- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.601
kıslar bugun bebeğimi gördüm rüyamda
gözleri aynı babasıydı maviydi
emdi yatırdı sonrada kustu
sonra bi ara yatırdığım yerde yoktu baktımm babası yanına almıs koluna yatırmıs
ruyası bile çok tatlıydı kızlarr sabırsızlanıorum bır an önce kokusunu duymak için
allah zamanlı doğum versın tabıde mayıs da bı an önce gelsinn
bugun mağpazada kaybettim kendimi hepsini alasım geldii
eşimin gözleri pörtlemiş durumdaydı kız bebeklerın kıyafeti ne şirin oluo filan dio
ama ne dediğini bilmeden sarhoş gibiydi
bence de düşün...
şimdiden böyle yaparsa ilerde ohooooooooooo
sen iyisi mi benim yakışıklımı bi değerlendirmeye al...
kızının elini sıcak sudan soğuk suya sokturtmam...ihyaaa ederim onu....
ben ikili test yaptırmıştım ve hiç unutamıyorum o uykusuz ağlamalı hadi birşey olsa ne yapacaz gibi duyguları.resmen pisikolojim bozulmuştu.uyku tutmuyordu yani.o iyi çıkınca Allaha şükür üçlü test yaptırmadı dr istersen yaaplaım bence geek yok dedi..açıkcası bende o stresi tekrar yaşamak istemediğim için ısrar etmedim.ultrasyon cihazı güzel ordan herleyi görüyorum ve belli eder kendini demişti dr.
Bende bu konudan dertliyim canım ...
Deneyimli dedğim doktoruma gitmek için 1 ay öncesınden randevu almak gerekıyor..o kadar yogunki randevulu gitsen bile en az 3..4 saat beklıyorsun ..
Ve çok yogun oldugu için benımle en fazla 10 dakıka ılgılenebıldı..bence hamılelık dönemınde hastaya en az 20 dakıkasını ayırıp herseyı ayrıntısıyla anlatması gerektıgını dusunuyorum ....
şuan bende kararsızlık içerısındeyım .. hamımelık surecını farklı bır doktorda dogumuda tecrubelı olan doktordamı yaptırsam dıye dusunmuyor degılım...
ben doktorun toksoplazmaya bakıp bakmadığını bilmiyorum...ben çocukluk dönemimden itibaren 8 yıl evde köpek baktım..koyunkoyuna yatardık..aşıları vardı..şimdiyse annemin kedileri var bir tanesi evde kalıyor yaşlı olduğundan çıkmıyor diğerlerini bahçede besliyor..ben de yazdan yaza gittiğimde muhattab oluyorum..acaba benim de bu testi yaptırmam gerekir mi?ilaç paketine hiç dikkat etmemiştim, tane ile almış eşim. burda istanbul'da mısır çarşısı taraflarında bulunuyor. sen nerdesin şimdi bilemiyorum ama eşimi arayıp sordum veteriner bilir, iç parazit hapı diye sorabilir dedi. sanırım o da iç parazit hapı diye sorarak satın alıyor ve adına bakmıyor. bir hapı ikiye bölüp az suda eritip gurme mamaya karıştırıp yedirdim. tadı hoşuna gitmeyebilir o yüzden ilacı bulabilirsen iyice mamaya yedirip öyle verebilirsin kediciğine. evde hiç eski tablet var mıydı bir bakarım gidince, bulabilirsem mutlaka sana özelden yazarım...
bu arada veterinerine sormadan kullanma, aşıları tamsa fazla gelmesin. ayrıca doktorlar ürkütücü şeyler söyleyebiliyor, tedbiri elden bırakmıyorlar haklı olarak. sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım :)
ben 3 aydır ilk kez k.valide zoruyla geçen hafta haşlanmış yumurta yedim..çok tiksinmiştim..doktorum zorlama kendini dedi..onun yerine çorbanın terbiyesini yumurta ile yap, 5 yumurtadan pasta, kek yap demişti..yani krep de işe yarar..kahvaltimi yapinca saatlerdir suren bas agrim gecti :))ben hamileligimi boyle hayal etmemistim sabahlari gunduzleri zor yiyorum birseyler canim birsey istemiyor karnim pek buyumedi 1 kilo aldim en fazla
bide yumurta yiyemedim kac gundur iki taneyi krep yapip yedim yine faydasini gorurum degil mi
bende yumurta yiyemıorum cnm ck fazla
tıksındırmıstı kayınvalıdem sağolsun zorla yedirerek
gecen gun öğleyin eve gelınce kahvaltı yptım yemek yok olunca
ozaman daha rahat yedım sabah ıster ısteemz mıde daha hassas oluo:)
ayy o baş agrılarını hiç sorma cnm zonluo resmen benımkıde ağrıyınca
acık hava iyi gelıo bıde buz kompress
farkında mısınız kızlar galiba kız anneleri daha çok baş ağrısı çekiyor
özellikle 3-4. aylarda aşırı bir baş ağrısı oluyor
bu benim şuan uydurmuş olduğum bir genelleme de olabilir tabii ama dikkatimi çekti:44:
canım benimde doktorum 3lü test yaptırmak zorunda değilse bana sorarsan gerek yok demişti
ama çok sevgili eşim yaptıralım diye ısrar edince mecbur yaptırdım
o horul horul uydu ben sabahladım, daha kucağımıza almadık ama neden cennetin anne ayaklarının altında olduğunu iyiden iyiye anlamaya başladım
bence doktorun vakit ayırması çok önemli, aradığında ulaşılabilir olması
benim doktorum hafta arası ve cumartesi 09:00 - 21:00 saatleri arasında çalışıyor
bi kere dedim hocam eşiniz bişey demiyor mu yüzünüzü göremiyordur
ama diğer türlü de ben hastalarımı mutlu edemem ki
randevu defterim dolu e bi de araya ameliyatlar giriyor acil vakalar oluyor
ben her hastam için yarım saat planlıyorum o yüzden de gün yetmiyor dedi
meğersem ona kalsa daha uzun kalırmış ama yanına yardımcı bulamıyorlarmış saatler uzun diye o da o yüzden 21 de bitiriyormuş mesaisini
çatlak profesörüm benim ya, toton çok şeker
Kızlar yaa benim hala sancım var kasıklarımda
Doktorumu aradım perşembe günleri öğleden sonra gidiyormuş cebide yok ki
Başka doktorun asistanıyla görüştüm ağrı varsa gelin usgye girmeniz lazım diyor
Pendikteki doktorlada görüştüm buarada cepten dedim böyle böyle sancım var ve bu saat oldu hala geçmedi
Yatıp dinleneyim mii yoksa kontrole geleyim mi dedim
Çok önemli gibi durmuyor ama için rahatlasın diye gel bi usgye gir diyor
Bende herhangi bi şiakyetim yok Allah korusun kanama gibi ama sancım oturur ve kalkarken bir hayli yoğun dedim
Odaa ozaman biraz dinleen baktın geçmiyor bi usgye gir dedi :44:
Bilemedim sizce cok mu evham yapıyorumm
Ama özür dilerim sancıyı tarif etmek için benzetmem tuhaf olacakk
Böyle cırcır olursun miden büker büker sıkıştırır yaa benimde öyle bir sancım var
Eşime söyledim akşam gidelim diyor acile
Bende geç olmaz mı şimdi gidelim hemen diyorum
Doktorumuda ulaşamıyorum ağlıcam yaa
Pendikteki doktorlada görüştüm buarada cepten dedim böyle böyle sancım var ve bu saat oldu hala geçmedi
Bende herhangi bi şiakyetim yok Allah korusun kanama gibi ama sancım oturur ve kalkarken bir hayli yoğun dedim
Böyle cırcır olursun miden büker büker sıkıştırır yaa benimde öyle bir sancım var
nasıl sirkeli su yani.o yakmıyormu sirke :):) mesela nekadar sirke nekadar su kullanacaz.ben fitil krem kullandım pek faydası olmadı .ve akıntı bugün çok yoğun.
buda karbonatlı su :))))))))ilk defa sizlerden duydum .peki karbonat yakmıyordu yada ne kadar kullnacaz.yada zararlı değildir dimi bunlar:)ay inşl faydası olur banada.
hiç merak etme canım benm tansiyonum 8-4 -8-6 en normali 10-6.yıldızlar döner mide bulantısı olur :)ve çok sık oluyor.dr gayte normal dedi.ama dinlenmen gerekiyor böyle durumda dedi.bana tuz yasak olduğu içn şekerli su yapıp içiyorum.baş dönmesi bitincede üzerimden tır geçmiş gibi yorgun oluyorum.streste önemli faktörler den birtanesi.
ben ikili test yaptırmıştım ve hiç unutamıyorum o uykusuz ağlamalı hadi birşey olsa ne yapacaz gibi duyguları.resmen pisikolojim bozulmuştu.uyku tutmuyordu yani.o iyi çıkınca Allaha şükür üçlü test yaptırmadı dr istersen yaaplaım bence geek yok dedi..açıkcası bende o stresi tekrar yaşamak istemediğim için ısrar etmedim.ultrasyon cihazı güzel ordan herleyi görüyorum ve belli eder kendini demişti dr.
Benım sunızıtım var ya bu havalarda agrım oluyorÇok geçmiş olsun canım ..Senınle aynı zamanda gorunuyor dogum tarıhlerımız.. benımde 4 gun önce feci sekılde baş ağrım vardı..ilaç kullanmak ıstemedıgımden 2 gun surdu bu ağrı... en sonunda ınadımı kırdım ve mınoset aldım ve hemencik gectı...anladıgım kadarıyle bu dönemlerde baş ağrısı normal birşeymiş..
Canım ... Sancın olağan bir sancıymış gibi gelıyor bana .. ama için rahat değilse hemen git derim .. Bizim damat seni özleyipte bu tur hareketlerde bulunuyorda olabılır :))))
ya kızlar bugün karımda özellikle sağ tarafta birşeyler oluyor.hem o tarafım biraz ağrıyor.hemde böyle nasıl desem sanki bebek arasıra oraya toparlanıyor hissediyorum onu .ve böyle göz seğrimesinden az daha şidddetli pıt yada pıt pıt gibi :)))))))))))) birşeyler hissediyorum.ama tekme derken pat diye bir tekme mi oluyor yoksa böylemi benmki gibimi :))))))))))))))vurdumu yapıştırmıyor dimi :):)yani şimdi hareketlendimi demek :):):)::)
maşallah canım enerjine sağlık
ben mutfağı temizliyorum yarım saat dinleniyorum gidiyorum banyoyu temizliyorum
yine bi saat yatıyorum
Benım sunızıtım var ya bu havalarda agrım oluyorhanı sen kızını bıze verecektın
Canım bence sabah kendını yordugun ıcın olmustur ama sen gene de bebegını gormeye gıt ıcınde kalmasın benımde gıdesım var ama gıdıklıo ıcerden
Buna cok guldumya kızlar bugün karımda özellikle sağ tarafta birşeyler oluyor.hem o tarafım biraz ağrıyor.hemde böyle nasıl desem sanki bebek arasıra oraya toparlanıyor hissediyorum onu .ve böyle göz seğrimesinden az daha şidddetli pıt yada pıt pıt gibi :)))))))))))) birşeyler hissediyorum.ama tekme derken pat diye bir tekme mi oluyor yoksa böylemi benmki gibimi :))))))))))))))vurdumu yapıştırmıyor dimi :):)yani şimdi hareketlendimi demek :):):)::)
Benım sunızıtım var ya bu havalarda agrım oluyorhanı sen kızını bıze verecektın
Canım bence sabah kendını yordugun ıcın olmustur ama sen gene de bebegını gormeye gıt ıcınde kalmasın benımde gıdesım var ama gıdıklıo ıcerden
Ev hanımlığınıza sağlık kızlarrrr biz çalışanlar olarak haftasonu cebelleşiyoruz hepsiyle
bir de ben evim uzak diye bi annemlerde bi kayınvalidemlerde kalıyom haftaiçi çoğunlukla... kıyafet yıkamaktan ütüden usandım vallahikv ler sigara içiyo eve bi geliyom herşeyi yıkıyorum bir de hamile kıyafetleri kısıtlı biriktiremiyom da çamaşırları Allah yardım etsin hepiciğimize
senin rüyan gayet umut ver,c, :):):)benm rüyama bak şimdi.hastanede ben doğum yapmışım.bir tane bebek veriyorlar bebek esmer ama çok esmer kıllıda biraz .eltim kucağıma veriyor veriyor bak bebeğine diye.aaaaay bu bebek benim değil bu ne böyle kapkara diyorum.almam ben bunu kucağıma sevmemde diyorum.eltide diyorki alacaksın mecbursun bu senin diyor.bende diyorumki alın siz bakın ozaman ben bakmıyacağım buna diyorum.çünki bizim bebeklerimiz açık tenli olur hep sarı olur :)diyorum.oda diyorki eee bizimde hep böyle esmer olur ben bakamam diyor gidiorlar :)))))))) sabah bir kalktım karnıma baktım lütfeeeeeen çok esmer olma eğer esmer olacaksan dedim :)))))))))) birde sonra töbe töbeeee dedim.bu rüyadan sonra bebek esmer değilse bile bu lafa kara birşey çıkar :))))))))Allah sağlıklı versinde ne renk olursa olsun mucizelerimiz.
ya kızlar bugün karımda özellikle sağ tarafta birşeyler oluyor.hem o tarafım biraz ağrıyor.hemde böyle nasıl desem sanki bebek arasıra oraya toparlanıyor hissediyorum onu .ve böyle göz seğrimesinden az daha şidddetli pıt yada pıt pıt gibi :)))))))))))) birşeyler hissediyorum.ama tekme derken pat diye bir tekme mi oluyor yoksa böylemi benmki gibimi :))))))))))))))vurdumu yapıştırmıyor dimi :):)yani şimdi hareketlendimi demek :):):)::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?