2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya bebişinizin odası ve eşyaları ile ilgili hayal kuruyormusun nasıl bişiler yapacaksınız ben bir türlü kara veremiyorumda

canım benımkıde 1.5 hafta gerıde dıyordu doktor sonrakı gıdısımde haftasında dedı kafaya takma balım yakalıcak o donemı

kizlar markete cikmak istiyorum ama hava -25 derece offf cok soguk
off ne soguk yaa

hadı gozun aydın yavrunu gördün :) kasık agrıları hala hafıf hafıf gelıyor ama cok sukur sımdı ıyıyım
ama senınkı anlasılan yerını cıfte genısletme derdınde :):)

pekbicici canım benmmm senı rahatlatırmı bilmiyorumm amaa bendee 1 haftadır cektıgım kasık agrısının hesabı yoktu yaaa
anlatamam boyle karın agrısı kabızlık gıbı karısık bır kasık agrısı bılıyorum kasık hemde tam kasıgımda kalktıgımda yuruyemıyordum o derceee ben bi kacgun cektım sonra bır baktım oalcak gıbı degıl korktum cumartesı acıle gıttım doktor muayne ettı bebıs ıyıdı nasıl rahatladık kanaman yok ıdrar yaparken yanma yoksa korkma dedı kabızlık olabılır yoruluyorsan ondanda olabılır dedı ve artıııı dunde doktoruma soyledım rahım genısledıgıı ıcın agrıların normal oldugunu endıselenecegın bırsey olmadıgın soyledı sen braz ıcını ferah tut ve hayra yor ama tabıkı tavsıyen acıle gıt bebegını gor ıstersende ıdrar testı yaptır sonuctaa gorerek rahat edersın sıkma canını

bende iri olacağını söylediğinde şeker hastalığım olmasından ürkmüştümki ailede herkeste olduğu için doktor test istemişti allaha şükür bişey çıkmadı
dediğin gibi tadını çıkarmak lazım yarısına geldik ama ben kuruntulardan daha bişey anlamadım allah vesveseleri kalplerimizden uzak tutsun

ufff o kadar oldu mu moskova yaaa
sibiryayi aratmiyorms
bak bir diger sebep buydu benim tr de kalmayi istememde
bulundugumuz sehir cok oncelerden gordu -30lari ve bebegimin temiz havaya ihtiyaci var gunese ihtiyaci var hep avmde dolasamazdim ki
fedakarligim bebegim icin iste
eger moskovada olsam ben de kalirdim son ana kadar cunku soguklar belli donem suruyor sonra mis gibi hava

-25 derece mi

Allah yardımcın olsun, o nasıl bir soğuktur yarabbim
ısınabiliyormusunuz peki

canım benımkıde 1.5 hafta gerıde dıyordu doktor sonrakı gıdısımde haftasında dedı kafaya takma balım yakalıcak o donemı

Inşallah canım, dualarımız hep bebişlerimizin sağlığı için

saoll tatlım çok şükürr gördümde rahatladım :)))
valla keyfıı yerınde ve keyfıne duskun sanırım hıc durmuyor kıpır kıpır vee o kasık agrıları neydı oylee dun dooktora gıttım sans ya o ara gectı ogun olmadı doktora soyledım gunlerdır cekıyorum acıle bıle geldık ama sıze geldık yok oldu saka gıbı oda demezmı acılar korkt benden kactı dıyeee kacırdım onları dedı :) uzerınde durmadı bılee onemsemedı kasık agrılarımız bılıyomusunuz :) ben okadar kork et endıselen normal deyıp gectı hatta acıklamada yaptı rahım yukarı cıkıyor ve cıktıkcaa gercekten agrılar olusur buda normaldır dedı.sızde kanamasız allah korusunnn ıdrarda yanmaa gıbı kotu durumlar olmadıgı surece sıkmayın canınızıııı once muayne olun sonraa bakın duruma yoksa strese gırersınız hemde gereksz stres ıkı doktor da aynı seyı soledı kabızlıktaaa olurmuss. ılk sordukları o zatennn

Kızlar ya bebişinizin odası ve eşyaları ile ilgili hayal kuruyormusun nasıl bişiler yapacaksınız ben bir türlü kara veremiyorumda

vakti gelince çok beğendim klasik bir beşik modelini yaptıracağım. bebek odamızı şimdilik boş bırakmak istiyorum, doğumdan sonra karyolası, dolabı ne gerekiyorsa yaptırırız. herşeyi beyaz istiyorum çünkü duvarlarımız fotoğraflarla dolacak. eşim pro. fotoğrafçı, arkadaşları da öyle :) doğum fotoğrafçısı arkadaşımız da çekim yapmak istiyor. o yüzden beyaz duvarları zaman içinde güzel fotoğraflarla süsleyip eşyaları sade yapmak istedim. başka hayal kurmadım henüz :)

oh masallah canım sen sporada devam dıoyrsun yanııııı nasıl kılo alımın falan bu durumda kacla kılo aldın ve kacsın :)

ben soguk havayi sicaktan daha cok seviyorum ama oglum icin daha zor oluyo sik sik cikaramiyorum disari

marketlerde parklar var oraya birakiyorum alisverisi yapana kadar biraz oynuyo

esim disari cikariyo arada karda baya bi oynuyolar karla savas yapiyolar

amaaaaa burasi yine sibiryadan cok daha iyi cunku sibirya bi ardasim -40 derece dedi :18::18::18::18:
gercekten senin icin yine tr daha iyi bide senin ilk oldugu icin
benim bi artimda burada bi dogum daha yapmis olmam
senin ilk tecrube oldugu icin iyi yapmissin canimtr gitmekle

wuhuuuu çok kıskandımmm canım fotografcı tanıdıgının cok olmasını
bende dogum fotografcısıı ıstıyorumda urfada nekadar ve nasıl mümkün olucak bilemiyorum haliyleee.
acep sen banaa urfalı tanıdıgımız var sana buluruz sende tutarsın doğum için dersen ne güzelll olurduuu :) ben de şimdi şuracıkta bunu hayal ediverdim fotomanyagı olurumda kızımında ılk andan ıtıbaren harıka pozları olsun istiyorum:2::2::2:
oogundeee eşime dedim bak git bul gel ben anlamam
ama bulabilecegi durumlar kısıtlı cunkı ılgı alanı değil

bende bebişimin odasını winnie the pooh desenleri ile döşemek istiyorum ama çok karma karışık bir odada olmasın istiyorum duvar kağıdını falan nasıl yapsam halı perdeyi değiştirsem mi bi sürü soru var aklımda. Kendim bo vakitlerimde bebek şekeri yapıyorum arkadaşlarıma eşe dosta ama kendi bebeğim olunca karar veremiyorum hangisi daha güzel diye :) terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimki de o hesap

evet canim cok soguk bu benim 5.yilim alistim artik

-25 derece mi

Allah yardımcın olsun, o nasıl bir soğuktur yarabbim
ısınabiliyormusunuz peki

Inşallah canım, dualarımız hep bebişlerimizin sağlığı için

saol canim insan bi sureden sonra alisiyo esim burada 10 yil once - 50leri gormus bu neki diyo bana herseferinde:18::18::18:

canım gecen ınternette uyku setlerıne bakarken tamda temana uygun uyku setı gördum tacın :) cok hostuuuu
onuda düşünebilirsin meselaaa

evet heryer ondan olursa bogulur oda ama uyku setı ve halısını ona uygun secebılırsın dıgerlerını baska uyumlu renklerle farklı seyler secerek hos kombın olusturabılırsın canım bebek sekerlerını gorebılsek fıkır verırdık sana aamaa :) halı uyku setıı pooh yaparsın perdeler onun tonlarına uygun tek renk olur mselaa boylelıkleee yogunluklerdan arınmıs zarıf bısıler ortaya cıkıcak canım

ohh masallah canim ne guzel
dogumun da kolaycacik olur insallah
ben de gun boyu yuruyuslerime devam ediyorum
herkes otur artik hamilesin diyor
ama hareket iyidir

hayal mi hayalleri gerçekleştirmeye bile başaldım
sanırım biraz aceleciyim
cnm eşim subatta göreve gidecek ve doğumda veya sonrasında gelecek ondan hazırlıklar başladı bizde
dolap divan ve beşik olacak zaten emzirme koltuğumuz var (eşim ilk hamilelik hediyesi almıştı)
işte ortalama bunlara benziyolar

Eki Görüntüle 576003

hatta aşağı yukarı perdelerini bile nasıl yapacağımız hazır :)

Son düzenleme:

ben kardeşimin doğumuna girmiştim fotoğraf çekeceğim diye, çekim yapmaktan ziyade ağlamıştım......

eşimin orada tanıdığı yoktur sanırım, ama en azından soğuk kanlı bir arkadaşın veya akraban çekim yapabilir. doktorlar gördüğüm kadarıyla çok alışkınlar ve istemesen de poz veriyorlar... hemşireler de çekiyor rica edilirse, en azından anı kaçırmamış olursunuz :) bulunduğunuz ildeki üniversitede görsel sanatlar üzerine eğitim gören öğrenciler varsa onlar da heveslenebilirler. ama o çevreye ulaşabilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…