- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.681
ben soguk havayi sicaktan daha cok seviyorum ama oglum icin daha zor oluyo sik sik cikaramiyorum disari
marketlerde parklar var oraya birakiyorum alisverisi yapana kadar biraz oynuyo
esim disari cikariyo arada karda baya bi oynuyolar karla savas yapiyolar
amaaaaa burasi yine sibiryadan cok daha iyi cunku sibirya bi ardasim -40 derece dedi :18::18::18::18:
gercekten senin icin yine tr daha iyi bide senin ilk oldugu icin
benim bi artimda burada bi dogum daha yapmis olmam
senin ilk tecrube oldugu icin iyi yapmissin canimtr gitmekle
hayal mi hayalleri gerçekleştirmeye bile başaldım
sanırım biraz aceleciyim
cnm eşim subatta göreve gidecek ve doğumda veya sonrasında gelecek ondan hazırlıklar başladı bizde
dolap divan ve beşik olacak zaten emzirme koltuğumuz var (eşim ilk hamilelik hediyesi almıştı)
işte ortalama bunlara benziyolar
Eki Görüntüle 576005 Eki Görüntüle 576003 Eki Görüntüle 576004
hatta aşağı yukarı perdelerini bile nasıl yapacağımız hazır :)
bir de yasadigim yerde hava kirliligi vardi temiz hava ihtiyacimiz yoktu
gunes sifir zaten
ya dusununce benim bu efdakarligi yapmam gerekiyordu dedigin gibi
ben surkeli bun ayrintilara takilmaktan ote gidemiycem sanirim
ama bir ay sonra moskovaya kacamak yapabilirim :) ustumde kiyafetler canta bile almadan gelirim vize derdi yok nasilsa kalir donerim gezmeye gelir gibi
o bana teselli olur
sanırım biraz aceleciyim
cnm eşim subatta göreve gidecek ve doğumda veya sonrasında gelecek ondan hazırlıklar başladı bizde
dolap divan ve beşik olacak zaten emzirme koltuğumuz var (eşim ilk hamilelik hediyesi almıştı)
cok begendim ya ne kadar guzel bunlar
tam prenseslere gore:112::112:
ben kardeşimin doğumuna girmiştim fotoğraf çekeceğim diye, çekim yapmaktan ziyade ağlamıştım......
eşimin orada tanıdığı yoktur sanırım, ama en azından soğuk kanlı bir arkadaşın veya akraban çekim yapabilir. doktorlar gördüğüm kadarıyla çok alışkınlar ve istemesen de poz veriyorlar... hemşireler de çekiyor rica edilirse, en azından anı kaçırmamış olursunuz :) bulunduğunuz ildeki üniversitede görsel sanatlar üzerine eğitim gören öğrenciler varsa onlar da heveslenebilirler. ama o çevreye ulaşabilmek lazım
çok beğendim, ben de aşağı yukarı bu çizgilerde düşündüm. sadece oda biraz ufak olduğundan gardrobu dar yaptırmam gerekecek. divan fikri de hoşuma gitti, hemen değerlendirmeye alıyorum :129: :81:
bende bebişimin odasını winnie the pooh desenleri ile döşemek istiyorum ama çok karma karışık bir odada olmasın istiyorum duvar kağıdını falan nasıl yapsam halı perdeyi değiştirsem mi bi sürü soru var aklımda. Kendim bo vakitlerimde bebek şekeri yapıyorum arkadaşlarıma eşe dosta ama kendi bebeğim olunca karar veremiyorum hangisi daha güzel diye :) terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimki de o hesap
sanırım biraz aceleciyim
alttan çıkan divanın yavrusuna yatırabilirsin büyüdüğünde
düşme derdide yok
bide şık ve kullanışlı iki ayrı kişi yatabiliyor
alttan çıkan divanın yavrusuna yatırabilirsin büyüdüğünde
düşme derdide yok
bide şık ve kullanışlı iki ayrı kişi yatabiliyor
benim kv cok istiyo trye gitmemi bende burada dayanamazsam (ki son dakkada bi gol atip karar degistirebiliyorum)
30 haftada giderim orda sezeryan olacagim icin 7- 8 hafta kaliyo eh idare ederiz onlarida gezmeyle geciririm
bence sende bol bol gez sikintini oyle gider
oh masallah canım sen sporada devam dıoyrsun yanııııı nasıl kılo alımın falan bu durumda kacla kılo aldın ve kacsın :)
ohh masallah canim ne guzel
dogumun da kolaycacik olur insallah
ben de gun boyu yuruyuslerime devam ediyorum
herkes otur artik hamilesin diyor
ama hareket iyidir
sanırım biraz aceleciyim
bir de yasadigim yerde hava kirliligi vardi temiz hava ihtiyacimiz yoktu
gunes sifir zaten
ya dusununce benim bu efdakarligi yapmam gerekiyordu dedigin gibi
ben surkeli bun ayrintilara takilmaktan ote gidemiycem sanirim
ama bir ay sonra moskovaya kacamak yapabilirim :) ustumde kiyafetler canta bile almadan gelirim vize derdi yok nasilsa kalir donerim gezmeye gelir gibi
o bana teselli olur
kizlar napiyorsunuz??esimle tartstik biraz oturdum agladim sinirden,ardindan karnim agrimaya basladi,keske dogadaki gibi yasasak,dolleseler ve defolup gitseler basimizdan su erkekler
kizlar napiyorsunuz??esimle tartstik biraz oturdum agladim sinirden,ardindan karnim agrimaya basladi,keske dogadaki gibi yasasak,dolleseler ve defolup gitseler basimizdan su erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?