- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.621
Benimde var senin gibi ağrılarım bazen regl olcakmış gibi bazen gaz ağrısı gibi değişiyo ve beni de bazen tedirgin ediyor ama doktorlar çok fazla önemsemiyor sanrım bu durumu be netten çok araştırdım bu haftaların belirtilerinde hep kasık ağrıları var ayrıca bu dönemlerde yalancı doğum sancıları oluyormuş anneyi doğuma hazırlayan .çatı genişlemesi rahmin büyümesi gibi yada gaz gibi bir sürü sebebi olabilir ama içini rahatlatmak istiyorsan git bi görün huzursuz olmandan daha iyi
İnşallahh öyledir canımm
Annesini özlemiş olsun ben 7/24 girerim usgye
Kasığım ve özür dilerim kutum acıyor :44:
Ve hareketlerini hissetmediğim için karalara bağladımm
Gördüm gördüm ben, geline yeni adaylar bakıyorsunn
Oğlum şimdi onada üzülecek
Yormaktan değil fena sert eğildim karnım resmen 2 büklüm oldu oan sancıylaa hızlıda ayağa kalktım
Şu saat olduu sancı kesilmedii
Kendimi dinlememeye calışıyorum ama ağrıda kesilmeyince ister istermez acaba diyorum canım :44:
Kendi doktoruma ulaşamadığımdan ne yazık kiii rahatlayamıyorum
Doktor asistanıda ağrı varsa gelin diyoor
Ağrımda böyle aşağıda ve baskı yapıyorr
Sanki Allah korusunn regli sökülecek gibii
Sol gözümde atıp duruyor
Ev hanımlığınıza sağlık kızlarrrr biz çalışanlar olarak haftasonu cebelleşiyoruz hepsiyle
bir de ben evim uzak diye bi annemlerde bi kayınvalidemlerde kalıyom haftaiçi çoğunlukla... kıyafet yıkamaktan ütüden usandım vallahikv ler sigara içiyo eve bi geliyom herşeyi yıkıyorum bir de hamile kıyafetleri kısıtlı biriktiremiyom da çamaşırları Allah yardım etsin hepiciğimize
Canım o kadar rahatsızsan akşamı bekleme bence. Bebeğin sapasağlamdır da sen stres yapmışsındır muhtemelen, bebeğini görmeden de bu stresi atamicaksın üzerinden. İyisi mi bir an önce git doktora, bize de iyi haberlerini vermeyi unutma
Yormaktan değil fena sert eğildim karnım resmen 2 büklüm oldu oan sancıylaa hızlıda ayağa kalktım
Kendimi dinlememeye calışıyorum ama ağrıda kesilmeyince ister istermez acaba diyorum canım :44:
İstanbuldasın sanırım nereye gideceksin. Ben öyle durumlarda soluğu direk zeynep kamilde alıyorum ama sana bişey diiymmi kutum ağrıyo demişsin :) bende geçen hafta çok fazla oldu kramp gibi garip bişiydi aynen seni biden regl olcakmışım gibi hissediyodum sonra git gitgide hafifledi sanırım bunlar normal semptomlar ama yinede görün sen ne kadar huzursuz olursan oğluşunuda o kadar huzursuz edersinKendi doktoruma ulaşamadığımdan ne yazık kiii rahatlayamıyorum
Sol gözümde atıp duruyor
bence sigara içiyorlarsa sen hep annenlerde kal
hiiç telaş etme diyeceğim ama istediğimz kadar diylim sen görene kadar rahat etmiyeceksin biliyorum.ilk ağrım benmde öyle oldu 12.haftamda.birde akıntımdan yoğunlaşmıştı.alt taraım resmen zonkluyordu hissediyordum yani.ağrı aynı ağrı.aha dedim doğum dedikleri bu sanırım ve ben doğrucam :):) hemen drye gittim korktu oda telaşlı olunca.hay allah dedi gayet normal herşey.kafana takma ağrım orda diye dinlemiyeceksin.bu gibi şeyleri dönem dönem yaşıyacaksın dedi de rahatlamıştım.kıpır kıpır oynuyordu oğluşum.nasıl iyi hissedeceksen onu yap canım.kafanda acaba gibisi yok.Kızlar yaa benim hala sancım var kasıklarımda
Doktorumu aradım perşembe günleri öğleden sonra gidiyormuş cebide yok ki
Başka doktorun asistanıyla görüştüm ağrı varsa gelin usgye girmeniz lazım diyor
Pendikteki doktorlada görüştüm buarada cepten dedim böyle böyle sancım var ve bu saat oldu hala geçmedi
Yatıp dinleneyim mii yoksa kontrole geleyim mi dedim
Çok önemli gibi durmuyor ama için rahatlasın diye gel bi usgye gir diyor
Bende herhangi bi şiakyetim yok Allah korusun kanama gibi ama sancım oturur ve kalkarken bir hayli yoğun dedim
Odaa ozaman biraz dinleen baktın geçmiyor bi usgye gir dedi :44:
Bilemedim sizce cok mu evham yapıyorumm
Ama özür dilerim sancıyı tarif etmek için benzetmem tuhaf olacakk
Böyle cırcır olursun miden büker büker sıkıştırır yaa benimde öyle bir sancım var
Eşime söyledim akşam gidelim diyor acile
Bende geç olmaz mı şimdi gidelim hemen diyorum
Doktorumuda ulaşamıyorum ağlıcam yaa
1 litre suya 2 kaşık karbonat , 1 litre suya 2 kaşık sirke gibi düşün..suya karıştırdığın için yakmıyor, ferahlatıyor..ben de ilk denediğimde nasıl olacağını bilmiyordum..pamuğa boca ettim sirkeyi başladım içini dışını silmeye 30 sn sonraöleceğimi zannettim..öyle bir tahriş oldu ki o kuruluk hissi bir hafta sürdü ama suyla dene mutlaka özellikle karbonatı..
oleeeeeeeeey gerçektenmi :)))))))))))))))ay şükürler olsun diyim ozaman.bazen sol tarafta oluyor ma o bazen hatta çok nadir..genelde sağ tarafta.inşl öyledir.değişik birşey çünkiGozun aydın canım melegın sana sınyal verıyordırek tekme olarak hıssetmek ıcın erken pıt pıt seklınde oluyor hareketlerı
ben doktorun toksoplazmaya bakıp bakmadığını bilmiyorum...ben çocukluk dönemimden itibaren 8 yıl evde köpek baktım..koyunkoyuna yatardık..aşıları vardı..şimdiyse annemin kedileri var bir tanesi evde kalıyor yaşlı olduğundan çıkmıyor diğerlerini bahçede besliyor..ben de yazdan yaza gittiğimde muhattab oluyorum..acaba benim de bu testi yaptırmam gerekir mi?
Kızlar yaa benim hala sancım var kasıklarımda
Pendikteki doktorlada görüştüm buarada cepten dedim böyle böyle sancım var ve bu saat oldu hala geçmedi
Bende herhangi bi şiakyetim yok Allah korusun kanama gibi ama sancım oturur ve kalkarken bir hayli yoğun dedim
Böyle cırcır olursun miden büker büker sıkıştırır yaa benimde öyle bir sancım var
İnşallahh öyledir canımm
Annesini özlemiş olsun ben 7/24 girerim usgye
Kasığım ve özür dilerim kutum acıyor :44:
Ve hareketlerini hissetmediğim için karalara bağladımm
Gördüm gördüm ben, geline yeni adaylar bakıyorsunn
Oğlum şimdi onada üzülecek
Sol gözümde atıp duruyor
Kesinlikle haklısınn ben üzerimden atamıyacağım göremedenn
Ben çıkayım , güzel haberlerle geleyim inşAllah
Saolasın canım
ah tembelım ben ya 1 haftadır eve hıc bısey yapmadım
bına eskı ev eskı temızlesende gorunmuyor delı oluyorum
benım ev cok buyuk degıl ama bır suru kapısı var yatak odasına bıle ıkı kapı koymuslar dusun ev ıcın gorenler
bebek evı dıyorlar.. calısan ıcın zor canım ya ablam zavallım ya persembe aksamından baslıyor ıslerını yapmaya yada cumadan
haftasonu buna ragmen ısı bıtmıyor oglu esı derken :)
bende yumurta yiyemıorum cnm ck fazla
tıksındırmıstı kayınvalıdem sağolsun zorla yedirerek
gecen gun öğleyin eve gelınce kahvaltı yptım yemek yok olunca
ozaman daha rahat yedım sabah ıster ısteemz mıde daha hassas oluo:)
senin rüyan gayet umut ver,c, :):):)benm rüyama bak şimdi.hastanede ben doğum yapmışım.bir tane bebek veriyorlar bebek esmer ama çok esmer kıllıda biraz .eltim kucağıma veriyor veriyor bak bebeğine diye.aaaaay bu bebek benim değil bu ne böyle kapkara diyorum.almam ben bunu kucağıma sevmemde diyorum.eltide diyorki alacaksın mecbursun bu senin diyor.bende diyorumki alın siz bakın ozaman ben bakmıyacağım buna diyorum.çünki bizim bebeklerimiz açık tenli olur hep sarı olur :)diyorum.oda diyorki eee bizimde hep böyle esmer olur ben bakamam diyor gidiorlar :)))))))) sabah bir kalktım karnıma baktım lütfeeeeeen çok esmer olma eğer esmer olacaksan dedim :)))))))))) birde sonra töbe töbeeee dedim.bu rüyadan sonra bebek esmer değilse bile bu lafa kara birşey çıkar :))))))))Allah sağlıklı versinde ne renk olursa olsun mucizelerimiz.
Kızlar yaa benim hala sancım var kasıklarımda
ben 3 aydır ilk kez k.valide zoruyla geçen hafta haşlanmış yumurta yedim..çok tiksinmiştim..doktorum zorlama kendini dedi..onun yerine çorbanın terbiyesini yumurta ile yap, 5 yumurtadan pasta, kek yap demişti..yani krep de işe yarar..
az önce bi tür tatlı çeşidi yedim kızlar
benim hanımefendi başladı dansa
bu aralar fark ediyorum ben özellikle ofiste olduğum zaman ve tatlı bişeyler yediğim zaman harekete geçiyor zilli
çalışmaya çok mu azimli yoksa anne koltuğunda gözüm mü var diyo anlamadım henüz
bu arada kızlar gerçekten göbüşüm yukarıya çıkmış
arkadaşım söylince fark ettim
bu aralar fark ediyorum ben özellikle ofiste olduğum zaman ve tatlı bişeyler yediğim zaman harekete geçiyor zilli
ben merak ediyorum:44: çikolata yedim oynadı tatlı yedim oynadı falan diyoruz da bu besinler önce öğütülmeli kana karışmalı sonra bebeğe geçmeli öyle değil mi..biz sanırım hüsn-ü talil yapıp duruyoruzedebiyatçı konuştu
:))))) birşey bilmeyince oluyor birşeyler ama ne işte o :)neyse hareketmiş inşl öyledir.yok canım henüz kodu mu oturtturmuyoraynen dediğin gibi pıt pıt pıt diye vuruyor.
Sol gözümde atıp duruyor
:)))))))))))))))aaaay ne alemiz biz yaaa.yok böyle birşey ağlamak için yer arıyor.tv aç hemen keesin birşey vardır.hem ağlama boşver dicem içinden geliyor işte:))))))))))ben geldim kızlar kocayı yedirdim gönderdim eğitimeşipşak oldum ben ya 5 dakıka da beşiktaş ,aferin bana ama niye bilmiyorum ağlayasım var da neye ağlayayım diye düşünüyorum bana bir sebeb söylesenız ya
yemek kaşığı tatlım..ben hatta göz kararı atyordum..çok titizlenme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?