- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.541
Sabah sabah moralım bozulunca basım agrıdı oglumda az hareket edıyo bugun de sagdan vuruyo ( oglumun hareketlı olma sebebı oturup one dogru klavyeye egıldıgımden sıkısıyor ıcerde o yuzden de tepınıyor) daıre sukur kı sakın ayaklarımıuzattım elbıse gıydım gobusum yuzunden tepeme cıktı elbıse allahtan corap yerıne tayt gıyıyorumm bu arada kızlar lcw den hamıle taytım acayıp rahat ve sıcak tutuyo tavsıye edılırrrrr
kızlar
az önce doktorum aradı, üçlü test sonucu aldım gözümüz aydın 41 kere maşallah kızımız gayet sağlıklı testimiz iyi çıktı hiçbir sorun yok dedi
hüngür hüngür ağladım masa başında çok gerilmiştim çünkü, doktorum da garibim sevinçten mi ağlıyorsun kızım diyo
evet dedim hem sevinçten hemde aklıma kötü kötü şeyler gelmişti dedim
hiç merak etme Allah'ın izniyle bebeğini kucağında göreceğiz dedi
vicdanım el vermedi, kocamı aradım dedim gözün aydın kızının test sonucu iyi çıkmış doktor aradı,
Allah'a şükürler olsun, kalbimden kaya parçası düştü desem inanırmısın dedi, çat kapattım telefonu suratına
anneme haber verdim şimdi size yazıyorum
darısı test sonuçlarını almayan ve henüz yaptırmayan tüm annişlere olsun Inşallah
hep bebeklerimizin güzel haberlerini alıp verelim kızlar
aç tabisenin canın istemiyor diye onunda canı var o istiyordur..
günaydınlar...herkes iyidir inşallah..her şey yolunda gibi görünüyor..ben hep bebişim oynamıyor diye dertlenyordum ya,,dünden beri uyutmadı beni zilli..bir hareketlendi ki..dünden beri halay çekiyor resmen..darısı hala hissetmiyorum diyen tüm annelere..
Gözün aydın canım, ben de 2li testte yüreğim ağzımda beklemiştim, burdaki herkes gibi çok iyi anlıyorum seni. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri. Bu arada eşin tekrar aramadı mı suratına kapatınca :)
gözün aydın canım :) bir stres daha bitmiş çok şükür, şu testler bitse de kafamız rahat etse.... sakin sakin doğumu beklesek annelerimiz gibi
ben en fazla 15 gun ayri kalmistim
biz tatillerimizi kisa yapiyoruz ama birlikte gidip birlikte donuyoruz hep
ben bebgim icin geldim buraya ama dayanamiycam geri donmek istedim yapamiycam ben(
cok icim aciyor cok agliyorum alisabilecegimi sanmiyorum
bebegime birsye olacak diye korkuyorum
onca zaman nasil gececek cok zor
mutsuzumyanlis b'r karar mi verd'm
vizem de bitti gidemedim esimle o da zaten dogumda uzun izin alir gelir ama o surecte gelemez
günaydın kızlar...azönce üst kat komşumu yine battaniye silkelerken yakaladım..şu silkeleme işini artık yapmasanız dedim kapıyı pencereyi açıp havalandıramıyorum ben dedim..ben hergün çırpmak zorundayım dedi...neyse zorunluluğu artık...ben de o zaman balkonunuza silkeleyin yıkarsınız dedim...tamam kusura bakmayın bi daha olmaz dedi..bakalım ne olacak bundan sonra...anlamadığım şey bu silkeleme olayını illa sölemek mi lazım yani yanlış olduğunu insanlar bilmiyor mu..
bende gec uyumya a ve zorla uyanmaya basladım ne guzel gece 12 1 dıyınce uyurdum 3 gundur 3 4 de uyuyorum 10 buuckta alarmı kurup zor kalkıyorumgünaydın kızlar, keyifler iyidir umarım. Ben 3-4 gündür uykumu alamıyorumerken bile yatsam sabah sersem gibi kalkıyorum, e haliyle biraz asabi oluyorum, yazık kabak da oğluşumun başına patlıyo. Bu uyku hali normal mi?? tamam hamileliğin başında oluyordu ama şimdi tekrar hortlaması garip geldi doğrusu. Bizden haberler böyle. Şimdi geçmişi okuyayım :)
Günaydınn meleklerinn melekleriii
Bu sabah geç kaldım koştura koştura giyinip merdivenlerden paldır kuldür indim
O yetmiyor gibi hafif yokuşlu yolda hızlı yürürken çantam düştüü ağzı açık tabii (hiç örtmez mi insan yaa)
İçindeki tüm kirli çıkılarım pıldır pıldır yola saçıl bide eğimli yol olunca göz kalemii yuvarlann
Önde göz kalemi arkada yarma gül koşturuyoruzz
Eeeeyytt diyipp ayağımlaa önümü kesişimm corrrtt diyee üstüne kapanıp eğilişimm aynı hızlı ayağa kalkışımm
Uleeen bende bi sancıı vaaarr aaahaaa ben hamileyim aayyy bişey oldu diyee şimşek hızıyla aklımın kıpraşmasııı
Ve servisin gelişiii, kapısında 2 dakika bekledim binsem gitsem miii yoksa doktora mı gitsem diye :26:
Eşimi aradım dedim böyle böylee unuttum benn coort diye eğildimm ve sol tarafım acıyor şuan dedim
Oda nasıl unutursun diyorr dedim uyku sersemi geç kaldım zaten bilerek yaparmayımm daha fazla üzme benii dedimdee
Oda sen cocuğun üstüne camış gibi kapan sonra üzme beni deee, hemen şimdi karnını sev özür dilee ve dua et dedi,
Öküzz yaa
Allaha emanet yavrumm, zaten suyun içinde dimii bişey olmaz dimii kızlar :18::18:
Al benden de okadar canım
Bugünde geç kalkınca gözlerim Bülent ersoy bozması gibi börtük börtükk olduu
Banada çöktü bu uyku halii neden acaba?
Maşallah yengenin bebişine, böyle giderse 4 kiloyu zorlicak tosuncuk, ben yine bir ayar çekip 3 kilo civarı doğurmayı düşünüyorum :) Oğlum tam 3 kilo doğmuştu ve doktorum daha kilolu olsa normal doğum zor olurdu senin için demişti, ıkınmayı beceremiyordum çünkü. O yüzden doktor bu hafta az kilo almış dediğinde muza hurmaya dadanıyordum, bir sonraki kontrolde iyi kilo almış dediğinde onları bırakıyordum :) Napayım, hem normal doğum isteyip hem korkuyordum, ben de böyle bir çözüm bulmuştum kendimce :)
Bu arada kendimizi tutamayıp alışverişe başlamışız :) Güle güle giysin üzerinde paralansın annesi. Böyle giderse ben pek birşey almicam kuzuya, abisinden kalanlar kuzenlerden gelecekler yeter de artar bile. Belki 1-2 gezmelik alırız, o da doğduktan sonra halledilir zaten. Bu arada oğlumda Bimden çok oyuncak aldım, işe yarar şeyler geliyor ve gerçekten uygun oluyor fiyatı, takip etmekte fayda var :)
20 ve 21 .haftada kasıklarında hafif ağrıları olan var mı ?normal mi acaba ?
kizlar bas donmesi yasayan yok mu aranzda hic???cvp yok ama korkmaya basladim bende bir gariplik var o zaman
Canim gecmis olsun cok dikkatli olmak lazim havalar cok kotu, gerci dikkatlede olmuyor, gemis olsun...
oy yavrum dıkkat et dıcem ama hastalık mevsımındeyız umarım en az hasarla atlatırız kışı :)
evet canım bebek yukarıya çıktığı için ağrılar devamlı oluyormuş
doktorum sakın korkma kasık ağrısından demişti
ben yaşıyorum canım, gözlerimin önü de kararıyor....
kan basıncı arttığı için ani düşüş ve yükselişler oluyormuş
kan şekerini dengede tutmak gerekirmiş de nasıl anlayacağız dengesini ki acep:44:
başlarda hiç canımın istemediği hatta tiksinmeye doğru yol alan sevgili tatlı krizim....
geri geldiğin için ne hissetsem bilemiyorum
biri bana dur desiiiiiinnnnnn.....
kızlar
az önce doktorum aradı, üçlü test sonucu aldım gözümüz aydın 41 kere maşallah kızımız gayet sağlıklı testimiz iyi çıktı hiçbir sorun yok dedi
hüngür hüngür ağladım masa başında çok gerilmiştim çünkü, doktorum da garibim sevinçten mi ağlıyorsun kızım diyo
vicdanım el vermedi, kocamı aradım dedim gözün aydın kızının test sonucu iyi çıkmış doktor aradı,
Allah'a şükürler olsun, kalbimden kaya parçası düştü desem inanırmısın dedi, çat kapattım telefonu suratına
darısı test sonuçlarını almayan ve henüz yaptırmayan tüm annişlere olsun Inşallah
Benımkı keyfıne duskun sıkıntıya gelemıyo azıcık sıkıssın basıyo tekmeyı korkarım kı dogunca da azıcık gonlunu etme basacak cıglıgıGeçmiş olsun canım, senin taktiği deneyip iki büklüm oturuyorum benim sıpa hareket eder mi diye ama bana mısın demiyor. Yarın 16. hafta bitiyor, bir de 2. hamilelik ama yok işte olmuyor
Canım 20lı haftalarda gayet normalmıs bas donmesı hatta bırının ımzasında okumustur endıse edecekk bırsey yoktur dınlenmene bak senkizlar bas donmesi yasayan yok mu aranzda hic???cvp yok ama korkmaya basladim bende bir gariplik var o zaman
başlarda hiç canımın istemediği hatta tiksinmeye doğru yol alan sevgili tatlı krizim....
geri geldiğin için ne hissetsem bilemiyorum
biri bana dur desiiiiiinnnnnn.....
sen beni geçen gün görcektin. okulun önünden otobüse biniciğim.veliler ekmek verdiler.3-5 kiloda verdikleri zeytin var.bir de meyve verdiler. bir poşet. otobüse zor yetiştim. muavin elimden zeytin poşetini alıp yardım etti sağolsun ama, herkes bana bakıyor. bir de oturunca ayağımın dibine koyduğum meyve poşeti en arka koltuktan en ön koltuğa kadar yuvarlanmaz mı? ayağımın dibinden hooop gitti tutamadım. en önden bir adam bu sizin mi diye getiriverdi. ben o getirmese hiç bozuntuya vermeyecem aslında. rezillik paçamdan akıyor bu günlerde. yarmagül köy öğretmeni.:))))))
gunaydin anneler bugun ruyamda ogluma ikinci isim aadigimi soyluyrum tanimadigim bir kisi Vahid koy diyo yani Ahmet Vahid oluyo ruyada gordugumuz isimler koymak zorundamiz kac gundur bu konuyu konusuyoduk evde zaten ruyama girdi sizde fikir verin bana A hmetin anina isim ariyorum
çok gülerim valla
bizim şirket'in genel müdürünün geçen sene oğlu oldu, ondan sonra kim doğum yaptıysa hep oğlu oldu
hergün bizim kat'a gelir, mec_ gelinime iyi bakıyorsun değil mi der
bak diyo kayınpeder genel müdür, hava atıomuş gibi olmasın ama evimiz arabamız yazlığımız yatımız var
kızını yaşatırım, seni de ihya ederim diyo
dedim genel müdür yardımcısı olursam ve bez sponsorumuz olursanız beeeelki düşünebilirm
eşime söylüyorum ohooo diyo onun çalıştığı bölümdede bölüm başkanı yapıomuş eşime aynı muhabbeti
kimin soysal güvencesi daha iyise ona verelim diyo, hangi yüzyılda yaşıyorsa kocam
Herkeslere günaydınbiraz geç oldu ama kötüydüm bugün çok bulantım vardı sabah hemde uykum eşimi gönderince yattım ii mi oldu görücez bi acayip kafam bugünlerde çok dinlenemedim ondanmı dün herşeye ağladım durdum zatn hormonlar farklı çalışıyo heralde neyse benden bugünlük bu kadar şimdilik görüşmek üzere
ben de bas donmesii oluyor bazen sizde de oluyor mu?basta tansiyondu simdi kan sekerim mi dusuk,rahim buyuyor ondan mi?esimle de kkavga ediyoruz yemiyosun ondan basin donuyor diyor halbuki yeme konusunda bir sorunum yok,
günaydın annişler ve bebişler nasılsınız bakalım kızım yine kıpı kıpır maşallah dün kızımın amcası kızıma bişeyler almış çok sevindim oturup ağladım resmen oda diyo her gelen hediyeye böyle ağlarsan yandık ben de kızımın elbiselerini aldım babasının kıyafetlerini alta indirdim onunkilerini en üste koydum ohh canıma deysin...
ayyyyy kızlar bebişlerimiz bir an önce kucağımıza alsakta fotolarını çekip paylaşsak ayyy ne güzel olur dimi
Sabahın 6sında sıseyı dusurunce esım salondan geldı gece cok hareketlıymısım uyuyamamıs ( ayagımı sureklı uzerıne atmısım uyuyamamıs kalkmıs) kalkıyorsan ben yatacagım dedı yooo 8e kadar yatacam doktora gıdecem bugun dedım yatmaya yeltendı yaaa gelme horlarsın sımdı dedım garıbımde ıyı gelmıyom zaten oynasacam dıye benı de uyutmazsın dedı pıss dedım gelırsın haftasonu gıt kanepende uyu dedım ama cıkmadan opmeyı unuttum
hayirli sabahlar annecikler kahvalti etmem lazim.canim istemiyor ya bebisim ac mi simdi(
kızlar
aradı açmadım
mesaj attı, sen misin bebek karnındaki mi belli değil:):) yazmış
denyo işte hanzoların önde gideni
kizlar bas donmesi yasayan yok mu aranzda hic???cvp yok ama korkmaya basladim bende bir gariplik var o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?