
anneme haber verdim şimdi size yazıyorum

darısı test sonuçlarını almayan ve henüz yaptırmayan tüm annişlere olsun Inşallah
hep bebeklerimizin güzel haberlerini alıp verelim kızlar

ohh maşallah canm hadi gözünaydın darısı diyer annişlere

gözün aydın canım :) bir stres daha bitmiş çok şükür, şu testler bitse de kafamız rahat etse.... sakin sakin doğumu beklesek annelerimiz gibi

gÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM MAŞALLAH İÇİNİN NASIL FERAHLADIĞINI TAHMİN EDEBİLİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…