- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.521
ashanur rodja yazdım silinmis
sizler icin iyi oluyor bu sureci esinizin yaninda gecirmeniz cok iyi
umairm biz de iyi karar vermisizdir
ben simdi doguma kadar esinden ayri kalan 3 tane ornek var elimde onlari dusunup ben de yapabilirim diyorum sadecesizleri baz almiyorum bu durumda
ama ikinci hamileligimde ya turkiyede yasiyor olmayi ya da ordaysak da karnim burnumda olana kadar ayri kalmamayi diliyorum
bizim sehir degisikligine denk gelmesi kotu oldu yoksa gelmezdim ama mecburdum tasinma yerlesme hepsini kaldiramazdim hamile hamile
Artık evde kalmış erkek kurusu diye tabirler çıkmazsa iyi canım
Ben de boş odam olmadığı için 3+1 eve çıkana kadar bebek odası yapamayacak annelerdenimgünaydın annişler ve bebişler nasılsınız bakalım kızım yine kıpı kıpır maşallah dün kızımın amcası kızıma bişeyler almış çok sevindim oturup ağladım resmen oda diyo her gelen hediyeye böyle ağlarsan yandık ben de kızımın elbiselerini aldım babasının kıyafetlerini alta indirdim onunkilerini en üste koydum ohh canıma deysin...
ayyyyy kızlar bebişlerimiz bir an önce kucağımıza alsakta fotolarını çekip paylaşsak ayyy ne güzel olur dimi
öğle arası olsa artık.midem boşaldı.gur guuuuurrrrr...bebikim de kıpırdanmaya başladı artık açım diye. ne yesem acaba?
hayirli sabahlar annecikler kahvalti etmem lazim.canim istemiyor ya bebisim ac mi simdi(
ashanur rodja yazdım silinmis
sizler icin iyi oluyor bu sureci esinizin yaninda gecirmeniz cok iyi
umairm biz de iyi karar vermisizdir
ben simdi doguma kadar esinden ayri kalan 3 tane ornek var elimde onlari dusunup ben de yapabilirim diyorum sadecesizleri baz almiyorum bu durumda
ama ikinci hamileligimde ya turkiyede yasiyor olmayi ya da ordaysak da karnim burnumda olana kadar ayri kalmamayi diliyorum
bizim sehir degisikligine denk gelmesi kotu oldu yoksa gelmezdim ama mecburdum tasinma yerlesme hepsini kaldiramazdim hamile hamile
Ben de boş odam olmadığı için 3+1 eve çıkana kadar bebek odası yapamayacak annelerdenim
Gerçi tecrübeli olanlar bu konuda rahatlatıyor en az bir sene zaten senin odada uyuyacak hiç gerek yok diye ama işte insan hazırlık yapmak adına özeniyor..ben de gardrobumun ora gözünü boşaltmayı düşünüyorum bebiş için orada montlar düğün dernek için benim birkaç elbisem falan duruyor..orası bebeğin olacak..Allahtan yatak odam büyük bir de beşik alacağım..sonra kısmetse odasını alırız..hem de en güzelini
ben yanımda mutlaka meyve getiriyorum işyerine bu hafta mutlaka 1 elma yemeye başladım tam bu saatlerde yiyiyorum..böylece okulun iğrenç yemeklerinden azıcık yip kalkıyorum
kızlar
az önce doktorum aradı, üçlü test sonucu aldım gözümüz aydın 41 kere maşallah kızımız gayet sağlıklı testimiz iyi çıktı hiçbir sorun yok dedi
hüngür hüngür ağladım masa başında çok gerilmiştim çünkü, doktorum da garibim sevinçten mi ağlıyorsun kızım diyo
evet dedim hem sevinçten hemde aklıma kötü kötü şeyler gelmişti dedim
hiç merak etme Allah'ın izniyle bebeğini kucağında göreceğiz dedi
vicdanım el vermedi, kocamı aradım dedim gözün aydın kızının test sonucu iyi çıkmış doktor aradı,
Allah'a şükürler olsun, kalbimden kaya parçası düştü desem inanırmısın dedi, çat kapattım telefonu suratına
anneme haber verdim şimdi size yazıyorum
darısı test sonuçlarını almayan ve henüz yaptırmayan tüm annişlere olsun Inşallah
hep bebeklerimizin güzel haberlerini alıp verelim kızlar
kızlar
az önce doktorum aradı, üçlü test sonucu aldım gözümüz aydın 41 kere maşallah kızımız gayet sağlıklı testimiz iyi çıktı hiçbir sorun yok dedi
hüngür hüngür ağladım masa başında çok gerilmiştim çünkü, doktorum da garibim sevinçten mi ağlıyorsun kızım diyo
vicdanım el vermedi, kocamı aradım dedim gözün aydın kızının test sonucu iyi çıkmış doktor aradı,
Allah'a şükürler olsun, kalbimden kaya parçası düştü desem inanırmısın dedi, çat kapattım telefonu suratına
darısı test sonuçlarını almayan ve henüz yaptırmayan tüm annişlere olsun Inşallah
kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?