2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Kendi doktoruma ulaşamadığımdan ne yazık kiii rahatlayamıyorum
Doktor asistanıda ağrı varsa gelin diyoor
Ağrımda böyle aşağıda ve baskı yapıyorr
Sanki Allah korusunn regli sökülecek gibii
Sol gözümde atıp duruyor

Oyyy yirim ben onu ...
hissetide acaba bu yuzdenmı rahatsız oldu bizim damat ...
şeyy şeyy sen sabah şeyy yazınca bende birkaç şeyy yazmış bulundum ....:26:
Tamamıyle şakadan ibaretti dünürümmm

canım ani hareket ettiğin için şuan o ağrıyı çekiyorsun maalesef
ama eminim bebişin iyidir
evhamım dinmez diyorsa o zaman hemen bir doktora gidip muayene ol
için rahatlasın

ben geldim kızlar kocayı yedirdim gönderdim eğitime şipşak oldum ben ya 5 dakıka da beşiktaş ,aferin bana ama niye bilmiyorum ağlayasım var da neye ağlayayım diye düşünüyorum bana bir sebeb söylesenız ya

Canım banada olmuştu aynısı ama geçiyor daha sonrasinda ama sen hiç rahat değilsin anlaşılan ..

hemen izin alıp doktora git bence .. En azından için rahat etmiş olur...

bence sigara içiyorlarsa sen hep annenlerde kal

Kesinlikle haklısınn ben üzerimden atamıyacağım göremedenn
Ben çıkayım , güzel haberlerle geleyim inşAllah
Saolasın canım

canım kalbini ferah tut hiçbişey olmaz Allahın izniyle kasık ağrısı çok çok normal hemen kesilmiyor zaten ağrı.. bende haftasonu çektim aralıklarla gene oluyo hamile olmayan insan gibi zaten olamayız bunu düşün... ama rahatlmak istersen git gör ama giderken en azından bence kesinlikle kalbini ferah tut hiç bişey olmamıştır canım eminim emin ol sen de

hani uzun sürerse gel diyorlar ya 1 günden bahsetmiyorlar mesela yarın da bu yoğunlukta olursa belki tehlike ama hemen kesilmez emin ol rahat ol canım ama seni çokkk iyi anlıyorum ah ben de nelere evham yapıyorum bi anlatsam şaka gibi Annnelik işte ... kendine iyi bak strese hiç girme canım

İstanbuldasın sanırım nereye gideceksin. Ben öyle durumlarda soluğu direk zeynep kamilde alıyorum ama sana bişey diiymmi kutum ağrıyo demişsin :) bende geçen hafta çok fazla oldu kramp gibi garip bişiydi aynen seni biden regl olcakmışım gibi hissediyodum sonra git gitgide hafifledi sanırım bunlar normal semptomlar ama yinede görün sen ne kadar huzursuz olursan oğluşunuda o kadar huzursuz edersin

bence sigara içiyorlarsa sen hep annenlerde kal

canım evin içinde biz varken hiç içmiyorlar ama siner ya koku bende siagara konusunda çokkk titizim tokam bile kokuyo geliyo bana yok evlatçığımın yanına akınıa sokmam:)

hiiç telaş etme diyeceğim ama istediğimz kadar diylim sen görene kadar rahat etmiyeceksin biliyorum.ilk ağrım benmde öyle oldu 12.haftamda.birde akıntımdan yoğunlaşmıştı.alt taraım resmen zonkluyordu hissediyordum yani.ağrı aynı ağrı.aha dedim doğum dedikleri bu sanırım ve ben doğrucam :):) hemen drye gittim korktu oda telaşlı olunca.hay allah dedi gayet normal herşey.kafana takma ağrım orda diye dinlemiyeceksin.bu gibi şeyleri dönem dönem yaşıyacaksın dedi de rahatlamıştım.kıpır kıpır oynuyordu oğluşum.nasıl iyi hissedeceksen onu yap canım.kafanda acaba gibisi yok.

anladım hemen deniyeceğim bunu yemek kaşığı dimi bu arada :):)

Gozun aydın canım melegın sana sınyal verıyor dırek tekme olarak hıssetmek ıcın erken pıt pıt seklınde oluyor hareketlerı
oleeeeeeeeey gerçektenmi :)))))))))))))))ay şükürler olsun diyim ozaman.bazen sol tarafta oluyor ma o bazen hatta çok nadir..genelde sağ tarafta.inşl öyledir.değişik birşey çünki

gebeliğin başında gebelik rutinleri adı altında yaptırdığımız bir test var hatırlarsın. bu testte hormonlar, kan değerleri ve bazı geçirmiş olabileceğimiz hastalıklara ve bağışıklık durumumuza bakılmıştı. orada sonuç kağıdında toksoplazma olmalı, çünkü sadece kedi dışkısından değil, çiğ tüketilen et, iyi temizlenmemiş sebze ve meyveden de kapabileceğimiz birşey. her halukarda bağışık olup olmadığımızın tespiti yapılıyor ve sana da yapılmış olmalı.

kedi hiç dışarı çıkmıyor ve sadece mama ve pişmiş ev yemeği tüketiyorsa toksoplazma taşımıyordur, dışarda yaşayan kedi yetişkinse büyük ihtimalde toksoplazma geçirmiş, bağışıklık kazanmış ve sağlıklı durumdadır. çünkü sokağa çıkan kediler veya yavru sokak kedileri hemen hemen ilk besinlerinde bu illeti kapıp atlatıyorlar. kedi dışkısıyla ten temasında bulunup ağız yoluyla vücuda girmedikçe toksoplazmayı kediden kapmak mümkün görünmüyor.

aslına bakarsan bunu kapmanın en kolay yolu çiğ ve temizlenmemiş besinlerdir. bu sebeple endişe etmene pek lüzum yok, ben senelerdir kedilerle yaşıyorum ve aklına gelebilecek her türlü bakımlarını üstleniyorum ancak bağışıklık kazanmamışım, yani toksoplazma kapmamışım :) ayrıca köpeklerden kapma ihtimali yokmuş...

test sonuç kağıdın elinde yoksa doktorunu arayıp bağışıklık durumunu sorabilirsin, eğer şu anda hasta isen zaten doktorun %100 sana bunu söylerdi...

Kesinlikle haklısınn ben üzerimden atamıyacağım göremedenn
Ben çıkayım , güzel haberlerle geleyim inşAllah
Saolasın canım

cnmm bnm eminim önemli bişi yoktur
ama git gör ve rahatla
bizide habersi bırakma

az önce bi tür tatlı çeşidi yedim kızlar
benim hanımefendi başladı dansa

bu aralar fark ediyorum ben özellikle ofiste olduğum zaman ve tatlı bişeyler yediğim zaman harekete geçiyor zilli
çalışmaya çok mu azimli yoksa anne koltuğunda gözüm mü var diyo anlamadım henüz

bu arada kızlar gerçekten göbüşüm yukarıya çıkmış
arkadaşım söylince fark ettim

dogru canim eski evde belli olmuyor gercekten yerler olsun banyo olsun.inssllah gonlune gore kendi evin olur.cocuk da olunca oyle canim sen yap o ardindan kirletsin tekrardan:))

oglen hic yiyemem.ben ya sen iyi yemissin ancak salatasini yapmam lazim o zaman

valla esmer de olabilir anne babayq cekmeyip anneanne babaanne dedelere benzeyen cocuklar var.saglikli olsun da Rabbim onu nasil sevindirecek bizlere

sabahki olaydan karnini falan sikistirmissindir canim bu donem hassas bide icin rahat etmeyecekse usg ye gir yine de

biraz once cevap yazdigimi sen zannettim bir an:))o da kaynana zoruyla yiyip midesi bulanmis:))onu bilmiyordum canim sevindim oyle birsey olduguna hic yoktan iyidir

ben merak ediyorum:44: çikolata yedim oynadı tatlı yedim oynadı falan diyoruz da bu besinler önce öğütülmeli kana karışmalı sonra bebeğe geçmeli öyle değil mi..biz sanırım hüsn-ü talil yapıp duruyoruz edebiyatçı konuştu

bebişi hareketlendirmenin en iyi yolu şekerli su içip uzanmakmış özellikle sol yana yatınca daha çok hareket ederlermiş.özellikle son aylarda hareketleri bu şekilde takip ediyorlarmış

canım bence bize enerji veriyor tatlı onlar da enerjiyi alıp oynaşıyorlar

ben o tatlı şeyi yedikten yaklaşık 20 dakika sonra falan başladı, muhteşem dansına

yok canım henüz kodu mu oturtturmuyor aynen dediğin gibi pıt pıt pıt diye vuruyor.
:))))) birşey bilmeyince oluyor birşeyler ama ne işte o :)neyse hareketmiş inşl öyledir.

ııııy bu sol göz olayı sende demi var.benm çıkarda hep öyle bir şey yani.hernekadar etrafımdakiler takıntılısın ona ondan deselerde çıkıyor işte.ozaman taktıkca takacan kafaya biliyorum.gitmen gayet iyi olmuş.boşver gör ve rahatla.

:)))))))))))))))aaaay ne alemiz biz yaaa.yok böyle birşey ağlamak için yer arıyor.tv aç hemen keesin birşey vardır.hem ağlama boşver dicem içinden geliyor işte:))))))))))

yemek kaşığı tatlım..ben hatta göz kararı atyordum..çok titizlenme..

ben biz yani mayıs anneleri hepimizin diğer adımız pinpirikli anne adayları:)sağol canım deneyince yazarım.

kaç haftalıksın.ben 18 ve düz yatıca resmen göbekte olduğunu fark ediyorum.ve sanki boyu bile belii gibi oluyor.düz yatınca ama :)artık çıkıyor.büyüyor bebişler şükürle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…