2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun canım, senin taktiği deneyip iki büklüm oturuyorum benim sıpa hareket eder mi diye ama bana mısın demiyor. Yarın 16. hafta bitiyor, bir de 2. hamilelik ama yok işte olmuyor

Gözün aydın canım, ben de 2li testte yüreğim ağzımda beklemiştim, burdaki herkes gibi çok iyi anlıyorum seni. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri. Bu arada eşin tekrar aramadı mı suratına kapatınca :)

amiiiin inşallah bizde hissederiz artık bebişlerimizi. Ben raziyım halay çeksin yeterki, annesine benzerse her halde oynak birşey olur benim zilli:)

aradı açmadım
mesaj attı, sen misin bebek karnındaki mi belli değil:):) yazmış

denyo işte hanzoların önde gideni

gözün aydın canım :) bir stres daha bitmiş çok şükür, şu testler bitse de kafamız rahat etse.... sakin sakin doğumu beklesek annelerimiz gibi

valla canım haklısın, cehalet gerçekten mutlulukmuş

bu zamanda hem cebimizi hemde duygularımızı sömürüyorlar anca, içimiz ne kadar rahat da olsa hep bir acaba oluyor ister istemez

canım ılk gunler zor gelıyor sonra alısıyorsun gunler su gıbı aksın sıze canım ne olru kendını bu kadar uzme

canım bızdede oyle brı vardı sagolsun her hafta 1 gun sırkeleme gunu ben camasır unuttuysam camıma uzun cubukla vurur kaldırırdı
esım gececı ıse cıldırırdı uykusundan kaldırıyor dıyee tasındı gıttı artık o kadın rahatım
normalde sırkeleme haftada 1 gun yapılmalı yonetıce ıle konus canım o gun harıcı oyle kafaya gore sırkeleme olmazkı ..

bende gec uyumya a ve zorla uyanmaya basladım ne guzel gece 12 1 dıyınce uyurdum 3 gundur 3 4 de uyuyorum 10 buuckta alarmı kurup zor kalkıyorum

camış öküz senı pek kıbar gordum cnaım bugun :) cok gecmıs olsun bazen unutabılıyoruz canım normal bu
yavrularımzıa bısey olmasında :)

başlarda hiç canımın istemediği hatta tiksinmeye doğru yol alan sevgili tatlı krizim....
geri geldiğin için ne hissetsem bilemiyorum
biri bana dur desiiiiiinnnnnn.....

bende cok kılolu dogurmak ıstemıyorum normal dogumda zorlanırım dıye
annem daha rahat ıtersın bebegı dıyor ozaman kılolu olursa:)
doktorum tatlı ıle cocugu karnımda sısırmemı ıstemıyor yegenım 3.800 gram dıyınce doktor acıkcası korktum
bıızm gelın fecı tatlı duskunu umarım sekerle buyutmedı yavruyu bende ınsallah son ayalrımda tatlıya dusup bebegı n saglıgıyla oynamam
ıkınma ısını sen anneme bırak dayanabılsem doguma gırerım snele nasıl nefes alıp ıkıncagına yardım ederım dıyor
7 bebek dogurmus tecrubelı hatun her turlu dogumu gormus:)

sağol canım ...ya ben hıc bısey almamakta hala kararlıyım yemgeme bez pasta yapıyorum bebek haalrı zıbını alcam atkı takımı aldım
pıjamalarıda ındırımde gormusken tam alıyordum elıme erkek ıcın olanı geldı oyle cok guzel bısey degıl ev ıcınde gıyer dıye aldım :)
ama tutucam kendımı dedıgın gıbı uyguna bısey gorursem alırm yoksa asıl ıstahım buyuk alısverıse eve kamyonetlemı donerım bılmem artık :)
sana ne guzel verecekler var benımkının 1 yasından sonrası ıcın kıayfetlerı ablamda hazır :)
zatı cok cabuk buyuyorlar ve bol bol kırletıyorlar cok yenı sey almak yerıne bırılerı dıgerıne olanı verse cıdden cok guzel olur

20 ve 21 .haftada kasıklarında hafif ağrıları olan var mı ?normal mi acaba ?

evet canım bebek yukarıya çıktığı için ağrılar devamlı oluyormuş
doktorum sakın korkma kasık ağrısından demişti

kizlar bas donmesi yasayan yok mu aranzda hic???cvp yok ama korkmaya basladim bende bir gariplik var o zaman

ben yaşıyorum canım, gözlerimin önü de kararıyor....
kan basıncı arttığı için ani düşüş ve yükselişler oluyormuş

kan şekerini dengede tutmak gerekirmiş de nasıl anlayacağız dengesini ki acep:44:

Canim gecmis olsun cok dikkatli olmak lazim havalar cok kotu, gerci dikkatlede olmuyor, gemis olsun...

Tşk edrm canım öyle gerçekten ne kadar dikkat edersen et buluyo insanı.Dikkat et kendine sen de.

oy yavrum dıkkat et dıcem ama hastalık mevsımındeyız umarım en az hasarla atlatırız kışı :)

evt inş en az hasarla atlatırız gerçekten.ben sadece kış değil baharda yaz da da grip olma özelliğine sahibim bide böyle özelliğim varSen de dkkt et kendine canım.

Teşekkür ederim cevap içinn
baş dönmesi özellikle gece bi taraftan bi tarafa dönerken yada kalkarken oluyo yavaş hareket etmeye dikkat et arkadaşım bir de tansiyonunu düzenli ölçtürebilirsin benin normlaim 12 8 ken artık 6 10

ben kaçar kızlar kahvaltı hazırlayayım kocişi uyandırayım azcık asılıyaım ama yüz vermıcek gene biliyorum kahvaltı etmeye üşenen herkesi beklerim hep beraber güzel bir kahvaltı yaparız iki kişi hiç yenmıyor

başlarda hiç canımın istemediği hatta tiksinmeye doğru yol alan sevgili tatlı krizim....

ben dur diyorum :) bence dur canım..ilk gebeliğimde tatlı krizlerim sağolsun tam 25 kilo almıştım,,aman dikkat et,,sen de bu yolda hızla ilerliyor olabilirsin :) bu gebeliğimde allahtanki tatlıdan tiksiniyorum,,yada yemekten korktuğum için kendimi psikolojik olarak ikna ettm :)

gozun aydın canım
Geçmiş olsun canım, senin taktiği deneyip iki büklüm oturuyorum benim sıpa hareket eder mi diye ama bana mısın demiyor. Yarın 16. hafta bitiyor, bir de 2. hamilelik ama yok işte olmuyor
Benımkı keyfıne duskun sıkıntıya gelemıyo azıcık sıkıssın basıyo tekmeyı korkarım kı dogunca da azıcık gonlunu etme basacak cıglıgı
kizlar bas donmesi yasayan yok mu aranzda hic???cvp yok ama korkmaya basladim bende bir gariplik var o zaman
Canım 20lı haftalarda gayet normalmıs bas donmesı hatta bırının ımzasında okumustur endıse edecekk bırsey yoktur dınlenmene bak sen

Canıımmm o bende de oldu ama 2 hafta surdu sımdı yenıdEn tıksındım tatlıdan yememle mıdemın kalkması bır oluyor

oh ne guzel ogrencılerın var oyle:)
yarmagul ogretmen koptum ya :))

vahıd Allahın sıfatlarından oldugu ıcın basına abdul koymadan o ısmı vermek ıyı degıl canım
bıde ruya ıle amel olunmaz derler ya hıc arastırmadım gercı ruyada gorulen ısım koyulur dıye bunu bıraz arastırıym ben en ıyısı :)

sızı uyanıklar sızı kızınıza talıplerı sımdıden dusunuyorsunuz vay vay vayyy zengıne gıdıcek kızın ha:)

gecmıs olsun canım dınlen bol bol vakıt buldukca hormonların tavan yapmıs bu donemde normal:)

Son düzenleme:
ben de bas donmesii oluyor bazen sizde de oluyor mu?basta tansiyondu simdi kan sekerim mi dusuk,rahim buyuyor ondan mi?esimle de kkavga ediyoruz yemiyosun ondan basin donuyor diyor halbuki yeme konusunda bir sorunum yok,

bendede arada oluyor dunde oturuken basım dondu oylece durdum gecmesını bekledım canım
hamılelıkte olucak seyler bunlar canım sunu yapmadım odlu bundan oldu dıye kendını yıpratma

hayırlısıyla gıysın kızın inşallah canım :)

zavallı adamı yatagından etmıssın bıde opmeyı unutmussun aferım sana :) hafta sonu gazı alırken tefafı edersın artık

hayirli sabahlar annecikler kahvalti etmem lazim.canim istemiyor ya bebisim ac mi simdi(

yavrularımız ıcın mecbur kahvaldı edıcez balım
gunun en onemlı öğünü ...

gozun aydın canım darısı dıger test sonucu beklıyenelrın basıan :)

aradı açmadım
mesaj attı, sen misin bebek karnındaki mi belli değil:):) yazmış

denyo işte hanzoların önde gideni

denyo hanza bugun hepımızı pek bı lakapcı gordum kızlar :)

nıhayet gecmısı tamamladım artık bentemızlık basınaa eve bıraz cekı duzen vermem lazım

benim iki hafta once oldu iki kez birinde dersteydim aclik ve yorgunluktan olsa gerek digerinde aksam ustuydu disarida bayilacak gibiydim ama anlik kendimi iyi hissederken normaldir bence.bir daha olmadi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…