- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.641
:))))) birşey bilmeyince oluyor birşeyler ama ne işte o :)neyse hareketmiş inşl öyledir.
ııııy bu sol göz olayı sende demi var.benm çıkarda hep öyle bir şey yani.hernekadar etrafımdakiler takıntılısın ona ondan deselerde çıkıyor işte.ozaman taktıkca takacan kafaya biliyorum.gitmen gayet iyi olmuş.boşver gör ve rahatla.
:)))))))))))))))aaaay ne alemiz biz yaaa.yok böyle birşey ağlamak için yer arıyor.tv aç hemen keesin birşey vardır.hem ağlama boşver dicem içinden geliyor işte:))))))))))
ben biz yani mayıs anneleri hepimizin diğer adımız pinpirikli anne adayları:)sağol canım deneyince yazarım.
kaç haftalıksın.ben 18 ve düz yatıca resmen göbekte olduğunu fark ediyorum.ve sanki boyu bile belii gibi oluyor.düz yatınca ama :)artık çıkıyor.büyüyor bebişler şükürle olsun
evet erken gittim ama oran büyükgunaydin canim sende erken gidenlerdensin birde baktin dr sanada erkek derse hic sasirma
bu sancı arada banada olurKızlar yaa benim hala sancım var kasıklarımda
Doktorumu aradım perşembe günleri öğleden sonra gidiyormuş cebide yok ki
Başka doktorun asistanıyla görüştüm ağrı varsa gelin usgye girmeniz lazım diyor
Pendikteki doktorlada görüştüm buarada cepten dedim böyle böyle sancım var ve bu saat oldu hala geçmedi
Yatıp dinleneyim mii yoksa kontrole geleyim mi dedim
Çok önemli gibi durmuyor ama için rahatlasın diye gel bi usgye gir diyor
Bende herhangi bi şiakyetim yok Allah korusun kanama gibi ama sancım oturur ve kalkarken bir hayli yoğun dedim
Odaa ozaman biraz dinleen baktın geçmiyor bi usgye gir dedi :44:
Bilemedim sizce cok mu evham yapıyorumm
Ama özür dilerim sancıyı tarif etmek için benzetmem tuhaf olacakk
Böyle cırcır olursun miden büker büker sıkıştırır yaa benimde öyle bir sancım var
Eşime söyledim akşam gidelim diyor acile
Bende geç olmaz mı şimdi gidelim hemen diyorum
Doktorumuda ulaşamıyorum ağlıcam yaa
:))))) birşey bilmeyince oluyor birşeyler ama ne işte o :)neyse hareketmiş inşl öyledir.
ııııy bu sol göz olayı sende demi var.benm çıkarda hep öyle bir şey yani.hernekadar etrafımdakiler takıntılısın ona ondan deselerde çıkıyor işte.ozaman taktıkca takacan kafaya biliyorum.gitmen gayet iyi olmuş.boşver gör ve rahatla.
:)))))))))))))))aaaay ne alemiz biz yaaa.yok böyle birşey ağlamak için yer arıyor.tv aç hemen keesin birşey vardır.hem ağlama boşver dicem içinden geliyor işte:))))))))))
ben biz yani mayıs anneleri hepimizin diğer adımız pinpirikli anne adayları:)sağol canım deneyince yazarım.
kaç haftalıksın.ben 18 ve düz yatıca resmen göbekte olduğunu fark ediyorum.ve sanki boyu bile belii gibi oluyor.düz yatınca ama :)artık çıkıyor.büyüyor bebişler şükürle olsun
evet canıım ne yaparsam yapayım ağlıcam o ki sebebim olsun.. damlalar ucunda doluyor biri hey dese ağlıcam.. içim daraldı neşemi çalmışlar bugün yaaa çok ayıppppp ama:2::2:
19+3 üm canım
bu aralar sık sık göbüşde seğirmeler hissediyorum ve dışardan görebiliyorum
bu göz seğirme olayına gelince
ben hep sağ gözüm seğirince ağlardım istisnasız
sonra annem dedi ki gözünde de kaslar var onlar da illaki hareket edecek
seğirme olunca
sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa diyip gözlerini ovuştur dedi
anuuum bi de bakarım ki benim sağ göz seyirince göz yaşı mözyaşı yok
artık benimki tesadüf mü yoksa anneye inanma isteği mi bilemedim
19+3 üm canım
seğirme olunca
mec senin 2. gebeliğin mi ? yani kolaylıkla ayırt edebiliyomusun ? ve bu hareketler seri halde kıpraşma şeklinde olabiliyomu
Canım yormak dedıgım gec kaldıgın ıcın apar topar cıkıp yokusta da egılıp kalkmandıYormaktan değil fena sert eğildim karnım resmen 2 büklüm oldu oan sancıylaa hızlıda ayağa kalktım
Şu saat olduu sancı kesilmedii
Kendimi dinlememeye calışıyorum ama ağrıda kesilmeyince ister istermez acaba diyorum canım :44:
Buna cok guldumCanım vurdummu yapıştırır havasını belkı son aylarda yapar.. şuan için dqaha cüssesi neki ne yapsın .. :)))
Canım sormayaa..Bizim kıza çok talip var ben şimdilik not alıyorum PekCicim ağır basıyor ama son kararı kızıma bırakıcagımAma bende ıkı cınsten de var oldugu için ıkıncısi kız olursa Emreyi damadın yaparsın onun şimdilik talibi yok
Mutluluktan agla canımben geldim kızlar kocayı yedirdim gönderdim eğitimeşipşak oldum ben ya 5 dakıka da beşiktaş ,aferin bana ama niye bilmiyorum ağlayasım var da neye ağlayayım diye düşünüyorum bana bir sebeb söylesenız ya
hiiç telaş etme diyeceğim ama istediğimz kadar diylim sen görene kadar rahat etmiyeceksin biliyorum.ilk ağrım benmde öylben hep solda hıssedıom 12.haftamda.birde akıntımdan yoğunlaşmıştı.alt taraım resmen zonkluyordu hissediyordum yani.ağrı aynı ağrı.aha dedim doğum dedikleri bu sanırım ve ben doğrucam :):) hemen drye gittim korktu oda telaşlı olunca.hay allah dedi gayet normal herşey.kafana takma ağrım orda diye dinlemiyeceksin.bu gibi şeyleri dönem dönem yaşıyacaksın dedi de rahatlamıştım.kıpır kıpır oynuyordu oğluşum.nasıl iyi hissedeceksen onu yap canım.kafanda acaba gibisi yok.
anladım hemen deniyeceğim bunu yemek kaşığı dimi bu arada :):)
oleeeeeeeeey gerçektenmi :)))))))))))))))ay şükürler olsun diyim ozaman.bazen sol tarafta oluyor ma o bazen hatta çok nadir..genelde sağ tarafta.inşl öyledir.değişik birşey çünki
ilk gebeliğim canım
seğirmeleri ayırt edebiliyorum, yani gaz mı yoksa bebiş mi anlayabiliyorum birkaç gündür
çok seri ve devamlı olmuyor
ama olunca da seri halde kıpraşma oluyor
böyle değişik bişi
bende bu hafta ayırt etmeye başladım sanırım geçen akşam yemekten sonra seri halde kıpraşma vardı ama dün hiç bişey yoktu bugünde hala bişi hissetmedim bu arada benim sata göre 19 . hafta ama usg ye göre 21 .haftaya girdim şimdi bi de bu paranoyalar başlıycak hareket etti etmedi
maşallah canım, 2 hafta önceden gidiyor
benim kızım da 5 gün geriden geliyor
doktor geç döllenme olmuştur 24. haftada tam oturur diyor ama mesela bende onu çok takıyorum
ne yapsam ne yesem de büyütsem diye araştırıp duruyorum
evet geç döllenmede olabiliyor benim başından beri önde gidiyo hatta ben bilimsel olarak imkansız ama acaba önceki adetimden bir hafta önce falanmı kaldım acaba diye düşünüyorum çünkü son adetimdede ben üstüne gördüm ama az olmuştum tesadüfen test yapıp öğrendim yani her şey mümkün
geriden gelenler sonradan o arayı kapatıyo zaten sağlıklıysa hiç sorun yok bence annelik böyle bişey heralde
çok şükür canım doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söylüyor
bugün 3lü test sonuçlarımızı da aldık, şükürler olsun onda da bir sorun çıkmadı
babamız hergün muz hurma pekmez ceviz yedirip duruyo, faydası olurmuş
maşallah canım, 2 hafta önceden gidiyor
benim kızım da 5 gün geriden geliyor
doktor geç döllenme olmuştur 24. haftada tam oturur diyor ama mesela bende onu çok takıyorum
ne yapsam ne yesem de büyütsem diye araştırıp duruyorum
Kızlar yaa benim hala sancım var kasıklarımda
Doktorumu aradım perşembe günleri öğleden sonra gidiyormuş cebide yok ki
Başka doktorun asistanıyla görüştüm ağrı varsa gelin usgye girmeniz lazım diyor
Pendikteki doktorlada görüştüm buarada cepten dedim böyle böyle sancım var ve bu saat oldu hala geçmedi
Yatıp dinleneyim mii yoksa kontrole geleyim mi dedim
Çok önemli gibi durmuyor ama için rahatlasın diye gel bi usgye gir diyor
Bende herhangi bi şiakyetim yok Allah korusun kanama gibi ama sancım oturur ve kalkarken bir hayli yoğun dedim
Odaa ozaman biraz dinleen baktın geçmiyor bi usgye gir dedi :44:
Bilemedim sizce cok mu evham yapıyorumm
Ama özür dilerim sancıyı tarif etmek için benzetmem tuhaf olacakk
Böyle cırcır olursun miden büker büker sıkıştırır yaa benimde öyle bir sancım var
Eşime söyledim akşam gidelim diyor acile
Bende geç olmaz mı şimdi gidelim hemen diyorum
Doktorumuda ulaşamıyorum ağlıcam yaa
ya kızlar bugün karımda özellikle sağ tarafta birşeyler oluyor.hem o tarafım biraz ağrıyor.hemde böyle nasıl desem sanki bebek arasıra oraya toparlanıyor hissediyorum onu .ve böyle göz seğrimesinden az daha şidddetli pıt yada pıt pıt gibi :)))))))))))) birşeyler hissediyorum.ama tekme derken pat diye bir tekme mi oluyor yoksa böylemi benmki gibimi :))))))))))))))vurdumu yapıştırmıyor dimi :):)yani şimdi hareketlendimi demek :):):)::)
19+3 üm canım
seğirme olunca
süperr sırada ayrıntılı ultrasonun var bende 5 ocakta giricem ben geçen haftalarda yanlış doktor yönlendirmesi yüzünden aft yüksek çıktığı için erkenden girmek zorunda kaldım burun kemiklerine kadar görünüyor o daha ayrı bişey
benim bi arkadaşımın bebeği çok küçükmüş hergün cornflakes nesquikler varya hergün ondan yemiş koca kase sütle 4 kg doğurdu
oğlum 7-10 gün önde çıkıyor her kontrolde. doktor iri bebek olabilir diye söyleyince ürkmüştüm, doğumda özellikle bebek için zor olabilir çünkü. türlü ihtimal geldi aklıma ve dertlendim işin aslında.
geçen gün oturdum sat ve ilişki tarihi ile ilk sancılarımı hesapladım. çünkü tuhaf bir şekilde reglim bittikten hemen sonra birgün aniden ağrılar ve sancılar tekrar başlamış sonrasında uzun bir süre devam etmişti. hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra bile... buna göre anladım ki adetim bittikten hemen sonra yumurta oluşmuş, gelişen durumlar neticesinde (tarihleri biliyordum) erken başlayan bir gebelik yaşıyorum. bebek de muhtemelen tahmini tarihten önce dünyaya gelebilir ve bu çok normal olacaktır.
bu nedenle sen de çok araştırıp yorma kendini, kafana takma. erken ve geç döllenme oluyor demek ki ve bunun bebeğin sağlığı üzerinde bir etkisi anormal aralıkta fark olmadıkça bulunmuyor... kimseye belli etmesem de çok düşünüyordum ve korkuyordum, şimdi kendimce doğru cevabı buldum ve rahatım :)
canım esım hanı aılesının yanına gıttıgı zaman ben o gece cok kotu olmustum buraya yazmıstım
heryerımde kramp sankı otursam gıtmyor yatsam gıtmıyor sabahlamıstım oyle uyumadan sonra ıkı yudum soguk sut ıcınce gecmıstı
bebısın ıcerde hareket edıyorsa doktora gıtmeye gerek yok belkıde kızıyorsunuz sureklı bnu dedıgım ıcj kızlar ama yengem heran dogurabılır
toplamda 7 kez ultrasona gırdı bende kıpırdamasa bı an korkuyorum ama sonrası hıssedınce rahatlıyorum
hamılelık boyle ay acaba of larla gecmez zehır ederız kendımıze sonra bunu benım gıbı yıllardır panık atak bırısı dıyor:)
canım erkek cocugu sağ tarafta durur der annem benımkıde hep orda top gıbı duruyor
aynı yasadıklarını yasıyorum canım sımdı segırmelerın yerını tekmeler aldı :) darısı basınaaaa
annem sag gozu segırınce yakın sol gozu segırınce uzak yerden mısafır gelıcek der ve hep tutar ıstısnasız :)
canım doktorum tatlı seyler yada zararlı seyler yıyıp cocugu karnında şişirme dedı ve haklıda
boyle degılde saglıklı gıda ıle yavruları sısırelım ıcerde:) kı Allah muhafaza dıyımde erken bıle doğsa kuveze alınmıyormus
saglıkla gelıstıgı ıcın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?