2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bir de yasadigim yerde hava kirliligi vardi temiz hava ihtiyacimiz yoktu
gunes sifir zaten
ya dusununce benim bu efdakarligi yapmam gerekiyordu dedigin gibi
ben surkeli bun ayrintilara takilmaktan ote gidemiycem sanirim
ama bir ay sonra moskovaya kacamak yapabilirim :) ustumde kiyafetler canta bile almadan gelirim vize derdi yok nasilsa kalir donerim gezmeye gelir gibi
o bana teselli olur

cok begendim ya ne kadar guzel bunlar

tam prenseslere gore:112::112:

bende bebişimin odasını hayal ediyorum

mobilyası beyaz olacak, duvarları da beyaz
mobilyaların kulplarını salıncakta sallanan fare, tavşan
işte ip atlayan kedi öyle yapıcam pembe tonlarında

perdesini ve halısını henüz düşünmedim ama sarkıt'ı ve gece lambasına da o motivlerden istiyorum
duvarlarda bebişimin resimlerini asacağım Inşallah

Rabbim o günleri sağlıkla sıhhatle gösterir Inşallah

benim kv cok istiyo trye gitmemi bende burada dayanamazsam (ki son dakkada bi gol atip karar degistirebiliyorum)

30 haftada giderim orda sezeryan olacagim icin 7- 8 hafta kaliyo eh idare ederiz onlarida gezmeyle geciririm

bence sende bol bol gez sikintini oyle gider

çok beğendim, ben de aşağı yukarı bu çizgilerde düşündüm. sadece oda biraz ufak olduğundan gardrobu dar yaptırmam gerekecek. divan fikri de hoşuma gitti, hemen değerlendirmeye alıyorum :129: :81:

evettt apayrı dayanma gucudur helekı kardesınız olduguu ıcın haklısın canım aglamakta ve cekememekte .
bakalım ortam nasıl olucak durumlar ne alemde olucak bılemıyorum fıkırlern ıcın cok tsk ederım canım ınsallah ımkan olurda alırız o guzel karelerııı :)

çok beğendim, ben de aşağı yukarı bu çizgilerde düşündüm. sadece oda biraz ufak olduğundan gardrobu dar yaptırmam gerekecek. divan fikri de hoşuma gitti, hemen değerlendirmeye alıyorum :129: :81:

alttan çıkan divanın yavrusuna yatırabilirsin büyüdüğünde
düşme derdide yok
bide şık ve kullanışlı iki ayrı kişi yatabiliyor

taç ta çok hoş winnie'li nevresim takımları uyku setleri var onlara bakabilirsin.

işte benim de hayalim buna çok benziyor. bizim de böyle bir divanımız olucak ikea da gördüm aynısından yaptırıcz bi arkadaşımıza yine dolap beşik de olucak:) çok güzelller :)

düşme derdide yok

evet, şekil olarak divan çok hoş duruyor. işlev olarak da çok avantajlı geldi dediğin gibi... hem tatlı yeğenim geldiğinde birlikte uyutabilirim gibi geldi, çok mutlu oldum bu alternatifi görünce. fazladan küçük bir kanepem vardı, yüzünü değiştirip odaya sığdırmayı düşünüyor işin içinden çıkamıyordum. bu çözüm tam bana göre oldu :93:

düşme derdide yok

bebegi emzirirken uc kisi bi yatakta olmuyo
bebek allah korusun bogulur felan cok oluyo boyle cok dikkat etmeli geceleri emzirirken
emzir yataga koy da sikinti insanin imkani varsa yapmali
benim fazla odam yok seviyorum boyle yataklari
gidip alttan cikan yatagi acip bebegin yanina kivrilip emzir oh ne guzel

taç ta battaniye ve nevresim takımı gördüm alacağım inşallah halıda kaşmirde var mobilyalar açık renk olacak akça ağaç gibi bişiler onlara çok yoğun olmayan ufak stickerlar yapıştırayım diyorum sarkıt alırım bidegüzel bişi çıkar inşallah ortaya biizm yatak odası içinde chiccoda bir park yatak gördüm onu düşünüyorum .
şeker modellerinide burda paylaşırım kuzular bakarız beraber. zaten hastanede gelenlerr küçük kese içerisinde kesenin üzerinde figürler olacak yapıştırma lokum dağıtmayı düşünüyorum nostaljik olsun biraz. evde mevlüt oluncada bebek şekeri vericem misafirlere.

8 hafta su gibi gecer
hele son zamanlar
oyle bile karar versen hic problem degil aslinda
ama 20 hafta bilmiyorum
dedigin gibi oyalanmam lazim

tekmeleri hissediyor musunuz guclendi mi kizlar
benim oglum ben uzuldukce daha bir guclu ve sIk vuruyor
dun sabah kadar uyumadik bebegimle arka arkaya vurdu
sanki uzulme ben varim der gibiydi yavrum
cok guzel bir duygu sert tekmeler
daha da artsin insallah

oh masallah canım sen sporada devam dıoyrsun yanııııı nasıl kılo alımın falan bu durumda kacla kılo aldın ve kacsın :)

yok ya duzenlı yapamıyordum sımdı ınsallah basladım artık duzenlı yapmaya
ama dısarı cıktıgımda ya hafıf yapıcam yada yapmıcam bazne hamıle oldugumu unutuyorum kosucak gıbı cıkyorum banda:)
malesef canım ben tatılde hamıle kaldım 63.5 gorunuyordum geldıgm gıbı cok sukur verdım 60.5 ındım
sımdı yıne 63.5 cıktım yanı 3 kg aldım boy 1.65

ohh masallah canim ne guzel
dogumun da kolaycacik olur insallah
ben de gun boyu yuruyuslerime devam ediyorum
herkes otur artik hamilesin diyor
ama hareket iyidir

ay inşallah hepımıze canım ..
yaa yengemde dag tepe yuruyor hergun kımı yurusede farketıyor
kımısıde faydasını goruyor dogumda
oyle otur dıyenlere aldırma yuruyus okadar saglıklı kı
hep otur hep otur hantallasıyoruz hamılelık donemı zor gecıyor sonra

ortanca ıkılı yatak ablam kızlarına alıcak yazın evını tadılat yaptırdıktan sonra cok guzel bayıldım :)

oy asıkkk annemızz bızım :) ne dıyelım dayanamazsan hasret gıder gel:)

kizlar istanbul nasil cam agaclari felan til basi hazirliklari basladi mi oralarda

burada heryer cam agaci evlerin camlarinda hep mavi kirmizi isiklar yanip sonuyo

kızlar cumartesi günü bi kermese katılacağım sizce ne yapsam sabah erken gideceğim için akşamdan mı yapsam sabah yetiştirebileceğim seyler mi yapsam var mı fikri olan

kizlar napiyorsunuz??esimle tartstik biraz oturdum agladim sinirden,ardindan karnim agrimaya basladi,keske dogadaki gibi yasasak,dolleseler ve defolup gitseler basimizdan su erkekler

kizlar napiyorsunuz??esimle tartstik biraz oturdum agladim sinirden,ardindan karnim agrimaya basladi,keske dogadaki gibi yasasak,dolleseler ve defolup gitseler basimizdan su erkekler

oyle deme ya sunu dusun
surekli hi hi ho ho olsa surekli askim canim olsa
insan bi sureden sonra bikiyo iliskiden
buyuklerimizin dedigi gibi kavga ve tartisma (aralarda cok sik degil)
evliligin tadi tuzu insan baristigi zaman ki o sevgi o kalbinin atisida baska oluyo ya
hic kavga etmeden dumduz bir hayatta bence guzel degil arada yemege biraz tuz atmali ama fazla degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…