- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.661
maşallah canım, 2 hafta önceden gidiyor
benim kızım da 5 gün geriden geliyor
doktor geç döllenme olmuştur 24. haftada tam oturur diyor ama mesela bende onu çok takıyorum
ne yapsam ne yesem de büyütsem diye araştırıp duruyorum
off ne soguk yaakizlar markete cikmak istiyorum ama hava -25 derece offf cok soguk
mERHABA kızlar nasılsınızzzz 3:
meleğimizi gördük ve geldik dün herşey yolunda çok şükür 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasyon yapacagız dedı ::
damarlarını falan ıncelıcez dedı bakalım .
ölçümlerini yaptı hersey yolundaydı sukur.bizimki tekme olaylarını iyiden iyie pata küte cıkarttı :) cıddı cıddı sert hıssedeılır ama ınanılmaz guzel bı hal aldı:))))
bayıldım bayılıyorum ve elımı cekemıyorum karnımdan zaten bugn sureklı kımıl kımıl :)
babamızda karnımızı sevınceee tepkı verıyorum dermıs gibi gummm dokununca pat pat :) 2kez faln tekmelıyor
bu haftalarda bebek göbeğe çıkarmış göbeğimi bir çekiyor sanki anlatamam evet acı degıl ama garip bı durum orada hissettiğimi anlatamamm :) sizdede göbeğini böyle hisseden varmı :)
kasık agrılarım yurunmez derecede sıddetlıydı doktorum uzerınde durmadı bıleee normlade baglar genıslıyor ve yukarı ıckıtıgı ıcn acı verır dedı.
yarın tetenoz için saglık ocagına gideceğim artık gidebilirmişim.
artık kasıkta hısssettıklerım nedır bılmıyorum ama kızlar hep oradan gelıyor tekmeler :) gum pat pıt :)
yüreğime su serptin biliyormusun canım
kesinlikle teorin doğru ve biz bazen boşuna üzüyoruz kendimizi
çok şükür bebişlerimiz sağlıklı, günleri arasında da uçurumlar yok
tadını çıkaralım hamileliğimizin :13:
kizlar markete cikmak istiyorum ama hava -25 derece offf cok soguk
yüreğime su serptin biliyormusun canım
kesinlikle teorin doğru ve biz bazen boşuna üzüyoruz kendimizi
çok şükür bebişlerimiz sağlıklı, günleri arasında da uçurumlar yok
tadını çıkaralım hamileliğimizin :13:
kizlar markete cikmak istiyorum ama hava -25 derece offf cok soguk
canım benımkıde 1.5 hafta gerıde dıyordu doktor sonrakı gıdısımde haftasında dedı kafaya takma balım yakalıcak o donemı
canım benımkıde 1.5 hafta gerıde dıyordu doktor sonrakı gıdısımde haftasında dedı kafaya takma balım yakalıcak o donemı
off ne soguk yaa
hadı gozun aydın yavrunu gördün :) kasık agrıları hala hafıf hafıf gelıyor ama cok sukur sımdı ıyıyım
ama senınkı anlasılan yerını cıfte genısletme derdınde :):)
Kızlar ya bebişinizin odası ve eşyaları ile ilgili hayal kuruyormusun nasıl bişiler yapacaksınız ben bir türlü kara veremiyorumda
sporumu yaptım 50 dk 4.5 km yurudum sımdı mutfağa sonra esımı uyandırıp ıse sutlamaya:) sonra ev temızlıgını bıtırmeye
cok calısmam lazım cokkkkkk :) spor bıtınce benımkı tekmelemeye basladı ama sagolsun spor yaparken uslu duruyor yavrum masallah :)
ufff o kadar oldu mu moskova yaaa
sibiryayi aratmiyorms
bak bir diger sebep buydu benim tr de kalmayi istememde
bulundugumuz sehir cok oncelerden gordu -30lari ve bebegimin temiz havaya ihtiyaci var gunese ihtiyaci var hep avmde dolasamazdim ki
fedakarligim bebegim icin iste
eger moskovada olsam ben de kalirdim son ana kadar cunku soguklar belli donem suruyor sonra mis gibi hava
vakti gelince çok beğendim klasik bir beşik modelini yaptıracağım. bebek odamızı şimdilik boş bırakmak istiyorum, doğumdan sonra karyolası, dolabı ne gerekiyorsa yaptırırız. herşeyi beyaz istiyorum çünkü duvarlarımız fotoğraflarla dolacak. eşim pro. fotoğrafçı, arkadaşları da öyle :) doğum fotoğrafçısı arkadaşımız da çekim yapmak istiyor. o yüzden beyaz duvarları zaman içinde güzel fotoğraflarla süsleyip eşyaları sade yapmak istedim. başka hayal kurmadım henüz :)
vakti gelince çok beğendim klasik bir beşik modelini yaptıracağım. bebek odamızı şimdilik boş bırakmak istiyorum, doğumdan sonra karyolası, dolabı ne gerekiyorsa yaptırırız. herşeyi beyaz istiyorum çünkü duvarlarımız fotoğraflarla dolacak. eşim pro. fotoğrafçı, arkadaşları da öyle :) doğum fotoğrafçısı arkadaşımız da çekim yapmak istiyor. o yüzden beyaz duvarları zaman içinde güzel fotoğraflarla süsleyip eşyaları sade yapmak istedim. başka hayal kurmadım henüz :)
off ne soguk yaa
hadı gozun aydın yavrunu gördün :) kasık agrıları hala hafıf hafıf gelıyor ama cok sukur sımdı ıyıyım
ama senınkı anlasılan yerını cıfte genısletme derdınde :):)
-25 derece mi
Allah yardımcın olsun, o nasıl bir soğuktur yarabbim
ısınabiliyormusunuz peki
Inşallah canım, dualarımız hep bebişlerimizin sağlığı için
bende bebişimin odasını winnie the pooh desenleri ile döşemek istiyorum ama çok karma karışık bir odada olmasın istiyorum duvar kağıdını falan nasıl yapsam halı perdeyi değiştirsem mi bi sürü soru var aklımda. Kendim bo vakitlerimde bebek şekeri yapıyorum arkadaşlarıma eşe dosta ama kendi bebeğim olunca karar veremiyorum hangisi daha güzel diye :) terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimki de o hesap
sporumu yaptım 50 dk 4.5 km yurudum sımdı mutfağa sonra esımı uyandırıp ıse sutlamaya:) sonra ev temızlıgını bıtırmeye
cok calısmam lazım cokkkkkk :) spor bıtınce benımkı tekmelemeye basladı ama sagolsun spor yaparken uslu duruyor yavrum masallah :)
Kızlar ya bebişinizin odası ve eşyaları ile ilgili hayal kuruyormusun nasıl bişiler yapacaksınız ben bir türlü kara veremiyorumda
wuhuuuu çok kıskandımmm canım fotografcı tanıdıgının cok olmasını
bende dogum fotografcısıı ıstıyorumda urfada nekadar ve nasıl mümkün olucak bilemiyorum haliyleee.
acep sen banaa urfalı tanıdıgımız var sana buluruz sende tutarsın doğum için dersen ne güzelll olurduuu :) ben de şimdi şuracıkta bunu hayal ediverdim fotomanyagı olurumda kızımında ılk andan ıtıbaren harıka pozları olsun istiyorum:2::2::2:
oogundeee eşime dedim bak git bul gel ben anlamam
ama bulabilecegi durumlar kısıtlı cunkı ılgı alanı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?