- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.561
20 ve 21 .haftada kasıklarında hafif ağrıları olan var mı ?normal mi acaba ?
kizlar bas donmesi yasayan yok mu aranzda hic???cvp yok ama korkmaya basladim bende bir gariplik var o zaman
yalniz bu kasik agrisi cok karisiyor20 ve 21 .haftada kasıklarında hafif ağrıları olan var mı ?normal mi acaba ?
insallah canim alisicam guclu olmam lazimcanım ılk gunler zor gelıyor sonra alısıyorsun gunler su gıbı aksın sıze canım ne olru kendını bu kadar uzme
hayirlisi canim iyi olsun hepimiz icin herseysen iyi yapiyorsun ilk annelik tecrubesi bir de yardima ihtiyac olacak cok fazla,ben hemsire tutacagim sanirim bebek bakimi ile ilgili yardim icin ,temizlik vs zaten ona ayri yardimci tutacagim,alisana kadar artik idare edicez zaten
sagol canim haklisin aileme surat yapiyorum gerginlik yansitiyorum uzuyorum onlariAllah kavuştursun canım, önemli olan senin ve bebişinin sağlığı, doğumdan sonra zaten hep bir arada olacaksınız. Anacığının yanında olmanın tadını çıkar :)
başlarda hiç canımın istemediği hatta tiksinmeye doğru yol alan sevgili tatlı krizim....
geri geldiğin için ne hissetsem bilemiyorum
biri bana dur desiiiiiinnnnnn.....
geçen hafta baş dönmesi çok yaşadım, dün yine sallandım bir süre. bu hafta kasıklarım çok ağrıyor ve bazen uzun sürüyor. sanırım genişlediğim yetmedi iyice şişeceğim, bu sebeple kan dolaşımı filan iyice etkileniyor. gebeliğin ileri aylarına kadar kasık ağrısı olabilecekmiş, bence baş dönmesi ve ağrıması da vücudun bazen gücünün az olmasından kaynaklanıyor. beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum, ilaç kesinlikle kullanmıyorum sadece vitaminler ve yeni başladığım demir hapım var.
seni bulmusken sorayim canim
kedinle aran nasil
tamamen ayni sekilde devam mi yoksa araya mesafe koydun mu
ben geldigimden beri uzaktan seviyorum cunku alistirmak istemiyorum cok boynumda uyuyor normalde her gun yatagima atliyor kucagimdan inmiyor simdi zorluyorum ama daha yaklasamadim
biliyorum birsye olmaz ama doktorum gozumu korkuttu:44:
eeee. kilo almaya başladık.göbekler de belirginleşti. son zamanda iteleseler yuvarlanırız artık. yarım dünya gibi...sorma güzelim çok tatlılar yaaa.anneleri de çok tatlı.her gün birşeyler yolluyolar bana sağolsunlar.bugün bir tanesi cinsiyetini sordu erkek dedim. göbeğimi seviyo dokunarak.ayyy ne mutlu oldum bir bilsen...oh ne guzel ogrencılerın var oyle:)
yarmagul ogretmen koptum ya :))
vahıd Allahın sıfatlarından oldugu ıcın basına abdul koymadan o ısmı vermek ıyı degıl canım
bıde ruya ıle amel olunmaz derler ya hıc arastırmadım gercı ruyada gorulen ısım koyulur dıye bunu bıraz arastırıym ben en ıyısı :)
sızı uyanıklar sızı kızınıza talıplerı sımdıden dusunuyorsunuz vay vay vayyy zengıne gıdıcek kızın ha:)
gecmıs olsun canım dınlen bol bol vakıt buldukca hormonların tavan yapmıs bu donemde normal:)
benim doktorum 78 doğumlu ve herkes çok memnun.doğum yaptırdığı arkadaşlar da var.onlarda memnunlar. tecrübe iyidir ama, genç diye bence güvenmemezlik etme doktoruna..kizlar
size birsey danisicam
benim gitmek istedigim tecrubeli bir doktor var burda ama randevu icin aradigimda tum hafta dolu dediler ve ulasmak zor adama
ve duydum ki hastalari cok fazla herkese cok kisa zaman ayiriyormus
bu dedigim tecrubeli ve cok iyi diye bilinen doktor
ben de baska doktor denedim ve adam 1979 dogumlu gencecik daha, usg 4 boyutlu ve yarim saat zaman ayirdi bana uzun uzun anlatti konustuk ozel ilgileniyor yardim ediyor
simdiye kadar en cok konusan en cok zaman ayiran doktor ve esim de ilgileniyor dedi begendi doktoru
ama cok mu gecn tecrubesi ne kadar dogum olayi nasil olur onunla, onunla devam etsem mi yoksa tecrube deilen diger adama ulasip onu da denesem mi bilmyiorum kafam karisik
boyle birkac yillik doktoru olan var mi benim gibi
siz ne dusunuyorsunu?
kizlar
size birsey danisicam
benim gitmek istedigim tecrubeli bir doktor var burda ama randevu icin aradigimda tum hafta dolu dediler ve ulasmak zor adama
ben de baska doktor denedim ve adam 1979 dogumlu gencecik daha, usg 4 boyutlu ve yarim saat zaman ayirdi bana uzun uzun anlatti konustuk ozel ilgileniyor yardim ediyor
simdiye kadar en cok konusan en cok zaman ayiran doktor ve esim de ilgileniyor dedi begendi doktoru
ama cok mu gecn tecrubesi ne kadar dogum olayi nasil olur onunla, onunla devam etsem mi yoksa tecrube deilen diger adama ulasip onu da denesem mi bilmyiorum kafam karisik
siz ne dusunuyorsunu?
hoşgeldin :)
kedi bir tane değil ki çok var bizde. 2 tanesi annemlerin ordaki evimde, haftaiçi orda kalıyorum hala taşınamadım diğer evime. geceleri koynumda yatıyor biri, diğeri yastığımda başımın tepesinde :) içim rahat aslında çünkü aşıdan daha iyi olduğu söylenen bir hap içirdim kedilere, eşim veteriner tavsiyesiyle bulmuş biryerlerden adını bilemiyorum. tuvaletlerini dikkatlice ve hergün temizliyorum, beslenmelerinde kuru ve yaş mama dışında yiyecek yine vermiyorum. iyiyiz çok şükür. diğer evimizde de kediler var, eşim onlara da aynı ilacı verdi. temizlik işlerini o hallediyor evde zaten.
doktora testi tekrarlamak istediğimizi söyledik ama "tekrarlamam, dikkat edeceksiniz o kadar dedi" iyi dedik. bence sen için nasıl rahat ediyorsa öyle davran, aşıları tamsa çok tedirgin olma. boşuna üzme kendini, hasret giderin :) sen hijyenine dikkat edersin canım...
kizlar
size birsey danisicam
siz ne dusunuyorsunu?
kizlar
size birsey danisicam
siz ne dusunuyorsunu?
kızlar bişi sorucam renkli ultrason dedikleri 3d ultrason değilmi?????????? ben yarın girmeyi düşünüyorum,randevu aldım,kendi doktorumda yok,bebeğin yüzünü çok merak ediyorumm ya...tamam sağlıklı olsun öncelikle,benim ilk anneliğim değil,anneliği biliyorum o yüzden heyecanım daha çok kızımın kime benzediği..bide yarın 20 haftamız bitiyor,,yüz hatları falan bellimidir şimdi,hani vücatta yağ yok ya..biri akıl versin :)
sızı uyanıklar sızı kızınıza talıplerı sımdıden dusunuyorsunuz vay vay vayyy zengıne gıdıcek kızın ha:)
gecmıs olsun canım dınlen bol bol vakıt buldukca hormonların tavan yapmıs bu donemde normal:)
kizlar
size birsey danisicam
siz ne dusunuyorsunu?
kizlar
size birsey danisicam
siz ne dusunuyorsunu?
ismini bilsen iyi olurdu benim icin de
hemen alir icirirdim
ben dun tekrarladim doktor hic bulasmamis kedinde yoktur ama kedinin surundugu her yerden bir sekilde bulasma riski var dikkat edeceksin dedi
ben de yastigimin tepesinde yatirirdim onceden simdi kucagima alip daha sarilamadim ama en fazla bir hafta surer eminim sonra dayanamam :)
Canım doktor konusunda iyi düşün iyi araştır derim ben yanlıl doktor yönlendirmesi yüüznden aynı hafta içinde iki kere hastaneye yatıyordum işin köüsü başka bi doktora daha gittim o da çok faklı bi konuda beni hiçö alakasız erken doğum tehditiyle karşı karşıya bıraktı soluğu zeynep kamilde aldım bana hiç bir sorun olmadığını söylediler şu an 50 li yaşlarda bir profa gidiyorum gayet memnunum ben doktor yüzünden psikopat oldum ki başlarda çok memnundum o yüzden çok çok iyi düşün ben senin yerinde olsam tecrübeli ve referansı iyi birini tercih ederdim
benim doktorum 78 doğumlu ve herkes çok memnun.doğum yaptırdığı arkadaşlar da var.onlarda memnunlar. tecrübe iyidir ama, genç diye bence güvenmemezlik etme doktoruna..
kızlar bişi sorucam renkli ultrason dedikleri 3d ultrason değilmi?????????? ben yarın girmeyi düşünüyorum,randevu aldım,kendi doktorumda yok,bebeğin yüzünü çok merak ediyorumm ya...tamam sağlıklı olsun öncelikle,benim ilk anneliğim değil,anneliği biliyorum o yüzden heyecanım daha çok kızımın kime benzediği..bide yarın 20 haftamız bitiyor,,yüz hatları falan bellimidir şimdi,hani vücatta yağ yok ya..biri akıl versin :)
cnm bence öyle düşünme eğer içine sindiyse devam et
sonuçta genç olanında bilgileri taze
mesela benim kanser olduğumu pratisyen hekim tahmin etmişti ve profa gönderdi
diğeri kaç yşaında deneyimli bi dr du yok bişi 8 ay sonra kontrole gelirsin demiştiki normalde 6 ayda bi gidiyodum
hamile olduğumu ilk öğrendiğimde toksoplazmaya baktıralım diye tutturdum, doktor hakkında tavsiye alacağım insanlar vardı henüz. bir gece tutturdum test test diye eşime :) ertesi sabah birkaç yer dolaştık, randevusuz olmuyormuş, en sonunda eşimin aklına yumurtalık ameliyatımı olduğum hastane geldi. aradık bir doktor varmış sabahın köründe. koştuk hemen, benim doktorum ayrılmış zaten onun yerine başhekim vardı. başhekim dediysem eşimle aynı yaşta bir adam, kadın doğum uzmanı. bir ciddi, bir mesafeli, ne diyorsa o yapılıyor :) ciddiyeti çok güven verdi, makineler çok yeniydi, işinin uzmanı olduğu belli bir adam. ailelerimiz de gördü doktoru onlar da hemfikir. valla doğumu orda yapacağım, şimdilik çok iyiyiz. yenidoğan bakım ünitesi de var. hastane sahibi de kadın doğumcuymuş meğer. herşey öyle denk geldi ki bizim için.
yaş değil de işinin ehli olmak daha mühim bence, güveniyorsanız devam edersiniz. çok kadın doğumcu gördüm, bir tek beni ameliyat eden kadın doktora (ki benimle yaşıttı) bir de bu doktora çok güvendim.
biz şuan talep topluyoruz canım
kızım bana benzerse kesin gider nerde bi çulsuz varsa onunla evlenir
canım benim iş arkadaşım üni. hastanesinde 79 lu bir doktora gidiyordu doğumunu da onunla yaptı ve çok çok memnundu
genç olması avantaj da olabilir
mesleğine olan aşkı ve heyecanı henüz tazecik ve öğrenmeye açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?