2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

senin rüyan gayet umut ver,c, :):):)benm rüyama bak şimdi.hastanede ben doğum yapmışım.bir tane bebek veriyorlar bebek esmer ama çok esmer kıllıda biraz .eltim kucağıma veriyor veriyor bak bebeğine diye.aaaaay bu bebek benim değil bu ne böyle kapkara diyorum.almam ben bunu kucağıma sevmemde diyorum.eltide diyorki alacaksın mecbursun bu senin diyor.bende diyorumki alın siz bakın ozaman ben bakmıyacağım buna diyorum.çünki bizim bebeklerimiz açık tenli olur hep sarı olur :)diyorum.oda diyorki eee bizimde hep böyle esmer olur ben bakamam diyor gidiorlar :)))))))) sabah bir kalktım karnıma baktım lütfeeeeeen çok esmer olma eğer esmer olacaksan dedim :)))))))))) birde sonra töbe töbeeee dedim.bu rüyadan sonra bebek esmer değilse bile bu lafa kara birşey çıkar :))))))))Allah sağlıklı versinde ne renk olursa olsun mucizelerimiz.

canım benimde doktorum 3lü test yaptırmak zorunda değilse bana sorarsan gerek yok demişti
ama çok sevgili eşim yaptıralım diye ısrar edince mecbur yaptırdım
o horul horul uydu ben sabahladım, daha kucağımıza almadık ama neden cennetin anne ayaklarının altında olduğunu iyiden iyiye anlamaya başladım

bence doktorun vakit ayırması çok önemli, aradığında ulaşılabilir olması
benim doktorum hafta arası ve cumartesi 09:00 - 21:00 saatleri arasında çalışıyor
bi kere dedim hocam eşiniz bişey demiyor mu yüzünüzü göremiyordur
ama diğer türlü de ben hastalarımı mutlu edemem ki
randevu defterim dolu e bi de araya ameliyatlar giriyor acil vakalar oluyor
ben her hastam için yarım saat planlıyorum o yüzden de gün yetmiyor dedi
meğersem ona kalsa daha uzun kalırmış ama yanına yardımcı bulamıyorlarmış saatler uzun diye o da o yüzden 21 de bitiriyormuş mesaisini
çatlak profesörüm benim ya, toton çok şeker

Kızlar yaa benim hala sancım var kasıklarımda
Doktorumu aradım perşembe günleri öğleden sonra gidiyormuş cebide yok ki
Başka doktorun asistanıyla görüştüm ağrı varsa gelin usgye girmeniz lazım diyor
Pendikteki doktorlada görüştüm buarada cepten dedim böyle böyle sancım var ve bu saat oldu hala geçmedi
Yatıp dinleneyim mii yoksa kontrole geleyim mi dedim
Çok önemli gibi durmuyor ama için rahatlasın diye gel bi usgye gir diyor
Bende herhangi bi şiakyetim yok Allah korusun kanama gibi ama sancım oturur ve kalkarken bir hayli yoğun dedim
Odaa ozaman biraz dinleen baktın geçmiyor bi usgye gir dedi :44:
Bilemedim sizce cok mu evham yapıyorumm
Ama özür dilerim sancıyı tarif etmek için benzetmem tuhaf olacakk
Böyle cırcır olursun miden büker büker sıkıştırır yaa benimde öyle bir sancım var
Eşime söyledim akşam gidelim diyor acile
Bende geç olmaz mı şimdi gidelim hemen diyorum
Doktorumuda ulaşamıyorum ağlıcam yaa

ben doktorun toksoplazmaya bakıp bakmadığını bilmiyorum...ben çocukluk dönemimden itibaren 8 yıl evde köpek baktım..koyunkoyuna yatardık..aşıları vardı..şimdiyse annemin kedileri var bir tanesi evde kalıyor yaşlı olduğundan çıkmıyor diğerlerini bahçede besliyor..ben de yazdan yaza gittiğimde muhattab oluyorum..acaba benim de bu testi yaptırmam gerekir mi?

ben 3 aydır ilk kez k.valide zoruyla geçen hafta haşlanmış yumurta yedim..çok tiksinmiştim..doktorum zorlama kendini dedi..onun yerine çorbanın terbiyesini yumurta ile yap, 5 yumurtadan pasta, kek yap demişti..yani krep de işe yarar..

Aynen katılıyorum canım açık havada baş ağrısına iyi gelıyor....Bu arada bebişine aldıklarını RABBİM saglıcakla gıydırmeyı nasip etsin sankı bana bıraz erken gıbı geldı .. sen ılk ne zaman ögrendın kızın olacagını ..? ben 15 haftalıkken %99 kız demıstı ama tam olarak emın olmadan bir şey almak istemıyorum .. :)

bence16 17 18 haftalarda olabılıcek bir baş ağrısıdır diye düşünüyorum ..:)

Seni şanslı olarak görüyorum bu konuda... Ben daha öyle bır doktora denk gelmedım .. Sanırım 9. ayıma kadar hastane hastane gezicegım doktorum bu diyene dek

Canım ... Sancın olağan bir sancıymış gibi gelıyor bana .. ama için rahat değilse hemen git derim .. Bizim damat seni özleyipte bu tur hareketlerde bulunuyorda olabılır :))))

Canım o kadar rahatsızsan akşamı bekleme bence. Bebeğin sapasağlamdır da sen stres yapmışsındır muhtemelen, bebeğini görmeden de bu stresi atamicaksın üzerinden. İyisi mi bir an önce git doktora, bize de iyi haberlerini vermeyi unutma

güzel yoldaş annişlerrrr TEYZOŞLARRRR

4 lü testimizin temiz sonucunu aldık. Şükürler olsun. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah. Allahım yavrularımıza sağlık versin tüm aksiliklerden korusun inşallah... Amin

biz yavrusumla burayı çokkkk seviyoruz iyiki varsınız aynı anda kaç doktora gitmiş gibi oluyoruz hepimiz benzer sorunları yaşıyoruz belki de farklı zamanlarda ama birbirimize yardımımız inanılmaz:)

Bizim bebişle ilgili bir aksilik olmazsa ayın 22 sine kadar beklediğimiz bişey yok şükür. Pipisini kukuşunu da o tarihte rahatca görürsek aksiliksiz ne ala:) Alışverişe başlıycam onun için yoksa cinsiyetin hiç önemi yok. Rabbim istediğimiz zamanda sağlıklı hamilelikler vermiş daha ne isterim:)

her dönemimizin güzel geçmesi, mayısın biran önce gelmesi ve o mis kokuları içimize çekmemiz, uykusuz geceleri yaşamamız dileğiyle:) Allahım bize sağlıkla hayırla yaşatsın bunları inşallah:)

ya kızlar bugün karımda özellikle sağ tarafta birşeyler oluyor.hem o tarafım biraz ağrıyor.hemde böyle nasıl desem sanki bebek arasıra oraya toparlanıyor hissediyorum onu .ve böyle göz seğrimesinden az daha şidddetli pıt yada pıt pıt gibi :)))))))))))) birşeyler hissediyorum.ama tekme derken pat diye bir tekme mi oluyor yoksa böylemi benmki gibimi :))))))))))))))vurdumu yapıştırmıyor dimi :):)yani şimdi hareketlendimi demek :):):)::)

1 litre suya 2 kaşık karbonat , 1 litre suya 2 kaşık sirke gibi düşün..suya karıştırdığın için yakmıyor, ferahlatıyor..ben de ilk denediğimde nasıl olacağını bilmiyordum..pamuğa boca ettim sirkeyi başladım içini dışını silmeye 30 sn sonra öleceğimi zannettim..öyle bir tahriş oldu ki o kuruluk hissi bir hafta sürdü ama suyla dene mutlaka özellikle karbonatı..

Benım sunızıtım var ya bu havalarda agrım oluyor hanı sen kızını bıze verecektın

Canım bence sabah kendını yordugun ıcın olmustur ama sen gene de bebegını gormeye gıt ıcınde kalmasın benımde gıdesım var ama gıdıklıo ıcerden

Canım ... Sancın olağan bir sancıymış gibi gelıyor bana .. ama için rahat değilse hemen git derim .. Bizim damat seni özleyipte bu tur hareketlerde bulunuyorda olabılır :))))

İnşallahh öyledir canımm
Annesini özlemiş olsun ben 7/24 girerim usgye
Kasığım ve özür dilerim kutum acıyor :44:
Ve hareketlerini hissetmediğim için karalara bağladımm

Gördüm gördüm ben, geline yeni adaylar bakıyorsunn
Oğlum şimdi onada üzülecek

Gozun aydın canım melegın sana sınyal verıyor dırek tekme olarak hıssetmek ıcın erken pıt pıt seklınde oluyor hareketlerı

maşallah canım enerjine sağlık
ben mutfağı temizliyorum yarım saat dinleniyorum gidiyorum banyoyu temizliyorum
yine bi saat yatıyorum

Ev hanımlığınıza sağlık kızlarrrr biz çalışanlar olarak haftasonu cebelleşiyoruz hepsiyle

bir de ben evim uzak diye bi annemlerde bi kayınvalidemlerde kalıyom haftaiçi çoğunlukla... kıyafet yıkamaktan ütüden usandım vallahi kv ler sigara içiyo eve bi geliyom herşeyi yıkıyorum bir de hamile kıyafetleri kısıtlı biriktiremiyom da çamaşırları Allah yardım etsin hepiciğimize

Benimde var senin gibi ağrılarım bazen regl olcakmış gibi bazen gaz ağrısı gibi değişiyo ve beni de bazen tedirgin ediyor ama doktorlar çok fazla önemsemiyor sanrım bu durumu be netten çok araştırdım bu haftaların belirtilerinde hep kasık ağrıları var ayrıca bu dönemlerde yalancı doğum sancıları oluyormuş anneyi doğuma hazırlayan .çatı genişlemesi rahmin büyümesi gibi yada gaz gibi bir sürü sebebi olabilir ama içini rahatlatmak istiyorsan git bi görün huzursuz olmandan daha iyi

Yormaktan değil fena sert eğildim karnım resmen 2 büklüm oldu oan sancıylaa hızlıda ayağa kalktım
Şu saat olduu sancı kesilmedii
Kendimi dinlememeye calışıyorum ama ağrıda kesilmeyince ister istermez acaba diyorum canım :44:

Buna cok guldum Canım vurdummu yapıştırır havasını belkı son aylarda yapar.. şuan için dqaha cüssesi neki ne yapsın .. :)))

Canım sormayaa..Bizim kıza çok talip var ben şimdilik not alıyorum PekCicim ağır basıyor ama son kararı kızıma bırakıcagım Ama bende ıkı cınsten de var oldugu için ıkıncısi kız olursa Emreyi damadın yaparsın onun şimdilik talibi yok

Amin canım
bende çalışıyorum herşey hafta sonu yapılıyor
çamaşırlar hariç onlar hafta arası yıkıyorum kurutuyorum
azar azar ütülüyorum

ev hanımı olsam ne kaaa şahane olurdu

yok canım henüz kodu mu oturtturmuyor aynen dediğin gibi pıt pıt pıt diye vuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…