- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.581
benim en son 3d ile baktı.elimize fotosunu verdi.ben kendime benzettim ama.değişir tabi:))) yüz hatları çok belirgin çıkmış. dün hatta bir ablamıza gösterdim. o da tıpkı sen. beyaz oluşu bile dedi...
ilaç paketine hiç dikkat etmemiştim, tane ile almış eşim. burda istanbul'da mısır çarşısı taraflarında bulunuyor. sen nerdesin şimdi bilemiyorum ama eşimi arayıp sordum veteriner bilir, iç parazit hapı diye sorabilir dedi. sanırım o da iç parazit hapı diye sorarak satın alıyor ve adına bakmıyor. bir hapı ikiye bölüp az suda eritip gurme mamaya karıştırıp yedirdim. tadı hoşuna gitmeyebilir o yüzden ilacı bulabilirsen iyice mamaya yedirip öyle verebilirsin kediciğine. evde hiç eski tablet var mıydı bir bakarım gidince, bulabilirsem mutlaka sana özelden yazarım...
bu arada veterinerine sormadan kullanma, aşıları tamsa fazla gelmesin. ayrıca doktorlar ürkütücü şeyler söyleyebiliyor, tedbiri elden bırakmıyorlar haklı olarak. sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım :)
canim ben istanbulda degilim ki keske istanbulda olsam
ama dedigin hap tamam sanirim bizm de kullandigimiz
asilair yapiliyor ama bir de dedigin gibi ikiye bolunup icilen hap var babam yuttuyor kedisime buyuk ihtimal ayni hap bolunuyor bir ay ya d abilmiyorum belli sure sonra ikinciyi veriyorlar
sadece en son verdiklerinde cikarmis o eksik diyor babam ama birsye olmaz o kadardan hep iciyor zaten
ne şanslısın, ailen ne güzel ilgilenmiş hep kedinle. hapı düzenli alıyorsa çıkarması mühim değil. bir kedimde parazit farketmiştim, hazırladığım mamanın yarısını yediği halde sorunu kalmadı. yüksek etkisi var herhalde, doğumdan sonra da düzenli vermek lazım. bebek için zararı olabilecek bir paraziti önlüyormuş. hani hep derler ya kedi tüyü kist yapıyor filan diye, kabus senaryolar anlatılıyor... işte onu engelliyormuş.
iyi çok sevindim, aynı ilaç demek ki :) bir ara fotolarını gönderirim sana benim azmanların
Valla sen de pek bi aç gözlü çıktın, zeynebin kızını alacaktın ya, kuma mı arıyosun bir de. Benim de büyük ihtimal kız ama sen niyeti bozmuşsun, valla da vermem kızımı :)
yerim ben onlari
ben de oglusumun fotosunu atarim benimki pek bir nazli pek bir uysal
sadece seveceksen bayilip gidiyor kucaginda, kedi gibi degil oyuncak bebek sanki
ben oglum bir yasina gelince kedimi annemlerden alicam sagolsunlar tam 2 senedir bakiyorlar bizim hatrimiza. keidmle bebegim birlikte buyusun cok istiyorum. esim de ilk zamanlar istemiyor birlikte olmalairni ama 1 yasina girince aliriz artik birlikte yasarlar diyor. bakalim
kahvaltimi yapinca saatlerdir suren bas agrim gecti :))ben hamileligimi boyle hayal etmemistim sabahlari gunduzleri zor yiyorum birseyler canim birsey istemiyor karnim pek buyumedi 1 kilo aldim en fazla
bide yumurta yiyemedim kac gundur iki taneyi krep yapip yedim yine faydasini gorurum degil mi
mıncırırım ben öyle dört patilileri :) hepsinin ayrı huyu var ama nazlı olanlar pek bir akıllı aynı zamanda :)
burda bir topic'te okumuştum, iki kedili bir arkadaş vardı. galiba doğumdan birkaç ay sonra kedilerini eve geri aldı, kediler bebekten ve odasından hep uzak durmuşlar, çekinmişler. benim bir kızımı hep anneme götürüyorum, yeğenimden çok çekiniyor. arada kazalar da olacak elbette ama alışacaklar. hayvanlarla büyüyen çocukların pek çok açıdan şanslı olduğunu düşünmüşümdür. inşallah biz de başarılı olacağız, çok azmedeceğim bu konuda çooook
Sorma canım Dünür dedik bağrımıza bastık onun niyeti farklıymış... oğluşunu 7 karılı hüsnü misali görmek istiyor sanırımBen şu dünürlük işini birdaha düşüneyim..
canım en ıyısı haslayıp yemek doktor her gun ye dıyor ama haftada enfazla 4 5 tuketıyorum zorla
mutfagı banyoyu hallettım kızlar
makınaya camasır attım eısm uyansa evı supursem sonra yemek
vakıt kalırsa kosu bandı ve fınısh ay bugun cok yogunum ya
canım en ıyısı haslayıp yemek doktor her gun ye dıyor ama haftada enfazla 4 5 tuketıyorum zorla
mutfagı banyoyu hallettım kızlar
makınaya camasır attım eısm uyansa evı supursem sonra yemek
vakıt kalırsa kosu bandı ve fınısh ay bugun cok yogunum ya
Sabah sabah moralım bozulunca basım agrıdı oglumda az hareket edıyo bugun de sagdan vuruyo ( oglumun hareketlı olma sebebı oturup one dogru klavyeye egıldıgımden sıkısıyor ıcerde o yuzden de tepınıyor) daıre sukur kı sakın ayaklarımıuzattım elbıse gıydım gobusum yuzunden tepeme cıktı elbıse allahtan corap yerıne tayt gıyıyorumm bu arada kızlar lcw den hamıle taytım acayıp rahat ve sıcak tutuyo tavsıye edılırrrrr
maşallah canım enerjine sağlık
ben mutfağı temizliyorum yarım saat dinleniyorum gidiyorum banyoyu temizliyorum
yine bi saat yatıyorum
dogru soyluyorsun canim aslinda onceden yiyordum sabahlari giderken ama simdi uykuya yenik dusuyorum(
ne guzel valla bir suru is yapmissin benimkiler bekliyor esim telefonda diyor plan yap su bos gunlerinde kendini yormadan bir odayi yap diyo:)) benim 85 m2 evim daha mi iyiydi ne:))
bende yumurta yiyemıorum cnm ck fazladogru soyluyorsun canim aslinda onceden yiyordum sabahlari giderken ama simdi uykuya yenik dusuyorum(
ne guzel valla bir suru is yapmissin benimkiler bekliyor esim telefonda diyor plan yap su bos gunlerinde kendini yormadan bir odayi yap diyo:)) benim 85 m2 evim daha mi iyiydi ne:))
Çok geçmiş olsun canım ..Senınle aynı zamanda gorunuyor dogum tarıhlerımız.. benımde 4 gun önce feci sekılde baş ağrım vardı..ilaç kullanmak ıstemedıgımden 2 gun surdu bu ağrı... en sonunda ınadımı kırdım ve mınoset aldım ve hemencik gectı...anladıgım kadarıyle bu dönemlerde baş ağrısı normal birşeymiş..
geçmiş olsun canım, inşallah tekrarlamaz. Bu mantar olayı berbat birşey. Ben ilk hamileliğimde yaşamıştım. Ne zaman ilişkiye girsek ertesi gün kaşınmaya başlıyordum, en son doktor da fitil vermiştiYani ilişki de tetikleyebiliyor, şimdilik tekrarlamadı benim de ama ilerleyen haftalardan korkuyorum açıkçası. Bir de ben o dönemde taharet için sürekli sirkeli su kullanıyordum, çok faydasını gördüm
ilaç kullanamadığım dönemde ben de sirkeli su çok kullandım ayrıca karbonatlı su da aklında olsun..sirkeli sudan çok daha etkili..
ben de bas donmesii oluyor bazen sizde de oluyor mu?basta tansiyondu simdi kan sekerim mi dusuk,rahim buyuyor ondan mi?esimle de kkavga ediyoruz yemiyosun ondan basin donuyor diyor halbuki yeme konusunda bir sorunum yok,
kızlar
az önce doktorum aradı, üçlü test sonucu aldım gözümüz aydın 41 kere maşallah kızımız gayet sağlıklı testimiz iyi çıktı hiçbir sorun yok dedi
hüngür hüngür ağladım masa başında çok gerilmiştim çünkü, doktorum da garibim sevinçten mi ağlıyorsun kızım diyo
evet dedim hem sevinçten hemde aklıma kötü kötü şeyler gelmişti dedim
hiç merak etme Allah'ın izniyle bebeğini kucağında göreceğiz dedi
vicdanım el vermedi, kocamı aradım dedim gözün aydın kızının test sonucu iyi çıkmış doktor aradı,
Allah'a şükürler olsun, kalbimden kaya parçası düştü desem inanırmısın dedi, çat kapattım telefonu suratına
anneme haber verdim şimdi size yazıyorum
darısı test sonuçlarını almayan ve henüz yaptırmayan tüm annişlere olsun Inşallah
hep bebeklerimizin güzel haberlerini alıp verelim kızlar
kizlar
size birsey danisicam
benim gitmek istedigim tecrubeli bir doktor var burda ama randevu icin aradigimda tum hafta dolu dediler ve ulasmak zor adama
ve duydum ki hastalari cok fazla herkese cok kisa zaman ayiriyormus
bu dedigim tecrubeli ve cok iyi diye bilinen doktor
ben de baska doktor denedim ve adam 1979 dogumlu gencecik daha, usg 4 boyutlu ve yarim saat zaman ayirdi bana uzun uzun anlatti konustuk ozel ilgileniyor yardim ediyor
simdiye kadar en cok konusan en cok zaman ayiran doktor ve esim de ilgileniyor dedi begendi doktoru
ama cok mu gecn tecrubesi ne kadar dogum olayi nasil olur onunla, onunla devam etsem mi yoksa tecrube deilen diger adama ulasip onu da denesem mi bilmyiorum kafam karisik
boyle birkac yillik doktoru olan var mi benim gibi
siz ne dusunuyorsunu?
farkında mısınız kızlar galiba kız anneleri daha çok baş ağrısı çekiyor
özellikle 3-4. aylarda aşırı bir baş ağrısı oluyor
bu benim şuan uydurmuş olduğum bir genelleme de olabilir tabii ama dikkatimi çekti:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?